junglist Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Σε ευχαριστώ χρήσιμη η πληροφορία σου μου εβγαλε, EURASIA_CI5_SLATEG_CYR_CEA .. Αύριο λοιπόν θα το πάω και θα συννενοηθώ μαζί τους. Απλά βρε παιδιά δεν θα πρέπει να μου δώσουν ένα κινητό που έχει εγγύηση εντός Ε.Ε.? 'Η όχι? Κανονικά θα έπρεπε, αλλά θέλει προσοχή όταν βλέπουμε τόσο χαμηλές τιμές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Το e-shop.γρρρρ πότε κλείνει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Το e-shop.γρρρρ πότε κλείνει? :) Οταν σταματήσουν όλοι οι προμηθευτές να του δίνεις εμπόρευμα. Αλλά έχει και το pc1. :rolleyes: Αλλαξε ο Μανωλιός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnF30 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Κλείνει το e-shop.gr ; Που το είδατε αυτό; :( Παράθεση Προσφορές προιόντων www.GoCity.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ακούγεται πολύ τελευταία... και π΄ρεέι να είναι ηδη στο αρθρο 99 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Κλείνει το e-shop.gr ; Που το είδατε αυτό; :( Μπορείς να το ψάξεις και στο google, αλλά για παράδειγμα δες εδώ αλλά και εδώ όπου θα διαβάσεις περισσότερα σίγουρα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Κανονικά θα έπρεπε, αλλά θέλει προσοχή όταν βλέπουμε τόσο χαμηλές τιμές. Πως θα μπορούσα να καταλάβω ότι δεν ήταν εντός Ε.Ε? :( Το πήγα το κινητό και τι μου απαντάει ο υπάλληλος μόλις βλέπει το χαρτί της Νόκια που έλεγε ότι ήταν απο τα Αραβικά Εμιράτα; -"Μ...ίες!" Προφανώς ήξερε ότι το πούλησε σκόπιμα. Του είπα ότι θέλω κινητό με εγγύηση εντός Ε.Ε. και μου απάντησε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι θα το κανονίσει.. Θα περιμένω μόλις μου έρθει θα πάω ξανά απο τη Νόκια να δω εαν έχει εγγύηση η όχι, αλλιώς θα του το ξαναεπιστρέψω πίσω. Δεν ξαναψωνίζω απο εκεί! Τέλος. ======== Επίσης τί γίνεται εαν κλείσει το eshop.gr? Ο υπολογιστής μου είναι αγορασμένος απο το eshop.gr πέρισυ.. χάνω την εγγύηση;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Πως θα μπορούσα να καταλάβω ότι δεν ήταν εντός Ε.Ε? :( Το πήγα το κινητό και τι μου απαντάει ο υπάλληλος μόλις βλέπει το χαρτί της Νόκια που έλεγε ότι ήταν απο τα Αραβικά Εμιράτα; -"Μ...ίες!" Προφανώς ήξερε ότι το πούλησε σκόπιμα. Του είπα ότι θέλω κινητό με εγγύηση εντός Ε.Ε. και μου απάντησε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι θα το κανονίσει.. Θα περιμένω μόλις μου έρθει θα πάω ξανά απο τη Νόκια να δω εαν έχει εγγύηση η όχι, αλλιώς θα του το ξαναεπιστρέψω πίσω. Δεν ξαναψωνίζω απο εκεί! Τέλος. ======== Επίσης τί γίνεται εαν κλείσει το eshop.gr? Ο υπολογιστής μου είναι αγορασμένος απο το eshop.gr πέρισυ.. χάνω την εγγύηση;! Προφανως και δεν την χανεις! Πας στο επισημο σερβις και σε καλυπτει 100% Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Επίσης τί γίνεται εαν κλείσει το eshop.gr? Ο υπολογιστής μου είναι αγορασμένος απο το eshop.gr πέρισυ.. χάνω την εγγύηση;! Θα έχεις εγγύηση στα κομμάτια του υπολογιστή, σύμφωνα με το τι ορίζει ο νόμος ή ο κατασκευαστής αν είναι πάνω από 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Κλείνει το e-shop.gr ; Που το είδατε αυτό; :( ¨Εχει βαρέσει πτώχευση εδώ και πολύ καιρό λόγω αδυναμίας πληρωμών προς προμηθευτών. Το να βαρέσει επίσημα κλείσιμο είναι λίγο διαφορετικό, αλλά σίγουρα έχει προβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Πραγματικά το eshop.gr το πάω πολύ σαν κατάστημα. Και όσες φορές με έχουν εξυπηρετήσει, έχω μείνει ευχαριστημένη χωρίς κανένα παράπονο... Μακάρι να τα πάει καλά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 ΑΕ δεν είναι το eshop; Ξέρει κανείς τι προβλέπει ο νόμος περί πτώχευσης ΑΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 ΑΕ δεν είναι το eshop; Ξέρει κανείς τι προβλέπει ο νόμος περί πτώχευσης ΑΕ; Ο νόμος προβλέπει ολόκληρο το πτωχευτικό δίκαιο. ;) Είναι κάτι συγκεκριμένο που σε απασχολεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Οχι, φιλολογική συζήτηση κάνω. Απλά με φίλους μου που έχουν καταστήματα που έχω μιλήσει, μου έχουν πει ότι οι ίδιοι έχουν ανοίξει άλλα καταστήματα, με διαφορετική επωνυμία (νόμιζω το pc1.gr είναι δικό τους). Θα φάνε πιστόλι οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές, αυτοί τι επιπτώσεις έχουν; Αντε, θα τους κατασχέτουν και τις εγκαταστάσεις...τι μένει; Θέλω να πω με λίγα λόγια, τους συμφέρει μια πτώχευση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Οχι, φιλολογική συζήτηση κάνω. Απλά με φίλους μου που έχουν καταστήματα που έχω μιλήσει, μου έχουν πει ότι οι ίδιοι έχουν ανοίξει άλλα καταστήματα, με διαφορετική επωνυμία (νόμιζω το pc1.gr είναι δικό τους). Ισχύει, pc1 και plus4u Θα φάνε πιστόλι οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές, αυτοί τι επιπτώσεις έχουν; define "αυτοί". εννοείς αυτά τα άλλα καταστήματα? εξαρτάται αν θα πτωχεύσει μόνο η εταιρεία eshop ή ο όμιλος. πιθανολογώ το δεύτερο, καθώς αυτά τα καταστήματα που αναφέρεις άνοιξαν ως εναλλακτικό brand name, με μοναδικό προμηθευτή το eshop (το οποίο με τη σειρά του έχει άλλους προμηθευτές) Αντε, θα τους κατασχέτουν και τις εγκαταστάσεις...τι μένει; Θέλω να πω με λίγα λόγια, τους συμφέρει μια πτώχευση; Όταν η πτώχευση είναι φυσικό επακόλουθο (και όχι τύπου "παίρνω επιδοτήσεις και εξαφανίζομαι"), προφανώς κανέναν δεν συμφέρει μια πτώχευση, ούτε επιχειρηματία, ούτε πιστωτές, ούτε εργαζόμενους, ούτε λοιπούς συνεργάτες, ούτε την κοινωνία γενικότερα. Γενικά και φιλοσοφικά λοιπόν, αυτό που γίνεται είναι να ρευστοποιείται το ενεργητικό του πτωχευμένου, και να μοιράζεται σε αυτούς που έχουν έννομες απαιτήσεις με αυστηρή σειρά, με πρώτο πρώτο, αν θυμάμαι καλά, το δημόσιο... Προφανώς για να επέλθει πτώχευση τα χρηματοοικονομικά δεδομένα δεν έχουν την καλύτερη εικόνα, οπότε αυτοί που είναι τελευταίοι στην λίστα το πιο πιθανό είναι να "ριχτούν". Edited November 8, 2011 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδιά θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο τον όρο "παραεισαγωγή", σε τι αναφέρεται ακριβώς; Επειδή τώρα έχω βάλει στο μάτι το birdphone.gr να πάρω κινητό απο εκεί αλλά φοβάμαι μην πάθω τα ίδια που έπαθα με το ebw.gr ... Τα παραεισαγωγής προιόντα έχουν εγγύηση στην Ελλάδα στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία; Όπως είπε ο soublaki-3 για το birdphone.gr : "Αγοράζει ένας φίλος μου χονδρικής από εκεί και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παραεισαγωγής είναι, αλλά εγγύηση θα έχεις γιατί είναι από Ευρώπη." Εμένα δηλαδή που μου κάνανε την καφρίλα το ebw.gr να μου δώσει κινητό απο Αραβικά Εμιράτα και χωρίς εγγύηση εντός Ε.Ε. τι είναι πια....;;; Έχω στείλει email στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και το ψάχνω το θέμα παραπέρα γιατί με έχει τσούξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδιά θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο τον όρο "παραεισαγωγή", σε τι αναφέρεται ακριβώς; Επειδή τώρα έχω βάλει στο μάτι το birdphone.gr να πάρω κινητό απο εκεί αλλά φοβάμαι μην πάθω τα ίδια που έπαθα με το ebw.gr ... Τα παραεισαγωγής προιόντα έχουν εγγύηση στην Ελλάδα στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία; Όπως είπε ο soublaki-3 για το birdphone.gr : "Αγοράζει ένας φίλος μου χονδρικής από εκεί και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παραεισαγωγής είναι, αλλά εγγύηση θα έχεις γιατί είναι από Ευρώπη." Εμένα δηλαδή που μου κάνανε την καφρίλα το ebw.gr να μου δώσει κινητό απο Αραβικά Εμιράτα και χωρίς εγγύηση εντός Ε.Ε. τι είναι πια....;;; Έχω στείλει email στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και το ψάχνω το θέμα παραπέρα γιατί με έχει τσούξει. Το συγκεκριμενο καταστημα ειναι αξιοπιστο.εχω παρει 2 κινητα απο εκει.και τα 2 ηταν παρα-εισαγωγης (γερμανικα) και η εγγυηση ειναι 2ετη.το ebw ειναι "κραχτης" αλλα ειναι ανευθυνοι αυτοι που το εχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Το συγκεκριμενο καταστημα ειναι αξιοπιστο.εχω παρει 2 κινητα απο εκει.και τα 2 ηταν παρα-εισαγωγης (γερμανικα) και η εγγυηση ειναι 2ετη.το ebw ειναι "κραχτης" αλλα ειναι ανευθυνοι αυτοι που το εχουν. EDIT: Ξέχνα ότι έγραψα τώρα κατάλαβα τι είπες! Πάντως αναξιόπιστο δεν τίθεται να είναι αφού είναι και χορηγός στο myphone.gr! Οκ θα παραγείλλω απο εκεί με κλειστά μάτια τότε εφόσον έχει εγγύηση και Ελλάδα. Απόδειξη πληρωμής δίνουν; Σκέφτομαι να στείλω email στο Μαρούσι ebw.gr να τους πω τι μου συνέβη γιατί σίγουρα δεν θα τους τα πεί ο υπάλληλος στη Νίκαια. Για να κοιτάξουν καλύτερα το θέμα του κινητού μου. Ή να περιμένω μέχρι να το πάρω πίσω; Επίσης τώρα πρόσεξα πως ο υπάλληλος μου πήρε την απόδειξη απο τη ΝΟΚΙΑ που λέει ότι είναι απο Αραβικά Εμιράτα!!! Τα νεύρα μου. Θα ξαναπάω στη Νόκια να τους ρωτήσω εαν βγάζουν αντίγραφο απόδειξης. Edited November 8, 2011 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γράψε και μια κριτική στο skroutz.gr να δούμε τι θα πουν...Εγώ είχα ρίξει ένα κράξιμο στο παρελθόν στο kinitomania και λέγανε ψευτιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γράψε και μια κριτική στο skroutz.gr να δούμε τι θα πουν...Εγώ είχα ρίξει ένα κράξιμο στο παρελθόν στο kinitomania και λέγανε ψευτιές... Να τους στείλω email λες τώρα; Για να προσέξουν το κινητό συγκεκριμένα; Τι να κάνω, ουφ μια συμβουλή αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω! 'Η να περιμένω μέχρι να μου το επιστρέψουν; Το κράξιμο θα το φάνε μετά όχι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Βάλε μια αρνητική στο skroutz.gr. Πίστεψε με, θα τους πειράξει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Βάλε μια αρνητική στο skroutz.gr. Πίστεψε με, θα τους πειράξει αρκετά. Να σαι καλά, θα ενημερώσω με εξελίξεις, άφησα αξιολόγηση εκεί και τα είπα όμορφα... Το έβγαλα απο μέσα μου με έτρωγε! Περιμένω έγκριση απο διαχειριστές εκεί. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Με διαφορά το καλύτερο νομίζω το expansys send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Να τους στείλω email λες τώρα; Για να προσέξουν το κινητό συγκεκριμένα; Τι να κάνω, ουφ μια συμβουλή αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω! 'Η να περιμένω μέχρι να μου το επιστρέψουν; Το κράξιμο θα το φάνε μετά όχι τώρα. σου έχω στείλει ΡΜ, μετά είδα οτι έχεις ήδη στείλει εμαιλ στη ΓΓΚ.... θα σου ζητηθεί επώνυμη καταγγελία που θα τους αποσταλεί για σχόλια, οπότε καλό είναι να ξαναβρείς τα αποδεικτικά της ΝΟΚΙΑ, και να κάνεις και κανένα printscreen αν στο site λένε για 2ετή εγγύηση. Κατά τη γνώμη μου, πάρε άμεσα στο Μαρούσι που είναι το κεντρικό και ενημέρωσε για το ιστορικό και το οτι προτίθεσαι να κάνεις επώνυμη καταγγελία στη ΓΓΚ γιατί θεωρείς οτι σε εξαπάτησαν σκόπιμα, και ζήτα να στο αλλάξουν με νέο (που θα έχει ευρωπαϊκή εγγύηση) ή άλλο αντίστοιχης αξίας. Ότι και αν σου πουν, ζήτα το εμαιλ του υπευθύνου και στείλε περίληψη θέματος και το τι συμφωνήσατε, ώστε να τεκμηριώνεται το τι ζήτησες και τι σου είπαν, δώστους και 1-2 μέρες για να σου απαντήσουν .... και αν δεν, τότε ΓΓΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Εχει αγορασει κανεις απο το play247.gr; Θελω να μαθω αν υπαρχει εγγυηση απο την εταιρεια του προιοντος και ΟΧΙ απο το καταστημα! (π.χ. θελω να παρω ενα SE κινητο, σε περιπτωση βλαβης θα μπορω να το παω στο SE service με την εγγυηση που θα μου χει δωσει το καταστημα; η να το παω στο καταστημα απ οπου το πηρα και να το στειλει ο ιδιος στο service της SE) Εννοείς αν είναι παραεισαγωγή; Γενικά φέρνει ελληνικά το play247. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts