tsak8 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Απο την στιγμή που δεν ειναι στο ιστορικό σου των downloads, την είχε μέσα η ρομ. Επίσης απο τον κωδικό firmware θα φαίνεται λογικά ποια ειναι. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Απο την στιγμή που δεν ειναι στο ιστορικό σου των downloads, την είχε μέσα η ρομ. Επίσης απο τον κωδικό firmware θα φαίνεται λογικά ποια ειναι. εκδοση συστηματος 672,180,41,ΧΤ910.Retail.en.EU Εκδοση android 4.0.4 εκδοση διαμορφωσης firmware GAS_EMEA_USASPDRICSRTDACH_P021 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 εκδοση συστηματος 672,180,41,ΧΤ910.Retail.en.EU Εκδοση android 4.0.4 εκδοση διαμορφωσης firmware GAS_EMEA_USASPDRICSRTDACH_P021 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Δεν είναι η Ελληνική. Η Ελληνική είναι NonEFIGSRetail.en.EU. Πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους αν θα έχεις πρόβλημα. Δεν ξέρω αν κρατάνε αρχεία. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αλήθεια τώρα με γερμανική Romney τι παίζει???? Παίζεινα μη πάρω αναβαθμίσεις και έτσι Βαρέθηκα αυτήν κοροϊδία τους και τον μη επαγελματισμο τους εγώ Ελλάδα ζω και όχι Γερμανία όχι να τους πάρω να τους ρωτήσω θα έπρεπε να τους βρίσω..... θα τους πω και θα απαιτήσω μια εγγύηση τους (ποιος μου λέει εμένα ότι αύριο μεθαύριο αλλάζει το device τους και μου λένε ότι εγώ τι έβαλα) οτι το βάλανε αυτή αυτήν την έκδοση και όχι ΕΓΏ γιαγιά προσωπικη μου άποψη πρόκειται για ερασιτέχνες αλλιώς θα πάω media ξέρουνε τα παιδιά εκεί εινάι εξηπηρετικοτατα και τους βάλω να μιλήσουν αυτή με τους αντιπροσωπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εγω στην θεση σου δεν θα την αλλαζα αν δουλευει μια χαρα το κινητο. Εχεις και πιο πολλες πιθανοτητες να παρεις και jb οταν βγει στην Ευρωπη...;) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 To δικο μου που ειναι Γερμανικο φοραει την εκδοση συστηματος 672,180,47,ΧΤ910.T-Mobile.en.EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλήσπερα παιδιά, μια ερώτηση, γίνεται να αποθηκεύω τα τηλέφωνα μου στην sim: και όχι στο τηλέφωνο ή στους server της Google; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Θα ανοίξεις τις επαφές και θα πατήσεις το κάτω αριστερά hardware key των ρυθμίσεων. Από εκεί import/export και export to sim. Ίσως δεν σου σώσει 2α τηλέφωνα, emails και ημερομηνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) για micro sd τι προτείνετε?Βρήκα αυτές στο amazon: sandisk sandisk(ebay) kinston(ebay) samsung samsung Υπάρχει περίπτωση μη συμβατότητας με κάποια από αυτές? Φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο, είμαι ανοικτός σε προτάσεις:) Edited February 10, 2013 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 SpArchon ευχαριστώ πάρα πολύ, της πέρασα στην sim. Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάζω την επαφή αμέσως στην sim μου, έτσι δεν ειναι; χαρά εγώ έχω στο Motorola maxx του galaxy s3 και έχω βολευτεί μια χαρά, αλλά πάντα αγόραζα SanDisk της θεωρώ πολύ αξιοπιστες, αρκεί να είναι original.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 χαρά εγώ έχω στο Motorola maxx του galaxy s3 και έχω βολευτεί μια χαρά, αλλά πάντα αγόραζα SanDisk της θεωρώ πολύ αξιοπιστες, αρκεί να είναι original.. thanks, κι εγώ προς sandisk γέρνω, μια και βλέπω πολλά σχέδια samsung στην "πιάτσα" και φοβάμαι για "μαϊμούδες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Το razr maxx στο crazysundays.gr για €329, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Δινω razr Λευκο ΑΡΙΣΤΟ. Απο Αθηνα οποιος ενδιαφερεται! Για πληροφοριες στειλτε μου ενα εμαιλ με ΠΜ Edited February 10, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Το razr maxx στο crazysundays.gr για €329, για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν ειναι το maxx. Για αλλη μια φορα το μαγαζι αυτο κανει λαμογιες. Υποστήριξη A-GPS και GLONASS, Micro-SIM, GSM: GPRS-EDGE 850/900/1800/1900, UMTS: HSPA 850/900/1900/2100, Αναπαραγωγή MP3/AAC+/WAV/WMA/MP4/H.263/H.264/WMV, Υποδοχή 3.5mm jack, Υποδοχή microUSB v2.0, Mπαταρία Li-Ion 1780mAh. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) ανεκδιηγητοι στο eshop επι 1 24ωρο και πλεον, ο τιτλος ηταν για το maxx με την περιγραφη του μη-maxx μοντελου,το παραγγελνω χθες βραδυ,στις 10 το πρωι η παραγγελια εχει φτασει στο σταδιο τιμολογησης ,αφου εχω τηλεφωνησει στις 9 ακριβως που ανοιγουν οι γραμμες τους να τους ρωτησω γιατι ο τιτλος αναφερει το maxx και η περιγραφη οχι το maxx: αφοπλιστικη η απαντηση του "εκπροσωπου" οτι θα ερθει "οτι λεει ο τιτλος" και οτι αν δεν ερθει το maxx "μη το παραλαβετε,απλα".Τους ζητησα τηλεφωνικα η με email να το ελεγξουν και να το επιβεβαιωσουν αλλα ο υπαλληλος ανενδοτος (λες και ζητησα να σκαψουν ορυγμα). Μερικες ωρες αργοτερα η παραγγελια μου για 1η φορα στα χρονια (εχω συμπληρωσει πανω απο 10 παραγγελιες στο μαγαζι) πηδηξε 2 σταδια πισω στο "ελεγχος διαθεσιμοτητας" χωρις την παραμικρη ενημερωση.Μετα απο τηλεφωνημα ΜΟΥ ενημερωθηκα οτι εγινε "λαθος" και το ΜΑΥΡΟ RAZR MAXX μεταμορφωθηκε σε ΛΕΥΚΟ RAZR ΑΠΛΟ στην ιδια τιμη.Ευτυχως που εβαλα αντικαταβολη και δεν εχω να μπλεκω με επιστροφες....κριμα και σκοπευα να το κανω τη συσκευη μου για καμποσα χρονια.... edit:ακομη τραγικοτεροι αυτη τη στιγμη στο site υπαρχει ακομη η καταχωρηση του maxx (με περιγραφη του μη-maxx) με ημερομηνια παραλαβης 14 φεβρουαριου....ουτε να σβησουν τη λαθος καταχωρηση δε φιλοτημηθηκαν....ενω πηρα και την επισημη εξηγηση για το μπερδεμα στο χρωμα οτι ειναι BLANC και οχι BLACK που στα γαλλικα σημαινει ασπρο!Ηθελαν ενα στολισμα στα γαλλικα σημερα για το καψονι αλλα εχε χαρη... Edited February 11, 2013 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 edit:ακομη τραγικοτεροι αυτη τη στιγμη στο site υπαρχει ακομη η καταχωρηση του maxx (με περιγραφη του μη-maxx) με ημερομηνια παραλαβης 14 φεβρουαριου....ουτε να σβησουν τη λαθος καταχωρηση δε φιλοτημηθηκαν....ενω πηρα και την επισημη εξηγηση για το μπερδεμα στο χρωμα οτι ειναι BLANC και οχι BLACK που στα γαλλικα σημαινει ασπρο!Ηθελαν ενα στολισμα στα γαλλικα σημερα για το καψονι αλλα εχε χαρη... Επιτέλους το διόρθωσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 τιποτα δε διορθωσαν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007823 (TEL.007823) MOTOROLA RAZR MAXX XT910 BLACK 329.00 € Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 14 Φεβρουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 τιποτα δε διορθωσαν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007823 (TEL.007823) MOTOROLA RAZR MAXX XT910 BLACK 329.00 € Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 14 Φεβρουαρίου Διόρθωσαν μόνο το http://www.crazysundays.gr/ Μέχρι το πάσχα θα έχουν διορθώσει και το άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδιά, στα λεφτά αυτά (329 ευρώ) αξίζει; Στα ίδια λεφτά υπάρχει κάτι άλλο να προτείνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά, στα λεφτά αυτά (329 ευρώ) αξίζει; Στα ίδια λεφτά υπάρχει κάτι άλλο να προτείνει κανείς; Με λίγα παραπάνω το κορυφαίο από όλες τις απόψεις Nexus 4 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το Nexus 4 δεν παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης οπότε σίγουρα δεν είναι "κορυφαίο από όλες τις απόψεις". Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Επειδή η 4.1 αργεί αν κάνω root και μετά όταν έρθει να κάνω unroot θα πάρω κανονικά γιατί βαρέθηκα να περιμένω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το Nexus 4 δεν παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης οπότε σίγουρα δεν είναι "κορυφαίο από όλες τις απόψεις". Άντε για να μη σου χαλάω το χατίρι όλες εκτός από μία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Με λίγα παραπάνω το κορυφαίο από όλες τις απόψεις Nexus 4 ;) Και πιο άσχημο από όλες τις απόψεις όμως. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και πιο άσχημο από όλες τις απόψεις όμως. :p Εδω θα συμφωνησω και θα προσθεσω πως το μονο κινητο που μου αρεσει πραγματικα περα απο το razr και πιστευω πως ειναι αντικειμενικα καλαισθητο ειναι το one x και αντε και λιγο τα lumia 820+920, optimus 4x ,optimus G και xperia Τ! Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts