pakitis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Στον ελληνικό τράκερ κατέβαζα σειρές με ενσωματομένους υπότιτλους και κάνανε πολλή καλή δουλειά τα παιδιά εκεί.. Τώρα, απλά μας παιδεύουν λίγο παραπάνω.. Δεν πειράζει.. Τσάμπα είναι.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) ειχα κάνει τις ρυθμίσεις του port forwarding αλλα δεν ημουν καθολου ευχαριστημένος. Εβλεπα οτι το download μου είχε κυμματομορφές συνεχόμενες και σταθερές. Δλδ πότε κατέβαζα με 600, μετα έπεφτε στα 0 μετά πάλι ψηλα.. μετα πάλι χαμηλά. Κυμματομορφές είχε επίσης και το upload το οποιο το είχα ρυθμίσει να δίνει μέχρι 30kbps, για να φευγουν και τα overhead χωρις "προσπάθεια". Απο τη στιγμή που έσβυσα τις ρυθμίσεις του portforwarding κατεβάζω νορμάλ. Οχι πάντα με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλα κανονικά... οκ το πρόβλημα λύθηκε. Ηταν το firewall των 7... !!! EDIT: οκ το πρόβλημα λύθηκε. Ηταν το firewall των 7... !!! Λύθηκε μέν, αλλα ξαναπέρασα ρυθμίσεις για port forwarding και ορίστε τα αποτελέσματα http://img222.imageshack.us/img222/3976/asderkhg.th.jpg εφαγε σουτ αμέσως... Και κατόπιν τα αποτελέσματα ήταν αυτά : http://img24.imageshack.us/img24/1676/jhgjhgjhgt.th.jpg Edited February 25, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Επανήλθαν τα κομμένα subforums του thegreekz σε νέα διεύθυνση (simplegr [dot] com) Ισχύουν οι κωδικοί που είχατε στο thegreekz. Edited March 13, 2011 by Candlemass Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Επανήλθαν τα κομμένα subforums του thegreekz σε νέα διεύθυνση (simplegr [dot] com) Ισχύουν οι κωδικοί που είχατε στο thegreekz. Μπραβο ρε φιλε! ευχαριστω για την ενημερωση ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Επανήλθαν τα κομμένα subforums του thegreekz σε νέα διεύθυνση (simplegr [dot] com) Ισχύουν οι κωδικοί που είχατε στο thegreekz. Όταν λες TheGreekz εννοείς αυτό: http://www.thegreekz.com/forum/index.php ;;; Γι'αυτό προσπαθώ να εισέλθω στο καινούργιο site, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το username ή τον κωδικό πρόσβασης. Βάζω να μου στείλουν τα στοιχεία μου ξανά, αλλά δεν αναγνωρίζουν το email! Ούτε καν στο ίδιο το TheGreekz δεν μου αναγνωρίζουν το email.! :blink: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Όταν λες TheGreekz εννοείς αυτό: http://www.thegreekz.com/forum/index.php ;;; Γι'αυτό προσπαθώ να εισέλθω στο καινούργιο site, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το username ή τον κωδικό πρόσβασης. Βάζω να μου στείλουν τα στοιχεία μου ξανά, αλλά δεν αναγνωρίζουν το email! Ούτε καν στο ίδιο το TheGreekz δεν μου αναγνωρίζουν το email.! :blink: για να μπεις χρειαζοτανε προσκληση.τωρα μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις,το πραγμα εχει δυσκολεψει αρκετα.(για νεο μελος) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Επανήλθαν τα κομμένα subforums του thegreekz σε νέα διεύθυνση (simplegr [dot] com) Ισχύουν οι κωδικοί που είχατε στο thegreekz. Ομοιως στο activeloads.com/. Το παλιο yougreekz με mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ομοιως στο activeloads.com/. Το παλιο yougreekz με mp3. Το activeloads είχε βγεί online από τις 20 Φεβρουαρίου, αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις για όσους δεν το είχαν πάρει χαμπάρι... ;) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Όταν λες TheGreekz εννοείς αυτό: http://www.thegreekz.com/forum/index.php ;;; Γι'αυτό προσπαθώ να εισέλθω στο καινούργιο site, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το username ή τον κωδικό πρόσβασης. Βάζω να μου στείλουν τα στοιχεία μου ξανά, αλλά δεν αναγνωρίζουν το email! Ούτε καν στο ίδιο το TheGreekz δεν μου αναγνωρίζουν το email.! :blink: για να μπεις χρειαζοτανε προσκληση.τωρα μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις,το πραγμα εχει δυσκολεψει αρκετα.(για νεο μελος) εγω παντως subforum για ταινιες δεν βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 γεια σας παιδια :) ψαχνω για τα επεισοδεια της σειρας 50-50 ξερει κανεις που τα βρισκω ? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 εγω παντως subforum για ταινιες δεν βλεπω? Στο simplegr.com και στο activeloads.com εχει ταινιες κανονικα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Στο simplegr.com και στο activeloads.com εχει ταινιες κανονικα. ;) τωρα παιζεις με τον πονο μου? αφου θελουν προσκληση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 τωρα παιζεις με τον πονο μου? αφου θελουν προσκληση :D αμα ειχες λογαριασμο στα παλι φορουμ που κλεισανε,τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 αμα ειχες λογαριασμο στα παλι φορουμ που κλεισανε,τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. δεν ειχα!εκτος και εαν με καλεσεις εσυ :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 δεν ειχα!εκτος και εαν με καλεσεις εσυ :ninja: δυστηχως αυτη την χρονικη στιγμη δεν εχω προσκληση.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Κυκλοφορούν σε διάφορα φόρουμ με links τύπου rapidshare. Μπορώ να σου στείλω μερικά link με pm. Αλλά αν θες να κατεβάσεις μαζικά δεν προτείνεται χωρίς να έχεις κάποιο λογαριασμό premium. Τώρα για torrents, να έχεις λογαριασμό στον ένα παλιό αξιόλογο που έμεινε, ρίξε μια ματιά εκεί... Αν και μετά τη μεγάλη αποχή του από το Μάρτη μέχρι και το Δεκέμβρη του 2010 αμφιβάλω εάν έχουν μείνει seeders. EDIT: Αφού σβήσατε το μήνυμα του παιδιού που ζητούσε τα επεισόδια, σβήστε και τη δική μου απάντηση! Edited March 28, 2011 by BabylonX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καταρχας δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ....Πως μπορω να στειλω αρχεια που ειναι πανω απο 1gb?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Dropbox Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζουμε μουσικη? εχω να ασχοληθω απο εποχες limewire και πλεον δεν ξερω τι παιζει! Αν υπαρχει προβλημα με αυτο που ρωταω ας μου στειλει καποιος πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζουμε μουσικη? εχω να ασχοληθω απο εποχες limewire και πλεον δεν ξερω τι παιζει! Αν υπαρχει προβλημα με αυτο που ρωταω ας μου στειλει καποιος πμ http://www.youtube-mp3.org/ μπες εδω και κανε μετατροπη του αρχειου youtube σε δευτερολεπτα γινεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 πολυ καλο , δεν το ηξερα , Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 γινεται να αλλάξουμε το bitrate; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 το προβλημα μου εχει ως εξεις.εχω το μtorrent για να κατεβαζω αρχεια.εκει που δουλευε μια χαρα ξαφνικα μια μερα κανει το εξεις κουλο.οταν ανοιγω το προγραμμα κ παταω start downloading ξεκιναει να κατεβαζει με 1-2kbps και με σταματαει κ αποσυνδεει κ το laptop απο το ρουτερ.αυτο γινετε ειτε το συνδεσω ασυρματα ειτε μεσω ethernet.δοκιμασα κ αλλα προγραμματα azuerus ας πουμε κ μου εκανε ακριβως το ιδιο. εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) μήπως γνωρίζει κάποιος 'αν έχει ξανανοίξει ο γκρικ τρ@κερ; με τα stats, όπως ήταν πριν Edited November 30, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Μήπως ξέρετε κανένα tracker που να έχει πολλά για κινητά?( ξένος κυρίως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts