mr_47 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Από χθες είμαι κ εγώ κάτοχος του 710 κ έχω μια απορία. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, αυτό δονείται μόνο στην αρχή και όχι συνέχεια. Μπορώ να το αλλάξω και να δονείται μέχρι να το σηκώσω; Δε βρήκα κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις. Νομίζω αυτό ισχύει σε όλες τις συσκευές με WP λειτουργικό. Και στο δικό μου ( Samsung Omnia W ) έτσι "συμπεριφέρεται" η δόνηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εχει κανονικά push notifications. απο που γινονται τα push notifications. ?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Τι εννοείς από που γίνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Τι εννοείς από που γίνονται; εννοω,οτι εκει που καθεσαι οταν εχεις μια ειδοποιηση σε ενημερωνει με ενα ηχο/παραθυρακι καλη ωρα οπως το iphone στο fb. ή δεν κατανοησα σωστα?:O Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 εννοω,οτι εκει που καθεσαι οταν εχεις μια ειδοποιηση σε ενημερωνει με ενα ηχο/παραθυρακι καλη ωρα οπως το iphone στο fb. ή δεν κατανοησα σωστα?:O Στο Tile me Εγώ γίνεται η ειδοποίηση των ενημερώσεων για τα social χωρις όμως ήχο. Αν χρησιμοποείς twitter και αγοράσεις την εφαρμογή rowi τότε πάνω στην κορυφή δηλαδή της οθόνης σου βγάζει ειδοποίηση με ήχο για mentions η μηνύματα. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 ερωτηση, ψηνομαι για το κινητο και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια ελπιδα για ξεκλειδωμα του Bluetooth για αποστολη αρχειων στο αμεσο μελλον? κα αν θα μπει ο flash Player για surfing στο ιντερνετ? ξερουμε αν θα παρει την εκδοση tango στο μελλον ή οι τεχνικες δυνατοτητες του ειναι τοσο περιορισμενες που αποκλειεται? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Για το bt ακούστηκε ότι η ms θα το ξεκλειδωσει στα 8μαλλον. Tango θα πάρει σίγουρα. Για flash δεν νομίζω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Νομίζω αυτό ισχύει σε όλες τις συσκευές με WP λειτουργικό. Και στο δικό μου ( Samsung Omnia W ) έτσι "συμπεριφέρεται" η δόνηση. Ακριβώς, αν το βάλεις όμως μονο σε δονηση χώρις κουδουνισμα θα δονείται διαρκώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ΚΑλησπέρα, εχει παρατηρησει και αλλος οτι στην καμερα , το ρποεπιλεγμενο πεδιο "εστιαση" ειναι μάκρο, και ακομα και αλλαζοντας το σε κανονικη, δεν αποθηκευεται η ρυθμιση ? αναβαθμιση σε wp8 appollo να περιμενουμε προς φθινοπωρο ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 καλημέρα παιδιά...ηθελα να ρωτήσω για ένα θέμα που εχω...ενω έχω συνδέσει κανονικά το twitter μου στο κινητό,οταν κανω follow κάποιον δεν μου περνάει τις νέες επαφές στισ "επαφές" μου...παρα μόνο αν σβήσω το λογαριασμό μου και ξανακάνω συγχρονισμό εκ νέου..τι παίζει? Πχ αν έχω 50 following και κανω και έναν ακομα πρεπει να σβήσω το λογαριασμό και να τον ξανακάνω για να βρω και τους 51. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) ΚΑλησπέρα, εχει παρατηρησει και αλλος οτι στην καμερα , το ρποεπιλεγμενο πεδιο "εστιαση" ειναι μάκρο, και ακομα και αλλαζοντας το σε κανονικη, δεν αποθηκευεται η ρυθμιση ? αναβαθμιση σε wp8 appollo να περιμενουμε προς φθινοπωρο ? Στην Ελλαδα οχι νωριτερα απο to Q4 του 2012, (μαλλον γυρω στον Δεκεμβρη με τους γνωστους περιορισμους στην εκδοση λογω Hardware) Edited June 18, 2012 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas2012 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: θέλω να αγοράσω το nokia 710 αλλά φοβάμαι ότι τα μαγαζιά που το δίνουν φτηνό το έχουν από παραεισαγωγή. Θα έχω προβλήματα αν είναι παραεισαγωγής; Το τηλέφωνο που έχω, nokia 5800, ήταν παραεισαγωγή και με το πρώτο firmware update έχασε τα ελληνικά και παιδεύτικα αρκετά να αλλάξω το product code κλπ. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και με το 710; Να είστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: θέλω να αγοράσω το nokia 710 αλλά φοβάμαι ότι τα μαγαζιά που το δίνουν φτηνό το έχουν από παραεισαγωγή. Θα έχω προβλήματα αν είναι παραεισαγωγής; Το τηλέφωνο που έχω, nokia 5800, ήταν παραεισαγωγή και με το πρώτο firmware update έχασε τα ελληνικά και παιδεύτικα αρκετά να αλλάξω το product code κλπ. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και με το 710; Να είστε καλά. Εγώ το Lumia 800 παραεισαγωγής το έχω κι όλα καλά... Ούτε ελληνικά θα χάσεις ούτε την εγγύηση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_ath Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Παιδιά γειά σας, Αγόρασε μία φίλη μου το lumia 710 και παρατηρήσαμε ορισμένα προβληματάκια. Δεν έχω καθόλου γνώσεις και εμπειρία στα WP7, ούτε πρόλαβα να το δω πολύ. Θα ήθελα να μάθω αν συνεχίζουν και στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού ή αν θα διορθωθούν σύντομα ώστε να επιστρέψει το κινητό αν την ενοχλούν πολύ. Τα γράφω με σειρά προτεραιότητας. 1. Το κινητό δεν φορτίζει όταν είναι σβηστό. Κάνει επανεκκίνηση μόνο του. 2. Ο ήχος κλήσης είναι χαμηλός παρόλο που η ένταση είναι στο 30 3. Δίαβασα κάπου ότι χρειάζεται σύνδεση στο δίκτυο για την φωνητική καθοδήγηση. Ισχύει κάτι τέτοιο? 4. Ηχο κλήσης μπορεί να βάλει όποιον θέλει από mp3 και διαφορετικό ανά επαφή? 5. WP8 τελικά θα πάρει? Με χρέωση? Δεν έχω καταλάβει όσο και αν έψαξα αν πάρει. Ευχαριστώ Edited June 22, 2012 by giwrgos_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas2012 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εγώ το Lumia 800 παραεισαγωγής το έχω κι όλα καλά... Ούτε ελληνικά θα χάσεις ούτε την εγγύηση... :) ευχαριστώ πολύ EOL, τις αναβαθμίσεις τις έχεις κάνει μέσω του ZUNE ή απευθείας στο τηλέφωνο (δεν ξέρω αν γίνεται αυτό όπως στα παλιά nokia); Λες για τη σειρά LUMIA να μην παίζει ρόλο ο product code όσον αφορά τα Ελληνικά στις αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καμιά σχέση με ότι ισχύει στα symbian με το product code.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas2012 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καμιά σχέση με ότι ισχύει στα symbian με το product code.:) Ευχαριστώ, μάλλον θα κινηθώ σε παραεισαγωγής γιατί η διαφορά τιμής είναι μεγάλη και οι μέρες δύσκολες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Αρκε να προσέξεις να είναι από χώρα της Ευρώπης για να ισχύει η εγγύηση.Εκτός εάν για τα lumia,κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος,υπάρχει άλλη πολιτική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas2012 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Αρκε να προσέξεις να είναι από χώρα της Ευρώπης για να ισχύει η εγγύηση.Εκτός εάν για τα lumia,κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος,υπάρχει άλλη πολιτική. OK, θα το κοιτάξω πριν το πάρω, συνήθως στο κουτί αναγράφεται η χώρα παραγωγής. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ευχαριστώ πολύ EOL, τις αναβαθμίσεις τις έχεις κάνει μέσω του ZUNE ή απευθείας στο τηλέφωνο (δεν ξέρω αν γίνεται αυτό όπως στα παλιά nokia); Λες για τη σειρά LUMIA να μην παίζει ρόλο ο product code όσον αφορά τα Ελληνικά στις αναβαθμίσεις; Ναι, μέσω Zune η αναβάθμιση... Το δικό μου είναι γερμανικό φίλε, και στην αναβάθμιση που του είχα κάνει τελευταία φορά υπήρχαν κανονικά τα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Παιδιά γειά σας, Αγόρασε μία φίλη μου το lumia 710 και παρατηρήσαμε ορισμένα προβληματάκια. Δεν έχω καθόλου γνώσεις και εμπειρία στα WP7, ούτε πρόλαβα να το δω πολύ. Θα ήθελα να μάθω αν συνεχίζουν και στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού ή αν θα διορθωθούν σύντομα ώστε να επιστρέψει το κινητό αν την ενοχλούν πολύ. Τα γράφω με σειρά προτεραιότητας. 1. Το κινητό δεν φορτίζει όταν είναι σβηστό. Κάνει επανεκκίνηση μόνο του. 2. Ο ήχος κλήσης είναι χαμηλός παρόλο που η ένταση είναι στο 30 3. Δίαβασα κάπου ότι χρειάζεται σύνδεση στο δίκτυο για την φωνητική καθοδήγηση. Ισχύει κάτι τέτοιο? 4. Ηχο κλήσης μπορεί να βάλει όποιον θέλει από mp3 και διαφορετικό ανά επαφή? 5. WP8 τελικά θα πάρει? Με χρέωση? Δεν έχω καταλάβει όσο και αν έψαξα αν πάρει. Ευχαριστώ 1. Το κινητό όταν είναι κλειστό και το φορτίσεις ανοίγει μόνο του, έτσι κάνουν όλα τα Windows Phones. 2. Για το ηχείο δε γνωρίζω, δεν έχω το κινητό. 3. Με το τελευταίο update το Nokia Drive δουλεύει και offline. 4. Ήχο κλήσης μπορεί να βάλει μόνο μέχρι 40 δευτερόλεπτα και αυτό μέσω του Zune. Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για Ringotes που μπορείς να κατεβάσεις όμως. O ήχος είναι ίδιος για όλες τις επαφές. 5. Δε θα πάρει WP8, θα πάρει WP7.8, το οποίο θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση του 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_ath Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό με την φόρτιση είναι τεχνικό/κατασκευαστικό θέμα ή λογισμικού? Μπορεί να αλλάξει δηλαδή σε επερχόμενη αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό με την φόρτιση είναι τεχνικό/κατασκευαστικό θέμα ή λογισμικού? Μπορεί να αλλάξει δηλαδή σε επερχόμενη αναβάθμιση? Νομίζω είναι θέμα λογισμικού, δεν ξέρω αν θα αλλάξει. Πάντως δε νομίζω ότι είναι μειονέκτημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1972 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αποκτήσω αυτό το κινητό και ήθελα να ρωτήσω το εξής : θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν wi fi hotspot για το tablet μου ; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αποκτήσω αυτό το κινητό και ήθελα να ρωτήσω το εξής : θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν wi fi hotspot για το tablet μου ; ευχαριστώ Με το Tango update που ξεκινησε να διατιθεται απο τις 20 του μηνα εχει κανονικα WiFi tethering. Οποτε κανονικα κανεις διαμοιρασμα στο tablet χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts