pcspider_amd4200 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ναι αλλα θα επρεπε δεν μπορει ναι μενει ανοιχτο και ξαφνικα μπορει να αρχισει να παιζει μουσικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ναι αλλα θα επρεπε δεν μπορει ναι μενει ανοιχτο και ξαφνικα μπορει να αρχισει να παιζει μουσικη Μα δεν μενει ανοιχτο με την εννοια που το λες. Απλα υπαρχει σε αυτο το pop-up παραθυρο της εντασης. Απο μονο του δνε μπορει να αρχισει να παιζει μουσικη αν δεν πατησεις εσυ το play button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) οκ ευχαριστω πολυ!!! και μια τελευταια ερωτηση οταν μπαινω στο nokia οδηγηση ή στους χαρτες Nokia χρεονομαι??εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση και πως μπορω να δω ποια εχω που το λεει ακριβως?? Edited May 2, 2012 by pcspider_amd4200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 οκ ευχαριστω πολυ!!! και μια τελευταια ερωτηση οταν μπαινω στο nokia οδηγηση ή στους χαρτες Nokia χρεονομαι??εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση και πως μπορω να δω ποια εχω που το λεει ακριβως?? Στο ΝΟΚΙΑ οδηγηση δεν χρεωνεσαι τιποτα αρκει να εχεις κανει το τελευταιο update που προσφερει το offline navigation. Φανταζομαι χαρτες Ελλαδας εχεις περασει. Το Χαρτες ΝΟΚΙΑ ειναι κατι αντιστοιχο του google maps οποτε χρειαζεται ιντερνετ. για να δεις το software που εχει η συσκευη σου πας Ρυθμισεις->Πληροφοριες->περισσοτερες πληροφοριες->Αριθμος Αναθεωρησης Υλικολογισμικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) να ρωτησω και κατι αλλο?? οταν μπαινω στο nokia οδηγηση-Χαρτες nokia χρεονομαι???οταν το συνδεω με το p/c δεν μου βγαζει αναβαθμιση εχω κανει μια αλλα δεν ξερω ποια ειναι που μπορω να το δω? ευχαριστω πολυ!!!! sorry για τις 2 αναρτισεις Edited May 2, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) κοιτα αν εχεις η αλλιώς καυεβασε από το marketplace από το nokia collection το "ρύθμιση δικτύου" και θα στο φτιάξει μόνο του το δοκιμασα και αυτο χωρις αποτελεσμα.... το ιντερνετ εφτιαξε αλλα μονο για τον explorer....ολες οι αλλες εφρμογες τιποτα....απο τα μηνυματα,δεν μπορω να στειλω στο facebook....μου λεει αδυναμια αποστολης.... Edited May 2, 2012 by johnnyf95 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 να ρωτησω και κατι αλλο?? οταν μπαινω στο nokia οδηγηση-Χαρτες nokia χρεονομαι???οταν το συνδεω με το p/c δεν μου βγαζει αναβαθμιση εχω κανει μια αλλα δεν ξερω ποια ειναι που μπορω να το δω? ευχαριστω πολυ!!!! sorry για τις 2 αναρτισεις Αν εχεις το Nokia Drive version 2 οχι δεν χρεωνεσαι :happy: Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Μετά από 3 μέρες με 12072: Ίσως κρατάει η μπαταρία ένα τσακ παραπάνω στη καμερα τα settings είναι ιδια η φόρτιση αργή ακομα να αρχησει δεν είναι ακαριαία οταν βάζεις το καλώδιο μετα από κάποιες κλίσεις μένει ακομα κλειστεί η οθόνη Μαλλον έφτιαξε ο ηχος δεν χτυπάει πρώτα δυνατά και μετά στην ενταση που το εχεις (δεν το δοκίμασα) Με λιγα λόγια δεν άλλαξαν πολλα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Το update έγινε για να διορθωθεί ο ήχος, και διορθώθηκε. Έγινε παραπάνω ντόρος απο όσο έπρεπε, γιατί το changelog αναφερόνταν στο 12070+12072 μαζί απο ότι κατάλαβα. Πάντως αυτή τη στιγμή, έχει φοβερή μπαταρία (δεν έχω δει καλύτερη), φοβερή φωτογραφική, πολύ καλό ήχο. Όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή διορθώθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Το update έγινε για να διορθωθεί ο ήχος, και διορθώθηκε. Έγινε παραπάνω ντόρος απο όσο έπρεπε, γιατί το changelog αναφερόνταν στο 12070+12072 μαζί απο ότι κατάλαβα. Πάντως αυτή τη στιγμή, έχει φοβερή μπαταρία (δεν έχω δει καλύτερη), φοβερή φωτογραφική, πολύ καλό ήχο. Όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή διορθώθηκαν. Συμφωνω αν και νομίζω ότι η κάμερα μπορεί να γίνει πολύ καλήτερη. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Κατεβάστε όλοι το pinbucket για να γεμίσουμε τον χάρτη της Ελλάδας με φωτογραφίες και πληροφορίες όπως το bing της Αμερικής Το κακό είναι ότι το λουμια δεν έχει γυροσκοπιο και δεν δουλεύει τέλεια αυτό που γυρνάς κοιτάζοντας μέσα από την κάμερα και σου λέει τι υπαρχει γυρο σου και είναι ένας λόγος που το πουλάω :'( Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Όντως έπρεπε να βάλουν gyro, φανερό ότι ήθελαν να κρατήσουν γυροσκόπιο και μπροστινή κάμερα για να τα βάλουν μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) ρε παιδια να ρωτησω κατι? πως περναμε τις επαφες απο την sim? παταω εισαγωγη επαφων δειχνει οτι τις περναει αλλα δεν κανει τιποτα στην ουσια δεν φαινονται δεν εχω πατησει την επιλογη φιλτραρισμα τιποτα ουτε τις εχω σε αλλο κινητο για παω μεσω της εφαρμογης help meeee:wacko::wacko::wacko: Edited May 4, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Όντως έπρεπε να βάλουν gyro, φανερό ότι ήθελαν να κρατήσουν γυροσκόπιο και μπροστινή κάμερα για να τα βάλουν μετά. προτιμω κυρτη οθονη παρα μπροστινη καμερα. τωρα για το γυροσκοπειο οντως επρεπε να ειχε. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Το n9 τα έχει όλα αυτά.. :'( Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Το n9 τα έχει όλα αυτά.. :'( Ναι αλλά έχει πολύ χειρότερη cpu/gpu :p Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδιά για σας έχω μια απορία απευθύνομαι σε όσους έχουν την συσκευή αν ανοίξω τον internet explorer και πάω σε μια σελίδα οποιαδήποτε στην οποια έχει ένα video από το youtube θα το δείξει η όχι?όχι μέσα από την σελίδα του youtube αλλα από άλλες πιστεύω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 <p>παιδιά για σας έχω μια απορία απευθύνομαι σε όσους έχουν την συσκευή αν ανοίξω τον internet explorer και πάω σε μια σελίδα οποιαδήποτε στην οποια έχει ένα video από το youtube θα το δείξει η όχι?όχι μέσα από την σελίδα του youtube αλλα από άλλες πιστεύω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω</p><p>Ναι θα το δείξει αλλά όχι πάνω στην σελίδα θα ανοιξει φουλ σκριν το extra app που εχει</p><p>Αλά IOS </p><p> </p> Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδιά για σας έχω μια απορία απευθύνομαι σε όσους έχουν την συσκευή αν ανοίξω τον internet explorer και πάω σε μια σελίδα οποιαδήποτε στην οποια έχει ένα video από το youtube θα το δείξει η όχι?όχι μέσα από την σελίδα του youtube αλλα από άλλες πιστεύω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω δεν είναι σα του ν8 το ανοίγει σε έναν player και παίζει full screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 γεια σας κι απο μενα. επειδη ορισμενα πραγματα δεν τα καταλαβαινω, για ποιο λογο να δωσω 530 ευρω και να παρω την συσκευη απο νοκια σοπ αντι 350 απο σκρουτζ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 γεια σας κι απο μενα. επειδη ορισμενα πραγματα δεν τα καταλαβαινω, για ποιο λογο να δωσω 530 ευρω και να παρω την συσκευη απο νοκια σοπ αντι 350 απο σκρουτζ????? Δεν υπάρχει λόγος αλλά ούτε μας αναγκάζει κανείς να πάρουμε την συσκευή από κάποιο Nokia Care. Υπάρχει ελεύθερη αγορά, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν διακυμάνσεις στις τιμές. Από την στιγμή που έχεις βρεις την συσκευή με 350 και είσαι σίγουρος ότι το κατάστημα είναι εντάξει τότε την αγοράζεις και την χαίρεσαι. Πάντα υπήρχαν αυτές οι διαφορές στις τιμές και πάντα θα υπάρχουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 γεια σας κι απο μενα. επειδη ορισμενα πραγματα δεν τα καταλαβαινω, για ποιο λογο να δωσω 530 ευρω και να παρω την συσκευη απο νοκια σοπ αντι 350 απο σκρουτζ????? Πάρτο ελεύθερα με 350... Τα ίδια κινητά είναι κι αυτά μόνο που έρχονται από Γερμανία. Και ισχύει από ότι διαβάζω κανονικά η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Πάρτο ελεύθερα με 350... Τα ίδια κινητά είναι κι αυτά μόνο που έρχονται από Γερμανία. Και ισχύει από ότι διαβάζω κανονικά η εγγύηση. Σε όλη τη ΕΕ ισχύει η εγγύηση. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καινούργιο update 12140! Με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και πιθανόν και bluetooth μεταφορά αρχείων στην τελική του έκδοση. ChangeLog : tethering export contacts to SIM advanced network settings for calls and messages additional option in video mode - the quality of Xbox animated tiles new sign on the top bar Αναμένοντας την διεθνή έκδοση και το .cab, λεπτομέρειες εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1640558 Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Επιτέλους tethering!!! Όλο και γίνεται καλύτερο το Lumia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts