nexus82 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Άργησα λίγο να απαντήσω αλλά τελικά όλα καλά! Για όποιον ενδιαφέρεται να πω ότι παρόλο που η ταχυδρόμος αυτή τη φορά άφησε το δέμα έξω από το σπίτι, στην είσοδο της πολυκατοικίας δηλαδή, το πήρα σαν κύριος και τους το πήγα στο ταχυδρομείο. :ninja: Εξήγησα με σαφήνεια τί ήθελα και αφού επιβεβαίωσαν εσωτερικά ότι κάτι τέτοιο ήταν εφικτό το προχωρήσαμε. Έσβησα την διεύθυνση μου από του παραλήπτη και έγραψα σε ένα άλλο σημείο "Undelivered, Return to" με την διεύθυνση επιστροφών του Αμαζον να ακολουθεί - την ίδια διεύθυνση που έγραφε στο κουτί δηλαδή απλώς την έγραψα με μεγαλα γράμματα. Το κουτί έφυγε όπως ήρθε και σε 8 εργάσιμες είχα λάβει πίσω refund +αρχικά έξοδα αποστολής! Εν τω μεταξύ είχα ήδη επικοινωνήσει άλλη μία φορά με το Αμαζον και εξήγησα την κατάσταση για να μου απαντήσουν ότι κινήθηκες σωστά και θα σε ενημερώσουμε. Άμεση και πλήρης εξυπηρέτηση από όλους λοιπόν και εγώ πολύ χαρούμενος. Καλό βράδυ! :) Απο amazon.com ήταν? Σκεφτόμουν να πάρω και εγω κατι μικροπραγματάκια γιατί και καλύτερες τιμές έχει και κυρίως περισσότερη ποικιλία αλλά βλέπω οτι παίζει πού τελωνείο τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 είχα παει εναν σκληρο εντος εγγυησης στο e-shop και περαν του οτι περιμενα 2 μηνες για την επισκευη,μου ειπαν οτι με επαιρναν τηλ,ενω δεν ειχα καμια κληση για να με ρωτησουν αν θελω πιστωση για να αγορασω κατι αλλο η να μου στειλουν το ιδιο... μπορω να κανω κατι?δεν μου χρειαζεται ο σκληρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 δε μπορούν να σε πιστώσουν το ποσό πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 πηρα τον σκληρο,αλλα δεν τον εχω ανοιξει..αλλα ειναι δυνατον να εγινε τετοιο πραγμα?δλδ ελεος.. τους ρωτησα μηπως εφταιγε το τηλεφωνο επικοινωνιας αλλα ηταν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 πάρε στο κατάστημα και ρώτα. ίσως δεχτουν να το δώσεις πίσω και να πάρεις κάτι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 μα του το ειπα απο κοντα πριν τον παραλαβω και μου εδειχνε στο συστημα ποτε με καλεσανε κτλ,κατι το οποιο πρακτικα δεν συνεβει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς απο alfamobile.gr. Θέλω να πάρω το galaxy s3 και το βρήκα σε χαμηλή τιμή εκεί. Οπότε, ευπρόσδεκτες οι κριτικές σας για το μαγαζί. ;) Επίσης αν ξέρει κάποιος απο expansys αν είναι ελληνικά ή παραεισαγωγής. Ευχαριστώ! Edited January 2, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Επίσης αν ξέρει κάποιος απο expansys αν είναι ελληνικά ή παραεισαγωγής. Ευχαριστώ! Το expansys είναι κατάστημα με έδρα την Γαλλία, και πουλάει κινητά που προορίζονται για την Ευρωπαική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 καλησπέρα σας, η αγορές γενικά απο το amazon.co.uk δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Το θέμα είναι αν η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου κρύβει κινδύνους. υπάρχει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας για τα κινητά του amazon.co.uk? τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης? αποστολή πίσω στην Αγγλία ή απευθείας στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα; λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα ή μήπως είναι "κλειδωμένα" στα δίκτυα της Αγγλίας; σε περίπτωση αναβαθμίσεων (android συσκευές) υπάρχει πρόβλημα με το update ή όχι; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Αν είναι να το πάρεις από amazon τότε να το πάρεις απ το γερμανικό amazon.de. Σε όσα το έχω τσεκάρει είναι πάντα φθηνότερο απ το αγγλικό. Για samsung θα σου πω που έχω πάρει από εκεί.Εχει πανευρωπαϊκή εγγύηση κ παίρνει πριν απ τις Ελληνικές αναβάθμιση.Η αγορά είναι πολύ ασφαλής κ σε 2-3 μέρες είναι στο σπίτι σου. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Τα ίδια θα σου έλεγα κι εγώ. Το γερμανικό amazon είναι συνήθως φθηνότερο, γλυτώνεις και την μετατροπή συναλλάγματος - πληρώνεις μεταφορικά βέβαια, αλλά για κινητά είναι στα 10€ περίπου. Πρόσφατα πήρα ένα LG, το οποίο έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση, έγινε εγγραφή στην εδώ αντιπροσωπία κ.λ.π. - αχρείαστη να 'ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_02 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Για amazon.com τι γνώμη έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Για amazon.com τι γνώμη έχετε; Χωρίς δωρεάν μεταφορικά και με έξτρα χρέωση τελωνείου Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αν είναι να το πάρεις από amazon τότε να το πάρεις απ το γερμανικό amazon.de. . μπορεί να γίνει προβολή του γερμανικού site με αγγλική γλώσσα; γιατί από γερμανικά ΔΕΝ:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 μπορεί να γίνει προβολή του γερμανικού site με αγγλική γλώσσα; γιατί από γερμανικά ΔΕΝ:rolleyes: Μέσω του google translate φυσικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos6661 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπερα Γνωριζει κανεις το Digital-Masters στην Κρητη? Ειναι αξιοπιστο? Σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο κει αλλα δεν υπαρχει στα καταστηματα του skroutz οποτε δεν μπορω να διαβασω κριτικες και βαθμολογιες. *Μενω Αθηνα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) παιδια μολις γυρισα απο την alpha bank εβγαλα μια καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο,να κλεινω εισιτηρια κλπ... εχω ομως πολλες αποριες μιας και δεν εχω κανει ποτε αγορα απο ιντερνετ:wacko: μου βγαλαν την alpha bank enter visa... 1)μπορω να βλεπω καπως το υπολοιπο μεσω ιντερνετ? 2)οταν κανω καταθεση τα χρηματα μπαινουν αμεσως στο λογαρισμο? 3)γενικα ειναι καλη η καρτα της alpha bank η μηπως επρεπε να παω στην πειραιως? 4)θα την χρειαστω και για αγορες απο ebay,amazon κλπ οποτε κανω και λογαριασμο paypal? 5)μου ειπαν οτι δεν εχει καποια χρεωση στις αγορες η γενικα.ισχυει? 6)τι θα πρεπει να προσεχω σε αγορες μεσω ιντερνετ?υπαρχει καποια επιπροσθετη ασφαλεια? 7)αν θελω να αγορασω κατι σε δολλαρια κρατανε καποιο ποσο η απλα μετατρεπουν τα ευρω σε δολλαρια?υπαρχει καποια αλλη τραπεζα που δεν κραταει τιποτα? οποιος μπορει ας απαντησει!ευχαριστω! Edited January 10, 2013 by djnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα παιδια! Θελω να σας ρωτησω κατι. Θελω να αγορασω το HTC 8S απο το αμαζον. Συγκεκριμενα το Grey/Yellow. Στο Amazon.co.uk η αγορα γινεται κανονικα. Στο amazon.de ομως δεν γινεται να το παραγγειλω! Και δεν γνωριζω γιατι... ο πωλητης ειναι το ιδιο το amazon αλλα λεει οτι πρεπει να αλλαξω διευθηνση γιατι δεν στελνει στην Ελλαδα. Αν μπορει καποιος να βοηθησει! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Γενικώς κινητά στην Ελλάδα στέλνουν απ' ότι έχω καταλάβει, ενδεχομένως για το συγκεκριμένο να έχουν παρτίδα που να προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Γερμανίας... Θα πρότεινα να τους στείλεις ένα μήνυμα αν ξέρεις Γερμανικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μπα αγορινα δεν το κατεχω! Και αυτο το λεω γιατι πολλα παιδια πχ αγοραζαμε απο amazon.de τα Note 2 και αλλα πολλα κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο το http://www.miuibox.com ? Εχει μερικες καταπληκτικες θηκες για κινητα και ψηνομαι αλλά φοβαμαι μηπως ειναι μουφοsite :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εκανα παραγγελία από e-click το note 2 στο τηλέφωνο μου είπε η κοπέλα ότι είναι από την Samsung τα κινητά unbranded.εχει αγοράσει κανείς από εκεί;είναι όντως unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εκανα παραγγελία από e-click το note 2 στο τηλέφωνο μου είπε η κοπέλα ότι είναι από την Samsung τα κινητά unbranded.εχει αγοράσει κανείς από εκεί;είναι όντως unbranded; Είναι unbranded. :) Έχω πάρει το N8 μου από το συγκεκριμένο κατάστημα και ήταν unbranded, όπως και πολλά άλλα παρελκόμενα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, το πολύ σε 1 εβδομάδα θα το έχεις στα χέρια σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ειχα κανει παραγγελια ενα προϊον απο το eshop πριν αυτο μπει στις crazy sundays προσφορες.Εγω θα πληρωσω την αρχικη τιμη ή την τιμη της προσφορας? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Προφανώς την αρχική τιμή. Αλλά αν, για παράδειγμα, το παρήγγειλες το Σάββατο πριν την crazy Sunday, επικοινώνησε μαζί τους και ζήτησέ τους, μήπως μπορείς να πληρώσεις την τιμή της προσφοράς. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts