Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια το grednify πως δουλευει? Ποια απο ολα να κλεικαρω κ ποια να αψησω?

στα γρήγορα κλίκαρε ότι παιχνίδι έχεις...επίσης αν δεν σε ενδιαφέρει να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από fb κλικαρε και/ειδικά αυτό...

γενικά οι μόνες εφαρμογές που αν κλικάρουμε δεν θα δουλεύουν μετά σωστά είναι εφαρμογές στιλ viber και τα Widgets...(γιατί ουσιαστικά για να δουλέψουν πρέπει να έχουν services κι ας μην τρέχεις εσύ την εφαρμογή..

ειδικά αυτό το άτιμο fb αν είναι ανοιχτό κάνει το κινητό πραγματικά παράλογα αργό...

γενικά εγώ έχω κλικαρει σχεδόν τα πάντα και το κινητό πραγματικά πετάει...λες και το πήρα χτες και δεν του έχω βάλει τίποτα μέσα...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εσείς που είστε root καιρό τωρα για πείτε τιποτα καλες εφαρμογες να βάλουμε

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1.Greenify(Το Α και το Ω)

2.Root Explorer

3.Titanium Backup(για backup των δεδομένων)

4.Seeder

5.Lagfix(Τα 4 και 5 μειώνουν κατά πολύ το lag αλλά τρώνε και λίγη μπαταρία)

6.AdAway(για μήνα διώξει κάθε διαφήμιση σε browsers, σαν adblock. Είναι εκτός play store άρα googlare το, είναι πολύ χρήσιμο)

7.Font installer για αλλαγή της γραμματοσειράς όλου του συστήματος(Εγώ έχω βάλει του HTC one!)

8.Tasker ή

9.AutomateIt κάνουν αυτόματα ενέργειες(π.χ.να ανοίγουν το Wi-Fi σε καθορισμένη ώρα κλπ)

10.System Tuner

11.Clean Master

12.Game Guardian και

13.Game Killer για να κάνεις cheat σε παιχνίδια και να βάζεις άπειρα χρήματα κλπ.Είναι και τα δύο εκτός play store.

14.Folder Mount για μεταφορά παιχνιδιών από την εσωτερική στην sd για να βάζουμε περισσότερα παιχνίδια.

Ελπίζω αυτές να βοηθάνε!:)

Edited by Erartemis

Παρατηρω κατι ψιλοκολληματα με το wifi παιδια! Μου βγαζει οτι ειναι συνδεδεμένο αλλα δεν υπαρχει σύνδεση!

Εκανα calibration την μπαταρια μερα το root και το περασμα jb κ εχω την εντυπωση οτι ρουφαει καργα μπαταρία το ξυραφάκι

Εκανα calibration την μπαταρια μερα το root και το περασμα jb κ εχω την εντυπωση οτι ρουφαει καργα μπαταρία το ξυραφάκι

Πως έκανες το calibration;Έκανες 3 πλήρης φορτίσεις/αποφορτίσεις μετά ;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

1)Μια πλήρη φόρτιση και κάνεις το calibration.

2)Μετά λειτουργεις κανονικά την συσκευη μέχρι να αποφορτιστεί και την φορτίζεις 100%.

3)Ξανακάνεις το 2, δύο φορές(πλήρη φόρτιση-αποφόρτιση)

Αυτά αν έκανες calibration με γεμάτη μπαταρία. Ψάξτο και σαν battery calibration στο google για περισσότερες πληροφορίες.

Πιθανόν να είναι πιο ενεργοβόρα η jb(δεν την έβαλα ακόμα) ή να είναι θέμα κάποιου app η μεγαλύτερη κατανάλωση.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έχω ένα motorola το οποίο βρίσκεται στο συρτάρι λόγω note ii. Αξίζει να πειραματιστώ - περάσω την jb? (Προφανώς χάνεται η εγγύηση).

Ρε παιδιά, το Greek wpa finder 3.4 μου βγάζει ότι έληξε η δοκιμαστική περίοδος χρήσης και το market το έχει βγάλει.Ξέρετε που μπορώ να το βρω ή κάνα άλλο που να κάνει τόσο καλή δουλειά?(να βρίσκει κωδικούς δλδ από Wi-Fi) Edited by hara75gr

Αρχικα πηγαίνεις στα preferences και πατας εκει που λεει donwload dictionery

Βγαίνεις στην αρχικη παλι και κανεις search για να να βρεις δυκτια!

Αυτα που στα βγαζει πρασινα θα διαλεγεισ για να τα ξεκλειδωσει! Πατώντας πανω στο δυκτιο που έχω ειχεις επιλέξει μετα θα σου βγαλει τους κωδικούς κατω κατω πατας το κουμπί test keys και θα ελέγξει ολα τα κλειδια κ αν βρει το σωστο θα συνδεθεί αυτοματα!

Οτι καλητερο εχω βρει ειναι αυτο

Παιδιά έχω το εξής θέμα: έκανα Battery Calibration μ' αυτή την εφαρμογή που την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και σε παραπάνω από μία συσκευές και στο RAZR παλιότερα. Δουλεύει με λίγα λόγια δεν έχει θέμα.

Αφού έκανα το calibration λοιπόν, το άφησα να αποφορτιστεί εντελώς και αφού έκλεισε το έβαλα να φορτίσει. Έχει ανάψει λοιπόν στο τηλέφωνο άσπρο το led και το τηλέφωνο δεν ανοίγει με τίποτα. Το έβγαλα από το ρεύμα, προσπάθησα, το ξανάβαλα...τίποτα. Όταν το συνδέω ανάβει το led άσπρο κι αυτό είναι όλο. Τι μπορώ να κάνω;;;;

Ευχαριστώ.

Edit: Άκυρος συναγερμός, όλα οκ. Ήθελε κάποιο χρόνο μάλλον για να φορτίσει έστω και λίγο η μπαταρία για να πάρει μπρος.

Edited by katergaris1979

Αρχικα πηγαίνεις στα preferences και πατας εκει που λεει donwload dictionery

Βγαίνεις στην αρχικη παλι και κανεις search για να να βρεις δυκτια!

Αυτα που στα βγαζει πρασινα θα διαλεγεισ για να τα ξεκλειδωσει! Πατώντας πανω στο δυκτιο που έχω ειχεις επιλέξει μετα θα σου βγαλει τους κωδικούς κατω κατω πατας το κουμπί test keys και θα ελέγξει ολα τα κλειδια κ αν βρει το σωστο θα συνδεθεί αυτοματα!

Οτι καλητερο εχω βρει ειναι αυτο

Βασικά δεν είχα κατεβάσει το .apk κ κατέβασα μόνο το αρχείο στο λινκ που έβαλες. Το κατέβασα τώρα κ το εγκατέστησα. Σ' ευχαριστώ πολύ!!

Παιδια, τι ρυθμιση πρεπει να κανω και που βρισκεται αυτη για να συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και να το βλεπω σαν σκληρο δισκο ? Πηρα ενα φορτιστη και εβγαλα το καλωδιο το εβαλα στο τηλ αλλα δεν το βλεπω πουθενα το κινητο στο υπολογιστη.

Παιδια, τι ρυθμιση πρεπει να κανω και που βρισκεται αυτη για να συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και να το βλεπω σαν σκληρο δισκο ? Πηρα ενα φορτιστη και εβγαλα το καλωδιο το εβαλα στο τηλ αλλα δεν το βλεπω πουθενα το κινητο στο υπολογιστη.

Όταν συνδέεις το κινητό εμφανίζει στις ενημερώσεις "Συνδέθηκε ως ----" και από κάτω γράφει "Αγγίξτε για άλλες επιλογές USB". To πατάς και επιλέγεις "Μαζική Αποθήκευση".

• The title was changed to Motorola RAZR XT910