Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να είναι και μούφα. Δεν αξίζει να δοκιμάσετε παιδιά. Προσοχή πολλή!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Q : Can I return the products if I don’t like it ?

A : No, All sales are final , no return or exchange

Eγώ βλέπω το παρακάτω.

For the payment we have choosen a simple and fast way to make it ( ) so after we will receive your order we will give you instructions about how to pay for your product(s), as soon as we will get the confirmation from you that you have made a deposit using this service we will start the delivery and you will get the product(s) in max 48 hours.

For the return policy:

As soon as the package arrives, you will test the product and if it does not matches 100% to your expectations, you will return it in max. 5 days sience the arrival date. In this case we will send you the full amount back and you will send us the product in the original box and we will pay the return shipping and insurance.

Ψιλοαπάτη μου φαίνεται...

Prices are subject to change at any time.

Άρα κάνεις εσύ την αίτηση για παραγγελία και σου βγάζει ότι για το ν91 θα θες καμια 800αρια αντι για 240.Λογικά αυτό είναι.

μηπως ειναι κατι αντοιστιχο της ιταλια η ρουμανια αλλα τοση μεγαλη διαφορα βρε παιδι να ηταν 100ευρω να πω ενταξει αλλα μερικα εχουν διααφορα 500ευρω τι να πω.Παντως σε δελεαζουν απιστευτα.Δεν ειδα αν γραφει καπου αν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη μηπως βρηκατε τιποτα εσεις?

Prices are subject to change at any time.

Άρα κάνεις εσύ την αίτηση για παραγγελία και σου βγάζει ότι για το ν91 θα θες καμια 800αρια αντι για 240.Λογικά αυτό είναι.

Και φυσικά όοοοταν υπάρχει διαθέσιμο! :D

Όχι δεν παίζει αντικαταβολή. Μόνο κατάθεση western union.

εγω λεω να μην δοκιμασει κανεις... ποτε δεν ξέρεις που μπορεισ να μπλέξεισ..

καθε μερα φτιάχνονται τοσες και τόσες πιραμιδες ίσως να ειναι μια παραλλαγη και αυτο :confused:

ρε τρελλαθηκατε ΕΝΤΕΛΩΣ?????

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ πολυ καλοστημενη!! Οποιος εχει εμπειρια απο το e-bay θα καταλαβει οτι προκειτε για απατεωνες!!!

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να κανει αγορα απο εκει εχασε τα χρηματα του...

γνωριζετε τι θα πει western union money transfer?? Εκανες την καταθεση οπου σε καμοια περιπτωση δεν μπορεις να παρεις πισω τα χρηματα σου (κατι σαν την τραπεζα δηλαδη) και δεν σε διασφαλιζει ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ αυτου του ειδους η πληρωμη..

Εαν μπειτε στο e-bay στο κομματι που λεει για fraud attempt θα δειτε αυτα που σας λεω να τα τονιζουν οι ανθρωποι εκει που ξερουν καλα τι πεζετε..

Επισης ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑΠΟΛΟΙ χρηστες του δεν δεχονται αυτου του ειδους τις πληρωμες για τους ποιο πανω λογους που ανεφερα..

Κατι ακομα.. Στην front page λεει οτι δεχονται πληρωμες με καρτες (Visa Mastercard).. με ποιο τροπο?? σε ολες τις σελιδες των προϊοντων δεν αναφερει ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σαν τροπο πληρωμης ΕΚΤΟΣ απο μεταφορα χρηματων με wester union!!!!!

Αυτα απο εμενα ευχομαι να μην την πατησει κανενας... :X :X

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! :blink: :wacko:

(ρε τι γινετε στον κοσμο.... :worry: :worry: :worry: )

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Τωρα να τους βρισω η οχι; Παραγκειλα εχτες απο το πλαισιο μια web cammera (και συγκεκριμενα αυτην). Σημερα το πρωι ομως πηρανε τηλεφωνο τον παρεταρα μου και του λενε οτι δεν την εχουν διαθεσημη και θα αργισει (μπορει και μηνα). Τωρα εγω τι να κανω; Ν αακυροσω την παραγκελια; Να παραγκειλω αλλη; Ν απεριμενω; Τι;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

Όχι μόνο μπορεί να χάσεις τα λεφτά σου, να μην πάρεις το κινητό που διάλεξες, αλλά εκεί που λέει για πληρωμή με κάρτα θα σου τσιμπίσουν και τον αριθμό της για να στην αδειάσουν όλη.

ΜΑΚΡΙΑ

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

To θέμα του L3f μεταφέρθηκε εδώ. Παρακαλώ συνεχίστε... :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Καλησπέρα παιδιά!

Κάνω μία έρευνα σχετικά με τα e-shops για το μεταπτυχιακό μου και θα ήθελα τις πολύτιμες απόψεις σας!! Μπορείτε να τις καταθέσετε συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ .

Σας ευχαριστώ πολύ όλους :)

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

κοιτα απο αυτο εδω το post και κατω..

το εχουμε ξανασυζητησει αυτο το θεμα πριν λιγες μερες και εχουμε πει ομοφωνα ΟΧΙ σε αυτο το site..

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

το είδα που το συζητήσατε,αλλά διαπίστωσα επίσης και το εξής: ότι κανείς δεν έχει παραγγείλει απο εκεί τίποτα.

τι θα κάνατε λοιπόν αν σας έλεγα οτι ένας φίλος του αδερφού μου παρήγγειλε την samsung που αναφέρατε και ήρθε ακριβώς σε 2 μέρες όπως περιγράφεται. και η χρέωση αν θυμάμαι καλά ήταν 1150 ευρά για 60" plasma.και εμένα μου φάνηκε μεγάλη μούφα στην αρχή,κι όμως την είδα και ήταν άψογη.

ο μόνος λόγος που ρώτησα είναι να δώ αν έχει πάρει και κανείς άλλος απο εκεί τίποτα.

ναι μεν δεν σε διασφαλίζει η western union,ομώς υπάρχει και το τμήμα οικονομικού εγκλήματος στο διαδίκτυο που μπορείς να απευθυνθείς αν πάει τίποτα στραβά.

δε ξέρω,αλλά έχω μπεί σε μεγάλο πειρασμό για το 8800.

ποιός δέχεται να πάρει αυτό το ρίσκο μαζί μου,ώστε αν πάει τίποτα στραβά να μειώσουμε τη χασούρα στο μισό?

κι αν όλα πάνε καλά ξαναπαραγγέλνουμε.

εσείς τι λέτε? αξίζει να δοκιμάσουμε ή χαμένα λεφτά?

και έχω και το παράδειγμα του φίλου μου,που όλα πήγαν καλά.

εγω παντως εχω ψωνισει κατι πραγματακια -23 φορες απο το Play247 και μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση,αλλα απο τις τιμες δεν ειδ ακαι καμια διαφορα περα απο την τζαμπα αποστολη.

κοιτάξτε τι μου απάντησαν σε ερώτηση για το που βρίσκεται η εταιρία,ποιοί είναι οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής και πότε θα παραλάβω το προιόν.

Hello,

Please locate the nearest Western Union office from you and complete the payment to:

First Name: MARIAN LAURENTIU

Last Name: NEGRESCU

Address: SAT TIGHINA

City: COMUNA VOICESTI

Zip: 245700

State: VALCEA

Country: ROMANIA

After you will complete the payment please fax us the customer receipt received from Western Union to our financial department,fax number: +1-510-228-4151

Your payment will be immediately processed from our financial department and the delivery will be started.

We will contact you again with the tracking number as soon as the delivery is started.

You will have 5 business days after the arrival date of the package to inspect the goods and if you don`t like it you should send us back the goods in the original box and we will make a total refund to you.

We wait your confirmation of payment as soon as possible.

Regards,

http://www.e-StoreZone.com

ρουμανία μπορεί να παίζει και τίποτα σουφρωμένο.

αλλά και πάλι που ρώτησα τον φίλο μου το ίδιο ακριβώς mail του είχαν στείλει και όλα έγιναν όπως τα κανόνισαν.

δε ξέρω-μπερδεύτηκα. τι θα κάνατε εσείς τελικά?

εν τω μεταξύ την προσφορά την βρήκα στο ibid. η δημοπρασία δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτοί μου λένε να πληρώσω.επικοινώνησα και με το ibid.τους είπα τι παίζει και μου είπαν να μην ολοκληρώσω καμιά συναλλαγή αν δεν είμαι βέβαιος.

• 2 weeks later...

Πρώτη αγορά από το eshop.gr. Εξυπηρέτηση: ΑΨΟΓΗ. Παραγγελία online Δευτέρα 23:30, άφιξη στο eshop point Πάτρας Τετάρτη 10:00.

Από την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας φαίνεται ότι η συσκευασία έγινε Τρίτη 2:53 το βράδυ :wacko: Δεν κοιμούνται;

Το άλλο περίεργο είναι ότι μια τηλεφωνική παραγγελία που έκανα και πάλι Δευτέρα απόγευμα (17:00) έρχεται 1 μέρα αργότερα από την online παραγγελία.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Και εγω οταν ειχα παραγγειλει απο το e-shop.gr 1 καρτα ηχου, ηχεια 5.1, σκαννερ, εκτυπωτη λασερ. Τα παραγγειλα μεσημερι και το πρωι της επομενης ητανε στο e-shop point του Βολου!

Γενικα εχω σε πολυ καλη εκτιμηση το e-shop.gr

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Χτες το βράδι παρήγγειλα απο το e shop δυο πράγματα. Απο την παρακολούθηση είμαι στη συγκέντρωση υλικών. Λογικά αυριο πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου για να μου τα φέρουν σπίτι. 'Για να δουμε.