Zubei Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ LUMIA 800 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΜS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ? Μπορείς - να το αποδεχθείς. :lol: Παράθεση Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπερα σε ολους...Πηρα και εγω το κινητο και εχω καποιες ερωτησεις-προβληματα: 1. Υπαρχει προβλημα να βαλω το Marketplace σαν τοποθεσια UK αντι για Ελλαδα για να ειναι ολα στα αγγλικα που θελω? 2. Γιατι οταν συγχρονιζω τις επαφες μου απο το Gmail, πολλες μου τις φερνει χωρις τους αριθμους ενω οι αριθμοι υπαρχουν κανονικα στο gmail 3. Στο whatsapp δεν υπαρχει τροπος να βλεπω ποιες απο τις επαφες μου εχουν whatsapp οπως γινεται στο android?? 4. Θεωρειται απαραιιτητο να παρω screenprotector? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά.το πήρα και γω το κινητό και έχω ξενερωσει λιγάκι σε σχέση με το HD2 που είχα πριν.υπαρχει κάποιος browser που να παλευεται? να ειναι customizable και να μπορώ να επιλέξω το μέγεθος των γραμμάτων? Edited November 22, 2012 by maze77 Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά.το πήρα και γω το κινητό και έχω ξεπεράσει λιγάκι σε σχέση με το HD2 που είχα πριν.υπαρχει κάποιος browser που να παλευεται? να ειναι customizable και να μπορώ να επιλέξω το μέγεθος των γραμμάτων? Όχι. Μοναδική λύση να κάνεις browsing σε Landscape. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyrochia Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπέρα παιδιά.το πήρα και γω το κινητό και έχω ξενερωσει λιγάκι σε σχέση με το HD2 που είχα πριν.υπαρχει κάποιος browser που να παλευεται? να ειναι customizable και να μπορώ να επιλέξω το μέγεθος των γραμμάτων? Ενας καλος browser ειναι ο "UC Browser" http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/uc-browser/6cda5651-56b9-48b0-8771-91dbc188f873 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ενας καλος browser ειναι ο "UC Browser" http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/uc-browser/6cda5651-56b9-48b0-8771-91dbc188f873 Το προβλημα ειναι οτι εκτός απο τον ΙΕ οι υπόλοιποι μου βγάζουν μικρά τα φοντς Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Σύμφωνα με το WPCentral τα χαρακτηριστικά των WP 7.8 θα είναι: Από την Microsoft: Νέο λογότυπο κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου, ίδιο με των WP8. Νέα Start screen με τα 3 μεγέθη των Live Tles. Επανασχεδιασμός των Xbox Games, Office και Store με νέα λόγοτυπα. 20 διαφορετικά χρώματα για τα Live Tiles. Ζωντανή οθόνη κλειδώματος (live lock screen) όπως το Bing Wallpaper δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεώνεται και από εφαρμογές τρίτων όπως πχ το Facebook. Μόνο για τη σειρά Nokia Lumia: Ρυθμίσεις δικτύου όπως προώθηση κλήσεων, αναμονή κλήσεων και επιλογές SMS. Διαμοιρασμός αρχείων χωρίς πνευματικά δικαιώματα μέσω bluetooth. Δυνατότητα επεξεργασίας ringtone. Μεταφορά επαφών Μάλλον η HTC ετοιμάζει και αυτή ένα δωράκι: Keep WiFi Alive... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Σύμφωνα με το WPCentral τα χαρακτηριστικά των WP 7.8 θα είναι: Από την Microsoft: Νέο λογότυπο κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου, ίδιο με των WP8. Νέα Start screen με τα 3 μεγέθη των Live Tles. Επανασχεδιασμός των Xbox Games, Office και Store με νέα λόγοτυπα. 20 διαφορετικά χρώματα για τα Live Tiles. Ζωντανή οθόνη κλειδώματος (live lock screen) όπως το Bing Wallpaper δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεώνεται και από εφαρμογές τρίτων όπως πχ το Facebook. Μόνο για τη σειρά Nokia Lumia: Ρυθμίσεις δικτύου όπως προώθηση κλήσεων, αναμονή κλήσεων και επιλογές SMS. Διαμοιρασμός αρχείων χωρίς πνευματικά δικαιώματα μέσω bluetooth. Δυνατότητα επεξεργασίας ringtone. Μεταφορά επαφών Μάλλον η HTC ετοιμάζει και αυτή ένα δωράκι: Keep WiFi Alive... Δεν είναι κι άσχημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Σύμφωνα με το WPCentral τα χαρακτηριστικά των WP 7.8 θα είναι: Από την Microsoft: Νέο λογότυπο κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου, ίδιο με των WP8. Νέα Start screen με τα 3 μεγέθη των Live Tles. Επανασχεδιασμός των Xbox Games, Office και Store με νέα λόγοτυπα. 20 διαφορετικά χρώματα για τα Live Tiles. Ζωντανή οθόνη κλειδώματος (live lock screen) όπως το Bing Wallpaper δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεώνεται και από εφαρμογές τρίτων όπως πχ το Facebook. Μόνο για τη σειρά Nokia Lumia: Ρυθμίσεις δικτύου όπως προώθηση κλήσεων, αναμονή κλήσεων και επιλογές SMS. Διαμοιρασμός αρχείων χωρίς πνευματικά δικαιώματα μέσω bluetooth. Δυνατότητα επεξεργασίας ringtone. Μεταφορά επαφών Μάλλον η HTC ετοιμάζει και αυτή ένα δωράκι: Keep WiFi Alive... Συγνώμη αλλά ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για 2ο τηλέφωνο: δηλαδή τώρα δεν έχει επιλογή ρυθμίσεων δικτύου Π.χ για αναμονή ή προώθηση κλήσεων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Συγνώμη αλλά ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για 2ο τηλέφωνο: δηλαδή τώρα δεν έχει επιλογή ρυθμίσεων δικτύου Π.χ για αναμονή ή προώθηση κλήσεων?? Έχει προώθηση, δεν ξέρω τι θέλουν να πουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 ρε παιδια τι κακο αυτο με την μπαταρια! Το εχω 3 ημερες και εχω μεγαλο προβλημα! Χθες το βραδυ πριν κοιμιθω ειχε 57% και το πρωι ειχε κλεισει! Κοιταξα για updates αλλα τιποτα.Το εχετε παρατηρησει και εσεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 ρε παιδια τι κακο αυτο με την μπαταρια! Το εχω 3 ημερες και εχω μεγαλο προβλημα! Χθες το βραδυ πριν κοιμιθω ειχε 57% και το πρωι ειχε κλεισει! Κοιταξα για updates αλλα τιποτα.Το εχετε παρατηρησει και εσεις καμια ιδεα? Κάτι συμβαίνει. Δεν είναι φυσιολογικό. Κάποια εφαρμογή τρέχει συνεχώς. Η συσκευή έχει καλή αυτονομία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechManiac Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Δεν είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνονται, είναι μόνο όσα έχουν εξακριβωθεί :p Παράθεση Nokia 3310 (5/2002) -> Nokia 3650 (8/2003) -> Nokia N95 (7/2007) -> Nokia Lumia 800 (2/2012) -> Nokia Lumia 620 (11/2013) -> Nokia Lumia 830 (5/2015) -> Samsung S7 edge (5/2017) -> Samsung S20 (5/2020) -> iPhone 13 Pro (11/2022) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Κάτι συμβαίνει. Δεν είναι φυσιολογικό. Κάποια εφαρμογή τρέχει συνεχώς. Η συσκευή έχει καλή αυτονομία. Στα background tasks βλεπω τα accuweather και connection tiles που τα εκανα off και αν πατησω advanced βλεπω τα accuweather,connection tiles,nokia drive,nokia music και whatsapp. Παιζει να φταιει κατι απο αυτα? Τι μπορω να κανω ολο τελειωνει η μπαταρια Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 βγάλε το γουατς απ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 βγάλε το γουατς απ αν ειναι να βγαλω το whatsapp, καλυτερα να πουλησω το κινητο :P Το χρησιμοποιω ολη την ωρα δεν γινεται να το βγαλω. Αυτο φταιει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βαλε viber! Χωρις bugs και χαζομαρες που εχει το whatsapp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βαλε viber! Χωρις bugs και χαζομαρες που εχει το whatsapp! +1 τέλειο το viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βαλε viber! Χωρις bugs και χαζομαρες που εχει το whatsapp! παντως στο ανροιδ και στο συμπιαν που εχω δεν εχω θεμα με το whatsapp..ισα ισα που δουλευει πολυ ωραια. το viber ομοιως,αλλα δεν μαρεσει το ιντερφασε του,καθολου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ρε παιδια εμενα ομως το whatsapp με ενδιαφερει αυτο χρησιμοποιω!!!υπαρχει περιπτωση να τρωει μπαταρια το whatsapp???Δεν γινεται να κανω κατι??? PS.Σε android και ios το whatsapp ειναι κλασεις ανωτερο απο το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ρε παιδια εμενα ομως το whatsapp με ενδιαφερει αυτο χρησιμοποιω!!!υπαρχει περιπτωση να τρωει μπαταρια το whatsapp???Δεν γινεται να κανω κατι??? PS.Σε android και ios το whatsapp ειναι κλασεις ανωτερο απο το viber δε νομιζω,αν κρινω απο το Ν8, αλλα και λογικα να το σκεφτω,ειτε πριν την εφαρμογη ειτε μετα,το ιδιο κρατουσε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 επιβεβαιώνω και εγώ, το whatsup το θεωρώ πολύ καλύτερο από το viber, τουλάχιστον στο Windows Phone... το viber φαίνεται σα να είναι σε beta ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 με την μπαταρια ομως τι γινεται? Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο με αυτο που περιεγραψα παραπανω η φταιει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 εδώ και 2 μέρες το wifi μου δεν κλείνει κατά το sleep του κινητού. το παρατήρησα μετά από μια φόρτιση με τον υπολογιστή. έκλεισα/άνοιξα το wifi και πάλι δεν έκλεινε στο sleep, το ξαναεβαλα στον υπολογιστή και παραμένει πάλι ανοιχτό. η ρομ είναι η κανονική τελευταία των lumia 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Πρέπει να δείτε αυτό το βιντεάκι...Οταν ο Hitler εμαθε οτι θα πάρει μόνο την 7.8 και οχι τα 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts