Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μήπως γνωρίζει κάποιος 'αν έχει ξανανοίξει ο γκρικ τρ@κερ; με τα stats, όπως ήταν πριν

Όχι, δεν έχει ανοίξει. Και το λογικό θα ήταν να πάρουμε όλοι mail με τις διευθύνσεις που ήμασταν γραμμένοι αν ανοίξει ποτέ.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πήρα ένα Mail σήμερα για αυτό ρώτησα ;)

και επειδη δε το ψάξα είπα να σας ρωτήσω

Έχει τίποτα url μέσα; Αν είναι να το μοιραστείς μαζί μας! Εμένα πάντως δεν ήρθε mail.

• 2 weeks later...
έχει κανείς πρόσκληση για simplegr.com . θα το εκτιμούσα αν έχει κάποιος παρακαλώ ας μου στείλει πμ... ευχαριστώ Edited by zipperant
PaOk RE!!!!

κανενα προγραμμα σε στυλ dc++ για mac?

Βρες και κατέβασε το jucy!

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

αναφέρει το νεο ξεκίνημα ενός νέου.

και το λινκ φέρνει στου γκρικ ;)

εχεις πμ

αδερφε για δωσε καμια πληροφορια...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• 1 month later...
παρα πολυ καλα τα σιτε , και πολυ καλα ενημερωμενα ... thanks , εψαχνα καιρο για τετοια σιτε.

• 4 weeks later...
Στην τελευταια εκδοση του μtorrent εχει μια επιλογη για κινητα....Ξερει κανεις τι ακριβως κανει ?
:w00t:

Στην τελευταια εκδοση του μtorrent εχει μια επιλογη για κινητα....Ξερει κανεις τι ακριβως κανει ?

δεν ξερω ακριβως..ειναι νομιζω μεσω android να βλεπεις ποσο παει η ληψη..να κατεβαζεις..κατι τετοιο...σαν remote

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

δεν ξερω ακριβως..ειναι νομιζω μεσω android να βλεπεις ποσο παει η ληψη..να κατεβαζεις..κατι τετοιο...σαν remote

Εχει και για iphone επιλογη απλα δεν βρισκω εφαρμογη στο itunes...Ας πει καποιος που ξερει πιο σιγουρα ..

Υπάρχουν δύο επιλογές για να χειριστείτε το utorrent από απόσταση μέσω Android ή iOS. Είτε με το webui που υπάρχει κάποια χρόνια τώρα, είτε με το utorrent remote που εμφανίστηκε πιο πρόσφατα. Διαβάστε αυτό: http://www.howtogeek.com/100169/how-to-remote-control-utorrent-from-your-mobile-phone/

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε: θέλω να κάνω το εξής. Εχω δύο συνδέσεις, μια 2 mbit και μια 24mbit. Η 24αρα δυστυχώς προστατεύεται από torrents κλπ. Ούτε με κάποιο free web proxy δεν μπορώ να συνδεθω. Οπότε σκέφτηκα το εξής: Να τρέξω το free proxy σε ένα δεύτερο ή ένα virtual pc που θα παίρνει από τη 2άρα και να βάλω στις επιλογές του torrent client που θα εχω στην 24άρα σαν proxy το pc με τη 2άρα. Το έχω κάνει και παίζουν σαν σύνδεση μια χαρά.

Όμως αυτό που δεν εχω βρει ούτε στο μtorrent ούτε σε άλλο client είναι να κάνει connect με τον τρακερ ΚΑΙ τους peers /seeders με τον proxy (που έχει την ελεύθερη 2άρα) και μετά να χρησιμοποιεί την "τοπική" 24άρα για τη μεταφορά των δεδομένων.

Υπάρχει τέτοια δυνατότητα και σε ποιον torrent client?

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Ειπα να ξανασχοληθω με dc++(strong) και ειδα τα πραγματα πολυυυ πεσμενα....πανε ολοι οι καλοι ελληνικοι hub....πως την παλευει ο κοσμος πλεον; ξερετε κανα αλλο....κολπο? (ευπροσδεκτα τα pm)

Ειπα να ξανασχοληθω με dc++(strong) και ειδα τα πραγματα πολυυυ πεσμενα....πανε ολοι οι καλοι ελληνικοι hub....πως την παλευει ο κοσμος πλεον; ξερετε κανα αλλο....κολπο? (ευπροσδεκτα τα pm)

Και δυστυχώς ότι βρίσκεις για κατέβασμα είναι συνήθως YouTube rip... Οπότε τσάμπα ο κόπος. Πανε οι εποχές του angelos...

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Και δυστυχώς ότι βρίσκεις για κατέβασμα είναι συνήθως YouTube rip... Οπότε τσάμπα ο κόπος. Πανε οι εποχές του angelos...

Πανε ανεπιστρεπτει...ελεγα να γυρισω σε iphone αλλα θα κανω πισω ολοταχως...μονο το android εχει μεινει σαν επιλογη που εχει φοβερη database απο ξενα και ελληνικα μεμονομενα mp3...ουτε καν στο pc βρισκω τπτ...

Πανε ανεπιστρεπτει...ελεγα να γυρισω σε iphone αλλα θα κανω πισω ολοταχως...μονο το android εχει μεινει σαν επιλογη που εχει φοβερη database απο ξενα και ελληνικα μεμονομενα mp3...ουτε καν στο pc βρισκω τπτ...

Που τα βρίσκεις αυτα σε android; Εγω με iPhone πληρώνω για τραγούδια...

• 1 month later...
Οταν κατεβαζω τα αρχεια αποθηκευονται χυμα....Θελω να μαθω αν γινεται ή πριν ή μετα τη ληψη των αρχειων,να τα ταξινομω σε φακελους(αναλογα με το ειδος) αλλα με καποιο τροπο να συνεχιζει το seeding και να μην χανονται απτο μtorrent..