TanasiousR Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση οταν εχουμε ανοιχτη μια εφαρμογη η ειμαστε στο internet και παταμε το κουμπι των windows για να παμε στην αρχικη οθονη του κινητου η εφαρμογη εξακολουθει να ειναι ανοιχτη??? γιατι οταν παταω παρατεταμενα το κουμπι της επιστροφης μου βγαζει 2 καρτελες την αρχικη και της εφαρμογηςη οποια φαινεται ανοιχτη Ναι παραμένει ανοιχτή, πρέπει να πιέσεις το κουμπί της επιστροφής για να κλείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αυτή την ρύθμιση την έκανα στο 1ο boot του κινητού, το checkαρα και τώρα όμως, όλα είναι Ελλάδα Όντως και σε εμενα αυτο κάνει που ειναι T-Mobile :) μου βαζει καποιες εφαρμογες στα Γερμανικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να ελενξω αν εχει προβλημα η μπαταρια;; δεν αργει παρα πολυ να φορτισει το κινητο;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Πόση ώρα σου παίρνει να φορτίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 δεν εχω μετρησει,αλλα μου φενεται παρα πολυ σε σχεση με το ν8 που ειχα Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπέρα Παιδιά!δεν λέω ξανά τα γνωστά περί κινητάρας απο πολλές απόψεις απο άποψη ομορφιάς και εσωτερικού,απλά ήθελα να σας πω για το Viber.ξέρω ότι είναι σε BETA και δεν μπορώ να κάνω κλήση.ξέρετε αν τα προβλήματα των Apps όπως WhatsApp,Tango Video Calls,Skype αν θα λειτουργήσουν ποτέ στο παρασκήνιο?αρχίζει και με εκνευρίζει πολύ αυτό το πράγμα!και κάτι δεύτερο...παρατήρησα πως πλέον η μπαταρία μου κρατάει περισσότερο απο ότι τις μέρες τις πρώτες ππου έκανα την 12070.Αρα υσχύει αυτό που λένε ότι πρέπει να περάσουν μέρες για να ολοκληρώσει καινούργιους κύκλους η μπαταρία.μένω Γερμανία και περιμένω την 12072.Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπέρα Παιδιά!δεν λέω ξανά τα γνωστά περί κινητάρας απο πολλές απόψεις απο άποψη ομορφιάς και εσωτερικού,απλά ήθελα να σας πω για το Viber.ξέρω ότι είναι σε BETA και δεν μπορώ να κάνω κλήση.ξέρετε αν τα προβλήματα των Apps όπως WhatsApp,Tango Video Calls,Skype αν θα λειτουργήσουν ποτέ στο παρασκήνιο?αρχίζει και με εκνευρίζει πολύ αυτό το πράγμα!και κάτι δεύτερο...παρατήρησα πως πλέον η μπαταρία μου κρατάει περισσότερο απο ότι τις μέρες τις πρώτες ππου έκανα την 12070.Αρα υσχύει αυτό που λένε ότι πρέπει να περάσουν μέρες για να ολοκληρώσει καινούργιους κύκλους η μπαταρία.μένω Γερμανία και περιμένω την 12072.Για να δούμε... το what's app τρέχει κανονικά νομίζω και το τανγκό μόνο το Skype πρέπει να έχει πρόβλημα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Σήμερα παρέλαβα. Τέλειο σασί. Μάπα κάμερα. Καλή οθόνη σε μαύρο και χρώματα, απαράδεκτη σε "υφή". Φαίνονται τα πίξελς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) το what's app τρέχει κανονικά νομίζω και το τανγκό μόνο το Skype πρέπει να έχει πρόβλημα.. To WhatsApp τρέχει απο τότε που το κλειδώνεις μέχρι κάποιο διάστημα όπου μένει το Lan ενεργοποιημένο.αν τοχεις πχ κλειδωμένο 3 ώρες δεν θα χτυπήσει... :S τραγικό?θα βρεθεί λύση γιαυτό? Σήμερα παρέλαβα. Τέλειο σασί. Μάπα κάμερα. Καλή οθόνη σε μαύρο και χρώματα, απαράδεκτη σε "υφή". Φαίνονται τα πίξελς. μάλλον τότε σίγουρα πήρες ελλατωματική συσκευή!απαράδεκτη υφή?φαίνονται πίξελς?? Edited May 18, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 <p>To WhatsApp τρέχει απο τότε που το κλειδώνεις μέχρι κάποιο διάστημα όπου μένει το Lan ενεργοποιημένο.αν τοχεις πχ κλειδωμένο 3 ώρες δεν θα χτυπήσει... :S τραγικό?θα βρεθεί λύση γιαυτό?</p><p> </p><p></p><p>αυτο σημβαινει σε όλα τα κινητά που ξέρω το WiFi κλείνει οταν κλείνεις την οθόνη για λόγους νπαταριας εκτός αν το εχεις στην μπριζα</p><p>Το 3g data δεν κλείνει και το εχεις συνεχεια το what's app</p><p> </p> Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ρε παιδια εχει βαλει καποιος καποιο Pdf αρχειο στο κιν του?(ennoeitai lymia 800)και να μπορει ναι το διαβασει με την εφαρμογη adobe reader?αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ρε παιδια εχει βαλει καποιος καποιο Pdf αρχειο στο κιν του?(ennoeitai lymia 800)και να μπορει ναι το διαβασει με την εφαρμογη adobe reader?αν ναι πως? Εγώ είχα βάλει ένα manual και κάτι σημειώσεις από το Τ.Ε.Ι. μου τα άνοιγε όλα κανονικά. Το 1ο το είχα κατεβάσει από το επίσημο site (μέσω του κινητού) και το δεύτερο μέσω του skydrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 πως γινεται μεσω του skydrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή για pc ή κάνεις log in στον windows live λογαριασμό σου το ανεβάζεις και μετά μπαίνεις από το κινητό σου και το ανοίγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Σήμερα παρέλαβα. Τέλειο σασί. Μάπα κάμερα. Καλή οθόνη σε μαύρο και χρώματα, απαράδεκτη σε "υφή". Φαίνονται τα πίξελς. Τι εννοείς απαράδεκτη σε αφη; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beyond Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 απαραδεκτη σε ''υφή'' λέει ... εγώ δεν έχω δει καλύτερη υφή σε οθόνη .. σε αφή μόνο το iphone είναι εφάμιλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 απαραδεκτη σε ''υφή'' λέει ... εγώ δεν έχω δει καλύτερη υφή σε οθόνη .. σε αφή μόνο το iphone είναι εφάμιλλο ... Ναι εκανα λαθος. τι εννοει ομως απαραδεκτη σε υφη; απο ποια αποψη; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beyond Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 υφή είναι όταν αγγίζεις την οθόνη, η αίσθηση που σου δίνει όταν κάνεις scrolling.. πιθανόν αυτό εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 υφή είναι όταν αγγίζεις την οθόνη, η αίσθηση που σου δίνει όταν κάνεις scrolling.. πιθανόν αυτό εννοεί Ναι συμφωνω πως γινεται να προσφερει διαφερετικη υφη το gorilla glass το οποιο βρισκεται παντου; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zubei Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Πολύ μου φαίνεται, τι χρήση του κανείς; :| Λογική. :) Παράθεση Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ναι συμφωνω πως γινεται να προσφερει διαφερετικη υφη το gorilla glass το οποιο βρισκεται παντου; Την απόκριση της οθόνης προφανώς θα εννοεί, πράγμα που μάλλον θα γίνεται σε ορισμένες εφαρμογές. Η απόκριση της οθόνης στο λειτουργικό και σε καλογραμμένες εφαρμογές είναι εξαίσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Την απόκριση της οθόνης προφανώς θα εννοεί, πράγμα που μάλλον θα γίνεται σε ορισμένες εφαρμογές. Η απόκριση της οθόνης στο λειτουργικό και σε καλογραμμένες εφαρμογές είναι εξαίσια. Μήπως εννοεί την οπτική υφή, δηλαδή το πιξέλιασμα που θεωρητικά είναι πιο εμφανές σε pentile; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Δείτε το π.χ. δίπλα σε ένα άλλο WP7 κινητό. Εγώ έχω δίπλα ένα HTC Radar. Στα λευκά γράμματα φαίνονται γύρω-γύρω τα subpixels. Μήπως εννοεί την οπτική υφή, δηλαδή το πιξέλιασμα που θεωρητικά είναι πιο εμφανές σε pentile; +1000 Αυτό ακριβώς. Σε χρώματα και μαύρο δεν παίζεται, αλλά αυτό το πιξέλιασμα με χαλάει. Δεν πίστευα πως είναι τόσο εμφανές. Φυσικά είναι και με τα κουσούρια του καθενός, εμένα έπεσε κατ' ευθείαν εκεί το μάτι μου. Από την κάμερα περίμενα πολλά περισσότερα. Θα ήθελα να τη συγκρίνω με αυτή του iPhone και όχι με ενός HTC!!! Edited May 18, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Πάντως εμένα μετά το Galaxy Ace η οθόνη του μου φαίνεται ονειρική. Αν και χάνει λίγο στο λευκό. Όσο για την κάμερα εμένα με καλύπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Φυσικά είναι και με τα κουσούρια του καθενός, εμένα έπεσε κατ' ευθείαν εκεί το μάτι μου. δεν είσαι ο μόνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts