tomaik Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 krataei 4% to opio to plironeis stin timi toy proiontos pou agorazeis, ektos kai an soy leei na to pliroseis extra ;) Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 geia sas paidia tha ithela na rwtisw kati gia to sugkekrimeno site pos einai dunaton na exei toso fthina ta kinita se sxesh me ola ta alla site kai ta katastimta kai den milame gia 10 kai 20E alla gia 100E peste mou ligo ti paizei me to site afto giati apo edw mesa to eida kiolas..! euxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 λογικά παίζει ρόλο οι συμφωνίες που κάνει με τις εταιρίες... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 geia sas paidia tha ithela na rwtisw kati gia to sugkekrimeno site pos einai dunaton na exei toso fthina ta kinita se sxesh me ola ta alla site kai ta katastimta kai den milame gia 10 kai 20E alla gia 100E peste mou ligo ti paizei me to site afto giati apo edw mesa to eida kiolas..! euxaristw... Υπάρχουν και τηλέφωνα που π.χ. στο πλαίσιο είναι πιο φτηνά. Ενδεικτικά: SonyEricsson w910i: expansys: €375 - πλαίσιο: €355 Sony Ericsson k850: expansys: €420 - πλαίσιο: €409 Nokia 6110 nav: expansys: €410 - πλαίσιο: €347 Κάποια άλλα που είναι ακριβότερα στο πλαίσιο από το expansys, είναι φτηνότερα στα καταστήματα wind. Επίσης πρόσεξα ότι πουλάνε ακόμη το nokia 6310i... Είναι δυνατόν να έχουν ακόμη κομμάτια; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Τα 6310i που πουλάνε είναι ανακατασκευασμένα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Τα 6310i που πουλάνε είναι ανακατασκευασμένα. Δηλαδή; παλιά επιδιορθωμένα; μονταρισμένα από ανταλλακτικά από παλιά 6310; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Έχει κάνει κανείς από το φόρουμ αγορές από το expansys;Ας μας μεταφέρει τις απόψεις του.;) Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Δηλαδή; παλιά επιδιορθωμένα; μονταρισμένα από ανταλλακτικά από παλιά 6310; Λογικά παλιά 6310 με καινούρια ανταλλακτικά. Πάντως την ανακατασκευή την κάνει η Νokia. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 to expansys einai oti kalytero yparxei se webshop afti tin stigmi...aksiopisto grigoro kai eksypiretiko...ego tou dino 10/10...to synisto anepifylakta ;) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 ta kinhta apo to expansys exoun elliniko menu kai egkiisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 έχει αγοράσει κανείς μουσική από το itunes? είναι αξιόπιστο? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Μολις μου ηρθε ενα δεμα απο το play.com (βιβλιο) και πανω στο δεμα εγραφε "Tax 16" και απο κατω ειχε ή το συμβολο του ευρω, ή "CE", και την ημερομηνια. Δεδομενου οτι κανονικα δεν υπαρχουν δασμοι για ενδο-ευρωπαικες αγορες, και οτι στο play.com δεν αναφερεται καποια εξτρα χρεωση, να μην ασχοληθω παραπανω; Ή υπαρχει περιπτωση να χρεωθω περαιτερω; Σημειωτεον, οτι εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο το play, και ποτε δεν ειχε ξανασυμβει κατι αναλογο. έχει αγοράσει κανείς μουσική από το itunes? είναι αξιόπιστο? Ασχετο, αλλα προφανως και ειναι αξιοπιστο. :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Καλησπέρα περιμένω ένα πακέτο από Αμερική κ το tracking του USPS δείχνει οτι... έχει μπει τελωνείο ('Into Foreign Customs').. Είναι 'τυπικό' το θέμα ή σημαίνει οτι το πακέτο θα ανοιχτεί..; :blink: (το περιεχόμενο είναι κάποιας αξίας) Έχει συμβεί σε κάποιον να γράφει στο tracking το ίδιο..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Καλησπέρα περιμένω ένα πακέτο από Αμερική κ το tracking του USPS δείχνει οτι... έχει μπει τελωνείο ('Into Foreign Customs').. Είναι 'τυπικό' το θέμα ή σημαίνει οτι το πακέτο θα ανοιχτεί..; :blink: (το περιεχόμενο είναι κάποιας αξίας) Έχει συμβεί σε κάποιον να γράφει στο tracking το ίδιο..; Ότι αξία και να έχει μπαίνει στο τελωνείο. Τώρα αν θα πληρώσεις τελωνείο εξαρτάται από την αξία που αναγράφεται συνήθως. Έχω κι εγώ μια ερώτηση. Αγόρασα μια ψηφιακή φωτογραφική από το ebay που κάνει περίπου 130€. Επειδή είναι από κατάστημα δεν μπορούν να γράψουν χαμηλότερη τιμή. Πόσα θα πληρώσω στο τελωνείο; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Έχω παραγγείλει από το εν λόγω site (mp4mobile.net) ένα κινέζικο κινητό με tv και dual sim....Το θέμα είναι πως το έχω παραγγείλει από της 8 Μαρτίου, το πλήρωσα στις 11 και ακόμα δεν το έχω λάβει...Παρά τα e-mail με τις μονολεκτικές απαντήσεις, δεν βλέπω να κινείται κάτι...Η ερώτησή μου είναι καίρια...Έχει κανένας δοσοληψίες με το συγκεκριμένο site ή έστω κάποιες πληροφορίες για την αξιοπιστία αυτού; :( Και επειδή ενδιαφέρομαι για ένα τσεκαρισμένο αξιόπιστο e-shop κινέζικων κινητών, έχετε να μου προτείνετε κάποιο, με προσωπική σας εμπειρία;:blink: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 εχω καταληξει για την αγορα ενος σταθερου υπολογιστη και εχω κανει τα αναλογα configuration απο τα παραπανω καταστηματα.Η διαφορα ειναι οτι με σχεδον παραπλησια χαρακτηριστικα το plaisio βγαινει 80-100 ευρω ακτοβοτερο αλλα κανει ατοκες δοσεις σε αντιθεση με το e-shop που δεν κανει. αν παλι το αγορασεις απο το πλαισιο μεσω ιντερνετ βγαινει σχεδον ιδια τιμη αλλα και εκει δεν εχει ατοκες Τι να κανω?απο που να το αγορασω? Ποια η αποψη σας για το after sale του e-shop? για το πλαισιο εχω ακουσει καλα λογια Θα θελατε να μεβοηθησετε? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 εγω θα προτιμουσα πλαισιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Κι εγω πλαισιο προτιμω για τις αγορές, αν και λίγο ακριβότερο έχει καλύτερη υποστήριξη και service κατά την γνώμη μου. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 απο υποστηριξη τα παει πολυ καλα,στο eshop αν κατι συμβει περιμενεις πολυ για να το παρεις πισω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Θέλω να βρω εισιτήριο για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο.. Θα αγόραζε/έχει αγοράσει κανείς σας από αυτά τα sites; http://www.beijingticketing.com/olympic-beijing/sports/opening-ceremony-tickets.aspx http://olympic-opening-ceremony.olympicticketsbeijing2008.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Εγω πριν 5 μηνες πηρα υπολογιστη απο το eshop ιnnovator ετοιμο μηχανημα και ολα πηγαν πολυ καλα βεβαια τα λεφτα τα εδωσα μετρητα.Αν θες ατοκες δοσεις τοτε πλαισιο.Βασικα οτι και να κανεις παραπανω θα σου βγει γιατι το eshop δεν εχει ατοκες,το πλαισιο εχει ατοκες αλλα βγαινει 80-100 ευρω πιο πανω,μεσω internet το plaisio το δινει πιο φθηνο αλλα εκει δεν εχει ατοκες οποτε πανω κατω τα ιδια λεφτα θα δωσεις.Παντως αν δεν μπορεις να διωρθωνεις τα προβληματα του υπολογιστη μονος σου τοτε πλαισιο χωρις δευτερη σκεψη,το eshop δεν εχει και την καλυτερη υποστιριξη.Εγω εχω κανει απειρες αγορες και απο τα 2 καταστηματα και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος(εκτος απο μια φορα στο πλαισιο με μια παραγγελια αλλα τιποτα σημαντικο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 @zyp3r εγω αγορασα laptop μεσω iNternet με ατοκες δοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Απο που απο το πλαισιο????Ο φιλος πιο πανω εγραψε πως το πλαισιο δεν εχει ατοκες μεσω ιντερνετ.Εχω και γω καιρο να το κοιταξω μπορει να αλλαξε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 δεν εχει ατοκες απο το νετ το πλαισιο.και εγω ακουω οχι και τα καλυτερα για το after sale του e-shop Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 ... Ποια η αποψη σας για το after sale του e-shop? ... :lol: το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;; :lol: Το εσοπ είναι μόνο για άδεια σιντι και μαρκαδόρους... Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts