Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον ελληνικό τράκερ κατέβαζα σειρές με ενσωματομένους υπότιτλους και κάνανε πολλή καλή δουλειά τα παιδιά εκεί.. Τώρα, απλά μας παιδεύουν λίγο παραπάνω.. Δεν πειράζει.. Τσάμπα είναι.. ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειχα κάνει τις ρυθμίσεις του port forwarding αλλα δεν ημουν καθολου ευχαριστημένος. Εβλεπα οτι το download μου είχε κυμματομορφές συνεχόμενες και σταθερές. Δλδ πότε κατέβαζα με 600, μετα έπεφτε στα 0 μετά πάλι ψηλα.. μετα πάλι χαμηλά. Κυμματομορφές είχε επίσης και το upload το οποιο το είχα ρυθμίσει να δίνει μέχρι 30kbps, για να φευγουν και τα overhead χωρις "προσπάθεια". Απο τη στιγμή που έσβυσα τις ρυθμίσεις του portforwarding κατεβάζω νορμάλ. Οχι πάντα με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλα κανονικά...

οκ το πρόβλημα λύθηκε. Ηταν το firewall των 7... !!!

EDIT:

οκ το πρόβλημα λύθηκε. Ηταν το firewall των 7... !!!

Λύθηκε μέν, αλλα ξαναπέρασα ρυθμίσεις για port forwarding και ορίστε τα αποτελέσματα

http://img222.imageshack.us/img222/3976/asderkhg.th.jpg

εφαγε σουτ αμέσως...

Και κατόπιν τα αποτελέσματα ήταν αυτά :

http://img24.imageshack.us/img24/1676/jhgjhgjhgt.th.jpg

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• 3 weeks later...

Επανήλθαν τα κομμένα subforums του thegreekz σε νέα διεύθυνση (simplegr [dot] com)

Ισχύουν οι κωδικοί που είχατε στο thegreekz.

Edited by Candlemass
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Επανήλθαν τα κομμένα subforums του thegreekz σε νέα διεύθυνση (simplegr [dot] com)

Μπραβο ρε φιλε! ευχαριστω για την ενημερωση ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λες TheGreekz εννοείς αυτό: http://www.thegreekz.com/forum/index.php ;;;

Γι'αυτό προσπαθώ να εισέλθω στο καινούργιο site, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το username ή τον κωδικό πρόσβασης. Βάζω να μου στείλουν τα στοιχεία μου ξανά, αλλά δεν αναγνωρίζουν το email! Ούτε καν στο ίδιο το TheGreekz δεν μου αναγνωρίζουν το email.! :blink:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Γι'αυτό προσπαθώ να εισέλθω στο καινούργιο site, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το username ή τον κωδικό πρόσβασης. Βάζω να μου στείλουν τα στοιχεία μου ξανά, αλλά δεν αναγνωρίζουν το email! Ούτε καν στο ίδιο το TheGreekz δεν μου αναγνωρίζουν το email.! :blink:

για να μπεις χρειαζοτανε προσκληση.τωρα μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις,το πραγμα εχει δυσκολεψει αρκετα.(για νεο μελος)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ομοιως στο activeloads.com/. Το παλιο yougreekz με mp3.

Ομοιως στο activeloads.com/. Το παλιο yougreekz με mp3.

Το activeloads είχε βγεί online από τις 20 Φεβρουαρίου, αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις για όσους δεν το είχαν πάρει χαμπάρι... ;)

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

για να μπεις χρειαζοτανε προσκληση.τωρα μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις,το πραγμα εχει δυσκολεψει αρκετα.(για νεο μελος)

εγω παντως subforum για ταινιες δεν βλεπω?

• 2 weeks later...
εγω παντως subforum για ταινιες δεν βλεπω?

Στο simplegr.com και στο activeloads.com εχει ταινιες κανονικα. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα παιζεις με τον πονο μου? αφου θελουν προσκληση :D

αμα ειχες λογαριασμο στα παλι φορουμ που κλεισανε,τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αμα ειχες λογαριασμο στα παλι φορουμ που κλεισανε,τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα.

δεν ειχα!εκτος και εαν με καλεσεις εσυ :ninja:

δεν ειχα!εκτος και εαν με καλεσεις εσυ :ninja:

δυστηχως αυτη την χρονικη στιγμη δεν εχω προσκληση.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυκλοφορούν σε διάφορα φόρουμ με links τύπου rapidshare. Μπορώ να σου στείλω μερικά link με pm. Αλλά αν θες να κατεβάσεις μαζικά δεν προτείνεται χωρίς να έχεις κάποιο λογαριασμό premium.

Τώρα για torrents, να έχεις λογαριασμό στον ένα παλιό αξιόλογο που έμεινε, ρίξε μια ματιά εκεί... Αν και μετά τη μεγάλη αποχή του από το Μάρτη μέχρι και το Δεκέμβρη του 2010 αμφιβάλω εάν έχουν μείνει seeders.

EDIT:

Αφού σβήσατε το μήνυμα του παιδιού που ζητούσε τα επεισόδια, σβήστε και τη δική μου απάντηση!

Edited by BabylonX

• 1 month later...
Καταρχας δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ....Πως μπορω να στειλω αρχεια που ειναι πανω απο 1gb??
:w00t:

• 1 month later...

μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζουμε μουσικη? εχω να ασχοληθω απο εποχες limewire και πλεον δεν ξερω τι παιζει!

Αν υπαρχει προβλημα με αυτο που ρωταω ας μου στειλει καποιος πμ

μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζουμε μουσικη? εχω να ασχοληθω απο εποχες limewire και πλεον δεν ξερω τι παιζει!

Αν υπαρχει προβλημα με αυτο που ρωταω ας μου στειλει καποιος πμ

http://www.youtube-mp3.org/

μπες εδω και κανε μετατροπη του αρχειου youtube

σε δευτερολεπτα γινεται

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• 3 months later...

το προβλημα μου εχει ως εξεις.εχω το μtorrent για να κατεβαζω αρχεια.εκει που δουλευε μια χαρα ξαφνικα μια μερα κανει το εξεις κουλο.οταν ανοιγω το προγραμμα κ παταω start downloading ξεκιναει να κατεβαζει με 1-2kbps και με σταματαει κ αποσυνδεει κ το laptop απο το ρουτερ.αυτο γινετε ειτε το συνδεσω ασυρματα ειτε μεσω ethernet.δοκιμασα κ αλλα προγραμματα azuerus ας πουμε κ μου εκανε ακριβως το ιδιο.

εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει?

• 4 weeks later...
μήπως γνωρίζει κάποιος 'αν έχει ξανανοίξει ο γκρικ τρ@κερ; με τα stats, όπως ήταν πριν Edited by mol