Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτη προσφορα για το κινητο μας απο το crazy sundays του e-shop λεει τιποτα?

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.009981&sid=1

δεν εχω καταλαβει αν περιλαμβανει και το dock περα απο το πληκτρολογιο και το ποντικι οπως το δινει το αγγλικο

http://www.amazon.co.uk/Motorola-RAZR-Work-Play-Kit/dp/B006L428KY/ref=sr_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1364078237&sr=8-1-fkmr2

Καμια γνωμη? Στα 29 ευρω !

βρες λαπντοκ,30 ευρώ παραπάνω έχει και ΑΞΙΖΕΙ

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρες λαπντοκ,30 ευρώ παραπάνω έχει και ΑΞΙΖΕΙ

Διαβαζω reviews οτι εχει θεματα με την ICS ενω με την GB πετουσε. Εσυ το εχεις? Εχεις διαπιστωσει κατι τετοιο?

Τελικα την εκανα την αναβαθμιση (εννοειτε clean, ολα απο την αρχη ), και αν και ειμαι κι εγω μετα την πρωτη φορτιση μετα το battery calibration, βλεπω μια ψιλογρηγορη καταναλωση της μπαταριας σε κατασταση αναμονης. Αλλα κατα τ'αλλα, παει σφαιρα, χωρις κανενα απολυτως θεμα, με nova launcher φυσικα. Edited by energon

E-shop offer το σκοτώνουν! 289 ευρά.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007821

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Στα 279€ λευκο το πηρα κι εγω τελος Ιουλιου απο media markt. Τωρα το θημηθηκε το e-shop? Και οτι του εχει μεινει στις αποθηκες στο Μενιδι κλασικα, στα καταστηματα μονο με παραγγελια.

Μα στα καταστήματά τους έτσι κι αλλιώς μόνο με παραγγελία αγοράζεις, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό.

Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω όσους έγραψαν μια καλή κουβέντα για τον οδηγό.

Τα τελευταία χρόνια έχω επωφεληθεί κυριολεκτικά αμέτρητες φορές από ανάλογους οδηγούς και από τον (πολύ μεγαλύτερο) κόπο των ανθρώπων που τους έγραψαν. Είναι χαρά μου να μπορώ να βάλω κι εγώ ένα "χαλικάκι" (ούτε καν λιθαράκι) στην κοινότητα.

Τελικα την εκανα την αναβαθμιση (εννοειτε clean, ολα απο την αρχη ), και αν και ειμαι κι εγω μετα την πρωτη φορτιση μετα το battery calibration, βλεπω μια ψιλογρηγορη καταναλωση της μπαταριας σε κατασταση αναμονης. Αλλα κατα τ'αλλα, παει σφαιρα, χωρις κανενα απολυτως θεμα, με nova launcher φυσικα.

Λόγω μειωμένης ενεργειακής απόδοσης, χθες μεσάνυχτα έκανα εκ νέου factory reset και, κατόπιν, calibration, μήπως είχε πάει κάτι στραβα, και τούτο γιατί άλλοι χρήστες στο εξωτερικό αναφέρουν βελτιωμένη και όχι μειωμένη αυτονομία. Ίδωμεν...

Εξακολουθεί, όμως, το σύστημα να μη "θυμάται" πάντοτε τον ορισμό του Nova ως default launcher και να με "ρωτά" μερικές φορές που πατάω το Home button. Φίλε energon, έχεις αντιμετωπίσει εσύ τέτοιο θέμα;

Τα τελευταία χρόνια έχω επωφεληθεί κυριολεκτικά αμέτρητες φορές από ανάλογους οδηγούς και από τον (πολύ μεγαλύτερο) κόπο των ανθρώπων που τους έγραψαν. Είναι χαρά μου να μπορώ να βάλω κι εγώ ένα "χαλικάκι" (ούτε καν λιθαράκι) στην κοινότητα.

Λόγω μειωμένης ενεργειακής απόδοσης, χθες μεσάνυχτα έκανα εκ νέου factory reset και, κατόπιν, calibration, μήπως είχε πάει κάτι στραβα, και τούτο γιατί άλλοι χρήστες στο εξωτερικό αναφέρουν βελτιωμένη και όχι μειωμένη αυτονομία. Ίδωμεν...

Εξακολουθεί, όμως, το σύστημα να μη "θυμάται" πάντοτε τον ορισμό του Nova ως default launcher και να με "ρωτά" μερικές φορές που πατάω το Home button. Φίλε energon, έχεις αντιμετωπίσει εσύ τέτοιο θέμα;

Φιλε Cirith,

Ευχαριστουμε για τον οδηγο σου. Αλλα εχω μια ερωτησουλα....αναφερεις οτι ειναι οδηγος για οσους εχουν non-EFIGS εκδοσεις. Οσοι εχουμε EFIGS (εγω παρεπιπτοντως εχω απο Ισπανια, οπου και ανακοινωθηκε οτι δεν θα αναβαθμιστει το RAZR), τι μπορουμε να κανουμε?

Nexus 5 & Nexus 9 (προσεχως)

Φιλε cirith, δεν εχει ξεχασει ουτε μια φορα οτι λειτουργω με nova launcher. Δεν ξερω εαν εχει να κανει το γεγονος οτι τρεχω τον 2.0.1beta8 και οχι τον free. Κατα τ'αλλα, οσο αναφορα την μπαταρια, ειχα αδικο τελικα. Με αρκετη συνολικη χρηση ειμαι δευτερη μερα σημερα με 40%, και εντονα εντυπωσιασμενος απο την γρηγορη αλλαγη απο 2G σε 3G. Ειναι απιστευτο. Το μονο που εχω προσεξει σαν αρνητικο (οχι ομως σοβαρο για μενα) ειναι οτι οταν παει να dimαρει η οθονη γινεται σε "σκαλες". Δεν παει smooth δηλαδη στο πιο σκοτεινο, αλλα σε 3-4 βηματα. Οχι κατι σοβαρο ομως. Στο συνολο της η συσκευη ειναι smooth στα παντα, γρηγοροτατη, δεν εχει καμια ασυμβατοτητα με καποια εφαρμογη, αψογη με λιγα λογια!

Και παλι Thumbs up, για τον οδηγο σου!!!

Φιλε Cirith,

Ευχαριστουμε για τον οδηγο σου. Αλλα εχω μια ερωτησουλα....αναφερεις οτι ειναι οδηγος για οσους εχουν non-EFIGS εκδοσεις. Οσοι εχουμε EFIGS (εγω παρεπιπτοντως εχω απο Ισπανια, οπου και ανακοινωθηκε οτι δεν θα αναβαθμιστει το RAZR), τι μπορουμε να κανουμε?

Ο HSD-Pilot (στον οδηγό του οποίου στηρίχθηκα), αναφέρει επί λέξει: "This Update can be flashed on European and Asian Devices without messing up with your CID", δηλαδή: "Αυτή η ενημέρωση μπορεί να "φλασαριστεί" σε ευρωπαϊκές και ασιατικές συσκευές, χωρίς να "χαλάσει" το CID (σ.σ.: Customer ID) σας". Υποθέτω, λοιπόν, με βάση την ανωτέρω διαβεβαίωση, ότι ο οδηγός είναι ασφαλής και για τη δική σου συσκευή.

Φιλε cirith, δεν εχει ξεχασει ουτε μια φορα οτι λειτουργω με nova launcher. Δεν ξερω εαν εχει να κανει το γεγονος οτι τρεχω τον 2.0.1beta8 και οχι τον free. Κατα τ'αλλα, οσο αναφορα την μπαταρια, ειχα αδικο τελικα. Με αρκετη συνολικη χρηση ειμαι δευτερη μερα σημερα με 40%, και εντονα εντυπωσιασμενος απο την γρηγορη αλλαγη απο 2G σε 3G. Ειναι απιστευτο. Το μονο που εχω προσεξει σαν αρνητικο (οχι ομως σοβαρο για μενα) ειναι οτι οταν παει να dimαρει η οθονη γινεται σε "σκαλες". Δεν παει smooth δηλαδη στο πιο σκοτεινο, αλλα σε 3-4 βηματα. Οχι κατι σοβαρο ομως. Στο συνολο της η συσκευη ειναι smooth στα παντα, γρηγοροτατη, δεν εχει καμια ασυμβατοτητα με καποια εφαρμογη, αψογη με λιγα λογια!

Θα κάνω άλλη μία προσπάθεια με τον Holo HD και θα ενημερώσω. Η μπαταρία δείχνει να κρατά καλά στην αναμονή, ακόμα και με WiFi/data ανοιχτά. Για το screen on, επιφυλάσσομαι. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για την αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας - ένας καλός λόγος να την έχει κανείς σε σταθερή ρύθμιση. Το smoothness είναι ΑΠΑΙΧΤΟ. Χαζεύω το scrolling στο Google + σα μικρό παιδί :) Ελπίζω να δούμε ανάλογη συμπεριφορά και σε άλλες εφαρμογές.

Διαβαζω reviews οτι εχει θεματα με την ICS ενω με την GB πετουσε. Εσυ το εχεις? Εχεις διαπιστωσει κατι τετοιο?

Μια χαρά είναι, με τη jb δεν το έχω δοκιμάσει, αν και διαβάζω ότι είναι νταξει

Δεν ξερω τι να κάνω να περιμένω μηπως βγει? Η να την χώσω κ εγω την jb

κι εγώ στο ίδιο δίλλημα είμαι, λόγω εγγύησης περισσότερο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να βγει επίσημα?Η moto νομίζω το ξεκαθάρισε, και θαύματα, από αυτήν την εταιρία τουλάχιστον, δεν περιμένω...Μάλλον μονόδρομος είναι.

Δεν ξερω τι να κάνω να περιμένω μηπως βγει? Η να την χώσω κ εγω την jb

κι εγώ στο ίδιο δίλλημα είμαι, λόγω εγγύησης περισσότερο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να βγει επίσημα?Η moto νομίζω το ξεκαθάρισε, και θαύματα, από αυτήν την εταιρία τουλάχιστον, δεν περιμένω...Μάλλον μονόδρομος είναι.

Δύσκολο το κόβω να βγεί για Ελληνικές συσκευές...αλλά ποιος ξέρει. Η εγγύηση είναι ενας πολύ καλός λόγος να καθυστερήσει κάποιος και η ics δεν είναι χάλια σαν άλλες συσκευές. Εφαρμογές που τρέχουν μόνο σε jb και να τις χρειάστηκα....δεν μου έτυχαν. Το smooth του butter είναι το μόνο που με τρώει.

Βασικά που περιμένω εγώ πάντως, είναι η δυνατότητα root και να βγει fastboot για jb. Μετα θα το πάρω το ρίσκο κάποια στιγμη. Δεν βιάζομαι πάντως.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έχω τις παρακάτω συσκευές:

α) Bluetooth Handsfree Sony Ericsson MW600

β) Motorola Razr xt 910

γ) Motorola razr i

Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα έχω και αν γίνεται φυσικά και τα δύο τηλέφωνα συζευγμένα στο Bluetooth Handsfree Sony Ericsson MW600 ?

Βεζούβιος

Φίλε chrisakis, έχω το ίδιο BT, και αν δεν κάνω λάθος ταυτόχρονα 2 συσκευές δεν μπορούν να λειτουργούν. Πατάς το play συνεχόμενα στο BT και με το touch επιλέγεις ενα απο τα 2 κινητά.

Και κατά δεύτερον να ξαναευχαριστήσω όσους αφιέρωσαν προσωπικο χρόνο να βοηθήσουν και εμάς τους άσχετους να βάλουμε Jelly Bean. Έκανα και γω την αναβάθμιση μαζί με root, και πραγματικά αξίζει. Μεγάλη διαφορά.

2 ερωτήσεις αν ξέρει κανείς και μπορεί να βοηθήσει:

1) Γιατι δεν μπορώ να μπώ πλέον στην recovery? Όταν βγάζει το ρομποτάκι και πατάω Vol+ + Vol- δεν κάνει πλέον τίποτα.

2) Έχω αγορασμένο to cerberus, και λέει οτι εφόσον είσαι root, μπορείς να το βάλεις σαν εφαρμογή συστήματος, είτε τρέχοντας ενα αρχείο zip απο την recovery, είτε με εναν emulator γράφεις μια εντολή και το περνάει σαν εφαρμογή συστήματος. Στη recovery δεν μπορώ ούτως η άλλως να μπω, αν το κάνω με τον άλλο τρόπο υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη συσκευή?

Τα φώτα σας όποιος έχει τη διάθεση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φίλε chrisakis, έχω το ίδιο BT, και αν δεν κάνω λάθος ταυτόχρονα 2 συσκευές δεν μπορούν να λειτουργούν. Πατάς το play συνεχόμενα στο BT και με το touch επιλέγεις ενα απο τα 2 κινητά.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Έχει κάποιος να προτείνει συσκευή bluetooth που να είναι ταυτόχρονα συνδεμενη με δύο τηλέφωνα;

Edited by navi55
Βεζούβιος

καλησπερα,ειμαι καινουργιος εδω,μηπως εχει κανεις system apps γαι το Razr Xt 910?ειμαι στην 672.180.33.Raitail.en.Eu(6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2

ειμαι rooted(ετσι το αγορασα)και καποια αρχεια λειπουν.μηπως εχει καποιος buck up για OutOfBox.apk OutOfBox.odex FlashRemoval.odex FlashRemoval.apk SocialShare.apk SocialShare.odex. Ευχαριστω

Σε ευχαριστώ πολύ.

Έχει κάποιος να προτείνει συσκευή bluetooth που να είναι ταυτόχρονα συνδεμενη με δύο τηλέφωνα;

samsung HM1500

(2 τηλεφωνα και δονηση) περιπου 30 Ε το ειχα παρει

Έκανα ένα ολικό reset στο κινητό μου γιατί πήγαινε πραγματικά πολύ αργά. Ξέρει κανείς αν έχει βγει root για την 4.1.2 πλέον;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Φαντάζομαι ναι, δεν βλέπω το su πουθενά, μήπως πρέπει να το βάλω ο ίδιος;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Σε ευχαριστώ πολύ.

και το Samsung το HMI 1700 που εχω ειναι πολυ καλο και εχει και φωνητικες οδηγιες και κανει περιπου 28 ευρο

• The title was changed to Motorola RAZR XT910