Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικότερα αν πας παραπάνω, το γράφουν και οι άλλοι. Ειδικότερα, τις κάνεις με το Titanium Backup. Μην κάνεις καμία remove, μόνο freeze.

Είναι κυρίως test & try. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, είναι άλλωστε το ίδιο που υπάρχει και στο thread που έχουν φτιάξει τα παιδιά περί root εδώ στο myphone :D Το έκανα πριν 2-3 μέρες, ανέβηκε η ταχύτητα μου εξαιτίας του freeze που έκανα σε αρχικές εφαρμογές, κατά 40% τουλάχιστον

Θυμάσαι ποιές έκανες freeze; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Εγώ το πήρα από Amazon.de οπότε έχουμε διαφορετικές φαντάζομαι, εκτός και αν το πήρες και εσύ από εκει :D

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• Administrators
Εγώ το πήρα από Amazon.de οπότε έχουμε διαφορετικές φαντάζομαι, εκτός και αν το πήρες και εσύ από εκει :D

Τις ίδιες έχετε κατά 99%.

Modpic.gif

Έχει κάνει κανείς freeze τις smart actions με το TB;

Χθες έκανα factory restore και, μετά, freeze την εν λόγω εφαρμογή.

Σήμερα, όμως, που έκανα restart, μου έβγαλε ένα pop-up σχετικό με αυτή.

WTF;...

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, όταν πάω να μπω στην συλλογή φωτογραφιών μου λέει ότι είναι γεμάτη η μνήμη,και να διαγράψω κάποια αρχεία,το έκανα επαναφορά εργοστασιακες ρυθμίσεις. Και πάλι τα ηδια τι να κάνω?

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, όταν πάω να μπω στην συλλογή φωτογραφιών μου λέει ότι είναι γεμάτη η μνήμη,και να διαγράψω κάποια αρχεία,το έκανα επαναφορά εργοστασιακες ρυθμίσεις. Και πάλι τα ηδια τι να κάνω?

Από ρυθμίσεις--> Χώρος αποθήκευσης --> Τι διαθέσιμο χώρο σου βγάζει στην sd;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Κατεβασε το disk usage και δες τι σου καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Καλησπερα

Εχω γενικα ενα προβλημα με το usb......To συνδεω με το laptop και ενω φορτιζει κανονικα δεν μου βγαζει τις επιλογες του usb(mass storage,usb tethering ktlp).Εχω δοκιμασει να βαλω-βγαλω το motorola device manager,να ενεργοποιησω το usb debugging,να αλλαξω usb port και να κανω αρκετα restart σε pc/κινητο......μου το ειχε κανει και παλιοτερα οπου ειχε βρεχτει λιγο αλλα του περασε.....Εχω το γνησιο καλωδιο και τελευταια επισημη εκδοση ICS.

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω

ρε παιδια τα κουμπια του ηχου εχουν μεγαλο τζογο στα δικα σας?
All it takes is a swipe...

πηρα πριν λιγο τηλ την cellcom να τους στειλω το razr γιατι μαλλον μου κολλησε ενα pixel σημερα και τολμω να πω οτι οταν κανω παραγγελια στο σουβλατζιδικο το παιδι που σηκωνει το τηλ περισσοτερη εμπιστοσυνη μου εμπνεει.Τι να πω.Θα το στειλω (με δικη μου χρεωση μαλιστα) και ο Θεος μαζι μου.

http://i50.tinypic.com/2uy6gyr.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

ρε παιδια τα κουμπια του ηχου εχουν μεγαλο τζογο στα δικα σας?

Κάποιο τζόγο έχουν αλλά δεν θα τον έλεγα μεγάλο. Είναι και λίγο σχετικό το μεγάλο, οπότε θα μπορούσε να είχαμε τον ίδιο "τζογο" και για μένα να ήταν αποδεκτός ενώ για σένα να ήταν μεγάλος.

πηρα πριν λιγο τηλ την cellcom να τους στειλω το razr γιατι μαλλον μου κολλησε ενα pixel σημερα και τολμω να πω οτι οταν κανω παραγγελια στο σουβλατζιδικο το παιδι που σηκωνει το τηλ περισσοτερη εμπιστοσυνη μου εμπνεει.Τι να πω.Θα το στειλω (με δικη μου χρεωση μαλιστα) και ο Θεος μαζι μου.

Περιμένουμε εντυπώσεις. Καλή τύχη !

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

http://i50.tinypic.com/2uy6gyr.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect κάνει πραγματική δουλειά. Μου έχει φτιάξει κολλημένο pixel στο razr. Ίσως χρειαστεί να τρέξει για αρκετή ώρα και η φωτεινότητα να είναι περίπου στη μέση.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect κάνει πραγματική δουλειά. Μου έχει φτιάξει κολλημένο pixel στο razr. Ίσως χρειαστεί να τρέξει για αρκετή ώρα και η φωτεινότητα να είναι περίπου στη μέση.

το εχω αφησει 3 20λεπτα(καπου διαβασα οτι 20 λετα θελει) αλλα τιποτα.εσυ πως το δουλεψες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

τυχαία το δούλεψα. Την πρώτη φορά πρέπει να ήταν κοντά στο μισάωρο και την επόμενη μέρα το άφησα στο φορτιστή πάνω από ώρα. Το μόνο που έκανα ήταν να έχω manual και σταθερή τη φωτεινότητα (το είχα διαβάσει στα σχόλια). Αφού όμως το δοκίμασες ήδη, πήγαινε το καλύτερα για φτιάξιμο αφού είσαι με εγγύηση.

Καλησπέρα . Είμαι στην δουλειά και μόλις έπιασα στα χέρια μου την συσκευή μου για να πάρω ένα τηλ . ξαφνικά η συσκευή έκλεισε και δεν ξανανοίγει με τίποτα . Η μπαταρία του είναι full φορτισμένη . Το έχω στην κατοχή μου ακριβώς ένα χρόνο και αυτό μου το έκανε μόνο μία φορά στον πρώτο μήνα .Καθώς είμαι άσχετη από τεχνολογία τότε κάτι είχε πατήσει η αδερφή μου και ξανάνοιξε το κινητό. Τώρα τί να κάνω??? Είδα σε κάποια post ότι λύση είναι ταυτόχρονο πάτημα του power κουμπιού και το volume down για δέκα δευτερόλεπτα . Να κάνω αυτό ??? Συγνώμη αν ρωτάω βλακείες και θέματα αυτονόητα αλλά είμαι λίγο άσχετη και λυπάμαι να κάνω κάτι μήπως σταθεί μοιραίο για την συσκευή ή μήπως ασ πούμε χάσω πληροφορίες από την συσκευή. Ελπίζω στην όσο δυνατόν πιο άμεση απάντηση .Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυ :wacko: Tο ήξερα ότι είναι χαζό πράγμα το να ασχολούμαι με το κινητό την ώρα που θα έπρεπε να δουλευω αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα το πλήρωνα hehehehehe..... Edited by martzu

Πατα vol down k power ετσι κανει ρεσετ... Δεν παθαίνει τίποτα...

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Καλησπέρα παιδιά!Μου έβγαλε πρόβλημα η υποδοχή των ακουστικών (αν δεν κάνω λάθος δεν το λες και πρωτοφανές για το Razr..!).

Ισχύει η διεύθυνση "Λ. Αργυρουπόλεως 65 , 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα" για το service έτσι? Μην πάω τζάμπα εκεί κάτω..!!!

Υ.Γ. για jb είχαμε καμιά εξέλιξη;;;

Ευχαριστώ!!

Παιδιά αυτό με τη θύρα είναι συνήθεις πρόβλημα για τη συσκευή μας, 2 φορές το έχω πάθει και με κάλυψε η εγγύηση και το σέρβις. Όσο αφορά τη διεύθυνση αυτή ήταν τη τελευταία φορά που το έστειλα αλλά καθώς μένω Θεσσαλονίκη δε ξέρω αν ισχύει σήμερα. Πάντως αν το πάτε ζητήστε να ελέγξουν και τις άλλες θύρες, εμένα δε κούμπωνε ούτε η usb καλά και πάλι με κάλυψε η εγγύηση.
Rules are meant to be broken :shifty:

Παιδια οποιος ενδιαφερεται το e-shop ξαναβγαλε την verbatim (16GB αυτη τη φορα) σε προσφορα 10 ευρω και 30 σεντια.

Πολυ δυνατη και γρηγορη καρτα για το κινητακι μας :happy:

Παιδες εχω θεμα,λιγη βοηθεια,ειχα κλειδωσει το τηλεφωνο με μοτιβο,το επιασε ο γυιος μου στα χερακια του και καταφερε να το μπλοκαρει ,ετσι τωρα μου ζηταει να συνδεθω με το λογαριασμο μου google για να ξεμπλοκαρει ,ελα ομως που ειχα απενεργοποιηση τα δεδομενα απο τις ρυθμισεις και ειχα κλεισει και τοwifi. Ξερει κανεις ;

ΥΠΟΨΙΝ το τηλεφωνο ειναι root

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Παιδιά αυτό με τη θύρα είναι συνήθεις πρόβλημα για τη συσκευή μας, 2 φορές το έχω πάθει και με κάλυψε η εγγύηση και το σέρβις. Όσο αφορά τη διεύθυνση αυτή ήταν τη τελευταία φορά που το έστειλα αλλά καθώς μένω Θεσσαλονίκη δε ξέρω αν ισχύει σήμερα. Πάντως αν το πάτε ζητήστε να ελέγξουν και τις άλλες θύρες, εμένα δε κούμπωνε ούτε η usb καλά και πάλι με κάλυψε η εγγύηση.

Σε μένα πρέπει και η θήρα HDMI να μην δουλεύει σωστά ..

Πρέπει να στείλω στην cellcom ?? και πόσο καιρό θα κάνουν

:ninja:

Καλησπέρα, τους πηγές rooted τηλέφωνο ή με περασμένη rom κλπ ή stock?

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• The title was changed to Motorola RAZR XT910