Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι χρειάζεται και μια μετάφραση των προϊόντων από τα αγγλικά στα ελληνικά έτσι ώστε και αυτοί που δεν είχαν την τύχη να μάθουν αγγλικά να καταλαβαίνουν κάποια πράγματα..

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (11 Δεκ. 2004 , 14:43)

pes mono ston filo sou na vgalei ayta ta xromatista asterakia panw apo to logotypo tou techhome wste na moiazei pio epagelmatiko to site..

ela vre c, xristougena ine :p kai an ta ekane na anavosvinoun tha itan poli omorfa :happy:

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το feedback. Γρήγορες απαντήσεις:

- Τα προϊόντα όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται

- Τα χρωματιστά αστεράκια στη χειρότερη θα φύγουν μαζί με τις γιορτές, όχι το πάσχα δεν θα βάλει σούβλα στο λογότυπο :p

- Η μετάφραση είναι στο todo list και με μεγάλη πρωτεραιότητα

- Για τα μπιχλιμπίδια θα το μεταφέρω και θα σας πώ μόλις τον πετύχω online στο messenger

Ευχαριστώ και πάλι και για ό,τι άλλο έχετε να προτείνετε εδώ ;-)

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Από μια γρήγορη επίσκεψη,

δεν μου άρεσε που στο search που έχει επιτρέπει ακόμα και one character string searching π.χ. να βάζεις μόνο "a"

Επίσης στο σύνθετο search εκεί που βάζεις ημερομηνία καλύτερα να μην κάνει edit όλη την ημερομηνία στο field dd/mm/yyyy αλλά καλύτερα να βάλει εκείνα τα cute ημερολόγια, εναλλακτικά κανένα drop down.

Το logo θέλει σίγουρα κάτι, αλλά .... μετά τα Χριστούγεννα... :)

ακόμα και το favicon.ico του δεν μου άρεσε, κάτι πιό ..... "να μένει στην μνήμη χρειάζεται", δεν είναι ευδιάκριτο το σπιτάκι που θέλει να περάσει, περισσότερο μοιάζει με ανάποδο dropdown. :)

Mου άρεσε η Keep it Simple φιλοσοφία που κράτησε.

Καλή αρχή

Φιλικά

V.

Opinions are like assholes.... everybody has one!

Χιλια μπραβο!!! Αψογο design καλοστημενη σελιδα!

Η σελιδα εχει πολυ μελλον!!! Δωστου τα συγχαρητιρια μου!

BTW μαλλον θα κανω και αγορα :p Το NEC DVD-RW Dual που εχει στην σελιδα ειναι καλο? Πρεπει να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και αφου εβαλα ADSL ενα DVD writer δεν θα μου ηταν ασχημο... Τι λετε να το χτυπησω? Η αποψη του valerio σε αυτο το θεμα με αφηνει αδιαφορο γιατι ηδη ξερω την απαντηση... :p :lol: (Just kidding huh...)

καλό φαίνεται. Αν και αυτό που μετράει πιο πολύ είναι οι τιμές. Δώσε φθηνά στον λαό και θα σε στηρίξουμε.

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

• 2 months later...
Kserei kaneis an yparxoun e-shops stin Ellada pou na dexontai xrewstikes kartes? Visa Electron px...

Σχεδόν όλα όσα δέχονται και πιστωτική...

wraio bump κάναμε :p Μιας και ήρθε στο προσκήνιο το thread, να συμπληρώσω ότι έχω αγοράσει απο http://www.play247.gr και απο http://www.checkmate.gr με αντικαταβολή και οι δύο acs/Γενική Ταχυδρομικη και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και απο τις τιμές ;-)
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Έχω αγοράσει πραγματικά αμέτρητες φορές από e-shop (πελάτης από τότε που ξεκίνησε), πάντα με πιστωτική και είμαι ικανοποιημένος 100% - από τιμές, ταχύτητα, αξιοπιστία, σέρβις. Ελπίζω μόνο τώρα να μη χαλάσουν που έγιναν "κανονικό" κατάστημα από αμιγώς ηλεκτρονικό που ήταν.

Επίσης έχω αγοράσει από shop21.gr - not bad. Από εξωτερικό έχω αγοράσει επίσης πολλά πράγματα από amazon.co.uk, play.com & overclock.co.uk - όλα ήταν μια χαρά.

Γενικά επειδή η Στουρνάρη κλπ έχει να με δει από το 98 & επειδή έχω κάνει και καμιά εκατοστή συναλλαγές στο fleamarket, θα έλεγα ότι αξίζει κανείς να κάνει αγορές από e-shop.gr κλπ και να ξεφορτώνεται τα παλιά μέσω fleamarket.

Overclockers.co.uk...symferi...kamia schesi i times me Ellada...eidika gia pragmata pou kikloforoun proti fora sto eksoteriko kai ta vlepoume edo meta apo 3-4 mines...

oraio magazaki alla poio i sinalagmatiki aksia tis liras agglias?

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

HARDSHOP.GR---> Παρείγγειλα μια οθόνη πριν 15 μέρες και ακόμα έρχεται ,ούτε ένα τηλέφωνο :w00t: Μάλλον δέν έχουν ανακαλυψει τα τηλέφωνα για να επικοινωνούν με τον "έξω" κόσμο. :shifty:
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Υπάρχει κάποιο e-shop που να μην ζητάει ταυτότητα και ιστορίες σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Υπάρχει κάποιο e-shop που να μην ζητάει ταυτότητα και ιστορίες σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα;

Τα μεγάλα και γνωστά e-shop απ' όσο ξέρω δεν το κάνουν αυτό (σε αντίθεση με κάποια ελληνικά, που δεν ζητάνε τίποτα). Μόνο με την αντικαταβολή δεν ζητάνε ταυτότητα απ' ότι ξέρω, αφού τα λεφτά τα παίρνουν με την αποστολή του δέματος από τα courier. Απ' την στιγμή που πληρώνεις με πιστωτική, πρέπει να πιστοποιηθεί η ταυτότητά σου, για να αποφύγουν την πιθανότητα χρήσης πιστωτικής άλλου (πχ. κλεμμένες κτλ).

Τα μεγάλα και γνωστά e-shop απ' όσο ξέρω δεν το κάνουν αυτό (σε αντίθεση με κάποια ελληνικά, που δεν ζητάνε τίποτα). Μόνο με την αντικαταβολή δεν ζητάνε ταυτότητα απ' ότι ξέρω, αφού τα λεφτά τα παίρνουν με την αποστολή του δέματος από τα courier. Απ' την στιγμή που πληρώνεις με πιστωτική, πρέπει να πιστοποιηθεί η ταυτότητά σου, για να αποφύγουν την πιθανότητα χρήσης πιστωτικής άλλου (πχ. κλεμμένες κτλ).

Στην Αγγλια κανενα e-shop δεν μου εχει ζητησει ταυτοτητες και βλακειες. Ψωνιζω τακτικα απο : ebuyer.com, amazon.co.uk,dabs.com. Αυτα απο τα γνωστα,και καμια 5-6 ακομα οχι τοσο γνωστα και φυσικα ποτε δεν μου ζητησαν ταυτοτητα.

Αντε και την εχασα τη καρτα μου,δεν θα δηλωσω κλοπη-απωλεια?

Αντε και ο αλλος προλαβει και παραγγειλει οτι θελει,μετα πολυ ευκολα δεν τον βρισκεις με την διευθυνση που εχουν αποσταλει τα πραγματα?

:lol: Τι μου θυμίζει... Δείτε εδώ. ;) Από τότε έχω πάρει πολλά πράγματα από το συγκεκριμένο μαγαζί με αντικαταβολή γιατί είναι φτηνοί οι άτιμοι (βέβαια αυτό δεν τους δικαιολογεί να ζητάνε ό,τι γουστάρουν)...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 2 weeks later...
hi pedes ithela na rotiso an kaneis exei kanei agora apo e-bay giati brika kati poli endiaferoda pragmata pou thelo alla to fobame poli pleaze an kapoios exei ebeiria as mou to pei

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Έχω πάρει πράγματα από το ebay μερικές φορές και όλα ήταν ΟΚ. Να παίρνεις αντικείμενα από χρήστες με υψηλό αριθμό αξιολόγησης και ΠΑΝΤΑ προτού "χτυπήσεις" μια δημοπρασία ή πώληση να στέλνεις mail στον πωλητή σχετικά με τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα. Μερικοί δεν στέλνουν καν Ελλάδα.

Να προτιμήσεις το ebay.co.uk. Άλλο να έρχονται τα πράγματα απο ΗΠΑ και άλλο από UK.

Οι πληρωμές γίνονται μέσω paypal και χρειάζονται οπωσδήποτε πιστωτική. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πωλητών προτιμά το paypal. Είναι απολύτως ασφαλές, το εχω χρησιμοποιήσει.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Συγγνώμη, αλλά οταν έκανα την πρώτη μου αγορά από Expansys UK (2002) μου ζητήθηκε και έστειλα αντίγραφο του διαβατηρίου μου και της πιστωτικής μου κάρτας.

Σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία υπάρχει και μπορεί να παρατεθεί εάν ζητηθεί.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Δεν έχω στείλει ποτέ και σε κανένα e-shop φωτοτυπία της ταυτότητάς μου ή της κάρτας. Έχω ψωνίσει δεκάδες φορές από ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα σοβαρά καταστήματα (βλέπε Amazon) έχουν τον τρόπο και τα μέσα να πιστοποιήσουν την ταυτότητα και να με προστατέψουν απο fraud. Στο Πλαίσιο έχω ψωνίσει επίσης μέσω web και το μόνο που ήθελαν ήταν να απαντήσω στο τηλέφωνο και να τους κάνω την επιβεβαίωση στοιχείων (ότι είμαι εγώ και ότι έκανα την παραγγελία).

Δεν έχω χάσει ποτέ δεκάρα και δεν πιστεύω με τίποτε ότι το e-shop με προσέχει ενώ το Amazon όχι.

Είναι γελοίο να στέλνεις έγγραφα με προσωπικά σου δεδομένα (ταυτότητα, λογαριασμούς, φωτοτυπία κάρτας) με έναν απολύτως ανασφαλή τρόπο (φαξ) και να υποστηρίζεις ότι αυτό γίνεται για την ασφάλεια.

Τι δουλειά έχει να μάθει το e-shop (και το κάθε e-shop) ΟΛΑ τα στοιχεία της ταυτότητάς μου? Το Amazon μού ζητά ονοματεπώνυμο, μία διεύθυνση και ένα νούμερο κάρτας. Όποιος θέλει περισσότερα είναι ή ανασφαλής ή άσχετος και δεν θα με έχει πελάτη.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Emena pantws h expansys mou zhtise fototypia katastashs logariasmou kai fototypia taftotitas. Meta apo thlefonikh epikoinwnia pou eixa me expansys agglias mou exigisan oti afto ginete giati yparxei nomothesia ths evropaikhs enwshs pou leei oti gia thn prwth fora prepei h dieftheinsh tou katoxou ths kartas kai h diefthinsh apostolhs na einai h idia. Kai afto mono me katastash logariasmou mporoun na to epiveewsoun.

H amazon me th seira ths zitise fototipia kartas kai diavathriou.

Ara den einai ta pedia tou e-shop pou to paratravane sth xartoura

Παιδιά για καλό σας γίνεται αυτό, μην παραπονιέστε!

Εάν δηλ κάποιος απατεώνας «φορτώσει» την κάρτα σας χωρίς να πάρετε είδηση δεν θα γκρινιάζετε πάλι;

Ι need a six month vacation, twice a year.