noukic21 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Δεν ξέρω πως λειτουργεί στο Lumia το tethering αλλά στο Desire που ήταν από την μάνα του hotspot μπορούσα να μοιράσω το broadband internet που είχα και όχι κάποιο wifi. Απλά το άνοιγα και μετά έψαχνα με wifi από τις άλλες συσκευές. Το ίδιο δεν είναι και στο lumia;;; Το ίδιο ακριβώς είναι. Ανοίγεις το 3G και το internet sharing και εκπέμπει σαν wi-fi. Εγώ άλλο ρωτάω. Πως μπορώ να έχω internet access από το λάπτοπ μου χωρίς να εκπέμπει το lumia και να το βλέπουν όλες οι συσκευές. Υπάρχει τέτοιος τρόπος με σύνδεση του κινητού και του λάπτοπ μέσω usb? @ όσους έχουν κάνει το Update στην τελευταία έκδοση. Έχουν εμφανιστεί τα καινούρια applications (counters, play to κλπ) στο marketplace? Σε εμένα πάντως όχι... Edited July 10, 2012 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Το ίδιο ακριβώς είναι. Ανοίγεις το 3G και το internet sharing και εκπέμπει σαν wi-fi. Εγώ άλλο ρωτάω. Πως μπορώ να έχω internet access από το λάπτοπ μου χωρίς να εκπέμπει το lumia και να το βλέπουν όλες οι συσκευές. Υπάρχει τέτοιος τρόπος με σύνδεση του κινητού και του λάπτοπ μέσω usb? Νομίζω πως δεν γίνεται αυτό ... Ας με διορθώσουν οι άλλοι εάν κάνω λάθος ... Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 καλησπέρα παιδιά ήμουν χρηστης iphone και τώρα πια android αλλα έτυχε και πήρε η κοπέλα μου το lumia 800 στο xda βλέπω έχει καλούδια και λέω να αρχίσω να διαβάζω για να κάνω κάποια πειράματα στο τηλέφωνο,απλά θα με βοηθούσε πολύ αν υπήρχε κάποιος οδηγός για το τι και πως στα ελληνικά ίσος εδώ μέσα για να αρχίσω το διάβασμα μιας και δεν έχω καθόλου επαφή με nokia και windows mobile γνωρίζει κανεις κάτι? όπως με κάποιες rom πως περνώ δικαιώματα και αν λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο το windows και πως φλασάρει ένα windows phone + και εφαρμογές από τον θείο αν υπάρχουν κάπου και πως περνιούνται στην συσκευή... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδια τι θα γινει με την αναβαθμιση; ακομη το zune συνεχεια μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο 7.10 (8107). Ακομη τι γινεται με το bluetooth; ακομη κλειδωμανο.Ειχα παρει τηλεφωνο στην Νοκια και μου ειχαν πει οτι επιδη δεχονται πολλα παραπονα μαλλον θα το ξεκλειδωσουμε με επομενη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Υπαρχει δυνατοτητα αυτοματης απαντησης οταν χρησιμοποιεις Bluetooth headset? Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 έχει ξεκλειδώσει κανένας το lumia 800? πως μπορώ να περάσω μέσα το WP7 root tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noukic21 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 έχει ξεκλειδώσει κανένας το lumia 800? πως μπορώ να περάσω μέσα το WP7 root tools? Δεν έχω ιδέα πως ξεκλειδώνει (και πολύ θα ήθελα να μάθω). Μπορώ να ρωτήσω τι παραπάνω θα προσφέρει το τηλέφωνο αν ξεκλειδωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ακόμα κανένα νέο για το update από vodafone μερια ... πφφφ ... Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δεν έχω ιδέα πως ξεκλειδώνει (και πολύ θα ήθελα να μάθω). Μπορώ να ρωτήσω τι παραπάνω θα προσφέρει το τηλέφωνο αν ξεκλειδωθεί? από ότι διαβάζω στο xda προσφέρει πολλά στο να είναι ξεκλείδωτο το lumia 800 όπως το να σβήσεις τελείως άχρηστα προγράμματα τον windows και να περάσεις καλύτερες rom... αν το ψάξεις θα βρείς αρκετά απλά προσπαθώ να δω αν έχει ασχοληθεί κανεις εδώ μέσα με lumia root και flash rom για να δόση καμια συμβουλή αν και από ότι βλέπω δεν έχει ασχοληθεί κανεις μιας και δεν βλέπω καμια απάντηση σχετική με το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δεν πρέπει να είσαι τυχερός και να έχεις ξεκλείδωτο bootloader; εγώ νομίζω δεν είναι τόσο τρελά τα κέρδη εκτός αν θες να βάλεις κάτι χωρίς να το πληρώσεις Το να βάλεις επιπλέον θέματα Η ήχο στα SMS δεν με τρελαίνει άμα ήταν δεν θα έπαιρνα wp δεν έχει να κερδίσει όσα το Android η έστω το iphone Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 εγώ ρε παιδιά είμαι γερμανία,η Ο2 λέει available και ακόμα τιποτα στο Zune... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechManiac Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Επιτέλους δόξασει, μου ήρθε το tango και σε μένα (unbranded). Τσεκάρετε :D Παράθεση Nokia 3310 (5/2002) -> Nokia 3650 (8/2003) -> Nokia N95 (7/2007) -> Nokia Lumia 800 (2/2012) -> Nokia Lumia 620 (11/2013) -> Nokia Lumia 830 (5/2015) -> Samsung S7 edge (5/2017) -> Samsung S20 (5/2020) -> iPhone 13 Pro (11/2022) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 κατά την γνώμη μου το να βάλεις κάτι χωρίς να το πλήρωσης δεν είναι και λίγο και σίγουρα είναι ευχάριστο στο να μπορείς να βάλεις δικού σου ηχους στα sms η ότι άλλο μπορείς να κανεις με ένα unlock wp:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Περνάω κι εγώ την Tango από το Zune τώρα... Εντυπώσεις τις επόμενες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Περνάω κι εγώ την Tango από το Zune τώρα... Εντυπώσεις τις επόμενες μέρες. τυχερέ ... εγώ με vodafone ακόμα τίποτα :!::!::!: Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 τυχερέ ... εγώ με vodafone ακόμα τίποτα :!::!::!: Κι εγώ vodafone έχω αλλά ίσως φταίει ότι το δικό μου είναι παραεισαγωγής. Καλά, μην νομίζεις ότι μεταμορφώνεται το τηλέφωνο, μόνο στο μενού μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορο... Επίσης, δεν βλέπω και τις νέες εφαμρογές που με τόσο σθένος διαφημίζει η Nokia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nocta24 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Πέρασα κι εγώ το νέο Update στο δικό μου (ελληνικό unbranded) με το τρικ αποσύνδεσης (αφού με τον κανονικό τρόπο μου έβγαζε "up to date" παρόλο που είναι διαθέσιμο για όλα τα ελληνικά unbranded σύμφωνα με την επίσημα σελίδα). Μετά από κάποιες ώρες αυτά που παρατήρησα ήταν ακόμα πιο γρήγορο και smooth μενού, γενικότερα καλύτερη και σταθερότερη λειτουργία του κινητού σαν αίσθηση, νέα επιλογή κοινής χρήσης internet στις ρυθμίσεις συστήματος, απροβλημάτιστη νέα λειτουργία σίγασης με αναστροφή (προσοχή, οθόνη προς τα κάτω, όχι ανάποδα :p ) όταν σε καλούν, κάποια μικροbugs που διορθώθηκαν (π.χ. σωστή χρήση του λεξιλογίου και του τονισμού των λέξεων κατά την πληκτρολόγηση σε εφαρμογές όπως το Whatsapp), πιο καλή διαχείριση της ενέργειας με αποτέλεσμα μια μικρή αύξηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να φανεί και αμελητέα αναλόγως τη χρήση. Γενικά, αρκετά αξιόλογο update και περιμένω να δω και την εφαρμογή Camera Extras να γίνει επιτέλους διαθέσιμη και σε εμάς που έχουμε ελληνικό (ή τουλάχιστον δεν έχουμε αμερικάνικο ή κινέζικο ( :p ) Live ID). Υ.Γ.: 1. Για το bug με τον ήχο να ενημερώσει κανένας αν έχει δει διαφορά καθώς παλιότερα μου εμφανιζόταν σπάνια και δεν έχω παρατηρήσει κάτι προς το παρόν 2. Αναμένεται επίσης και η εφαρμογή Κοινοποίησης Επαφών ενώ η DLNA εφαρμογή "Αναπαραγωγή Σε" είναι ήδη διαθέσιμη χωρίς το καινούριο update Edited July 12, 2012 by nocta24 νεες παρατηρησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Με νορμαλ χρηστη εχω φτασει σε 2 μερες και 22 ωρες και εχω και 31% μπαταρια Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Με νορμαλ χρηστη εχω φτασει σε 2 μερες και 22 ωρες και εχω και 31% μπαταρια Περιεργα πραγματα :| Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Με νορμαλ χρηστη εχω φτασει σε 2 μερες και 22 ωρες και εχω και 31% μπαταρια Mε κλειστή την διακίνηση δεδομένων να φανταστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Εγώ ακόμα να πάρω το update... Παρόλο που είναι παραεισαγωγής από Γερμανία και είναι της Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Εγώ ακόμα να πάρω το update... Παρόλο που είναι παραεισαγωγής από Γερμανία και είναι της Vodafone... Ούτε σε εμένα που είναι tmobile:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Με νορμαλ χρηστη εχω φτασει σε 2 μερες και 22 ωρες και εχω και 31% μπαταρια Για κάνε μια ανάλυση της "νορμάλ" χρήσης ... Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Περιεργα πραγματα :| τι να σου πω, εμενα συνηθως 2 με 2μιση μερες κραταει. Mε κλειστή την διακίνηση δεδομένων να φανταστώ... το data το ανοιγω μονο οταν το χρειαζομαι. Για κάνε μια ανάλυση της "νορμάλ" χρήσης ... Κλησεις,μηνυματα,wifi αλλα οπως προειπα συνηθως τοσο μου κραταει 2 με 2μιση μερες Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 ρε παιδια πως κανετε αναβαθμιση???εμενα δεν κανει τι γινεται εχει καποιο προβλημα :help::help::help::help::help::help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts