Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα motorola το οποίο βρίσκεται στο συρτάρι λόγω note ii. Αξίζει να πειραματιστώ - περάσω την jb? (Προφανώς χάνεται η εγγύηση).

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, το Greek wpa finder 3.4 μου βγάζει ότι έληξε η δοκιμαστική περίοδος χρήσης και το market το έχει βγάλει.Ξέρετε που μπορώ να το βρω ή κάνα άλλο που να κάνει τόσο καλή δουλειά?(να βρίσκει κωδικούς δλδ από Wi-Fi) Edited by hara75gr

Αρχικα πηγαίνεις στα preferences και πατας εκει που λεει donwload dictionery

Βγαίνεις στην αρχικη παλι και κανεις search για να να βρεις δυκτια!

Αυτα που στα βγαζει πρασινα θα διαλεγεισ για να τα ξεκλειδωσει! Πατώντας πανω στο δυκτιο που έχω ειχεις επιλέξει μετα θα σου βγαλει τους κωδικούς κατω κατω πατας το κουμπί test keys και θα ελέγξει ολα τα κλειδια κ αν βρει το σωστο θα συνδεθεί αυτοματα!

Οτι καλητερο εχω βρει ειναι αυτο

Παιδιά έχω το εξής θέμα: έκανα Battery Calibration μ' αυτή την εφαρμογή που την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και σε παραπάνω από μία συσκευές και στο RAZR παλιότερα. Δουλεύει με λίγα λόγια δεν έχει θέμα.

Αφού έκανα το calibration λοιπόν, το άφησα να αποφορτιστεί εντελώς και αφού έκλεισε το έβαλα να φορτίσει. Έχει ανάψει λοιπόν στο τηλέφωνο άσπρο το led και το τηλέφωνο δεν ανοίγει με τίποτα. Το έβγαλα από το ρεύμα, προσπάθησα, το ξανάβαλα...τίποτα. Όταν το συνδέω ανάβει το led άσπρο κι αυτό είναι όλο. Τι μπορώ να κάνω;;;;

Ευχαριστώ.

Edit: Άκυρος συναγερμός, όλα οκ. Ήθελε κάποιο χρόνο μάλλον για να φορτίσει έστω και λίγο η μπαταρία για να πάρει μπρος.

Edited by katergaris1979

Αρχικα πηγαίνεις στα preferences και πατας εκει που λεει donwload dictionery

Βγαίνεις στην αρχικη παλι και κανεις search για να να βρεις δυκτια!

Αυτα που στα βγαζει πρασινα θα διαλεγεισ για να τα ξεκλειδωσει! Πατώντας πανω στο δυκτιο που έχω ειχεις επιλέξει μετα θα σου βγαλει τους κωδικούς κατω κατω πατας το κουμπί test keys και θα ελέγξει ολα τα κλειδια κ αν βρει το σωστο θα συνδεθεί αυτοματα!

Οτι καλητερο εχω βρει ειναι αυτο

Βασικά δεν είχα κατεβάσει το .apk κ κατέβασα μόνο το αρχείο στο λινκ που έβαλες. Το κατέβασα τώρα κ το εγκατέστησα. Σ' ευχαριστώ πολύ!!

Παιδια, τι ρυθμιση πρεπει να κανω και που βρισκεται αυτη για να συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και να το βλεπω σαν σκληρο δισκο ? Πηρα ενα φορτιστη και εβγαλα το καλωδιο το εβαλα στο τηλ αλλα δεν το βλεπω πουθενα το κινητο στο υπολογιστη.

Παιδια, τι ρυθμιση πρεπει να κανω και που βρισκεται αυτη για να συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και να το βλεπω σαν σκληρο δισκο ? Πηρα ενα φορτιστη και εβγαλα το καλωδιο το εβαλα στο τηλ αλλα δεν το βλεπω πουθενα το κινητο στο υπολογιστη.

Όταν συνδέεις το κινητό εμφανίζει στις ενημερώσεις "Συνδέθηκε ως ----" και από κάτω γράφει "Αγγίξτε για άλλες επιλογές USB". To πατάς και επιλέγεις "Μαζική Αποθήκευση".

Αξίζει να ψαξω?

Εγώ πιστεύω οτι αξίζει γιατι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Εφόσον είσαι root απλά κάνεις εγκατάσταση το safestrap και δημιουργείς την recovery. Απο τη στιγμή που θα χεις το safestrap, μπορείς και παίρνεις back up τη μανίσια rom, την οποία ούτως η άλλως δεν πειράζεις. Απο κει και πέρα ενεργοποιείς άλλα slot (slot 1, slot 2, slot 3) και πειραματίζεσαι με όποια rom θέλεις, (σου λέει σε ποιο slot να την εγκαταστήσεις) χωρίς να επηρεάζεται επαναλαμβάνω η μανίσια. Οποιαδήποτε στιγμή σβήνεις rom, slot που δημιούργησες, ακόμα και το safestrap, και είσαι όπως πρίν.

Εγώ προσωπικά αν και αναβάθμισα σε Jelly Bean χρησιμοποιώ εδω και καιρό την AOKP R11, 4.2.2, JBX kernel, με 1.4 Ghz overclock. Μόνο μείον δεν τραβάει Full HD. Χρησιμοποιώ το LG camera και τραβάω απλό HD.

Για να πειραματιστώ κ εγω τοτε.....

Απο εδω την βρικες?

http://aokp.co/devices/umtsspyder

Απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162827

Φρόντισε να έχεις χώρο στην εσωτερική μνήμη

Διαβάζοντας τα τελευταία ποστς αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ να βάλω την custom 4.2.2. Δεν έχω τελειώσει ακόμα αλλά βρήλα αυτό το βίντεο που με βοήθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σχετικά με το safestrap

EDIT: Την έβαλα την custom 4.2.2. Εσάς σας ζητάει pin όταν ανάβει το κινητό; Εμένα δεν ζητάει ποτέ και όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω μου λέει πως δεν είναι δυνατό να ενεργοποιηθεί.

Edited by Dinos_Patra

Υπάρχει περίπτωση τα "νεκρά" links της σελίδας #380 να αντικατασταθούν;:(

Αν δεν κάνω λάθος, το μόνο link που έχει αλλάξει, είναι της αγγλικής 4.0.4, την οποία δεν μπορώ να εντοπίσω προς το παρόν.

Αν βρω κάτι, θα ενημερώσω!

Edited by cirith

Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει boot animation με ήχο; Αν και αλλάζει το animation δεν μου δουλεύει ο ήχος και έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά...

Υπάρχει περίπτωση τα "νεκρά" links της σελίδας #380 να αντικατασταθούν;:(

Αν δεν κάνω λάθος, το μόνο link που έχει αλλάξει, είναι της αγγλικής 4.0.4, την οποία δεν μπορώ να εντοπίσω προς το παρόν.

Αν βρω κάτι, θα ενημερώσω!

Λοιπόν, όσον αφορά την αγγλική 4.0.4, την έχω ανεβάσει εδώ, σε 29 κομμάτια (περιορισμοί του box γαρ...). Κατέβασέ τα όλα και μετά εκτέλεσε εκείνο με κατάληξη exe. Θα "συναρμολογηθεί" το εν λόγω αρχείο.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910