Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατί τα ελληνικά τι έχουν παραπάνω η τι λιγότερο;

Τι φοβάσαι μήπως δεν είναι φρέσκο το παραεισαγωγης;

Τα παραεισαγωγής είναι συνήθως συσκευές για άλλες χώρες της Ευρώπης. Αν δεν είναι για Ευρώπη (σπάνιο έως απίθανο από γνωστά σκρουτζομάγαζα) το πας πίσω άμεσα. Ευρωπαική συσκευή θα έχει εγγύηση κανονικά αλλά τα update θα τα παίρνει όταν θα τα πάρει η χώρα που προορίζονταν το κινητό.Πολλές φορές και νωρίτερα από τα Ελληνικά.Καλά είναι πριν την αγορά να γίνει και ερώτηση στην εκάστοτε Moto/samsung κτλ περι πολιτικής Ευρωπαικής εγγύησης(για σίγουρα, 99% είσαι οκ).Κάτι που θα μπορούσε να έχει διαφορά θα ήτανε το DOA. Καλό είναι να ξέρουμε αν σε κάποια καταστήματα στο Σκρουτζ, υπάρχει DOA(dead on arrival=άμεση αντικατάσταση σε 14 ημέρες από την αγορά).

Όπως βλέπεις chrisakis, στην ουσία συμφωνούμε. Οι απαντήσεις μας όμως, στο ίδιο θέμα , είναι πολύ διαφορετικές.Μπορεί να μην το θέλεις αλλά περνάει ύφος στον γραπτό σου λόγο.

@SpArchon: Respect για το #4034 ποστ σου.Αν και δεν θα πειράξω το δικό μου ,ώσπου να καταλάβω τι παίζει με την εγγύηση....βοηθάει πού να υπάρχουν άτομα που έχουν ψαχτεί λίγο στο thread μας. Δυστυχώς σε σχέση με άλλες συσκευές, λίγοι είστε πιο ψαγμένοι.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντως SpArchon πρέπει να έχεις ρίξει πάρα πολύ διάβασμα στο xda για να γράψεις αυτό τον οδηγό. Μπορείς να μας πεις και εν ολίγοις τι άλλα πλεονεκτήματα πέραν της ταχύτητας έχει η συγκεκριμένη ρομ αν εσύ έχεις κάτι εντοπίσει; Ευχαριστούμε εκ΄των προτέρων :)

https://www.dropbox.com/s/4zoq6o4ootpoxp1/BM_cm-9-20120820-UNOFFICIAL-umts_spyder.zip

Ανέβασα το cm9 20/08/2012 έτοιμο converted σε BM_ για απευθείας φλασάρισμα από bootmenu.

Παιδιά, τώρα ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να βρει κάποιος την εν λόγω συσκευή;

Παρ'ότι η Wind το έχει βγάλει από το site της, υπάρχει περίπτωση να βρεις κάποιο σε κατάστημα (299 με 12 άτοκες). Ένας φίλος το βρήκε και το χτύπησε.

Αν το βρω στα 300 ευρώ θα το τσιμπήσω διαφορετικά θα κινηθώ προς nexus
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

651.167.26.XT910.Retail.en.EU αγορασμένο από το clove και μόλις ξεκίνησε το d/l του ICS.

Please όταν τελειώσει με το καλό μπορείς να μου πεις στοιχεία? Ποια έκδοση είναι και ημερομηνία κερνελ? Ευχαριστώ

παιδες να ρωτησω κατι σε οσους ξερουν η εκδοση τοθ razr μου ειναι 651.167.21.ΧΤ910 K ακομη δεν μου βγαζει καποια ενημερωση εχοθμε τιποτα υποψη??

ευχαριστω

παιδες να ρωτησω κατι σε οσους ξερουν η εκδοση τοθ razr μου ειναι 651.167.21.ΧΤ910 K ακομη δεν μου βγαζει καποια ενημερωση εχοθμε τιποτα υποψη??

ευχαριστω

Τα ίδια και σε μένα με την ίδια έκδοση. Περιμένουμε.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έλαβε κανείς τίποτα σήμερα; Βλέπω ότι πολλοί άρχισαν να το λαμβάνουν απόψε σε UK, Ρουμανία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Εγώ τίποτα ακόμα!

ορίστε παρακάτω το επίσημο update αρχείο σε ICS της έκδοσης Retail.

https://hotfile.com/dl/168561569/faf1b93/Blur_Version.651.167.26.XT910.Retail.en.EU.zip.html

Αυτό το περνάμε πάνω από το. 3retail.eu;

Υπάρχει σύνδεσμος σε xda;

Νίκος

Αυτό το περνάμε πάνω από το. 3retail.eu;

Υπάρχει σύνδεσμος σε xda;

ναι. λογικα πρεπει να γινει με τον οδηγο του frastgr. Ευχαριστούμε frastgr για το link. Φίλε taigetos απο τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασια γιατί να μην πας πια στην nonefsgi? Εγώ πάντως που ασχολούμαι με τις custom, από τη στιγμή που μου δεουλεύουν όλα τέλεια με βάση τη leak, αυτή τη στιγμή δεν περνάω καμία επίσημη.

Edited by SpArchon

ναι. λογικα πρεπει να γινει με τον οδηγο του frastgr. Ευχαριστούμε frastgr για το link. Φίλε taigetos απο τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασια γιατί να μην πας πια στην nonefsgi? Εγώ πάντως που ασχολούμαι με τις custom, από τη στιγμή που μου δεουλεύουν όλα τέλεια με βάση τη leak, αυτή τη στιγμή δεν περνάω καμία επίσημη.

Δεν έχω σκοπό να περάσω την επίσημη από την στιγμή που η leak είναι αστέρι.

Απλά ήθελα να διαβάσω λίγο.

Όταν με το καλό γυρίσω από τις διακοπές θα δοκιμάσω να περάσω στο 2ο partition την fts ή την cm9. Ποια από τις 2 θα μου πρότεινες;

Ευχαριστούμε και για τον κόπο που έκανες για τον οδηγό.

Νίκος

Βγήκε και η αντίστοιχη έκδοση της retail.Eu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849744

Το αναφέρω πέντε ποστ πιο πάνω. Σε ότι αφορά τη ρομ είναι ακριβώς ίδια με την NonEFIGS δλδ kernel, radio κλπ. Άρα το προηγούμενο leak ηταν κάποιο test ή developer update διότι είχε κάποια διαφορετικά στοιχεία (μεταγενέστερα) όπως και αριθμό έκδοσης 676.228.3 (αν θυμάμαι καλά).

Edited by frastgr
frastgr

Το αναφέρω πέντε ποστ πιο πάνω. Σε ότι αφορά τη ρομ είναι ακριβώς ίδια με την NonEFIGS δλδ kernel, radio κλπ. Άρα το προηγούμενο leak ηταν κάποιο τεστ ή developer update διότι είχε κάποια διαφορετικά στοιχεία (μεταγενέστερα).

Εφόσον το προγενέστερο leak δούλευε κανονικά δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει κάποιος. Το wifi στο leak είναι πολύ καλύτερο!

Εφόσον το προγενέστερο leak δούλευε κανονικά δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει κάποιος. Το wifi στο leak είναι πολύ καλύτερο!

Ένας λόγος είναι η εγγύηση εφόσον το κινητό κάποιου ήταν εξαρχής σε Retail έκδοση. Το wifi ήταν καπως καλύτερο αλλά είχα παρατηρήσει κάποια bugs τα οποία δεν υπάρχουν στις επίσημες αναβαθμίσεις όπως στις ρυθμίσεις του ήχου δεν εμφάνιζε αρχεία που είχα στην εξωτερική κάρτα απευθείας, αν χρησιμοποίησες το screen on and off για κλείδωμα της οθόνης, μόλις πατούσες για κλείδωμα η οθόνη αναβόσβηνε κλπ. Τελικά με το gps δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δουλεύει άψογα στην nonefigs, έκανα πολλά τεστ πιάνει και σε κλειστό χώρο σε 3-5 δευτερόλεπτα.το πρόβλημα ήταν με το ndrive και την έκδοση που είχα. Τα igo, Navigon, sygic δουλεύουν άψογα. Κατεβάστε και το gps status από το app store να το διαπιστώσετε. Στο xda τελικά, αναφέρουν όχι ότι δεν δουλεύει το gps στην επίσημη τελική έκδοση, αλλά ότι δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για λεπτομέρειες δορυφόρων κλπ. Άρα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ που έλεγαν εξαρχής ότι δουλεύει το gps σωστά, είχαν δίκιο.

Edited by frastgr
frastgr

Φίλε είναι ζήτημα ημερών να πάρεις την official από την Moto. Κάνε λίγο υπομονή.

Εγώ κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837971?? το update το πέρασα στη sd card που την είχα κανει format εκανα στο κινητό επαναφορά εργ. ρυθμ. και μετά apply update from sdcard και έτοιμη η αναβάθμιση! χωρίς ροοτ!

Εγώ κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837971?? το update το πέρασα στη sd card που την είχα κανει format εκανα στο κινητό επαναφορά εργ. ρυθμ. και μετά apply update from sdcard και έτοιμη η αναβάθμιση! χωρίς ροοτ!

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και εγώ!

Χάνω όμως την εργοστασιακή εγγύηση? Μάλλον ρητορική είναι η ερώτησή...:)

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και εγώ!

Χάνω όμως την εργοστασιακή εγγύηση? Μάλλον ρητορική είναι η ερώτησή...:)

Δε χάνεις την εγγυηση. Είναι η επίσημη αναβάθμιση.

Αν όντως ισχύει το πρόβλημα του gps σε κάποιους, υπάρχει κάποιος που να είναι διατεθιμένος να δοκιμάσει ένα generic gps patch flashable .zip από custom recovery? Αν ναι ας μου στείλει πμ, πρέπει να ξέρει τι κάνει και να ξέρει πώς να επαναφέρει το τηλέφωνο σε περίπτωση brick. Το πιο πιθανό είναι να δουλέψει χωρίς πρόβλημα και στην ουσία το patch αλλάζει κάποιες τιμές στο conf αρχεία του gps και του a-gps. Λειτουργεί σε πάρα πολλές συσκευές και tablets που έχουν πρόβλημα με το gps που δεν κλειδώνει δορυφόρους. Εγώ το έβαλα προχτές στο tablet που πήρα και από εκεί που δεν έβλεπε πάνω από 2 δορυφόρους και δεν έκανε ποτέ lock fix, τώρα βρίσκει πάνω από 8 και κλειδώνει σε 20 sec max.

Edited by SpArchon

• The title was changed to Motorola RAZR XT910