TheoX Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Το razr maxx στο crazysundays.gr για €329, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Δινω razr Λευκο ΑΡΙΣΤΟ. Απο Αθηνα οποιος ενδιαφερεται! Για πληροφοριες στειλτε μου ενα εμαιλ με ΠΜ Edited February 10, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Το razr maxx στο crazysundays.gr για €329, για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν ειναι το maxx. Για αλλη μια φορα το μαγαζι αυτο κανει λαμογιες. Υποστήριξη A-GPS και GLONASS, Micro-SIM, GSM: GPRS-EDGE 850/900/1800/1900, UMTS: HSPA 850/900/1900/2100, Αναπαραγωγή MP3/AAC+/WAV/WMA/MP4/H.263/H.264/WMV, Υποδοχή 3.5mm jack, Υποδοχή microUSB v2.0, Mπαταρία Li-Ion 1780mAh. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) ανεκδιηγητοι στο eshop επι 1 24ωρο και πλεον, ο τιτλος ηταν για το maxx με την περιγραφη του μη-maxx μοντελου,το παραγγελνω χθες βραδυ,στις 10 το πρωι η παραγγελια εχει φτασει στο σταδιο τιμολογησης ,αφου εχω τηλεφωνησει στις 9 ακριβως που ανοιγουν οι γραμμες τους να τους ρωτησω γιατι ο τιτλος αναφερει το maxx και η περιγραφη οχι το maxx: αφοπλιστικη η απαντηση του "εκπροσωπου" οτι θα ερθει "οτι λεει ο τιτλος" και οτι αν δεν ερθει το maxx "μη το παραλαβετε,απλα".Τους ζητησα τηλεφωνικα η με email να το ελεγξουν και να το επιβεβαιωσουν αλλα ο υπαλληλος ανενδοτος (λες και ζητησα να σκαψουν ορυγμα). Μερικες ωρες αργοτερα η παραγγελια μου για 1η φορα στα χρονια (εχω συμπληρωσει πανω απο 10 παραγγελιες στο μαγαζι) πηδηξε 2 σταδια πισω στο "ελεγχος διαθεσιμοτητας" χωρις την παραμικρη ενημερωση.Μετα απο τηλεφωνημα ΜΟΥ ενημερωθηκα οτι εγινε "λαθος" και το ΜΑΥΡΟ RAZR MAXX μεταμορφωθηκε σε ΛΕΥΚΟ RAZR ΑΠΛΟ στην ιδια τιμη.Ευτυχως που εβαλα αντικαταβολη και δεν εχω να μπλεκω με επιστροφες....κριμα και σκοπευα να το κανω τη συσκευη μου για καμποσα χρονια.... edit:ακομη τραγικοτεροι αυτη τη στιγμη στο site υπαρχει ακομη η καταχωρηση του maxx (με περιγραφη του μη-maxx) με ημερομηνια παραλαβης 14 φεβρουαριου....ουτε να σβησουν τη λαθος καταχωρηση δε φιλοτημηθηκαν....ενω πηρα και την επισημη εξηγηση για το μπερδεμα στο χρωμα οτι ειναι BLANC και οχι BLACK που στα γαλλικα σημαινει ασπρο!Ηθελαν ενα στολισμα στα γαλλικα σημερα για το καψονι αλλα εχε χαρη... Edited February 11, 2013 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 edit:ακομη τραγικοτεροι αυτη τη στιγμη στο site υπαρχει ακομη η καταχωρηση του maxx (με περιγραφη του μη-maxx) με ημερομηνια παραλαβης 14 φεβρουαριου....ουτε να σβησουν τη λαθος καταχωρηση δε φιλοτημηθηκαν....ενω πηρα και την επισημη εξηγηση για το μπερδεμα στο χρωμα οτι ειναι BLANC και οχι BLACK που στα γαλλικα σημαινει ασπρο!Ηθελαν ενα στολισμα στα γαλλικα σημερα για το καψονι αλλα εχε χαρη... Επιτέλους το διόρθωσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 τιποτα δε διορθωσαν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007823 (TEL.007823) MOTOROLA RAZR MAXX XT910 BLACK 329.00 € Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 14 Φεβρουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 τιποτα δε διορθωσαν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007823 (TEL.007823) MOTOROLA RAZR MAXX XT910 BLACK 329.00 € Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 14 Φεβρουαρίου Διόρθωσαν μόνο το http://www.crazysundays.gr/ Μέχρι το πάσχα θα έχουν διορθώσει και το άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδιά, στα λεφτά αυτά (329 ευρώ) αξίζει; Στα ίδια λεφτά υπάρχει κάτι άλλο να προτείνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά, στα λεφτά αυτά (329 ευρώ) αξίζει; Στα ίδια λεφτά υπάρχει κάτι άλλο να προτείνει κανείς; Με λίγα παραπάνω το κορυφαίο από όλες τις απόψεις Nexus 4 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το Nexus 4 δεν παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης οπότε σίγουρα δεν είναι "κορυφαίο από όλες τις απόψεις". Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Επειδή η 4.1 αργεί αν κάνω root και μετά όταν έρθει να κάνω unroot θα πάρω κανονικά γιατί βαρέθηκα να περιμένω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το Nexus 4 δεν παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης οπότε σίγουρα δεν είναι "κορυφαίο από όλες τις απόψεις". Άντε για να μη σου χαλάω το χατίρι όλες εκτός από μία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Με λίγα παραπάνω το κορυφαίο από όλες τις απόψεις Nexus 4 ;) Και πιο άσχημο από όλες τις απόψεις όμως. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και πιο άσχημο από όλες τις απόψεις όμως. :p Εδω θα συμφωνησω και θα προσθεσω πως το μονο κινητο που μου αρεσει πραγματικα περα απο το razr και πιστευω πως ειναι αντικειμενικα καλαισθητο ειναι το one x και αντε και λιγο τα lumia 820+920, optimus 4x ,optimus G και xperia Τ! Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και πιο άσχημο από όλες τις απόψεις όμως. :p Επειδή τα έχω και τα δύο δίπλα-δίπλα επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Είναι πιο όμορφο από το Razr και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής όσο και αν κάποιοι πέσουν να με φάνε με αυτό που λέω. Για δε hardware και software δεν το συζητάμε μιας και είναι μοντέλο με διαφορά ενός χρόνου. Συνεπώς απαντώντας στον φίλο πιο πάνω πιστεύω ότι με 40 ευρώ περισσότερα (τόσο βγαίνει η διαφορά από το Playstore) αγοράζει πολύ καλύτερο κινητό από το αγαπημένο μου Razr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Χαριζω ενα screen protector sgp ultra crystal clear για το razr xt910. Οποιος ενδιαφερεται να πεταχτει μεχρι το σπιτι μου (αχαρνες) ας στειλει πμ Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Χαριζω ενα screen protector sgp ultra crystal clear για το razr xt910. Οποιος ενδιαφερεται να πεταχτει μεχρι το σπιτι μου (αχαρνες) ας στειλει πμ Εγώ το θέλω. Edited February 14, 2013 by kwsths87 Εκανα λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manou4 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ PC ΓΙΑ RAZR XT910? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βλέπω στο xda πως ξεκινάει το soak test για το jb στην Ευρώπη! Ελπίζω σύντομα να το έχουν στα χέρια μας! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis40 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 παιδια καλησπερα σε ολους!επειδη ειμαι και λιγακι ασχετος και πλεον στα σαραντα μαθαινεις πιο δυσκολα γνωριζει κανεις αν υπαρχει αναβαθμιση διαθεσιμη σε 4.1.2 για το razr xt910? Και επισης αν υπαρχει κανενα navigation full version οχι trial?ειχα το ναβιγκον αλλα ξαφνικα δεν το παιζει απο blackmart a το χα κατεβασειb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχω πρόβλημα, μερικά μηνύματα όταν τα στέλνω, δεν πάνε όλα τα γράμματα, υπάρχει και σε άλλους αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχω πρόβλημα, μερικά μηνύματα όταν τα στέλνω, δεν πάνε όλα τα γράμματα, υπάρχει και σε άλλους αυτό; Η μόνη περίπτωση που ξέρω να συμβαίνει αυτό είναι όταν το πρώτο γράμμα μιας λέξης είναι κεφαλαίο και τονισμένο. Δεν ξέρω αν λύνεται βέβαια με την stock εφαρμογή για τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχω πρόβλημα, μερικά μηνύματα όταν τα στέλνω, δεν πάνε όλα τα γράμματα, υπάρχει και σε άλλους αυτό; Το έχω πάθει και εγώ.Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και τσέκαρε στην μεθοδο κωδκοποίησης να είναι επιλεγμένη η "Ομάδα χαρακτήρων 16 bit". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ PC ΓΙΑ RAZR XT910? Εγω εχω το mobilego της wondershare! Κανει τα παντα! Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 https://motorola-global-gr.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1976#gs=eyJndWlkZUlEIjoxOTc2LCJxdWVzdGlvbklEIjo0LCJyZXNwb25zZUlEIjo3LCJndWlkZVNlc3Npb24iOiItRTR6NnZqbCIsInNlc3Npb25JRCI6Ik03eUI1dmpsIn0. τι να πω δεν ξέρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts