Jump to content

nikraven

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikraven

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Οι δικοί μου χρόνοι απέχουν πολύ απο τους δικούς σας. Σήμερα θα ξαναδοκιμάσω με καινούριο φορτιστή να δώ τι χρόνο θα πιάσω αλλιώς στο κουτί και στο service. DOA δεν ισχύει γιατί το πήρα τον Ιανουάριο. Και κάτι άλλο αν το γνωρίζετε. Με μαγνητικό φορτιστή η ταμπλέτα φορτίζει πιο γρήγορα?? Και αν όντως είναι έτσι απο που μπορώ να αγοράσω έναν??
  2. καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φόρτιση του Ζ3. Με τον μαμίσιο φόρτιστη που είχε μέσα στο κουτί της η ταμπλέτα μου την φόρτιζε απο το 10% στο 100% και ήθελε πάνω κάτω κοντά στις 13 με 14 ώρες. Εκανα μια δοκιμή με ίδιο φορτιστή EP-880 5v/1500maH (απο κινητό xperia Z1) και είδα ότι ο χρόνος φόρτισης απο 10% στο 100% κατέβηκε κοντά στις 5,5 ώρες. Πέρα απο το ότι πρέπει να έχει θέμα ο μαμίσιος φορτιστής αυτός ο χρόνος των 5,5ωρών είναι σε normal πλαίσια ή κάτι φταίει και πρέπει η ταμπλέτα να πάει για έλεγχο??
  3. Kαλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά να έχουμε. Παλληκάρια θα εκτιμούσα την βοήθεια σας και τις γνώμες σας για την αγορά ενός tablet με βάση τα εξής: 1)Το διαθέσιμο ποσό για το tablet είναι ταβάνι τα 300€ (λόγω επιδότησης η αγορά του tablet μπορεί να γίνει μόνο απο τα 2 καταστήματα που εμφανίζονται στα παρακάτω link) 2)Οι διαστάσεις να είναι απο 8'' έως 10'' ίντσες 3)Να φοράει λειτουργικό android 4)Να δέχεται playstore 5)Nα έχει αποσπώμενη εσωτερική μνήμη (κάρτα sd) 6)Σύνδεση wi-fi (δεν με απασχολεί να έχει 3g ή 4g αλλά αν έχει τέτοια δυνατότητα είναι καλοδεχούμενο) Xωρίς να έχω ειδικές γνώσεις πάνω στο άθλημα κατέληξα σε μερικά μοντέλα τα οποία είναι τα εξής: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68095&selectedCategoryId=1883 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20296245&catName=Tablets_Prs&s=0 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69177&selectedCategoryId=1883 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69637&selectedCategoryId=1883 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20298290&catName=WiFi-only-tablet&s=0 (με την διαφορά ότι το LG gpad δεν διαθέτει αποσπώμενη κάρτα μνήμης sd) Ποιό απο όλα εσείς θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη αγορά?? (καλοδεχούμενες και δεκτές και άλλες απόψεις για άλλα μοντέλα αλλά εαν είναι δυνατόν να είναι απο τα συγκεκριμένα καταστήματα.) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπερα σε ολους. για βοηθηστε ρε παιδιά με μια απορία που έχω. προχθές αγόρασα το sony x-10 mini pro απο ενα κατάστημα χωρίς σύνδεση. απλά το ηθελα σκέτη σαν συσκευή. Σήμερα που το άνοιξα είδα ότι πάνω και αριστερά στην οθόνη υπάρχει το λογότυπο της vodafone και πέρα απο αυτό υπάρχουν και δύο παράλληλες μαύρες γραμμές πάλι στην οθόνη χαμηλά. Αντε το λογότυπο να μην το δώσω σημασία που υπάρχει μέσα στην οθόνη. Εκείνες οι δύο μαύρες οριζόντιες γραμμές μέσα στην οθόνη υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν ή να το πάω πίσω στο μαγαζί και να τους το πετάξω στο κεφάλι?? Σημ:ένας φίλος έχει ακριβώς το ίδιο μοντέλο αγορασμένο απο άλλο μαγαζί χωρίς εκείνο να έχει αυτές τις δύο μαύρες οριζόντιες γραμμές μέσα στην οθόνη του.
  5. καλημερα σε όλους μηπως γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει σωστή μεταφορά των αποθηκευμένων μηνυμάτων sms απο nokia 6280 σε nokia 6500? δοκίμασα με το nokia pcsuite αλλα τα αποθηκευμένα sms απο το nokia 6280 μεταφέρθηκαν μεν στο 6500 αλλά μεταφέρθηκαν μισά και κομμένα. Μήπως δεν γίνεται αυτή η μεταφορά? Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...