ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Έφαγα στα τηλ τα Vodafone shops χτες μπάς και το βρω αλλα τίποτα...θα το πάρω μάλλον απο κανένα eshop. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Έφαγα στα τηλ τα Vodafone shops χτες μπάς και το βρω αλλα τίποτα...θα το πάρω μάλλον απο κανένα eshop. θα το παρεις και σε καλυτερη τιμη....χρονια πολλα.μη το σκεφτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Υπάρχει σε όλα τα vodafone shops διαθέσιμο για επίδειξη; Ή μερικά το έχουν φέρει; Ακόμα και κλειστό να είναι αρκεί. Θέλω να δω το design απο κοντά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Απόρριψη σε μια κλίση πως γίνετε?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Δεν πατάς απάντηση, πατάς παράβλεψη. Ή κάπως έτσι. Το διπλανό κουμπί τέλος πάντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Υπάρχει σε όλα τα vodafone shops διαθέσιμο για επίδειξη; Ή μερικά το έχουν φέρει; Ακόμα και κλειστό να είναι αρκεί. Θέλω να δω το design απο κοντά... Πήγαινε σ ενα media markt και δες το n9 ειναι το ιδιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Υπάρχει σε όλα τα vodafone shops διαθέσιμο για επίδειξη; Ή μερικά το έχουν φέρει; Ακόμα και κλειστό να είναι αρκεί. Θέλω να δω το design απο κοντά... υπαρχει στα vodafone αν το εχουν σε dummy ρωτα για κανονικο βεβαια δεν το συστηνω γιατι μετα με το ζορι θα μπορεσουν να στο παρουν απο τα χερια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Υπάρχει σε όλα τα vodafone shops διαθέσιμο για επίδειξη; Ή μερικά το έχουν φέρει; Ακόμα και κλειστό να είναι αρκεί. Θέλω να δω το design απο κοντά... φανταζομαι πως ναι.. εγω το εχω δει και σε κατερινη αλλα και σε θεσσαλονικη... κατερινη μαλιστα σε περιοπτη θεση (δικο του stand στο κεντρο του μαγαζιου) παρεουλα με htc titan/radar και omnia W. το lumia στο κεντρο προφανως να τραβαει τα βλεμματα! υπεροχο κινητο, υπεροχο και το OS... 540 η τιμη και θα το πουλανε απο Ιανουαριο απο οτι μου ειπαν Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. ξερω οτι εχει βγει το sports tracker για το lumia. θελω να ρωτησω,γιατι ακουω για κλειδωμενο bt, αν συνδεετε με το Polar WearLink®+ transmitter with Bluetooth® . το δουλευω πολυ συχνα με το Ν8 μου, και το θεωρω σαν εναν κυριο λογο για την αποκτηση του επομενου κινητου μου :) το εχει καποιος να μου πει με σιγουρια αν δουλευει ή οχι ? :) edit: δυστυχως δεν δουλευει :( Edited December 26, 2011 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zubei Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το έχω στα χέρια μου. € 485 από Γερμανία. Σήμερα πάω για micro SIM στην Cosmote και αν όλα πάνε καλά και έχω χρόνο και διάθεση θα στείλω βιντεάκι ή φωτογραφίες :) Παράθεση Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλοριζικο φιλε και ελπιζω να σου αρεσει το λειτουργικο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Micro sim λόγω του ότι είναι γερμανικό ή λόγω μοντέλου; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το έχω στα χέρια μου. € 485 από Γερμανία. Σήμερα πάω για micro SIM στην Cosmote και αν όλα πάνε καλά και έχω χρόνο και διάθεση θα στείλω βιντεάκι ή φωτογραφίες :) Μεγειά. Από Saturn? Εγώ από τα Saturn στο Europa Center του Βερολίνου. Micro sim λόγω του ότι είναι γερμανικό ή λόγω μοντέλου; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Microsim γιατί χωράει μόνο Microsim. Αν και μέχρι να γυρίσω Ελλάδα, είχα κόψει την δική μου SIM και μετά αγόρασα νέα από την Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Απευθύνομαι στους μουσικόφιλους Λουμιοκτακοσάρηδες. Τα ακουστικά μας έχουν κάποιες έξυπνες λειτουργίες μέσω του κουμπιού, οι οποίες είναι οι εξής: α) 1 κλικ= παύση/έναρξη τραγουδιού β) 2 συνεχόμενα γρήγορα κλικ= επόμενο τραγούδι ή επόμενος σταθμός αν είσαι στο ραδιόφωνο γ) 3 συνεχόμενα γρήγορα κλικ= προηγούμενο τραγούδι ή σταθμός αν είσαι στο ραδιόφωνο. Τώρα, όλα αυτά σε εμένα δουλεύουν ρολόι όσο το κινητό έχει την οθόνη ξεκλείδωτη/ανοιχτή. Όταν όμως κλειδώσει αρχίζει τα κουλά. Για παράδειγμα ο αριθμός των κλικ αλλάζει για το πως θα πάω στο επόμενο κομμάτι ή πως θα κάνω ξανά Play έπειτα από παύση. :wacko: Μπορείτε να μου πείτε αν και σε εσάς ισχύει το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Απευθύνομαι στους μουσικόφιλους Λουμιοκτακοσάρηδες. Τα ακουστικά μας έχουν κάποιες έξυπνες λειτουργίες μέσω του κουμπιού, οι οποίες είναι οι εξής: α) 1 κλικ= παύση/έναρξη τραγουδιού β) 2 συνεχόμενα γρήγορα κλικ= επόμενο τραγούδι ή επόμενος σταθμός αν είσαι στο ραδιόφωνο γ) 3 συνεχόμενα γρήγορα κλικ= προηγούμενο τραγούδι ή σταθμός αν είσαι στο ραδιόφωνο. Τώρα, όλα αυτά σε εμένα δουλεύουν ρολόι όσο το κινητό έχει την οθόνη ξεκλείδωτη/ανοιχτή. Όταν όμως κλειδώσει αρχίζει τα κουλά. Για παράδειγμα ο αριθμός των κλικ αλλάζει για το πως θα πάω στο επόμενο κομμάτι ή πως θα κάνω ξανά Play έπειτα από παύση. :wacko: Μπορείτε να μου πείτε αν και σε εσάς ισχύει το ίδιο? απο οσο διαβαζω προκειται για bug και το εχουν συναντησει πολλοι χρηστες...φανταζομαι θα βγαλει καποιο bug fix η νοκια Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 απο οσο διαβαζω προκειται για bug και το εχουν συναντησει πολλοι χρηστες...φανταζομαι θα βγαλει καποιο bug fix η νοκια Δηλαδή αντιμετωπίζεις και εσύ το ίδιο θέμα να υποθέσω έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δηλαδή αντιμετωπίζεις και εσύ το ίδιο θέμα να υποθέσω έτσι? δεν εχω ακομα τη συσκευη καθως περιμενω να φερει το birdphone το γαλαζιο αλλα το εχω δει σε forums σαν προβλημα http://discussions.nokiausa.com/t5/Nokia-with-Windows-Phone/ISSUE-in-Nokia-Lumia-800-music-transport-controls-using-the/td-p/1240813 Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλημερα και χρονια πολλα εμενα θα με βοηθεισει καποιος με τα μμς να μου πει τι παιζει...το μονο προβλημα που εχω ...το τηλεφωνο ειναι Τ-mobile καποιος ευκαιρος δε στελνει...λαμβανει αλλα δε μπορει να τα ανοιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλημερα και χρονια πολλα εμενα θα με βοηθεισει καποιος με τα μμς να μου πει τι παιζει...το μονο προβλημα που εχω ...το τηλεφωνο ειναι Τ-mobile καποιος ευκαιρος δε στελνει...λαμβανει αλλα δε μπορει να τα ανοιξει... Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον πάροχο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον πάροχο σου? πηρα μου εστειλαν της ρυθμισεις της ξαναπερασα και παλι τα ιδια....καποια ιδεα καποιος που το εχει cosmote εχω με συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δοκιμασε να κατεβασεις το προγραμμα της htc που της φτιαχνει αυτοματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δοκιμασε να κατεβασεις το προγραμμα της htc που της φτιαχνει αυτοματα αν μπορεις μου λες πως ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Πριν λίγο στο Marketplace μου εμφανίστηκε ένας 3ος τομέας με το όνομα Nokia Collection http://mynokiablog.com/2011/12/27/nokia-collection-apps-category-at-windows-phone-marketplace/ Όπως βλέπετε και στο παραπάνω λινκ. Μακάρι να φτιαχτούν κι άλλες ποιοτικές εφαρμογές από τη Nokia. Μουσική και Podcasts φυσικά δεν εμφανίζονται ακόμα στο ελληνικό marketplace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Πριν λίγο στο Marketplace μου εμφανίστηκε ένας 3ος τομέας με το όνομα Nokia Collection http://mynokiablog.com/2011/12/27/nokia-collection-apps-category-at-windows-phone-marketplace/ Όπως βλέπετε και στο παραπάνω λινκ. Μακάρι να φτιαχτούν κι άλλες ποιοτικές εφαρμογές από τη Nokia. Μουσική και Podcasts φυσικά δεν εμφανίζονται ακόμα στο ελληνικό marketplace. μουσικη δεν υποστηριζει ελλαδα Ovi music δεν ειχαμε ποτε εδω ετοιμαζει και αλλες εφαρμογες πχ. μια αναλογη του Htc connection και μια για editing φωτογραφιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μουσικη δεν υποστηριζει ελλαδα Ovi music δεν ειχαμε ποτε εδω ετοιμαζει και αλλες εφαρμογες πχ. μια αναλογη του Htc connection και μια για editing φωτογραφιων Μακάρι να υποστηριχθούν όλα σύντομα όμως. Επ'ευκαιρία, μήπως μπορείς να τσεκάρεις αυτό που έγραψα σε λίγο παλαιότερο ποστ, σχετικά με την λειτουργία του κουμπιού των ακουστικών? Θα σου ήμουν πολύ ευγνώμων γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts