KCB Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Από εδώ έχει πάρει κανείς;;; http://www.mymemory.co.uk/compatible-memory/Mobile_Phones/Nokia/Nokia_6300 Οι τιμές του φαίνονται καλές και δεν ξέρω αν έχει κανένα catch... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Ευχαριστώ johner.Συγνώμμη αν σε κουράζω αλλά θα ήθελα να μάθω κάτι ακόμα.Αν το πάρω από εκεί μήπως ξέρεις αν θα έχει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Για αγορά από Αγγλία, τα δέματα περνάνε από τελωνείο; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Ευχαριστώ johner.Συγνώμμη αν σε κουράζω αλλά θα ήθελα να μάθω κάτι ακόμα.Αν το πάρω από εκεί μήπως ξέρεις αν θα έχει ελληνικά; To πιο πιθανό είναι να μην έχει, αλλά κάνε ένα τηλέφωνο για σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Για αγορά από Αγγλία, τα δέματα περνάνε από τελωνείο; Οχι βεβαια, εντος ΕΕ φερνεις οτι θελεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Βρήκα κάτι στο ebay.it αλλά από ότι κατάλαβα αν δε μένω Ιταλία δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το ebay.it; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Απλα να πω οτι αγορασα μια τηλεοραση απο το perfectshop και εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος.Αριστη εξυπηρετηση,αψογοι επαγγελματιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Βρήκα κάτι στο ebay.it αλλά από ότι κατάλαβα αν δε μένω Ιταλία δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το ebay.it; Δεν υπάρχει περιορισμός εκτός και αν το αντικείμενο που θέλεις δεν το στέλνουν εκτός Ιταλίας, ή το στέλνουν μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Αν πάντως το στέλνουν Europa ή Tutto il Mondo τότε και η Ελλάδα μέσα είναι :) Σε κάθε περίπτωση αν σε ενδιαφέρει πολύ μπορείς να τους στείλεις email και να τους ρωτήσεις αν μπορούν να κάνουν μία εξαίρεση, μιας και είμαστε και γειτονικές χώρες... :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Παράγγειλα δύο DVD στο ebay.co.uk αλλά ο seller μένει -> East US, United States. Μένω Κύπρο και τα δύο τα παράγγειλα την Τετάρτη... Μπορείτε να μου πείτε πότε θα 'ρθουν;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Ρε παιδια απο χθες προσπαθω να μπω στο http://www.e-shop.gr/ αλλα τιποτα, τι εγινε εκλεισε η εταιρια?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Ρε παιδια απο χθες προσπαθω να μπω στο http://www.e-shop.gr/ αλλα τιποτα, τι εγινε εκλεισε η εταιρια?:confused: Υπάρχει πρόβλημα με το server,ουτε online στα καταστήματα δουλεύουν. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 πηγα χτες σε ενα καταστημα e-shop και μου ελεγαν οτι υπηρχε διακοπη ρευματος στα κεντρικα στην αθηνα κλπ κλπ και τελικα δεν πηρα κατι που ηθελα..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Καλα 3 μερες διακοπη ρευματος εχουν? Ελεος υποτιθεται απο το site βρισκουν πελατες.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Τώρα πάντως λειτουργεί κανονικά Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 παιδια εχει αγορασει κανενας απο visionstudio? ειναι αξιοπιστοι? τα προοιοντα τους καλα? ακομη θελω να ρωτησω αν παραγγειλω σημερα το προιον που θελω σε ποσες μερες θα εχει ερθει πατρα? ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Παιδιά μία ερώτηση.... Από την πείρα σας, υπάρχει ασφαλής και δοκιμασμένος τρόπος να κάνω αγορά (DVD Boxset) από Αμερική περί τα 200 €, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ??? :worry: :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Παιδιά μία ερώτηση.... Από την πείρα σας, υπάρχει ασφαλής και δοκιμασμένος τρόπος να κάνω αγορά (DVD Boxset) από Αμερική περί τα 200 €, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ??? :worry: :worry: :worry: Πες σε αυτόν που το αγοράζεις να γράψει στο δελτίο ότι το κόστος είναι 30$, ή να γράψει ότι είναι δώρο κτλ. Με λίγα λόγια πρέπει να φαίνεται ότι εσύ δεν ξόδεψες πάνω απο 30$ για να το πάρεις. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα το φορολογηθείς στο τελωνείο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Γειά χαρά, Πρόσφατα έβγαλα μια χρεωστική απο τη πειραιώς την οποία και χρησιμοποίησα για αγορές αξίας 64 ευρώ απο το amazon.com. Με το που έκανα τη παραγγελεία και πριν ακόμη αφαιρεθούν τα 64 ευρώ, είδα στο ebanking πως δεσμέυτηκαν 2 ευρώ. Αργότερα είδα στις κινήσεις πως αφαιρέθηκαν τα 64 κανονικά. Έχει περάσει μια εβδόμαδα και στο λογαριασμό μου, ένω στο λογιστικό υπόλοιπο φαίνεται το υπόλοιπο όπως θα έπρεπε να είναι, το ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ υπόλοιπο έιναι 2 ευρώ λιγότερο. Και πιο κάτω φαίνεται "Ποσό σε δέσμευση:2 ευρώ". Απο τη πειραιώς μου έιπαν οτι δεν κρατούν καμμία προμήθεια στις αγορές μέσω internet και οτι μάλλον έιναι κάποιος φόρος του amazon ή εγγύηση που κρατάει μέχρι να φτάσει η παραγγελεία. Έστειλα email στο amazon ρωτώντας αν παίζει αυτό και μου έστειλαν μια φόρμα για λανθασμένες χρεώσεις με ερωτήσεις κλπ οπότε μάλλον δεν συμβαίνει αυτό που μου είπαν απο τη Πειραιώς. Πιστέυω για κάποιο λόγο η τράπεζα τα έχει δεσμέυσει αυτά τα 2 ευρώ, ίσως σαν πρώτη αγορά η ελάχιστο ποσό που πρέπει να παραμείνει στη κάρτα or something? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Είναι normal αυτή η δέσμευση των 2 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Γειά χαρά, Πρόσφατα έβγαλα μια χρεωστική απο τη πειραιώς την οποία και χρησιμοποίησα για αγορές αξίας 64 ευρώ απο το amazon.com. Με το που έκανα τη παραγγελεία και πριν ακόμη αφαιρεθούν τα 64 ευρώ, είδα στο ebanking πως δεσμέυτηκαν 2 ευρώ. Αργότερα είδα στις κινήσεις πως αφαιρέθηκαν τα 64 κανονικά. Έχει περάσει μια εβδόμαδα και στο λογαριασμό μου, ένω στο λογιστικό υπόλοιπο φαίνεται το υπόλοιπο όπως θα έπρεπε να είναι, το ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ υπόλοιπο έιναι 2 ευρώ λιγότερο. Και πιο κάτω φαίνεται "Ποσό σε δέσμευση:2 ευρώ". Απο τη πειραιώς μου έιπαν οτι δεν κρατούν καμμία προμήθεια στις αγορές μέσω internet και οτι μάλλον έιναι κάποιος φόρος του amazon ή εγγύηση που κρατάει μέχρι να φτάσει η παραγγελεία. Έστειλα email στο amazon ρωτώντας αν παίζει αυτό και μου έστειλαν μια φόρμα για λανθασμένες χρεώσεις με ερωτήσεις κλπ οπότε μάλλον δεν συμβαίνει αυτό που μου είπαν απο τη Πειραιώς. Πιστέυω για κάποιο λόγο η τράπεζα τα έχει δεσμέυσει αυτά τα 2 ευρώ, ίσως σαν πρώτη αγορά η ελάχιστο ποσό που πρέπει να παραμείνει στη κάρτα or something? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Είναι normal αυτή η δέσμευση των 2 ευρώ; Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Πειραιώς, στην Eurobank όμως ΚΑΘΕ φορά που περνάς λεφτά στην χρεωστική, με οποιοδήποτε τρόπο, κρατάει μία επιπλέον προμήθεια (=κλέψιά). Συγκεκριμένα, αν φορτώσεις μέχρι 150 ευρώ νομίζω, σου κρατάει 2 ευρώ. Αν φορτώσεις παραπάνω σου κρατάει 5. Αυτά χρεώνονται ακόμα και αν δεν κάνεις καμία αγορά. Δες λοιπόν μήπως εφαρμόζει την ίδια (ελεεινή) τακτική και η Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Στην alpha bank απο την αλλη,δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα με την electron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 2 ασχετες μεταξυ τους ερωτησεις: 1. Εχει επιστρεψει ποτε κανεις τιποτα στο play.com; Μου ειχαν στειλει ενα dvd το οποιο καθυστερησε υπερβολικα (>21 ημερων) & οταν τους ενημερωσα μεου το ξαναστειλαν. Τελικως ομως, με διαφορα 2 ημερων, ηρθαν και τα δυο! (οποτε εχω ενα εξτρα τωρα) Αμα επικοινωνησω με το τμημα εξυπηρετησης τους, θα μου ζητησουν να το στειλω με δικα μου εξοδα; Ή απλα να κανω την παπια; :p 2. Ξερει κανεις αν οι electron visa εχουν issue number; Δεν νομιζω, αλλα για να ειμαι και σιγουρος...:cool::) Thanks! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 2 ασχετες μεταξυ τους ερωτησεις: 1. Εχει επιστρεψει ποτε κανεις τιποτα στο play.com; Μου ειχαν στειλει ενα dvd το οποιο καθυστερησε υπερβολικα (>21 ημερων) & οταν τους ενημερωσα μεου το ξαναστειλαν. Τελικως ομως, με διαφορα 2 ημερων, ηρθαν και τα δυο! (οποτε εχω ενα εξτρα τωρα) Αμα επικοινωνησω με το τμημα εξυπηρετησης τους, θα μου ζητησουν να το στειλω με δικα μου εξοδα; Ή απλα να κανω την παπια; :p Είχα επιστρέψει στο παρελθόν DVD για τον ίδιο λόγο με τον δικό σου. Τους είχα στείλει e-mail περιγράφοντας τι έγινε, συμφωνήσαμε να τους το επιστρέψω και να μου πιστώσουν τα έξοδα αποστολής στην πιστωτική κάρτα (συστημένο ΕΛΤΑ περίπου 3€), όπως και έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 2 ασχετες μεταξυ τους ερωτησεις: 1. Εχει επιστρεψει ποτε κανεις τιποτα στο play.com; Μου ειχαν στειλει ενα dvd το οποιο καθυστερησε υπερβολικα (>21 ημερων) & οταν τους ενημερωσα μεου το ξαναστειλαν. Τελικως ομως, με διαφορα 2 ημερων, ηρθαν και τα δυο! (οποτε εχω ενα εξτρα τωρα) Αμα επικοινωνησω με το τμημα εξυπηρετησης τους, θα μου ζητησουν να το στειλω με δικα μου εξοδα; Ή απλα να κανω την παπια; :p 2. Ξερει κανεις αν οι electron visa εχουν issue number; Δεν νομιζω, αλλα για να ειμαι και σιγουρος...:cool::) Thanks! Λογικα θα σου πουν να το κρατησεις σαν δωρο, δε χανεις κατι να τους ρωτησεις βεβαια αλλα θα πρεπει να τους τηλεφωνησεις οποτε θα χρεωθεις. Κοινως do the duck. :p @ariadgr Εισαι σιγουρος οτι τους εστειλες email; Γιατι δεν αναφερεται πουθενα email, μονο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 @ariadgr Εισαι σιγουρος οτι τους εστειλες email; Γιατι δεν αναφερεται πουθενα email, μονο τηλεφωνο. Η περίπτωσή μου είχε συμβεί πριν 2-3 χρόνια, και τότε αναφερόταν email, που πρέπει να ήταν το info@. Και να τους καλέσει στο 0044 1534 877595 μέσω ενός access number για τα 10 λεπτά που θα μιλήσει έχει πολύ χαμηλή χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Track & Confirm Detailed Results: International Dispatch, September 06, 2007, 5:05 pm, MIAMI Enroute, September 06, 2007, 8:43 am, MIAMI, FL 33112 Enroute, September 04, 2007, 10:56 pm, ATLANTA, GA 30320 Enroute, September 04, 2007, 6:54 pm, OPELIKA, AL 36801 Acceptance, September 04, 2007, 5:23 pm, AUBURN, AL 36830 Electronic Shipping Info Received, September 04, 2007 Φαίνονται λογικά τα παραπάνω; Η αγορά (δύο λούτρινα) έγινε από Authentic Angels μέσω χρεωστικής κάρτας με Express Mail (Shipping Speed:Expedited) "Shipment #1: 2 items - delivery estimate: September 6, 2007 - September 9, 2007". Προφανώς η παράδοση δεν θα γίνει μέχρι αύριο όπως υπόσχονται. Υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν επιπλέον στο τελωνείο; Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts