pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 τι γίνεται με το eshop.gr ρε παιδιά; 'εκανα παραγγελία στις 1 απριλιου κι ακόμη είναι σε εξέλιξη δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το προ'ι'ον πάντως, μετά από τόσες μέρες μαγαζι υπο διαλυση. Δεν θα αγοραζα ποτε απο αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 είναι ομως το μόνο κατάστημα που βόλευε για την συγκεκριμένη αγορά παλιότερα έκανα παραγγελια και την επόμενη μέρα είχα το προ'ι'όν. είμαι 1+ βδομάδα και τίποτα. τωρα είναι αργά όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 είναι ομως το μόνο κατάστημα που βόλευε για την συγκεκριμένη αγορά παλιότερα έκανα παραγγελια και την επόμενη μέρα είχα το προ'ι'όν. είμαι 1+ βδομάδα και τίποτα. τωρα είναι αργά όμως καποτε ηταν πολυ αξιοπιστο. Τωρα αλλαξε προς το χειροτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) @junglist δεν αποκλείεται να πέρασε το χρονικό όριο. Θυμάμαι ότι έγραφε στο μαγαζί πως δέχοντε επιστροφές εντός 14 ημερών. Βέβαια εμένα το πακέτο μου ήρθε μετά από 10 μέρες περίπου. Είχα μόνο 4 μέρες να το δοκιμάσω για να το επιστρέψω. Λες να το φάω στην μάπα τώρα? Ακόμα περιμένω να μου απαντήσουνε. Εχθές έλαβα αυτό το μήνυμα που όπως καταλαβαίνετε είναι αυτόματο: For Your Information: To help arbitrate disputes and preserve trust and safety, we retain all messages buyers and sellers send through Amazon.co.uk. This includes your response to the message below. For your protection we recommend that you only communicate with buyers and sellers using this method. ------------- Begin message ------------- ---- reply above this line ---- A request for support has been created and assigned ticket #203752. A representative will follow-up with you as soon as possible. If you wish to send additional comments or information regarding this issue, please reply to this email. TheGameTrain.com Support ------------- End message ------------- Λογικά κάποιος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει κάποια στιγμή, μάλλον θα έχω πάρει σειρά προτεραιότητας. Γενικά χρειάζεται πολύ προσοχή στις αγορές σας από εξωτερικό, να κοιτάτε πάντα πόσο περιθώριο έχετε για να επιστρέψετε τα πράγματα. Γιαυτό με το που παραλαμβάνετε το πακέτο, καλό έλεγχο αν αυτό που ψωνίσατε δουλεύει σωστά και γενικά είστε ευχαριστημένοι από το αντικείμενο, γιατί αν το αφήσετε έτσι και περνάνε οι μέρες μετά και να θέλετε να το επιστρέψετε δεν θα μπορείτε να το κάνετε. Edited April 10, 2012 by Dante Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Dante μου φάνηκε κουλό το 14 μέρες που λες, για αυτό κάθισα και το έψαξα τι ισχύει για το Amazon.co.uk, καθώς εγώ θυμόμουν 30 ημέρες για αυτά που έχω πάρει. Οπότε τσεκάρα και ισχύουν τα παρακάτω: -Για όλα τα προϊόντα της Amazon, εκτός Large items and appliances, ισχύουν οι 30 ημέρες. -Για όλα τα προϊόντα από πωλητές εκτός Amazon (3α πρόσωπα) ισχύουν οι 14 ημέρες, από τότε που παρέλαβες το προϊόν και όχι από τότε που το παρήγγειλες. Άρα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είσαι έξω από το χρονικό περιθώριο. Τέλος, θέλω να σου πω να κάνεις υπομονή και να δεις ότι το θέμα σου θα λυθεί.Όσες φορές χρειάστηκε κάτι, πάντα με κάλυψαν, είτε με επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντων. :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Είναι από το κατάστημα Gametrain. Την παραγγελία την έκανα από Amazon Uk. Οι 30 μέρες ισχύουνε για προιόντα που είναι sold by Amazon?. Στην δικιά μου περίπτωση μάλλον ισχύει η περίπτωση για τρίτους πωλητές. Ευτυχώς όμως που είναι 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής γιατί αν μετράγανε οι μέρες από την αρχή, δηλαδή από τότε που έγινε dispatch τότε μάλιστα :cry: Thanks για τις info, θα κάνω λίγο υπομονή τότε να κανονίσω για επιστροφή, γιατί δεν παλεύεται. Περιμένω να μου στείλουν απάντηση. Edited April 10, 2012 by Dante Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 είμαι 1+ βδομάδα και τίποτα. τωρα είναι αργά όμως Τι διαθεσιμότητα είχε το προϊόν; Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 άμεσα διαθέσιμο σε Θεσσαλονίκη και Αθηνα. σε κάποια καταστήματα έδινε 2-3 μέρες τελικά την ακύρωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 άμεσα διαθέσιμο σε Θεσσαλονίκη και Αθηνα. σε κάποια καταστήματα έδινε 2-3 μέρες τελικά την ακύρωσα το αμεσα διαθεσιμο ειναι το κολπο για να το παραγγειλεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 άμεσα διαθέσιμο σε Θεσσαλονίκη και Αθηνα. σε κάποια καταστήματα έδινε 2-3 μέρες τελικά την ακύρωσα Από τη στιγμή που έγραφε άμεσα διαθέσιμο και δεν το είχες μέσα σε 48 ώρες, έπραξες πολύ σωστά. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Για την πολη των σερρων ηταν η παραγγελια. Για ενα φιλο. Αλλα και παλι, μια βδομαδα παει πολυ. Τηλεφωνικα εκανα την ακυρωση, πολυ εξυπηρετικο το παλικαρι. Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) προσφορα στο Electroworld (~30% εκπτωση σε ορισμενα απο τα προιοντα που εχουν το πασχαλινο αυγουλακι πανω δεξια) για να εχετε την εκπτωση βαλτε στο καλαθι σας το προιον με το αυγο που θελετε και καντε copy paste τον κωδικο: RFV18307 παραδειγματα προσφορων σε gaming consoles στο image που επισυναπτω! Edited April 11, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Είναι από το κατάστημα Gametrain. Την παραγγελία την έκανα από Amazon Uk. Οι 30 μέρες ισχύουνε για προιόντα που είναι sold by Amazon?. Στην δικιά μου περίπτωση μάλλον ισχύει η περίπτωση για τρίτους πωλητές. Ευτυχώς όμως που είναι 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής γιατί αν μετράγανε οι μέρες από την αρχή, δηλαδή από τότε που έγινε dispatch τότε μάλιστα :cry: Thanks για τις info, θα κάνω λίγο υπομονή τότε να κανονίσω για επιστροφή, γιατί δεν παλεύεται. Περιμένω να μου στείλουν απάντηση. @junglist Εντάξει μου δώσανε κωδικό επιστροφής και τα έδωσα πίσω. Άρα είχες δίκιο! :) Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Έχω μία απορία για το amazon uk. Στην αγορά που κάνουμε σε κάποιο στάδιο στο τέλος μας ρωτάει αν θέλουμε να πληρώσουμε με λίρες ή με ευρώ. Τι είναι προτιμότερο, να πληρώνουμε πάντα με λίρες και να γίνεται αυτόματα η μετατροπή από την τράπεζά μας σε ευρώ? Τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση? Εσείς σε λίρες το έχετε? Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Έχω μία απορία για το amazon uk. Στην αγορά που κάνουμε σε κάποιο στάδιο στο τέλος μας ρωτάει αν θέλουμε να πληρώσουμε με λίρες ή με ευρώ. Τι είναι προτιμότερο, να πληρώνουμε πάντα με λίρες και να γίνεται αυτόματα η μετατροπή από την τράπεζά μας σε ευρώ? Τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση? Εσείς σε λίρες το έχετε? Πάντα σε λίρες και ποτέ δεν αφήνουμε να κάνουν αυτοί την μετατροπή σε ευρώ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Παιδιά το kinitomania τι λέει σαν μαγαζί; Κάποιος μου είπε ότι φέρνει και ανακατασκευασμένα. Παίζει κάτι τέτοιο; :worry::blink: Έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από κει παρόλο που είναι δίπλα μου σχεδόν. Σας παρακαλώ απαντήστε όσο πιο άμεσα γιατί θέλει να πάρει την Τρίτη κινητό ένας φίλος htc μάλλον. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Πάντα σε λίρες και ποτέ δεν αφήνουμε να κάνουν αυτοί την μετατροπή σε ευρώ.Δεν συμφωνώ. Όταν η τράπεζά μας χρεώνει κερατιάτικα τις μετατροπές συναλλάγματος, τότε καλύτερα να επιλέγει κανείς τη μετατροπή να την κάνουν αυτοί. Προσωπικά από τότε που η Marfin άρχισε να μου χρεώνει τις μετατροπές πάντα πληρώνω σε ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop dell συγκεκριμένα το xps 15z και επειδή σε πολλά μαγαζιά δεν το έχουν και σε άλλα κάνει 1200+ ευρώ σκέφτομαι να το αγοράσω από το site της dell στην Αμερική.Όμως έχω κάποιες απορίες: 1.Kατ'αρχάς γίνεται να το αγοράσω από το site και να το φέρουν στην Ελλάδα;Έχω δει ότι λέει free shiping,αλλά δε λέει πουθενά αν τα στέλνουν Ελλάδα. 2.Θα έχω πρόβλημα με τις πρίζες; 3.Με την εγγύηση τι γίνεται;Αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλω με δικά μου έξοδα στην Αμερική ή το αναλαμβάνει η dell εδώ; 4.Είδα ότι αν το πάρω από το site γλιτώνω συνολικά περίπου 300+ ευρώ μαζί με την αλλαγή από δολάρια σε ευρώ.Με το τελωνίο τι θα γίνει όμως;Θα μου τα πάρουν εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop dell συγκεκριμένα το xps 15z και επειδή σε πολλά μαγαζιά δεν το έχουν και σε άλλα κάνει 1200+ ευρώ σκέφτομαι να το αγοράσω από το site της dell στην Αμερική.Όμως έχω κάποιες απορίες: 1.Kατ'αρχάς γίνεται να το αγοράσω από το site και να το φέρουν στην Ελλάδα;Έχω δει ότι λέει free shiping,αλλά δε λέει πουθενά αν τα στέλνουν Ελλάδα. 2.Θα έχω πρόβλημα με τις πρίζες; 3.Με την εγγύηση τι γίνεται;Αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλω με δικά μου έξοδα στην Αμερική ή το αναλαμβάνει η dell εδώ; 4.Είδα ότι αν το πάρω από το site γλιτώνω συνολικά περίπου 300+ ευρώ μαζί με την αλλαγή από δολάρια σε ευρώ.Με το τελωνίο τι θα γίνει όμως;Θα μου τα πάρουν εκεί; Απο αμερικη θα εχεις σίγουρα πρόβλημα με το τελωνείο, προτίμησε την Αγγλια. Εγω αγοραζω λαπτοπ απο εδω, ριξε μια ματιά. Η εγγύηση ισχυη για ολη την Ευρώπη για αμερικη δεν ξερω αλλα ζητώντας το "tag" του μηχανήματος, πριν το αγοράσεις, μπορείς να πάρεις τλφ την dell εδώ στην Ελλάδα και να σου που οτι θέλεις για το συγκεκριμένο μηχάνημά. http://stores.ebay.ie/eComputers-LTD?_rdc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Δεν συμφωνώ. Όταν η τράπεζά μας χρεώνει κερατιάτικα τις μετατροπές συναλλάγματος, τότε καλύτερα να επιλέγει κανείς τη μετατροπή να την κάνουν αυτοί. Προσωπικά από τότε που η Marfin άρχισε να μου χρεώνει τις μετατροπές πάντα πληρώνω σε ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να γνωρίζω την προμήθεια της κάθε τράπεζας. Η εμπειρία όμως έχει δείξει, ότι οι περισσότερες Ελληνικές τράπεζες, χρεώνουν μικρότερη προμήθεια ισοτιμίας, σε σχέση με τις εταιρείες εξωτερικού. Και μένα η Εθνική μου χρεώνει την μετατροπή σε ότι αγοράζω από Αγγλία, αλλά είναι καλύτερα από το να μου κάνει την μετατροπή το Paypal. Απο αμερικη θα εχεις σίγουρα πρόβλημα με το τελωνείο, προτίμησε την Αγγλια. Εγω αγοραζω λαπτοπ απο εδω, ριξε μια ματιά. Η εγγύηση ισχυη για ολη την Ευρώπη για αμερικη δεν ξερω αλλα ζητώντας το "tag" του μηχανήματος, πριν το αγοράσεις, μπορείς να πάρεις τλφ την dell εδώ στην Ελλάδα και να σου που οτι θέλεις για το συγκεκριμένο μηχάνημά. http://stores.ebay.ie/eComputers-LTD?_rdc=1 Συμφωνώ με τα παραπάνω. Από Αμερική και Dell, καταρχήν δεν ισχύει η Πανευρωπαϊκή εγγύηση, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι ίσχυε και για το δικό μου Dell Laptop, αγορασμένο με 3ετή εγγύση από το αγγλικό Ebay. Επιπλέον πρόβλημα το τελωνείο, που δεν αξίζει να φας τέτοια κερατιάτικα. Αν βρεις καλό πωλητή από ευρωπαϊκό ΕΒΑΥ, θα βρεις πολύ καλύτερη τιμή και ας είναι και επιστροφή ή με ανοιγμένο κουτί. Edited April 19, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν κάποιο κατάστημα του Skroutz κάνει επιδοτήσεις Cosmote ΕΚΤΟΣ του MobileHellas; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παντως το expansys έχει πανάκριβα μεταφορικα. Για μια θηκη που κοστίζει 22 ευρω πρέπει να πληρώσω 61 ευρω για Κρήτη,ελεος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παντως το expansys έχει πανάκριβα μεταφορικα. Για μια θηκη που κοστίζει 22 ευρω πρέπει να πληρώσω 61 ευρω για Κρήτη,ελεος. Μακριά από expansys. Πραγματικά απαράδεκτες τιμές εδώ και χρόνια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 θα συμφωνησω. μονο αν θες να παρεις μεγαλη ποσοτητα απο εκει. σαν ποιοτητα καλη εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά το kinitomania.com τι λέει σαν κατάστημα; γιατί έχει πολύ καλές τιμές σε κινητά τηλέφωνα και σκέφτομαι να τσιμπήσω κανένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts