Jump to content

tasostasos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasostasos13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tasostasos13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το αγορασα απο το καταστημα open365 μεσω του skroutz.gr!η παραγγελια εγινε τηλεφωνικα και με ενημερωσαν οτι το τηλεφωνο ειναι παραεισαγωγης!μπορει καποιος να με βοηθησει? τωρα το τι σημαινει παραεισαγωγης δεν ξερω!το τηλεφωνο εχει κανονικα μεσα την ελληνικη γλωσσα και ολα δουλευουν μια χαρα!απλα δεν μπορει να συνδεθει το τηλεφωνο με το προγραμμα της lg!
  2. καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!εχω το εξης προβλημα!αγορασα πριν λιγες μερες το lg optimus 3d και δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω την εκδοση 2.3 !το κινητο ειναι παραεισαγωγης!κατεβαζω λοιπον το προγραμμα της lg για να κανω αναβαθμιση ομως ενω εγκαθιστω τους drivers κανονικα δεν μου βλεπει την συσκευη!το εκανα σε 2 υπολογιστες και παλι το ιδιο!γνωριζω να κανω αναβαθμιση καθως αναβαθμισα προσφατα μεσω του προγραμματος της lg το optimus 2x! τι φταιει??μηπως οτι ειναι απο αλλη χωρα??μπορει καποιος να με βοηθησει!ευχαριστω!! :happy::happy:
  3. οχι δεν παιζει κατι με το ξυπνητηρι και τις ρυθμισεις!απλα ξεκιναει η μουσικη και πρεπει να κατεβασω την μπαρα του android και να πατησω pause την μουσικη
  4. χαχαχα!!το κοιταζα εδω και καιρο και τωρα ξαναμπηκα να το προσεξω και αυτο παρατηρησα και εγω!! χαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::p:p:p
  5. ρε παιδια ακουστε τι παρατηρησα!μερικες φορες το κινητο ξεκινάει να παίζει μόνο του μουσική μετά την αναβάθμιση!! μου το εχει παθει 2 φορες!την πρωτη φορα νομιζα οτι εφταιγα εγω και οτι την ειχα ξεχασει ανοιχτη παρολο που δεν ακουω σχεδον καθολου μουσικη απο το κινητο(πολυ σπανια)!σημερα το πρωι το κινητο ξεκινησε και επαιζε μουσικη μονο του αλλα πολυ σιγα ισα ισα που ακουγοταν η μουσικη και ετσι ξυπνησα!στην αρχη νομιζα οτι το τραγουδι ηταν στο ονειρο μου αλλα τελικα το κινητο ειχε ξεκινησει να παιζει μονο του ενω το προηγουμενο βραδυ που το ακουμπησα στο κομοδινο μου δεν επαιζε σιγουρα η μουσικη!!ολα αυτα εγιναν απο την στιγμη που περασα την 2,3!! ποσο τραγικο!!σας εχει τυχει κατι παρομοιο?? :(:(:lol::(:(;);)
  6. ρε παιδια ακουστε τι παρατηρησα!μερικες φορες το κινητο ξεκινάει να παίζει μόνο του μουσική μετά την αναβάθμιση!! μου το εχει παθει 2 φορες!την πρωτη φορα νομιζα οτι εφταιγα εγω και οτι την ειχα ξεχασει ανοιχτη παρολο που δεν ακουω σχεδον καθολου μουσικη απο το κινητο(πολυ σπανια)!σημερα το πρωι το κινητο ξεκινησε και επαιζε μουσικη μονο του αλλα πολυ σιγα ισα ισα που ακουγοταν η μουσικη και ετσι ξυπνησα!στην αρχη νομιζα οτι το τραγουδι ηταν στο ονειρο μου αλλα τελικα το κινητο ειχε ξεκινησει να παιζει μονο του ενω το προηγουμενο βραδυ που το ακουμπησα στο κομοδινο μου δεν επαιζε σιγουρα η μουσικη!!ολα αυτα εγιναν απο την στιγμη που περασα την 2,3!! ποσο τραγικο!!σας εχει τυχει κατι παρομοιο?? :(:(:lol::(:(;);)
  7. τελικα μετα απο τοσες μερες υπομονης εκανα εγκατασταση μεσα απο το εργαλειο της lg! σημαντικες διαφορες δεν βλεπω!ισως η κεντρικες οθονες εναλασονται πιο ομαλα!
  8. εμενα ξαφνικα σημερα το απογευμα μου εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση!το ιμει της συσκευης μου αναβαθμιστηκε σε v20l! για να δουμε τι θα δουμε!
  9. εμενα ξαφνικα σημερα το απογευμα μου εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση!το ιμει της συσκευης μου αναβαθμιστηκε σε v20l! για να δουμε τι θα δουμε!
  10. και εγω το ιδιο προβλημα εχω!αγορασμενο απο πλαισιο και ακομα περιμενω
  11. και γιατι ολο αυτο??την v10c και την v10d δεν την πηραμε ολοι συγχρονως??ποιο ειναι το προβλημα τωρα?
  12. και δηλαδη εμεις δεν θα παρουμε την gingerbread??εμενα δεν με ενημερωσαν οταν πηρα το τηλεφωνο απο το πλαισιο οτι ειναι vodafone!!
  13. μα αυτα που ειναι εισαγωγης vodafone οταν ανοιγουν εχουν το σημα της συγκεκριμενης εταιριας!εμενα ειναι ανοιχτο μοντελο σιγουρα!!δεν ειχε τιποτα μεσα που να υποδεικνυει οτι ειναι vodafone!!
  14. γραφει...εισαγωγεας: LG ELECTRONIC ΕΛΛΑΣ Α.Ε
  15. ρε παιδια δεν νομιζω να μου πουλησανε συσκευη για Ελληνικη και να μην ειναι!!Αλλωστε οταν το συνδεω στο lg pc suite μου βγαζει country:greece και εκδοση:v10d
×
×
  • Create New...