evansarmor Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ψάχνω για ένα ταμπλετ 8 ιντσών για πολύ απλή χρήση ίντερνετ και βιντεακια. Θα προτιμηθει αγορά από κινα γιατί το μπατζετ είναι μέχρι 60€ μαξ. http://www.geekbuying.com/item/Chuwi-Vi7-3G-7-Inch-Android-5-1-Phone-Call-Tablet-PC-SoFIA-AtomX3-3G-R-C3230--Quad-Core-Phablet-IPS-1024x600-1GB-8GB-GPS-WiFi-OTG---Black---White-347255.html http://www.geekbuying.com/item/CHUWI-Vi8-Plus-Windows10-2GB-32GB-8-Inch-Tablet-PC-Intel-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1-84GHz-IPS-1280-800-HDMI-Type-C---Black-360389.html Εάν μπορείς να διαθέσεις 20 ευρώ επιπλέον πάρε το δεύτερο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 http://www.geekbuying.com/item/Chuwi-Vi7-3G-7-Inch-Android-5-1-Phone-Call-Tablet-PC-SoFIA-AtomX3-3G-R-C3230--Quad-Core-Phablet-IPS-1024x600-1GB-8GB-GPS-WiFi-OTG---Black---White-347255.html http://www.geekbuying.com/item/CHUWI-Vi8-Plus-Windows10-2GB-32GB-8-Inch-Tablet-PC-Intel-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1-84GHz-IPS-1280-800-HDMI-Type-C---Black-360389.html Εάν μπορείς να διαθέσεις 20 ευρώ επιπλέον πάρε το δεύτερο ... Να διαθεσω αλλά θα προτιμούσα για Android 8 ιντσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Να διαθεσω αλλά θα προτιμούσα για Android 8 ιντσο. http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-Intel-Z3736F-Quad-Core-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-980536.html βαλε κ το κουπονακι απο κατω..ειναι dual boot,το εχω παρει για την μητερα μου...και ειναι πολυ καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 όσοι έχετε το chuwi hi8 πόσος ελεύθερος χώρος μένει στο android αρχικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Γεια σας! Ενδιαφέρομαι για ένα ταμπλετ (ακόμη κ μεταχειρισμένο) 7’ ΒΑΡΙΆ 8’ για κύρια χρήση GPS στο αμάξι με Bluetooth 2 ram για σεφαρισμα, κάποια ταινία και κάποιο παιχνίδι του γιου μου… θα προτιμούσα να έπαιρνε και τα δυο συστήματα δηλαδή και win και adroit και τέλος να έχει σύνδεση 3G…..(για το win που το θέλω απλά κάποιο παλιό εμπορικό πρόγραμμα που φυσικά δεν τρέχει στο adroit ) προτιμώ android από 5…… (χωρις να ειναι απολυτο αυτο.... ) μπορείτε να με βοηθήσετε;;; επαναλαμβάνω ακόμη και μεταχειρισμένο. Δεν έχω πρόβλημα…..:shifty: Edited April 14, 2016 by JTS1KOSTAS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Και τα δύο δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι να παίζει αξιόπιστα. Σε Android θα σου πρότεινα να δεις το MLS iQTab Action 4G. Ξέρω ότι είναι μεγάλο το 10 αλλά θα έλεγα να αναθεωρήσεις. Έχω ένα 8αρι Rocket 3G και το μετάνιωσα που δεν πήρα 10άρι. Μέχρι τώρα μου έχει παίξει πολύ καλά. Μετά μία εξίσου αξιόπιστη αλλά πιο ακριβή επιλογή είναι το SAMSUNG Galaxy Tab S2 8.0 LTE . Είναι 8άρι με 3GB Ram. Νομίζω θα σε καλύψει ..απλά είναι αρκετά ακριβό!!! Edited May 19, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ΔΕΝ κοιτώ καθόλου για μεγάλο στο ΟΡΙΟ για 8’ γιατί όταν θα το βάζω στο αμάξι για gps θα μου πιάνει όλο το ταμπλό!!!!!! Για MLS έχω διαβάσει όχι καλά λόγια αν και είναι ελληνικό και έτσι το αποφεύγω….. υπάρχει καμία ιδέα;;;;:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ΔΕΝ κοιτώ καθόλου για μεγάλο στο ΟΡΙΟ για 8’ γιατί όταν θα το βάζω στο αμάξι για gps θα μου πιάνει όλο το ταμπλό!!!!!! Για MLS έχω διαβάσει όχι καλά λόγια αν και είναι ελληνικό και έτσι το αποφεύγω….. υπάρχει καμία ιδέα;;;;:!: Δεν είναι Ελληνικό, Κινεζικό παραγγελία είναι με το λογότυπο της MLS ... :) Και δεν λες εάν θέλεις από Ελλάδα ή Κίνα και το ποσόν το οποίο διαυέτεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Δεν είναι Ελληνικό, Κινεζικό παραγγελία είναι με το λογότυπο της MLS ... :) Και δεν λες εάν θέλεις από Ελλάδα ή Κίνα και το ποσόν το οποίο διαυέτεις. μέχρι 150 ευρώ αλλά αυστηρά 7" στην έσχατη περίπτωση 8" (και αυτο με "κρύα" καρδιά... ) :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Αγορά από Αμερική (4g/LTE) ????? Καλησπέρα σε όλους, Φίλος μου πάει και έρχεται συχνά Αμερική. Φεύγει αύριο, ξανά. Θέλω να πάρω ένα tablet που να είναι ανάμεσα σε 8-10 ίντες, 2 gb μνήμη ram, τουλάχιστον 16 gb γενική μνήμη, να παίρνει κάρτα sim (για ΟΤΕ TV) άρα να είναι LTE και να έχει καλή μπαταρία. Έχετε κάποια πρόταση και από ποιο αμερικάνικο μαγαζί? Φυσικά θέλω να έχει και αξεσουάρ όπως θήκη κτλ (να μπορώ να βρω εύκολα δηλαδή) Το να είναι επώνυμο θα είναι ακόμη καλύτερα (όπως Samsung), διότι θα μπορώ να βρίσκω και άλλες rom, απλά σκεφτόμουν όριο τα 250 ευρώ. Προτάσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Επειδη εχω καιρω να ασχοληθω, καποιο tablet γυρω στα 160€ 10αρι, καλη οθονη και μπαταρια, ψιλοαδιαφορο το gps και 4g, κυριως android? Και σε 8αρι.. Το chuwi hi8? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδι προτεινετε κανενα μοντελο στα 15-200€ με 10'' οθονη, το θελω κυριως για browsing και ταινιες. Το galaxy tab e ( http://www.skroutz.gr/s/7390278/Samsung-Galaxy-Tab-E-9-6-WiFi-8GB.html ) λεει τιποτα η να παρω απο κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ant Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!!!!! Ενδιαφέρομαι για 8αρι τάμπλετ για ανάγνωση pdf αρχείων και κατέληξα σε ένα απ τα δύο Chuwi Hi8 ή Chuwi Hi8 pro. Ποιο θεωρείτε οτι είναι καλύτερο για την συγκεκριμένη χρήση; Εχω διαβάσει για κάποια προβλήματα ( με την μπαταρία) για το pro μοντέλο και αυτό με προβληματίζει αρκετά στην επιλογή μου. Παράθεση Nokia lumia 520-Huawei P9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μακριά από τα chwui. Έχουν πολλά bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπερα.Σκφετομαι για tablet μεχρι 150 ευρω απο ελλαδα.Εχετε να προτεινετε καποιο;;να εχει τα κλασσικα και 3g ή 4g και να ειναι οσο πιο γρηγορο μπορει για τα λεφτα του...Ειχα ενα ipad 2 απτη μερα που βγηκε και εχει αρχισει να τα παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μακριά από τα chwui. Έχουν πολλά bugs Τίποτα δεν έχουν, 3ο χρόνο το λυώνει η κόρη μου και δουλεύει ρολόϊ .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. έχει κανείς άποψη για αυτό; http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-a8-50f-8-quad-core-16gb-wifi-bt-gps-android-50-white-p-PER.910591 ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλησπέρα!Ψάχνω tablet για τη μητέρα μου που δε σκαμπάζει από τεχνολογία...καταλαβαίνετε :p Σκεφτόμουν κάποιο android μεταξύ 8 και 9 ιντσών για να μην είναι ούτε πολύ μικρό και δεν μπορεί να διαβάζει ούτε μεγάλο για να τη δυσκολεύει.Θέλω κάτι απλό σχετικά αλλά όχι κανένα χρέπι!Παιχνίδια ούτως ή άλλως δε μας ενδιαφέρουν. Κάποιες επιλογές είναι οι εξής Alcatel Pixi 3 MLS iQ Tab Ideal Lenovo Tab 2 A8-50 Όλα διατίθενται και από τα μεγάλα καταστήματα όπου μπορώ να πάω και να το παραλάβω επιτόπου χωρίς να χρειαστεί να περιμένω διότι σκεφτόμουν να συνδυάσω την αγορά με την ημέρα της μητέρας μεθαύριο και να της το κάνω δώρο(αν και μου φαίνεται ότι αν δεν το βολευτεί,εγώ θα ασχολούμαι πιο πολύ παρά εκείνη :rolleyes: ). Θα ήθελα την άποψή σας για τα παραπάνω ή κάποιο άλλο που προτείνετε αλλά σε λογική τιμή. Και κάτι ακόμα:κανένα σε αυτό το επίπεδο τιμής δεν υποστηρίζει 3G ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ενδιαφέρομαι για tablet μέχρι 120 ευρώ. Θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για παιχνίδια και προτιμώ να το φέρω από την Κίνα. Θέλω να έχει 32G χώρο, 2G RAM, δεκάρα οθόνη, καλή κάμερα και Google Play. Τι προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδιά ψάχνω για φίλο ένα tablet μέχρι 100 ευρώ. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το μόνο που θέλει είναι μεγάλη οθόνη. Όσο το δυνατόν δοκιμασμένο και απροβληματιστο. Καμία πρόταση; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα!Ψάχνω tablet για τη μητέρα μου που δε σκαμπάζει από τεχνολογία...καταλαβαίνετε :p Σκεφτόμουν κάποιο android μεταξύ 8 και 9 ιντσών για να μην είναι ούτε πολύ μικρό και δεν μπορεί να διαβάζει ούτε μεγάλο για να τη δυσκολεύει.Θέλω κάτι απλό σχετικά αλλά όχι κανένα χρέπι!Παιχνίδια ούτως ή άλλως δε μας ενδιαφέρουν. Κάποιες επιλογές είναι οι εξής Alcatel Pixi 3 MLS iQ Tab Ideal Lenovo Tab 2 A8-50 Όλα διατίθενται και από τα μεγάλα καταστήματα όπου μπορώ να πάω και να το παραλάβω επιτόπου χωρίς να χρειαστεί να περιμένω διότι σκεφτόμουν να συνδυάσω την αγορά με την ημέρα της μητέρας μεθαύριο και να της το κάνω δώρο(αν και μου φαίνεται ότι αν δεν το βολευτεί,εγώ θα ασχολούμαι πιο πολύ παρά εκείνη :rolleyes: ). Θα ήθελα την άποψή σας για τα παραπάνω ή κάποιο άλλο που προτείνετε αλλά σε λογική τιμή. Και κάτι ακόμα:κανένα σε αυτό το επίπεδο τιμής δεν υποστηρίζει 3G ε; Το Alcatel το έχω εδώ και λίγους μήνες και ομολογώ ότι με έχει ικανοποιήσει πολύ, δεδομένης και της τιμής του. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 στα ~80€ τι επιλογες εχω σε windows; φυσικα αγορα απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα σε όλους! Ψάχνω ένα tablet στις 8-10 in για διάβασμα ebook, σερφάρισμα στο ίντερνετ, Facebook κλπ. To budget είναι γύρω στα 200€. Τι μου προτείνεται ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα σε όλους! Ψάχνω ένα tablet στις 8-10 in για διάβασμα ebook, σερφάρισμα στο ίντερνετ, Facebook κλπ. To budget είναι γύρω στα 200€. Τι μου προτείνεται ? Εγώ παρήγγειλα αυτό: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_320306.html Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα σε όλους! Ψάχνω ένα tablet στις 8-10 in για διάβασμα ebook, σερφάρισμα στο ίντερνετ, Facebook κλπ. To budget είναι γύρω στα 200€. Τι μου προτείνεται ? Από Κίνα ή Ελλάδα. Αν θες από Κίνα δες το onda v919 air Ch. Υπάρχει με Windows και dual boot μαζί με Android. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts