petros1969 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το αλλαξα μολις τωρα το boot.img και στο προηγουνενο ποστ , αυτο ειναι του desalouche και δουλευει το usb ,με το προηγουμενο που σας ειπα να βαλετε δεν δουλευε , τωρα το ξαναλλαξα , παω να το συνδεσω για να δω αν ειναι οκ , η φταιει τιποτ'αλλο .. Οκ Γιωργο.Τσεκαρε αν μπορεις κι εσυ,αν η καμερα δουλευει στο 720p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Οκ Γιωργο.Τσεκαρε αν μπορεις κι εσυ,αν η καμερα δουλευει στο 720p Δεν τα διαβαζεις ολα μου φαινεται .. :p Το'γραψα πριν ( εκανα τροποποιηση ), δουλευει ,αλλα ειναι του περιμενε , δοκιμασε το. ΤΕΛΙΚΑ , λαλακιες ελεγα , δουλευει μαλλον το usb δεν φταιει το boot.img , αλλα αργουσε , δεν βγαινει και εικονιδιο η κατιτις τεςπα στο τηλ... για να μας δειξει οτι συνδεσαμε usb , δεν το'χα τσεκαρει καλα αυτο. Αλλα αυτο το boot.img ,που ανεβασα τωρα , μου φαινεται καλυτερο , βαλτε το . Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 μην ειστε ανυπομονοι ρε σεις,ακομα δεν εχουν φτιαχτει τα bugs ουτε στο xda,τοσο καιρο περιμεναμε..!Εγω παντως τα χω βαρεθει τα αναγνωριστικα φλασαρισματα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) δεν εχει lag κατα την γνωμη μου,πολυ καλη η μπαταρια,ρυθμισεις αρκετες,καλη διαχειριση μνημης,τερμα τα :αυτη η εφαρμογη δεν ειναι για την συσκευη σου απο το play,ηχος απαραδεκτος για τα γουστα μου εννοειτε,ευκολο και σεχυ το recovery,wifi δεν ξερω εαν συνδεεται,δικτυα βρισκει παντως,3g ανετα,το whisperpush δεν ξερω τι κανει,bt not ok,το βλεπει σαν honor,δεν μπορω να στειλω ενα apk απο laptop μου με usb το βλεπει σαν media player το laptop μου αρα? edit:bt ok απλα επρεπε να διαλεξω το honor απο τα windows μην ειστε ανυπομονοι ρε σεις,ακομα δεν εχουν φτιαχτει τα bugs ουτε στο xda,τοσο καιρο περιμεναμε..!Εγω παντως τα χω βαρεθει τα αναγνωριστικα φλασαρισματα..! η καλη μερα απο το πρωι φαινεται,η ics ειχε παντα εξαιρετικο κρυσταλινο ηχο,μα παντα στο δικο μου κινητο μακαρι ...μακαρι να ειναι μπαγκ και οχι προβλημα του kernel γενικα γιατι ουτε ο geno ειχε καταφερει να το φτιαξει σε gb απο οτι θυμαμαι,απλα τον βελτιωσε Edited March 19, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 δεν εχει lag κατα την γνωμη μου,πολυ καλη η μπαταρια,ρυθμισεις αρκετες,καλη διαχειριση μνημης,τερμα τα :αυτη η εφαρμογη δεν ειναι για την συσκευη σου απο το play,ηχος απαραδεκτος για τα γουστα μου εννοειτε,ευκολο και σεχυ το recovery,wifi δεν ξερω εαν συνδεεται,δικτυα βρισκει παντως,3g ανετα,το whisperpush δεν ξερω τι κανει,bt not ok,το βλεπει σαν honor,δεν μπορω να στειλω ενα apk απο laptop μου με usb το βλεπει σαν media player το laptop μου αρα? edit:bt ok απλα επρεπε να διαλεξω το honor απο τα windows Το wifi δουλευει.Αυτο με την καμερα στο 720p δεν δουλευει.Το παγωμα που κανει για λιγο και μετα αρχιζει να δουλευει,το κανει στο 480p.Προς το παρον,γυρναω V3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 ουτε σε μενα δουλευει στο 720p αλλα δεν με πολυ νοιαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά, κάτι άσχετο.στην cm 7.2 που έχω, στις ρυθμίσεις της καμερας έχει τις εξής επιλογές:5MP που έχω επιλεγμένο,HD1080 ,UXGA,WXGA,HD720,XGA,SVGA,VGA,QVGA.Επειδή η φωτογραφία είναι ένα από τα πολλά πράγματα που δεν έχω ιδέα, ποια είναι αντικειμενικά η καλύτερη επιλογή για καλύτερες και καθαρότερες φωτο; Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Mετα απο μερικες μερες με Back to ice v3 πρόσεξα ενα σοβαρο bug όταν με παιρνουν τηλεφωνο την πρωτη φορα που το σηκώνω δεν με ακουνε αν με ξαναπαρουν δευτερη φορα τους ακουω και με καλεσανε και απο σταθερο και απο κινητο. Όταν καλω εγω δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αν δεν ειχα πιασει δουλεια δεν θα με ενοιαζε τοσο αλλα τωρα επειδη με βαλανε υπευθυνο ενος τμηματος με καλουν συχνα. Σε kit kat ή οτιδηποτε με baseband 4 και πανω τι εξελιξεις εχουμε με τον ηχο συνομιλιας? Μην κανω ολοκληρη μανουρα τωρα και να ξανακατεβαινω. Δεν με νοιαζει να ειναι υπερτελειος αλλα να ακουω τον αλλο οταν με καλει ή τον καλώ. Edited March 19, 2014 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Δεν με νοιαζει να ειναι υπερτελειος αλλα να ακουω τον αλλο οταν με καλει ή τον καλώ. εγω θα μεινω,δεν γυριζω πισω,δεν λεω ποτε ομως γιατι ειμαι και νευρικο παιδι edit:σορυ δεν το εγραψα καλα:το in call ειναι καλο,το out call δεν ειναι καλο,πανε τα mh1 μου,τι να κανω,fix δεν βλεπω:cry: δεν ειναι μανουρα να ξανακατεβεις,αλλαζεις recovey και κανεις restore την v3 Edited March 19, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εγω θα μεινω,δεν γυριζω πισω,δεν λεω ποτε ομως γιατι ειμαι και νευρικο παιδι πανε τα mh1 μου,τι να κανω,fix δεν βλεπω:cry: edit:δεν ειναι μανουρα να ξανακατεβεις,αλλαζεις recovey και κανεις restore την v3 Βρε και εγω δεν θελω να γυρισω πισω για αυτο ρωταω απο ics και πανω τι παιζε αλλα με νοιαζει σαν τηλεφωνο τη βασικη του λειτουργια αν παιζει ενταξει πιο πανωι Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά, κάτι άσχετο.στην cm 7.2 που έχω, στις ρυθμίσεις της καμερας έχει τις εξής επιλογές:5MP που έχω επιλεγμένο,HD1080 ,UXGA,WXGA,HD720,XGA,SVGA,VGA,QVGA.Επειδή η φωτογραφία είναι ένα από τα πολλά πράγματα που δεν έχω ιδέα, ποια είναι αντικειμενικά η καλύτερη επιλογή για καλύτερες και καθαρότερες φωτο; Το τηλ μας πρεπει να εχει καπου 3mp αισθητηρα ... οποτε ειτε 3 ειτε 5 περιπου ιδιες ειναι οι φωτο... το 5 γινεται με το λογισμικο.... Οσο μεγαλυτερη αναλυση απλως αργει πιο πολυ να βγαλει φωτο λογω buffer .... με πιο λιγα MP βγαζεις πιο γρηγορα φωτο... Οι πιο καθαρες φωτο βγαινουν αν βαλεις την επιλογη ενεργεια, γιατι θα ειναι λιγοτερο κουνημενη η φωτο αλλα πιο σκουρη και πρεπει να την φωτισεις μετα σε pc... αποτι βλεπω στην cm7,2 δεν εχει 3ΜΡ μαλλον πρεπει να αφησεις εκει που τοχεις... Εχω την v3 και έχω ηδη σρχισει να αναπολω miui by gkalen.... Απο συμβατοτητα εφαρμογων μπορει να πηγαμε μπροστα, στα υπολοιπα σα να καναμε ενα βημα πισω μου φαινεται .... δεν ξερω αλλα μονο εμενα μου φαινεται αργη? και απο ομορφιες δεν τιθεται θεμα συγκρισης.... απο ηχο χωρις vipersaudio καλυτερος, αλλα με vipersaudio ο ιδιος. vipersaudio στη V3 και γενικα σε ICS πρεπει να βαζουμε την εκδοση για 2,3 γιατι η εκδοση για 4 ειναι μαπα.... Και πανω που αρχισα να μαθαινω για theming στη MIUI.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Βρε και εγω δεν θελω να γυρισω πισω για αυτο ρωταω απο ics και πανω τι παιζε αλλα με νοιαζει σαν τηλεφωνο τη βασικη του λειτουργια αν παιζει ενταξει πιο πανωι προς το παρον παιζει σαν τηλεφωνο,εαν δεν ενοχλει ο χαμηλος ηχος ειδοποιησης κλησης,χαλια δηλ. αλλοιως περιμενεις τον Γιωργο να βγαλει μια με fixes αυτη αλλωστε ειναι δοκιμαστικη οπως ξερεις που εγω για την χρηση που το θελω ειναι αρκετα καλη,εκτος του ηχου βεβαια εαν ηταν τελικη θα ειχα γυρισει πισω στην V3 Εχω την v3 και έχω ηδη σρχισει να αναπολω miui by gkalen.... Απο συμβατοτητα εφαρμογων μπορει να πηγαμε μπροστα, στα υπολοιπα σα να καναμε ενα βημα πισω μου φαινεται .... δεν ξερω αλλα μονο εμενα μου φαινεται αργη? και απο ομορφιες δεν τιθεται θεμα συγκρισης.... απο ηχο χωρις vipersaudio καλυτερος, αλλα με vipersaudio ο ιδιος. vipersaudio στη V3 και γενικα σε ICS πρεπει να βαζουμε την εκδοση για 2,3 γιατι η εκδοση για 4 ειναι μαπα.... μπα δεν θα συμφωνησω,κρυσταλο τα mh1+ics αλλα γουστα ειναι αυτα οντως ομως δεν εχει τι ιδιες επιλογες οπως στην gb και ισως αυτο να επηρεαζει την αποδοση του και να μην σε αρεσει στα αλλα τωρα θα συμφωνησω αλλα το μεγαλο αλλα ειναι εδω ...... νταξ η miui πανε πανω απο δυο χρονια που την φτιαχνουν ενω κιτ κατ μολις τωρα αρχισε,ας μην ειμαστε αδικοι αυτα ειναι για τους βιαστικους οπως εγω να δινουμε και κανενα feedback να φτιαχτει ε?? Edited March 19, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 κρυσταλο τα mh1+ics αλλα γουστα ειναι αυτα οντως ομως δεν εχει τι ιδιες επιλογες οπως στην gb και ισως αυτο να επηρεαζει την αποδοση του ο ηχος στην ics συμφωνω ειναι πιο καθαρος σε ολα. βαλε την εκδοση vipersaudio για 2.3 στην ics, δουλευει κανονικα και με ολες τις επιλογες που ειχαμε και με ολες τις ρυθμισεις .... δοκιμασε το και δες τη διαφορα προς το καλυτερο.... τοτε θα πεις πραγματικα κρυσταλο Δεν μπορω να καταλαβω γιατι την εκδοση για 4 την εχει πετσοκοψει... Για τη V3. Έχω μεγαλο Lag στην αποκριση του launcher και στο κουρτινακι και στα πληκτρα αφης σε βαθμό που τα παταω 2+ φορες για να παρει την εντολη, στο scrolling μεταξυ οθονων ομως ανταποκρινεται καλα.... αυτο συμβαινει αποτι ειδα και σε μερικες εφαρμογες... εχω βαλει το seeder και το setcpu τοχω στο smartassv2 1200max... Να βαλω αλλο Launcher η εχουμε τιποτα ρυθμισεις να περασω και εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) με nova δουλευα εγω,γιατι ο apex δεν.., και το seeder θελει ενεργοποιηση ολα,στο light το ειχα,ειχα βγαλει εντελως το apex και στην θεση ειχα βαλει τον vona prime μην ξεχνας να κανεις wipes, απο recovery,cache partition και davlink,smartassv2 @1400MHz-245MHz ειχα, η on demand συν noop,δες το αυτο και δες τι σου καθεται καλυτερα βελτιωθηκε αρκετα το lag και εγινε αρκετα φιλικη πλεον Edited March 19, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 με nova δουλευα εγω,γιατι ο apex δεν.., και το seeder θελει ενεργοποιηση ολα,στο light το ειχα,ειχα βγαλει εντελως το apex και στην θεση ειχα βαλει τον vona prime μην ξεχνας να κανεις wipes, απο recovery,cache partition και davlink,smartassv2 @1400MHz-245MHz ειχα, η on demand συν noop,δες το αυτο και δες τι σου καθεται καλυτερα βελτιωθηκε αρκετα το lag και εγινε αρκετα φιλικη πλεον OK ευχαριστω. θα τα δοκιμασω για τα wipes εννοεις μολις βαλω νοβα μετα να τα κανω? ή οπως ειμαι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) εννοειτε μετα!πως θα καθαρισουν τα κατς απο τα προηγουμενα apks τωρα παιζω με Kcin Launcher Prime Edited March 19, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τα εχετε μαθει τα νεα? http://www.merimobiles.com/greece-warehouse/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Για οποιον θελει miui-like launcher ας δοκιμασει τον Buzz launcher με ομορφα εικονιδια, ευκολιες και αμετρητα θεματα online οπως miui. Εγω τον προτιμησα και δεν βλεπω να τον αλλαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) πολυ βαρυς φαινεται,εγω θα τον δω παντως αφου miuiμιζει και αλλα υπαρχουν για CM11 Theme Chooser themes http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522538 Edited March 20, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Δεν τα βλεπω καλα τα πραματα με κιτκατ , ενταξει τη δοκιμασαμε , θα σας πω κι εγω εντυπωσεις , σε σχεση με BtI V3 . Σε 4 πραματα ειναι καλυτερη η ΚΚ απο την V3 . Σε ραμ ( λογω κερνελ ) , σε browsing βαριων σελιδων , smoothness και σε παραμετροποιηση . Η καμερα ειναι χαλια , οι φωτο απαισιες , το βιντεο και που δουλευει δεν ειναι καλο , επισης , δεν εχει ραδιο. Σε ολα τ'αλλα παει καλυτερα και σταθερα η V3. Το περιεργο ειναι γιατι τα παιδια αφου εφτιαξαν κερνελ για κιτκατ δεν εφτιαξαν για cm10 καλυτερα , λες κι ειμαστε κομπλε απο cm10 roms και να παμε παραπανω. Δεν ειμαι αισιοδοξος ομως , μακαρι να το καταφερουν. Θελω να γυρισω σε Miui αμεσως και να ησυχασω , αλλα θα περιμενω λιγο ακομα. Τελικα η καμερα δεν δουλευει με τα αλλα boot.img που σας ειπα ν'αλλαξετε . Πρεπει να φλασαρετε το ρομ , ΧΩΡΙΣ ν'αλλαξετε boot.img για να δουλεψει η καμερα. Θα φτιαξω ενα καινουριο τωρα , μαζι με κατι αλλα που πρεπει να γινουν , πρεπει να μπουν καποιες γραμμες στο build.prop για να δουλευουν σωστα τα βιντεο στον browser. Θ'αλλαξω και τα framework.jar μηπως βοηθησουν στους ηχους γενικοτερα . Ισως μεχρι αυριο να το'χω ετοιμο. Και να δουμε αν στο νεο build που θ'ανεβασουν τα παιδια στο xda , παιξει τιποτα καλυτερο. Edited March 20, 2014 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Δεν τα βλεπω καλα τα πραματα με κιτκατ , ενταξει τη δοκιμασαμε , θα σας πω κι εγω εντυπωσεις , σε σχεση με BtI V3 . Σε 4 πραματα ειναι καλυτερη η ΚΚ απο την V3 . Σε ραμ ( λογω κερνελ ) , σε browsing βαριων σελιδων , smoothness και σε παραμετροποιηση . Η καμερα ειναι χαλια , οι φωτο απαισιες , το βιντεο και που δουλευει δεν ειναι καλο , επισης , δεν εχει ραδιο. Σε ολα τ'αλλα παει καλυτερα και σταθερα η V3. Το περιεργο ειναι γιατι τα παιδια αφου εφτιαξαν κερνελ για κιτκατ δεν εφτιαξαν για cm10 καλυτερα , λες κι ειμαστε κομπλε απο cm10 roms και να παμε παραπανω. Δεν ειμαι αισιοδοξος ομως , μακαρι να το καταφερουν. Θελω να γυρισω σε Miui αμεσως και να ησυχασω , αλλα θα περιμενω λιγο ακομα. Τελικα η καμερα δεν δουλευει με τα αλλα boot.img που σας ειπα ν'αλλαξετε . Πρεπει να φλασαρετε το ρομ , ΧΩΡΙΣ ν'αλλαξετε boot.img για να δουλεψει η καμερα. Θα φτιαξω ενα καινουριο τωρα , μαζι με κατι αλλα που πρεπει να γινουν , πρεπει να μπουν καποιες γραμμες στο build.prop για να δουλευουν σωστα τα βιντεο στον browser. Θ'αλλαξω και τα framework.jar μηπως βοηθησουν στους ηχους γενικοτερα . Ισως μεχρι αυριο να το'χω ετοιμο. Και να δουμε αν στο νεο build που θ'ανεβασουν τα παιδια στο xda , παιξει τιποτα καλυτερο. Τελικα οσο κιαν προσπαθουμε δε υπαρχει περιπτωση (αποτι φαινεται) να βρουμε η να φτιαξουμε την τελεια ρομ. Καθε μια που εμφανιζεται εχει τοσα καλα οσα και κακα. Εχω την εντυπωση οτι οι δυνατοτητες του κινητου μας εχουν πιασει ταβανι και μεις προσπαθουμε να το ξεπερασουμε. Οποτε διαλεγουε μια ρομ (απο τις πολλες που υπαρχουν), που πλησιαζει περισσοτερο τις απαιτησεις μας, θυσιαζοντας καποιες αλλς δυνατοτητες, και "ζουμε" μαυτην. Παντως οφειλουμε πολλα μπραβο στα παιδια που προσπαθουν να μας δωσουν νεα πραγματα και που μας δινουν τη δυνατοτητα να δοκιμαζουμε και να βελτιωνουμε οσο γινεται το κινητο μας. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλημερα παιδια, Αγορασα τα ακουστικα Sony ericsson ΜΗ-1 αλλα δεν παιζουν. Σε εσας σε ολους παιζουν ? Τα δοκιμασα στο laptop κια παιζουν κανονικα. Υπαρχει κανας τροπος να διαπιστωσω με καποιο κωδικο εαν εχω κατεστραμενο μικροφωνο ή πρεπει να το στειλω service ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) τι εννοεις δεν παιζουν?καθολου?δεν ακουγεται ηχος οταν παιζεις μουσικη? σε miui,v3,kitkat,stallion παιζουν κανονικα Σε ραμ ( λογω κερνελ ) , σε browsing βαριων σελιδων , smoothness και σε παραμετροποιηση . ειναι η καλυτερη rom για τα γουστα μου παντα σε θεμα smooth+scrolling μεχρι στιγμης ειναι smooth και με πολυ ωραιο scrolling,οχι πηδηματακια,ουτε τρελλα παει,ουτε παρα πολυ γρηγορα ειναι αυτο που θελω ακριβως,δεν ξερω εαν σε αυτο εβαλες το χερακι σου... σε gb δυσκολα θα κατεβω πλεον,το πολυ πολυ να αλλαξω τηλ. αλλα πισω δεν παω edit:αμα ξαναφλασαρουμε την rom χωρις αλλαγη,ο ηχος θα γινει καλυτερος η θα χασουμε και οτι τελος παντων εχουμε μεχρι τωρα για καμερα εγω δεν ενδιαφερομαι ετσι και αλλοιως Εdit 2 οσοι εχουν προβλημα με τον ηχο εισερχομενης κλησης: sound>ascending ringtone και βαλτε την μπαρα οπου θελετε απο μαμα ειναι χαμηλα τωρα χτυπαει σε αποδεκτα επιπεδα οταν σας παιρνουν τηλ. Edited March 20, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Τελικα είναι ποιο αργό με την backtoice η Μονό έμενα μου φαίνεται ; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε με Miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 επειδη θα κατσω στην παυλιδη την τρελα μου την μεγαλη,αναγκαστικα θα ασχοληθω .... παμε λοιπον Would you like to speed up your rom, more stability, more battery life, no lag to open system app and better ram utilization? Now you can! (Only For Rooted Phone And Deodexed Rom) https://doc-10-10-docs.googleusercontent.com/docs/securesc/ha0ro937gcuc7l7deffksulhg5h7mbp1/aeea928v1ntia8n6u7dugjokec3gjir5/1395324000000/15793396595363841432/*/0B2ftBoBlBHTIaVp3RkJFTjdoS0U?h=16653014193614665626&e=download How to odex: - download file - go to recovery - install zip - reboot - open terminal emulator (will be installed automaticaly) - setting terminal type "Linux" - type su to obtain root permission - type odex and enjoy! IMPORTANT IF ANDROID REBUILD DALVIK-CACHE AT ALL BOOT (Android is upgrading...): 1 - Remove all files .odex from /system/app, /system/framework (and /system/priv-app if you have android kitkat) 2 - Enable "Remove classes.dex & Zipalign" θα ηθελα μια γνωμη πριν το φλασαρω απο καποιον που ξερει,μην τα κανω ολα μπου.....χα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts