Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μία απορία για το amazon uk.

Στην αγορά που κάνουμε σε κάποιο στάδιο στο τέλος μας ρωτάει αν θέλουμε να πληρώσουμε με λίρες ή με ευρώ.

Τι είναι προτιμότερο, να πληρώνουμε πάντα με λίρες και να γίνεται αυτόματα η μετατροπή από την τράπεζά μας σε ευρώ?

Τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση?

Εσείς σε λίρες το έχετε?

Πάντα σε λίρες και ποτέ δεν αφήνουμε να κάνουν αυτοί την μετατροπή σε ευρώ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το kinitomania τι λέει σαν μαγαζί; Κάποιος μου είπε ότι φέρνει και ανακατασκευασμένα. Παίζει κάτι τέτοιο; :worry::blink: Έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από κει παρόλο που είναι δίπλα μου σχεδόν. Σας παρακαλώ απαντήστε όσο πιο άμεσα γιατί θέλει να πάρει την Τρίτη κινητό ένας φίλος htc μάλλον. Ευχαριστώ :)

Πάντα σε λίρες και ποτέ δεν αφήνουμε να κάνουν αυτοί την μετατροπή σε ευρώ.
Δεν συμφωνώ. Όταν η τράπεζά μας χρεώνει κερατιάτικα τις μετατροπές συναλλάγματος, τότε καλύτερα να επιλέγει κανείς τη μετατροπή να την κάνουν αυτοί. Προσωπικά από τότε που η Marfin άρχισε να μου χρεώνει τις μετατροπές πάντα πληρώνω σε ευρώ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop dell συγκεκριμένα το xps 15z και επειδή σε πολλά μαγαζιά δεν το έχουν και σε άλλα κάνει 1200+ ευρώ σκέφτομαι να το αγοράσω από το site της dell στην Αμερική.Όμως έχω κάποιες απορίες:

1.Kατ'αρχάς γίνεται να το αγοράσω από το site και να το φέρουν στην Ελλάδα;Έχω δει ότι λέει free shiping,αλλά δε λέει πουθενά αν τα στέλνουν Ελλάδα.

2.Θα έχω πρόβλημα με τις πρίζες;

3.Με την εγγύηση τι γίνεται;Αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλω με δικά μου έξοδα στην Αμερική ή το αναλαμβάνει η dell εδώ;

4.Είδα ότι αν το πάρω από το site γλιτώνω συνολικά περίπου 300+ ευρώ μαζί με την αλλαγή από δολάρια σε ευρώ.Με το τελωνίο τι θα γίνει όμως;Θα μου τα πάρουν εκεί;

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop dell συγκεκριμένα το xps 15z και επειδή σε πολλά μαγαζιά δεν το έχουν και σε άλλα κάνει 1200+ ευρώ σκέφτομαι να το αγοράσω από το site της dell στην Αμερική.Όμως έχω κάποιες απορίες:

1.Kατ'αρχάς γίνεται να το αγοράσω από το site και να το φέρουν στην Ελλάδα;Έχω δει ότι λέει free shiping,αλλά δε λέει πουθενά αν τα στέλνουν Ελλάδα.

2.Θα έχω πρόβλημα με τις πρίζες;

3.Με την εγγύηση τι γίνεται;Αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλω με δικά μου έξοδα στην Αμερική ή το αναλαμβάνει η dell εδώ;

4.Είδα ότι αν το πάρω από το site γλιτώνω συνολικά περίπου 300+ ευρώ μαζί με την αλλαγή από δολάρια σε ευρώ.Με το τελωνίο τι θα γίνει όμως;Θα μου τα πάρουν εκεί;

Απο αμερικη θα εχεις σίγουρα πρόβλημα με το τελωνείο, προτίμησε την Αγγλια.

Εγω αγοραζω λαπτοπ απο εδω, ριξε μια ματιά. Η εγγύηση ισχυη για ολη την Ευρώπη για αμερικη δεν ξερω αλλα ζητώντας το "tag" του μηχανήματος, πριν το αγοράσεις, μπορείς να πάρεις τλφ την dell εδώ στην Ελλάδα και να σου που οτι θέλεις για το συγκεκριμένο μηχάνημά.

http://stores.ebay.ie/eComputers-LTD?_rdc=1

Δεν συμφωνώ. Όταν η τράπεζά μας χρεώνει κερατιάτικα τις μετατροπές συναλλάγματος, τότε καλύτερα να επιλέγει κανείς τη μετατροπή να την κάνουν αυτοί. Προσωπικά από τότε που η Marfin άρχισε να μου χρεώνει τις μετατροπές πάντα πληρώνω σε ευρώ.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να γνωρίζω την προμήθεια της κάθε τράπεζας.

Η εμπειρία όμως έχει δείξει, ότι οι περισσότερες Ελληνικές τράπεζες, χρεώνουν μικρότερη προμήθεια ισοτιμίας, σε σχέση με τις εταιρείες εξωτερικού.

Και μένα η Εθνική μου χρεώνει την μετατροπή σε ότι αγοράζω από Αγγλία, αλλά είναι καλύτερα από το να μου κάνει την μετατροπή το Paypal.

Απο αμερικη θα εχεις σίγουρα πρόβλημα με το τελωνείο, προτίμησε την Αγγλια.

Εγω αγοραζω λαπτοπ απο εδω, ριξε μια ματιά. Η εγγύηση ισχυη για ολη την Ευρώπη για αμερικη δεν ξερω αλλα ζητώντας το "tag" του μηχανήματος, πριν το αγοράσεις, μπορείς να πάρεις τλφ την dell εδώ στην Ελλάδα και να σου που οτι θέλεις για το συγκεκριμένο μηχάνημά.

http://stores.ebay.ie/eComputers-LTD?_rdc=1

Συμφωνώ με τα παραπάνω.

Από Αμερική και Dell, καταρχήν δεν ισχύει η Πανευρωπαϊκή εγγύηση, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι ίσχυε και για το δικό μου Dell Laptop, αγορασμένο με 3ετή εγγύση από το αγγλικό Ebay.

Επιπλέον πρόβλημα το τελωνείο, που δεν αξίζει να φας τέτοια κερατιάτικα.

Αν βρεις καλό πωλητή από ευρωπαϊκό ΕΒΑΥ, θα βρεις πολύ καλύτερη τιμή και ας είναι και επιστροφή ή με ανοιγμένο κουτί.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν κάποιο κατάστημα του Skroutz κάνει επιδοτήσεις Cosmote ΕΚΤΟΣ του MobileHellas;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Παντως το expansys έχει πανάκριβα μεταφορικα.

Για μια θηκη που κοστίζει 22 ευρω πρέπει να πληρώσω 61 ευρω για Κρήτη,ελεος.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παντως το expansys έχει πανάκριβα μεταφορικα.

Για μια θηκη που κοστίζει 22 ευρω πρέπει να πληρώσω 61 ευρω για Κρήτη,ελεος.

Μακριά από expansys.

Πραγματικά απαράδεκτες τιμές εδώ και χρόνια.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά το kinitomania.com τι λέει σαν κατάστημα; γιατί έχει πολύ καλές τιμές σε κινητά τηλέφωνα και σκέφτομαι να τσιμπήσω κανένα...

Παιδιά το kinitomania.com τι λέει σαν κατάστημα; γιατί έχει πολύ καλές τιμές σε κινητά τηλέφωνα και σκέφτομαι να τσιμπήσω κανένα...

εγω απο εκει πηρα τον γαλαξια μου. ελληνικο cos . ειχε και γερμανικο. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.

Μακριά από expansys.

Σαν τιμές δεν το θεωρώ κι άσχημο,στα μεταφορικα ειναι το θεμα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγω απο εκει πηρα τον γαλαξια μου. ελληνικο cos . ειχε και γερμανικο. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.

Επειδή κι εγώ γαλαξία nexus σκέφτομαι να πάρω υπάρχει τρόπος να το εξετάσω πριν το αγοράσω αν είναι ελληνικό; Μπορούν να μου δώσουν IMEI συσκευής πχ και να το ελέγξω κάπως (πχ online);

Μακριά από expansys.

Στις νέες κυκλοφορίες ωστόσο έχουν ανταγωνιστικές τιμές... Τα καλά να τα λέμε!

Το One S από εκεί το πήρα, και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση.

Στις νέες κυκλοφορίες ωστόσο έχουν ανταγωνιστικές τιμές... Τα καλά να τα λέμε!

Το One S από εκεί το πήρα, και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση.

Κοιτούσα το site αυτό πριν μερικά χρόνια, όταν ακόμα ασχολιόμουν με κινητά ΝΟΚΙΑ.

Δυστυχώς όσα μοντέλα κοιτούσα σε αυτό το site ήταν πάντα ακριβότερα από άλλα καταστήματα, Online ή φυσικά.

Amazon Fire stick 4k max

Κανένα eshop ευρωπαϊκό ή Ελληνικό με t-shirts σε χαμηλή τιμή;

επωνυμα η να φτιαξεις μονος σου??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαν τιμές δεν το θεωρώ κι άσχημο,στα μεταφορικα ειναι το θεμα

Θεωρώ πως ένα σωστός επαγγελματίας πρέπει να αναφέρει σωστά την πληροφορία άρα και να σου προσδιορίζει μεταφορικά ή εναλλακτικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Απο εκεί και πέρα εμείς ως καταναλωτές έχουμε και την δυνατότητα να διαπραγματευτούμε.

Αν δηλαδή μιλήσεις με ένα κατάστημα και του πεις ότι κοίτα πχ σε πληρώνω μετρητά γιατί να μην σου κόψει τα μεταφορικά.

Φιλικά

• 2 weeks later...

Ενημερώνω ότι το Αγγλικό Αμαζον έβγαλε από ΣΚ προσφορές για μερικές μέρες.

Τσίμπησα μια ηλεκτρική σκούπα στην μισή τιμή και χωρίς μεταφορικά εννοείται! :-)

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από επιστροφές και εγγύηση στο birdphone; Κάνουν αντικατάσταση συσκευής αν υπάρχει ας πούμε "ροζίλα" ή "κιτρινίλα" στην οθόνη; Με την εγγύση τι παίζει; Αναλαμβάνουν αυτοί τίποτα ή κατευθείαν στην αντιπροσωπεία;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ενημερώνω ότι το Αγγλικό Αμαζον έβγαλε από ΣΚ προσφορές για μερικές μέρες.

Τσίμπησα μια ηλεκτρική σκούπα στην μισή τιμή και χωρίς μεταφορικά εννοείται! :-)

υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι προσφορες;

υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι προσφορες;

Τσέκαρε εδώ:

http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=350613011

Amazon Fire stick 4k max

Θέλω να αγοράσω κάτι ccfl lights για το pc μου αλλά το amazon uk δεν έχει στο χρώμα που θέλω, στο amazon com (το αμερικάνικο δηλαδή) υπάρχουνε και κοστίζουνε 12 δολάρια. Λέτε να έχω τίποτα θέμα με τελωνεία ή δεν υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωσή μου επειδή το ποσό είναι πολύ λίγο? Μέχρι τι ποσό αγοράς δεν πληρώνω τελωνείο θυμάται κανείς?

Το http://www.overclockers.co.uk/index.php είναι αξιόπιστο μαγαζί? Έχει ψωνίσει κανένας από εκεί?

Edited by Dante

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1