Sensei_01 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Εχω το chuwi vx8(οχι 3g) εδω και 15 μερες και ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα (70€).Οθονη ips με ωραια χρωματα καλες γωνιες θεασης γρηγορη καλο wifi σημα(πιανει 3 γραμμες και απο τον κατω οροφο).Ηρθε με κατι λιγες κινεζιες που εφυγαν δεν το εχω ρουταρει το πηρα για τα παιδια (αντεξε και 2 πτωσεις μεχρι στιγμης).Μπαταρια σχετικα καλη νομιζω δεν ασχοληθηκα πολυ να σου πω παντως το λιωνουν στο παιχνιδι.Ελαφρυ ειναι συμμαζεμενο αν το θελεις για light χρηση δεν θα καταλαβεις lag.Καμερα αν σε ενδιαφερει κατω του μετριου Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δεν με ενδιαφερουν καμερα/3G/παιχνιδια. Απλα να εχει μια αξιοπρεπη οθονη κ να μην κολαει σε απλο σερφαρισμα κ σε καμια ταινια που θα παιζει που+που. Οποτε ηταν πολυ χρησιμη η προταση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Καλησπέρα. Ψάχνομαι για αγορά tablet για πολύ light χρήση (σερφάρισμα, fb, ταινία) με τα εξής χαρακτηριστικά: - οθόνη 8'' - RAM τουλάχιστον 1GB - τιμή έως 90-100 ευρώ Επειδή είμαι ικανοποιημένος κάτοχος ενός Onda v975m, με ενδιαφέρουν προτάσεις από Κίνα μεριά. Έχετε να προτείνετε κάτι; Καλημέρα, κι εγώ στην ίδια αναζήτηση βρίσκομαι, μου έχουν προτείνει και αυτό που κοστίζει 76€ και το σκέφτομαι για την αγορά του σοβαρά, απλά το συγκεκριμένο μαγαζί με προβληματίζει λίγο... . CUBE U27GTS 8" Android 4.4 MTK8127 Tablet PC w/ GPS + Case http://m.tinydeal.com/product/CUBE-U27GTS-8-Android-44-MTK8127-Tablet-PC-w-GPS--Case-p-141601 Update: Το παρήγγειλα τελικά από εκεί, την έκδοση χωρίς 3G..... Edited January 1, 2015 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα, κι εγώ στην ίδια αναζήτηση βρίσκομαι, μου έχουν προτείνει και αυτό που κοστίζει 76€ και το σκέφτομαι για την αγορά του σοβαρά, απλά το συγκεκριμένο μαγαζί με προβληματίζει λίγο... . CUBE U27GTS 8" Android 4.4 MTK8127 Tablet PC w/ GPS + Case http://m.tinydeal.com/product/CUBE-U27GTS-8-Android-44-MTK8127-Tablet-PC-w-GPS--Case-p-141601 Update: Το παρήγγειλα τελικά από εκεί, την έκδοση χωρίς 3G..... Και εγω ημουν αναμεσα σε αυτο και το chuwi και τελικα εστριψα προς chuwi λογο ips οθονης.Στο cube νομιζω ips εχει μονο η 3g εκδοση κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Και εγω ημουν αναμεσα σε αυτο και το chuwi και τελικα εστριψα προς chuwi λογο ips οθονης.Στο cube νομιζω ips εχει μονο η 3g εκδοση κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα Στα χαρακτηριστικά του στην σελίδα που έχει πάντως, γράφει ότι έχει : Screen Type:Capacitive, IPS, 5-point multi-touch Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στα χαρακτηριστικά του στην σελίδα που έχει πάντως, γράφει ότι έχει : Screen Type:Capacitive, IPS, 5-point multi-touch Επειδη ειχα ρωτησει αρκετα καταστηματα το 3g ειχε ips αυτο οχι και ηταν ο λογος που το απερριψα.Τοσο λαθος να κανω;Ας μας διαφωτισει καποιος που το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εγώ έχω το chuwi V88 ένα χρόνο και είναι το κάτι άλλο, οπότε και το επόμενο chuwi θα είναι .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 τι προτεινετε για windows tablet?για 10" Ενδιαφερομαι και εγω και το ψαχνω για κατι οικονομικο κατω απο 100 USD και κατεληξα σε ενα απο αυτα:1) CUBE U27GTS 8" IPS Screen Android 4.4 MTK8127 2) IPPO BS10 10.1" HD Screen Android 4.4 A31S Quad-core 16GB 4K Tablet PC + Free Original Screen Protector 3) Laude A12 10.1" HD Screen Android 4.4 ATM7029B Quad-core Tablet Απο http://www.tinydeal.com. Το θελω βασικα για Ιντερνετ και Gps. Δεν παιζω παιχνιδια δεν βλεπω ταινιες. Ποιο θα μου προτεινατε απο τα τρια:: Ευχαριστω και Καλη Χρονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ενδιαφερομαι και εγω και το ψαχνω για κατι οικονομικο κατω απο 100 USD και κατεληξα σε ενα απο αυτα:1) CUBE U27GTS 8" IPS Screen Android 4.4 MTK8127 2) IPPO BS10 10.1" HD Screen Android 4.4 A31S Quad-core 16GB 4K Tablet PC + Free Original Screen Protector 3) Laude A12 10.1" HD Screen Android 4.4 ATM7029B Quad-core Tablet Απο http://www.tinydeal.com. Το θελω βασικα για Ιντερνετ και Gps. Δεν παιζω παιχνιδια δεν βλεπω ταινιες. Ποιο θα μου προτεινατε απο τα τρια:: Ευχαριστω και Καλη Χρονια!! Μόνο το 1ο έχει GPS, και είναι πολύ καλό. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikraven Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Kαλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά να έχουμε. Παλληκάρια θα εκτιμούσα την βοήθεια σας και τις γνώμες σας για την αγορά ενός tablet με βάση τα εξής: 1)Το διαθέσιμο ποσό για το tablet είναι ταβάνι τα 300€ (λόγω επιδότησης η αγορά του tablet μπορεί να γίνει μόνο απο τα 2 καταστήματα που εμφανίζονται στα παρακάτω link) 2)Οι διαστάσεις να είναι απο 8'' έως 10'' ίντσες 3)Να φοράει λειτουργικό android 4)Να δέχεται playstore 5)Nα έχει αποσπώμενη εσωτερική μνήμη (κάρτα sd) 6)Σύνδεση wi-fi (δεν με απασχολεί να έχει 3g ή 4g αλλά αν έχει τέτοια δυνατότητα είναι καλοδεχούμενο) Xωρίς να έχω ειδικές γνώσεις πάνω στο άθλημα κατέληξα σε μερικά μοντέλα τα οποία είναι τα εξής: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68095&selectedCategoryId=1883 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20296245&catName=Tablets_Prs&s=0 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69177&selectedCategoryId=1883 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69637&selectedCategoryId=1883 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20298290&catName=WiFi-only-tablet&s=0 (με την διαφορά ότι το LG gpad δεν διαθέτει αποσπώμενη κάρτα μνήμης sd) Ποιό απο όλα εσείς θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη αγορά?? (καλοδεχούμενες και δεκτές και άλλες απόψεις για άλλα μοντέλα αλλά εαν είναι δυνατόν να είναι απο τα συγκεκριμένα καταστήματα.) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μόνο το 1ο έχει GPS, και είναι πολύ καλό. +1 για το πρώτο και από μένα..... Το παρήγγειλα εχθές από το ίδιο μαγαζί (Tinydeal) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 καλησπερα σε ολους ψαχνω ταμπλετ windows 10" εως 400 ευρω τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μόνο το 1ο έχει GPS, και είναι πολύ καλό. Ευχαριστω.!! Ναι ελειπες το μηνυμα μου.. Το 1 ο εχει gps και ειναι 8 inch, τα αλλα δυο ειναι 10.1 inch και με μεγαλυτερη μνημη και ελεγα μηπως για ιντeρνετ μηπως ειναι καλυτερα το 10.1" ωστε να θυσιασω το gps. Α και κατι αλλο επειδη ειμαι ασχετος δεν ξερω να τα πειραζω root κτλ.. το θελω χωρις κινεζιες, ετοιμο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artouro Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ INNOVATOR T1144 10.1'' QUAD CORE? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ARCHOS 101 G9 ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η 512MB RAM. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited January 3, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Καλησπέρα, ΤΑΜΠΛΕΤ απο κίνα δεν εχω πάρει ποτε αλλά απο τα παμπoλα κινητά που εχω πάρει και εχω δει εχω γενικά καλες εντυπώσεις, στα ταμπλετ ειμαι λιγο άσχετος μιας και δεν με ενδιαφέρουν άμεσα, ΑΛΛΑ, θελω να παρω ενα δώρο στην ανιψια μου κυρίως βιντεακια youtube και κανα game. Τιμη ταβάνι 160 ευρω ,8-10ιντσες,2γιγα ραμ και το βασικότερο ΟΛΩΝ, να δουλεύει καλά out of the box μην αρχίζω να το σκαλίζω και να το φτιάχνω εγω καθε τρεις και λίγο ... :) Θα προτιμούσα να μου κάποιος που έχει κατι κοντά σε αυτα που ζητάω στα χέρια και δεν ειχε πρόβλημα χωρίς να το πειράξει του τυπου "εχω το ταδε δεν ασχολήθηκα και πολυ έκανα οτι ήθελα δεν αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα,παρτο αξιζει" Σκεφτόμουν xiaomi MιPAD αλλά πάει πολύ το μαρούλι... Edited January 4, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εαν δεν την ενδιαφερει το 3g παρτης ενα onda V989 gaming & video αριστα και προβληματα δεν εχει βγαλει . Bγαινει καπου στα 156€ Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εαν δεν την ενδιαφερει το 3g παρτης ενα onda V989 gaming & video αριστα και προβληματα δεν εχει βγαλει . Bγαινει καπου στα 156€ ΑΝΑ γεια σου...!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιτούσα εδώ και καμιά ώρα στο νήμα του στο φόρουμ... και περίμενα να μου κάποιος πως δεν εχει προβλήματα... ακριβώς στα μέτρα μου φαίνεται...Σε ευχαριστώ παρα πολυ, αν κάποιος εχει αντιρρηση μέχρι μεθαύριο που θα κανω παραγγελιά ειναι ευπρόσδεκτος να πει τη γνώμη του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 ΑΝΑ γεια σου...!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιτούσα εδώ και καμιά ώρα στο νήμα του στο φόρουμ... και περίμενα να μου κάποιος πως δεν εχει προβλήματα... ακριβώς στα μέτρα μου φαίνεται...Σε ευχαριστώ παρα πολυ, αν κάποιος εχει αντιρρηση μέχρι μεθαύριο που θα κανω παραγγελιά ειναι ευπρόσδεκτος να πει τη γνώμη του... Εαν δεν θες να "μπλεξεις" με Aliexpress ξεκινα και στελνε Π.Μ στους αντιπροσωπους εδω μεσα των μαγαζιων . Οταν εγω εψαχνα για φιλο το ιδιο μου εδωσε κουπονι το Gearbest που εβγαινε στα 189$ ( ειχε και κουπονι σε ισπανικο φορουμ ο ιδιος ) Τωρα που μπηκε το 2015 εχουν ληξει τα κουπονια , αλλα πιστευω οτι εαν ζητησεις ( ζητα ακριβως την τιμη που εδινε 189$ ) θα στο δωσει στειλε τους μυνημα . Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σε ευχαριστω αλλά δεν είχα σκοπό η αλήθεια να το πάρω από αλι... Θα δώσω κάτι παραπάνω να ξεμπερδευω, αφού είναι καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σε ευχαριστω αλλά δεν είχα σκοπό η αλήθεια να το πάρω από αλι... Θα δώσω κάτι παραπάνω να ξεμπερδευω, αφού είναι καλό :) Εαν σου δώσει κωδικο "share with us" οταν κανεις την αγορα σου ;-) Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ευχαρίστως αλλα δε θα περιμένω απο κινα τελικά... θα το πάρω απο την ευρωπαικη αποθήκη του merimobiles που ειδη ειχα πληρώσει μεταφορικά για κατι που περιμενω να στείλουν . Τσιμπημένο μεν αλλα βρέθηκε κιαλος να τσοντάρει οπότε ξεμπερδεύω. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σωστοστ !!! Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Έριξα και εγώ μια ματια στο εν λόγω Onda αλλά με προβληματίζει η ελλεψη gps που αναφέρθηκε,μπορεί κάπως να ξεπεραστεί αυτό ώστε να λειτουργεί έτσι? Αν δεν γίνεται,κάποια άλλη πρόταση γύρω στα 150ευρώ για 9-10 ίντσες με τις καλύτερες δυνατόν προδιαγραφές υπάρχει να προτείνεται? Ανεξαρτήτου χώρας προέλευσης το μαγαζί αγοράς,δεν το βιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Θα ηθελα την βοήθεια σας για την αγορά tablet Να κανει και κλησεις απαραιτητα εως 250ε και μονο απο ελλαδα εχω δει αυτα Samsung Galaxy Tab 3 Τ311 8.0 - Tablet 8" Asus Fonepad 8 FE380CXG-1A007A - Tablet 8" 3G Dual Sim TAB HUAWEI MEDIA PAD T1 8.0 3G Edited January 9, 2015 by gilera1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis9484 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα είμαι μεταξύ http://www.cosmodata.gr/product/230056/ και http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Sony-Xperia-Tablet-Z2-16GB-SGP511B2-B-EC6.htm Το budget μου είναι μέχρι εκεί (επειδή έχω μια έκπτωση 320€). Θέλω σίγουρα 10ιντσο, γρήγορο και android. Σίγουρα μετράει αν είναι 3G/4G (αλλά επειδή έχω mifi δεν καίγομαι κιόλας) Ποιό να πάρω; Έχετε εναλλακτικές προτάσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα και χρονια πολλά πειτε μου απο τα κινέζικα Windows tablet Ποιο ειναι το ποιο σοβαρό χωρίς πρόβλημα με καλή μπαταρία??? Ιντσες απο 8 και πανω κυρίως κοντα στα 10 ή 9,7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts