Jump to content

Αναβάθμιση σε 2.3.4;

cartoonistas
 Κοινοποίηση

ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?  

50 members have voted

1. 1. ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?

• ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΜΙΣΗ
    • ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Recommended Posts

Πιθανόν whitemen. Ακούγεται κουφό αλλά σε μένα έτσι έκανε update.

Να έτυχε εκείνη την στιγμή που άλλαξα την SIM να ήρθε το update στο IMEI μου, κι αυτό μπορεί.

Αν και πρίν μου έγραφε ότι υπάρχει update αλλά σταματούσε στον έλεγχο της μπαταρίας(δεν ειναι ικανοποιτική η στάθμη της μπαταρίας, εγώ την είχα στο 100%, και ότι πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένη). Τώρα το πέρασε χωρίς πρόβλημα το βήμα αυτό και χωρίς να είναι πλήρως φορτισμένη.

Απλά λέω δοκιμάστε κι αυτό.

Για την προέλευση, δεν γνωρίζω απο που το έκανε η VODA εισαγωγή. Αν υπάρχει τρόπος ας μου πει κάποιος που γνωρίζει, είμαι περίεργος.

το εκανα και δεν εγινε τιποτα, δοκιμασα και cosmote kai wind το ιδιο πραγμα:confused::confused:

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Τί να πώ whitemen. Μάλλον είχε έρθει η ώρα του update για το ΙΜΕΙ μου και έπεσε με την αλλαγή της SIM.

Εμένα βασικά μου έλεγε ότι υπάρχει αναβάθμιση και κολλούσε στην στάθμη της μπαταρίας. Δεν μου έγραφε ότι υπάρχει αναβάθμιση και μετά ότι δεν υποστηρίζεται το μοντέλο ή κάποιο άλλο μήνυμα. Για το μήνυμα με την μπαταρόα είπα εγώ δοκιμάστε αλλαγή SIM μήπως και.....

Κάνε λίγο υπομονή μήπως σήμερα γίνει τίποτα, διαφορετικά στείλε mail στο service της LG όπως και είχα κάνει και θα σε απαντήσουν αμέσως.

Good luck.

Παιδιά εσείς που καταφέρατε και περάσατε την 2.3.4, τι διαφορά είδατε; Περισσότερη διάρκεια στην μπαταρία κλπ. ή περιμένουμε για το τίποτα;

Η 2.3.4 απλά αφαιρεί τα όποια μειονεκτήματα είχαν αναφερθεί αρχικά για το 2Χ. Αργό UI, προβληματική (?) διαχείριση μνήμης (storage, όχι RAM), και γενικά όλα εκείνα τα μικροπράγματα που λες "γιατί να μην το πρόσεξαν αυτό ?".

Με μόλις μία μέρα χρήσης είχα δει και εγώ αυτά που διάβαζα στο web ως μειονεκτήματα, ενώ με το που έβαλα την 2.3.4 (μέσω υπολογιστή, OTA μου έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα ακόμα) πραγματικά νόμιζα ότι...ξεκόλλησε επιτέλους το κινητό :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

εκανα και εγω την αναβαθμιση σε 2.3 μεσω του site της lg και η διαρκεια της ητανε περιπου 30 λεπτα.το λειτουργικο μου ειναι windows 7

Να συμπληρώσω και να επιβεβαιώσω(όπως κάποιοι ήδη έχουν παρατηρήσει) κι εγώ ότι με το GPS υπάρχει ένα θέμα. Τσεκαρισμένο με το GPS Status και Ndrive 10.

1ον) Αν κάνεις επανεκκίνηση του κινητού με το GPS OFF τότε με το που lockάρει δορυφόρους κολλάει το GPS και μένει το GPS Status στην ταχύτητα, πορεία και δορυφόρους που είχε βρεί την στιγμή που κόλλησε. Η πυξίδα και τα υπόλοιπα της εφαρμογής δουλεύουν κανονικά. Αν κλείσεις και ξανανοίξεις το GPS πάλι τα ίδια. Στο Ndrive 10 δεν lockάρει δορυφόρους καθόλου. Και στις 2 περιπτώσεις το εικονίδιο του δορυφόρου(με τον κύκλο πλέον) αναβοσβήνει για κανένα λεπτό περίπου προσπαθώντας να lockάρεικαι και μετά εξαφανίζεται.

2ον) Αν κάνεις επανεκκίνηση του κινητού με το GPS ΟΝ τότε lockάρει δορυφόρους στο μισό λεπτό περίπου (Εγνατία με 120ΚΜ). Το GPS Status ανανεώνει κανονικά την ταχύτητα(με απόκλιση απο το κοντέρ όπως πάντα), πορεία και δορυφόρους. Και στο Ndrive 10 lockάρει δορυφόρους στο μισό λεπτό περίπου. Έκανα και πλοήγηση και για μισή ώρα και όλα καλά. Έκλεισα το GPS και στις 2 εφαρμογές και το ξανάνοιξα και βρήκε αμέσως δορυφόρους. όπως και έκλεισα τις 2 εφαρμογές με το GPS ανοιχτό και πάλι όλα καλά.

Να αναφέρω επίσης ότι έχω κάνει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πάλι τίποτα, ενώ με την 2.2 και 10a, 10b, 10c, 10d δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το lockάρισμα.

Κάποιοι είπαν ότι δεν χρειάζεται να επανεκκινήσεις το κινητό με το GPS ON αλλά με εκτέλεση της εφαρμογή FAST REBOΟT είναι σαν να έχεις κάνει επανεκκίνηση και το πρόβλημα λύνεται. Σε εμένα δυστυχώς αυτό το κόλπο δεν έπιασε και θέλει κανονική επανεκκίνηση.

Αυτό είναι το μόνο "πρόβλημα" που μου κάνει η 2.3.4 καθώς και η λιγότερη FREE RAM(χωρίς κολλήματα 'ομως) που έχει πλέον το κινητό(αλλά με καλύτερη διαχείρησή της διάβασα).

Εσείς που βάλατε την 2.3.4 τσεκάρετέ το αν είναι δυνατόν και αν το κάνει και σε σας να στείλουμε mail στην LG να το κοιτάξει. Μπορει να τους ξέφυγαν κάποια προβληματάκια όπως π.χ. το συγκεκριμένο, γιατί αυτοί ανοίγαν το κινητό με GPS πάντα ΟΝ άρα όλα καλά.

Edited by nikolasGG

ρε παιδια ακουστε τι παρατηρησα!μερικες φορες το κινητο ξεκινάει να παίζει μόνο του μουσική μετά την αναβάθμιση!!

μου το εχει παθει 2 φορες!την πρωτη φορα νομιζα οτι εφταιγα εγω και οτι την ειχα ξεχασει ανοιχτη παρολο που δεν ακουω σχεδον καθολου μουσικη απο το κινητο(πολυ σπανια)!σημερα το πρωι το κινητο ξεκινησε και επαιζε μουσικη μονο του αλλα πολυ σιγα ισα ισα που ακουγοταν η μουσικη και ετσι ξυπνησα!στην αρχη νομιζα οτι το τραγουδι ηταν στο ονειρο μου αλλα τελικα το κινητο ειχε ξεκινησει να παιζει μονο του ενω το προηγουμενο βραδυ που το ακουμπησα στο κομοδινο μου δεν επαιζε σιγουρα η μουσικη!!ολα αυτα εγιναν απο την στιγμη που περασα την 2,3!!

ποσο τραγικο!!σας εχει τυχει κατι παρομοιο?? :(:(:lol::(:(;);)

Η 2.3.4 απλά αφαιρεί τα όποια μειονεκτήματα είχαν αναφερθεί αρχικά για το 2Χ. Αργό UI, προβληματική (?) διαχείριση μνήμης (storage, όχι RAM), και γενικά όλα εκείνα τα μικροπράγματα που λες "γιατί να μην το πρόσεξαν αυτό ?".

Με μόλις μία μέρα χρήσης είχα δει και εγώ αυτά που διάβαζα στο web ως μειονεκτήματα, ενώ με το που έβαλα την 2.3.4 (μέσω υπολογιστή, OTA μου έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα ακόμα) πραγματικά νόμιζα ότι...ξεκόλλησε επιτέλους το κινητό :cool:

Άρα με την αναβάθμιση σε 2.3.4 δεν λαγκάρει πλεόν στο UI το κινητο; Το έχω 2 μέρες με την παλια version (2.2.2 10d) και παρατηρώ συχνό λαγκάρισμα στο UI αλλά και πτώση της RAM κατακόρυφα.

Η συνολική RAM γιατί λέει 372 και όχι 512?

Αλήθεια βρέθηκε λύση για το GPS και την 2.3.4;

Μέσω του utility της LG το έκανες το update;

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

• Administrators

Ονομαστικά έχει 512ΜΒ αλλά ένα ποσοστό αυτής είναι δεσμευμένη από το ίδιο το λειτουργικό.

Modpic.gif

Το ui ψιλολαγκαρει και με την 2.3.4.Αυτο μου την εσπασε και αναγκαστηκα και αγορασα launcher απο το μαρκετ.

Μεσω του lg tool στο pc θα την κανεις γιατι στον 'αερα' δεν γινεται

Το ui ψιλολαγκαρει και με την 2.3.4.Αυτο μου την εσπασε και αναγκαστηκα και αγορασα launcher απο το μαρκετ.

Μεσω του lg tool στο pc θα την κανεις γιατι στον 'αερα' δεν γινεται

To πρόβλημα με το gps;

To πρόβλημα με το gps;

Το προβλημα με το gps υπαρχει απλα λυνεται αν κανεις restart με ανοιχτο το gps

Ονομαστικά έχει 512ΜΒ αλλά ένα ποσοστό αυτής είναι δεσμευμένη από το ίδιο το λειτουργικό.

Οχι ακριβώς από το λειτουργικό, από την "κάρτα γραφικών" είναι δεσμευμένο.

Είχαν βγεί κάποια hacks για να απελευθερώσουν κάποια από την μνήμη αυτή (εποχή 2.2.2) αλλά κρασάρανε τα παιχνίδια. Οπότε εγκαταλείφθηκε η προσπάθεια.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το προβλημα με το gps υπαρχει απλα λυνεται αν κανεις restart με ανοιχτο το gps

Χμ... Όχι και η καλύτερη δυνατή λύση ε;

• Administrators
Οχι ακριβώς από το λειτουργικό, από την "κάρτα γραφικών" είναι δεσμευμένο.

Αν καθίσουμε και το αναλύσουμε θα δεις πως στο τέλος θα καταλήξουμε σε κοινό παρανομαστή... έστω. :rolleyes:

Modpic.gif

Αν καθίσουμε και το αναλύσουμε θα δεις πως στο τέλος θα καταλήξουμε σε κοινό παρανομαστή... έστω. :rolleyes:

Γνωρίζω ότι το γνωρίζεις, αλλά δεν γνωρίζω αν γνωρίζεις ότι gkagg ενδέχεται να μην γνωρίζει ό,τι γνωρίζεις! :lol::D

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Γνωρίζω ότι το γνωρίζεις, αλλά δεν γνωρίζω αν γνωρίζεις ότι gkagg ενδέχεται να μην γνωρίζει ό,τι γνωρίζεις! :lol::D

Όντως δεν το γνώριζα! LOL

Άρα με την αναβάθμιση σε 2.3.4 δεν λαγκάρει πλεόν στο UI το κινητο; Το έχω 2 μέρες με την παλια version (2.2.2 10d) και παρατηρώ συχνό λαγκάρισμα στο UI αλλά και πτώση της RAM κατακόρυφα.

Αλήθεια βρέθηκε λύση για το GPS και την 2.3.4;

Μέσω του utility της LG το έκανες το update;

Δεν λαγκάρει στο βαθμό που έκανε εκνευριστική τη 2.2.2 το να έχεις διπύρηνο τέρας και να πηγαίνει το UI χειρότερα από μονοπύρηνο στα 800MHz....τώρα σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις να δεις τις αλλαγές/κινήσεις/animatins....:cool:

Για την μνήμη απαντήθηκε...

Εμένα το GPS δεν μου έχει κολλήσει...μέχρι στιγμής....άρα δεν ξέρω να σου πω αν λύθηκε...

Ναι, σε μένα δεν πήγε τίποτα στραβά, εκτός του γεγονότος ότι μου ζήτησε -κατά λάθος προφανώς- να βάλω τον update LG USB driver δύο φορές...συνολικά έκανα κανά 20λεπτο...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δεν λαγκάρει στο βαθμό που έκανε εκνευριστική τη 2.2.2 το να έχεις διπύρηνο τέρας και να πηγαίνει το UI χειρότερα από μονοπύρηνο στα 800MHz....τώρα σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις να δεις τις αλλαγές/κινήσεις/animatins....:cool:

Για την μνήμη απαντήθηκε...

Εμένα το GPS δεν μου έχει κολλήσει...μέχρι στιγμής....άρα δεν ξέρω να σου πω αν λύθηκε...

Ναι, σε μένα δεν πήγε τίποτα στραβά, εκτός του γεγονότος ότι μου ζήτησε -κατά λάθος προφανώς- να βάλω τον update LG USB driver δύο φορές...συνολικά έκανα κανά 20λεπτο...

Πάλι καλά που υπάρχει και κάποιος που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την μετάβαση σε 2.3.4. Με όλα αυτά που άκουγα γαι πρόβλημα με GPS και τέτοια, απογοητέυτηκα και έλεγα να μείνω με την 2.2.2!! Τα δεδομένα τα χάνεις με την αναβάθμιση ή διατηρούνται;

Ευχαριστώ...

Πάλι καλά που υπάρχει και κάποιος που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την μετάβαση σε 2.3.4. Με όλα αυτά που άκουγα γαι πρόβλημα με GPS και τέτοια, απογοητέυτηκα και έλεγα να μείνω με την 2.2.2!! Τα δεδομένα τα χάνεις με την αναβάθμιση ή διατηρούνται;

Ευχαριστώ...

Ως ευχάριστη έκπληξη, παρόλο που είχα κρατήσει τα πάντα, μετά την αναβάθμιση δεν είχε χαθεί τίποτα απολύτως...ρυθμίσεις, επαφές, bookmarks, εφαρμογές, τα πάντα όλα στη θέση τους :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ως ευχάριστη έκπληξη, παρόλο που είχα κρατήσει τα πάντα, μετά την αναβάθμιση δεν είχε χαθεί τίποτα απολύτως...ρυθμίσεις, επαφές, bookmarks, εφαρμογές, τα πάντα όλα στη θέση τους :cool:

Θα το επιχειρίσω μωρε!! (Σε Κρητική διάλεκτο)!!

Καλημέρα παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει παρατηρήσει ότι οι Driver του κινητού δεν έχουν αλλάξει από την 2.2 στην 2.3.x. δηλαδή οι Driver (Kernel) είναι άλλοι? π.χ. 2.6.32.9 έχετε όλοι? γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχουμε 2.6.35.x όπως και όλοι στην 2.3.x.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Kernel παρέμεινε το 2.6.32.9 .

Για το εν μέρη πρόβλημα του GPS, η LG μου έστειλε mail που λέει ότι είναι ενήμερη για την δυσλειτουργία και αναμένεται σύντομα αναβάθμιση. :)

Πάντως ασχολούνται δεν μπορώ να πώ. :)

Kernel παρέμεινε το 2.6.32.9 .

Για το εν μέρη πρόβλημα του GPS, η LG μου έστειλε mail που λέει ότι είναι ενήμερη για την δυσλειτουργία και αναμένεται σύντομα αναβάθμιση. :)

Πάντως ασχολούνται δεν μπορώ να πώ. :)

Σε κανα χρονο δηλαδη?