R_Bachman Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Όταν σου βγάλει το ρομποτάκι που είναι ξάπλα πάτα ταυτόχρονα τα volume up και volume down. Τότε θα σου βγάλει το μενού του recovery :up: Tο αρχείο βάλτο στην "εσωτερική" sd card και όχι στη micro sd σου. SpArchon, κάνω άσχετο quote για να σε ευχαριστήσω που μου έλυσες διάφορες απορίες σε αρκετά από τα ποστ σου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 μπελάς σας βρήκα μαζί μου.. επανέρχομαι δριμύτερος. Εχουμε και λέμε, εντυπώσεις ΦΟΒΕΡΕΣ.. βεβαια εχω κάποια θεματακια με κάποια προγράμματα που τρέχανε καλά στην GB (π.χ Sygic) Αλλά το μεγάλο σπάσιμο ειναι οτι δεν σου δείχνει στην κάτω μεγάλη μπάρα πάνω στα εικονίδια ΜΗΝΥΜΑΤΑ κ ΤΗΛΕΦΩΝΟ πόσα αδιάβαστα έχεις.. (στο Arc τα έδειχνε..) Υπάρχει τρόπος (μεσω άλλο μενού ισως) να βλέπω πάνω στο Ιcon πόσα αδιαβαστα μυνήματα/κλήσεις/email είχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Υπάρχει τρόπος (μεσω άλλο μενού ισως) να βλέπω πάνω στο Ιcon πόσα αδιαβαστα μυνήματα/κλήσεις/email είχα? Υπάρχει και η λύση κάποιου εναλλακτικού launcher (πχ. Go launcher) που εκτός του ότι είναι περισσότερο smooth και μακράν πιο παραμετροποιήσιμος, κάνει και αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 το πηρα και εγω τελικα και μου αρεσει παρα πολυ σαν τηλέφωνο...αλλα ρε παιδιά..ειμαι στο διπλανο δωμάτιο που με ενα σαμσουνγ του κωλου τηλέφωνο εχω φουλ σημα wifi ενω με το μοτο εχω μια γραμμη και αυτη μετα δυσκολιας...τοσο χαλια ειναι το σημα του στο wifi ? υπαρχει κανας τροπος να το ανεβάσουμε ? ειμαι στην 2.6 εκδοση android ακομα...hardwariko ειναι το προβλημα η λογο λογισμικου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Για το έξτρα update οδηγίες εδώ (έχει και οδηγίες για ροοτ): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E676.226.3.en.EU%20%28For%20Retail%20EU%29%20ICS%20Leak%20[uPDATE] Επίσης εύκολος τρόποσ για ροοτ εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710871 Τέλος θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγη ώρα και να περάσεις για launcher τον nova. Αολουθησα το πρωτο LINK και έκανα τα 2 βήματα. Τώρα δηλαδή ειμαι rooted? Πως το βλέπω οτι η συσκευη μου ειναι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Αολουθησα το πρωτο LINK και έκανα τα 2 βήματα. Τώρα δηλαδή ειμαι rooted? Πως το βλέπω οτι η συσκευη μου ειναι rooted? Πήγαινε στις εφαρμογές και δες αν έχει εγκατασταθεί το supersu. :) Και για να κάνουμε unroot, αν χρειαστεί ή θέλουμε, πάμε στην εφαρμογή supersu, settings, full unroot. Edited July 21, 2012 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πήγαινε στις εφαρμογές και δες αν έχει εγκατασταθεί το supersu. :) Και για να κάνουμε unroot, αν χρειαστεί ή θέλουμε, πάμε στην εφαρμογή supersu, settings, full unroot. Thanks Taigetos, οντως υπάρχει η εφαρμογη Superuser. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos35 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Μπορείς να γράψεις το link για το καλώδιο σε παρακαλώ? http://www.skroutz.gr/c/700/audio-video-kalodia.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+micro Κοίτα εδώ να βρεις hdmi κανονικό σε hdmi micro. Εγώ πήρα ένα κοντά στα 6 ευρώ απο το play247. Το μεγαλύτερο μήκος που έχω δει ειναι 3m Edit: το αρχικό λινκ ήταν λάθος. Η ζέστη βλέπετε Edited July 21, 2012 by marinos35 Παράθεση Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Υπάρχει και η λύση κάποιου εναλλακτικού launcher (πχ. Go launcher) που εκτός του ότι είναι περισσότερο smooth και μακράν πιο παραμετροποιήσιμος, κάνει και αυτό που θέλεις. Thanks, ο Νοβα που γράφουν οι προλαλήσαντες το κάνει ? μεταξύ Nova και Go Launcher ποιος ειναι πιο Light ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πάιδες δεν ξέρω αν πρέπει να ποστάρω εδ'ω ή αν υπάρχει αντιστοιχη ενότητα. Ειμαι rooted και θελω να απεγκαταστατησω κάποιοες εφαρμογες που ήταν προεγκατεστημένες. (πχ Kindle Books) Από την διαχείριση εφαρμογών δεν μου επιτρεπει να απεγκαταστησω καμία από τις ήδη προεγκατεσημενες, πάρα μόνο αυτες που κατέβασα εγώ. Χρειάζομαι κάποιa επιπλέον εφαρμογή? Πρέπει να προσέξω κάτι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Thanks, ο Νοβα που γράφουν οι προλαλήσαντες το κάνει ? μεταξύ Nova και Go Launcher ποιος ειναι πιο Light ? Ο Nova αν θυμάμαι καλά δεν το έχει, το έχει όμως σίγουρα ο GO και ο ADW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πάιδες δεν ξέρω αν πρέπει να ποστάρω εδ'ω ή αν υπάρχει αντιστοιχη ενότητα. Ειμαι rooted και θελω να απεγκαταστατησω κάποιοες εφαρμογες που ήταν προεγκατεστημένες. (πχ Kindle Books) Από την διαχείριση εφαρμογών δεν μου επιτρεπει να απεγκαταστησω καμία από τις ήδη προεγκατεσημενες, πάρα μόνο αυτες που κατέβασα εγώ. Χρειάζομαι κάποιa επιπλέον εφαρμογή? Πρέπει να προσέξω κάτι? Ευχαριστω Titanium Backup από play store. Προσωπικά δεν έχω απεγκαταστήσει καμία εφαρμογή τις κάνω freeze. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 παιδιά, headset με μικρόφωνο τι προτείνετε.. γιατι αυτά που ειχε μέσα με τα μαξιλαράκια ειναι για τα μπάζα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not123 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Κάτοχος από τον Ιανουάριο 2 Razr πέρασα και εγώ την 672.180.33 με τις οδηγίες που βρήκα εδώ μεσά (ευχαριστώ τα παιδιά για τους οδηγούς) και σήμερα πέρασα και το update 676.226.3.en.EU (For Retail EU) ICS Leak [uPDATE] Να επιβεβαιώσω και εγώ πως είμουνα στην Nonefigs και ακολοθούντας τις οδηγίες όλο πήγανε νεράκι... Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1ον Μετά το update σε ICS το πληκτρολόγιο αντί να αλλάζει γλώσσα με swype επάνω από το spacebar σε ελληνικά αγγλικά τώρα θέλει παρατεταμένο πάτημα το space και μετά επιλογή που είναι αρκετά πιο χρονοβόρο. Υπάρχει τρόπος αλλαγής αυτής της ρύθμισης? 2) Μετά το update δεν μπαίνει στο ειδήσεις και καιρός με κανένα τρόπο. Υπάρχει τρόπος να κάνω καμία επαναφορά μόνο για την συγκεκριμένη εφαρμογή? 3) Η δεύτερη συσκευή ,της γυναίκας μου, είναι από αυτές που ήρθανε updated σε 2.3.6 en.EU μπορώ να περάσω και σε αυτή ICS με τον παραπάνω τρόπο? Ευχαριστώ! P.s. Δεν είμαι ροοτ ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Με τη βοηθεια ενος φιλου οδηγιες για root στα ελληνικα Εδω σε αυτον τον οδηγο, σου δειχνει βημα βημα με φωτο πως θα το κανεις. http://droidrazrroot.com/droid-razr-root/how-to-root-droid-razr-on-ics-windowsmaclinux/ Υπαρχει επισης και σε βιντεο αν σε βοηθαει καλυτερα. http://androidroot.org/watch_video.php?v=X839DK454N3G Πρωτα απο ολα, καλο ειναι να εχεις εγκαταστησει τους drivers της συσκευης, σου στον υπολογιστη σου, αναλογως με το συστημα που εχεις. Δηλαδη αν ειναι 32 bit η 64bit. Εδω θα βρεις τα δυο αυτα αρχειακια και θα εγκαταστησεις το καταλληλο. http://androiddrivers.net/motorola-android-drivers/download-motorola-droid-razr-windows-drivers/ Πρωτο βημα λοιπον. 1.Αρχικα τσεκαρεις για να εισαι σιγουρος αν εχεις την εκδοση 4.0.3 η παραπανω (4.0.4). 2.Πηγαινεις στις ρυθμισεις > developer options (επιλογες προγραμματιστη) και τικαρεις τον εντοπισμο σφαλματων usb (usb debugging). 3.Μετα συνδεεις το usb καλωδιο στο κινητο, με τον υπολιστη. 4.Κατω απο το usb computer connection, σιγουρεψου οτι εχεις τικαρει και το MTP. 5.Κατεβασε το αρχειο Download DroidRazrRoot.com_ICS.zip (απο εδω http://downloadandroidrom.com/file/DroidRazr/rooting/DroidRazrRoot.com_ICS.zip) και αποσυμπιεσε το στον υπολογιστη σου, εκει θα βρεις εναν φακελο με τα απαραιτητα αρχειακια. 6.Τρεξε το αρχειο RootWindows.bat κανοντας διπλο κλικ και ασε το να κανει την διαδικασια μεχρι να τελειωσει και να κανει το τελευταιο reboot, μετα το αποσυνδεεις απο τον υπολογιστη σου. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ερωτησεις : α) Εκανα hard reset μπας και γινει καμια αναβαθμιση απο την .21 στην .26 αλλα δεν γινεται τιποτα ρε παιδες..δεν θελω να περασω απο XDA γιατι δεν θελω να χασω την εγγυηση και θελω οταν βγουν ενημερωσεις να τις εχω αμεσα..υπαρχει τροπος να το αναγκασω να παρει την ενημερωση αλλιως ? β) Μετα το hard reset το τηλ μου κανει σαν να κολαει λιγο δεν ξερω ισως ειναι ιδεα μου ..εκανα απεγκατασταση κατι εφαρμογες και εκανε ρεσετ μονο του το τηλ μια φορα..μετα δεν το ξανακανε ... γ) συνδεθηκα στο google play και μου κατεβασε κατι αλλες εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει σε ενα αλλο τηλεφωνο που ειχα..πως εγινε αυτο ? μονο του με το που συνδεθηκα στο πλαυ με τον λογαριασμο μου του gmail μου τις κατεβασε..πως μπορω να διαχειριστω ποιες εφαρμογες εχω συνδεσει με τον λογαριασμο μου και τι να κανει επαναφορα?(γιατι κατι τετοιο εκανε..) Ευχαριστώ... Την μπαταρια την αφησα να φορτισει στο 10% περιπου και μετα την εβαλα για φορτιση μεχρι το 100% και το εβγαλα...δεν χρειαζεται να το αφησω 8 ωρες κτλπ οπως παλια ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 εγώ θα σου απαντήσω μόνο για το θέμα της μπαταρίας(για τα άλλα ας μιλήσει κανένας που του 'χει τύχει κάτι παρόμοιο, αν και θέμα αναβάθμισης δεν παίζει για την ώρα).Η μπαταρία για να φτάσει το max της απόδοσης θέλει 2-3 πλήρεις φορτίσεις από την αρχή, άσχετα αν είναι παλιά ή όχι.Αυτό το ξέρω και από εμπειρία με σύγχρονα τηλέφωνα , αλλά και από τον αδερφό μου που κάνει μάθημα στο πανεπιστήμιο και Τ.Ε.Ι. για τηλεπικοινωνίες και είναι και αρκετά γκατζετάκιας για να το ξέρει.Όχι ότι θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της αν κάνεισ διαφορετικά(θεωρητικά δλδ), απλά δε θα δεις το max της απόδοσης της(στα είπα με απλά λόγια, έχω και πιο σύνθετη εξήση αν θες:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ερωτησεις : α) Εκανα hard reset μπας και γινει καμια αναβαθμιση απο την .21 στην .26 αλλα δεν γινεται τιποτα ρε παιδες..δεν θελω να περασω απο XDA γιατι δεν θελω να χασω την εγγυηση και θελω οταν βγουν ενημερωσεις να τις εχω αμεσα..υπαρχει τροπος να το αναγκασω να παρει την ενημερωση αλλιως ? β) Μετα το hard reset το τηλ μου κανει σαν να κολαει λιγο δεν ξερω ισως ειναι ιδεα μου ..εκανα απεγκατασταση κατι εφαρμογες και εκανε ρεσετ μονο του το τηλ μια φορα..μετα δεν το ξανακανε ... γ) συνδεθηκα στο google play και μου κατεβασε κατι αλλες εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει σε ενα αλλο τηλεφωνο που ειχα..πως εγινε αυτο ? μονο του με το που συνδεθηκα στο πλαυ με τον λογαριασμο μου του gmail μου τις κατεβασε..πως μπορω να διαχειριστω ποιες εφαρμογες εχω συνδεσει με τον λογαριασμο μου και τι να κανει επαναφορα?(γιατι κατι τετοιο εκανε..) Ευχαριστώ... Την μπαταρια την αφησα να φορτισει στο 10% περιπου και μετα την εβαλα για φορτιση μεχρι το 100% και το εβγαλα...δεν χρειαζεται να το αφησω 8 ωρες κτλπ οπως παλια ετσι ? α) η rom που έχουμε περάσει είναι official και δεν χάνεις την εγγύηση, δεν ξέρω ποιος σου είπε το αντίθετο. Περιμένεις για ics ίσως κάποια στιγμή τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Titanium Backup από play store. Προσωπικά δεν έχω απεγκαταστήσει καμία εφαρμογή τις κάνω freeze. Εγκατεστησα το titanium Backup και όταν ξεκινά η φαρμογή μου βγάζει μηνυμα: Sorry i could not acquire root privilages. This aplication will NOT work! Please verify that your rom is rooted and includes BusyBox and try again. Thiw attemp was made using the "/system/bin/su" command :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Εγκατεστησα το titanium Backup και όταν ξεκινά η φαρμογή μου βγάζει μηνυμα: Sorry i could not acquire root privilages. This aplication will NOT work! Please verify that your rom is rooted and includes BusyBox and try again. Thiw attemp was made using the "/system/bin/su" command :confused: Σημαίνει ότι δεν είσαι rooted. Ξανάκανε τη διαδικασία για ρουταρισμα και σιγουρέψου ότι στα developer options έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging. Κατά τη διάρκεια του ρουταρισματοσ θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό 2 η 3 φορές ανάλογα ποια μέθοδο χρησιμοποιείς. Όταν τελειώσει θα μπουταρει μόνο του. Τότε δες εάν υπάρχει το superuser. Εάν ναι, απλά τρέξε το μια φορά και κλείσε το. Λογικα πια θα είσαι rooted και θα δουλεύει και το ΤιΒυ. Edit: sorry μάλλον κάτι δε διάβασα σωστά. Εφόσον έχεις το superuser. Άνοιξε το μια φορά και κάνε μια επανεκκίνηση.εάν δε δουλέψει έτσι το titanium, κατέβασε από τι πλει το busybox άνοιξε το και κάνε το εγκατάσταση.λογικά όλα θα είναι εντάξει μετά. Απαντώντας σε ένα πμ, είπα να αντιγράψω την απάντηση μου και εδώ για όποιον επιχειρεί πρώτη φορά να φλασαρει custom rom. Η ερωτηση αφορούσε το πως μετά την custom rom μπορώ να γυρίσω στην αρχική μου ρομ. Λοιπόν. Από τη στιγμή που θέλεις να βάλεις custom rom (που το προτείνω με χίλια), αναγκαστικά θα πρέπει να είσαι rooted και να βάλεις custom recovery. Θα κατεβάσεις από το πλέι το bootmenu manager θα το ανοίξεις και θα κάνεις ότι σου λέει. Όταν τελειώσει και είναι όλα τικαρισμενα, θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις. Κάνεις επανεκκίνηση και μετά το dual core ths Motorola θα δεις ένα νέο μενου. Εκει απλά ακουμπά την οθόνη και θα επιλέξεις custom recovery. Ανεβοκατεβαινεις με τα κουμπιά της έντασης και επιλέγεις με το power. Εκεί θα κοιτάξεις να έχεις φουλ μπαταρία για ασφαλεια. Θα πας backup and restore και θα κάνεις ένα full backup. Θα πάρει αρκετή ώρα μην τρομαξεις, αυτό το backup λέγεται nandroid backup και στην ουσία είναι όλο τι σύστημα σου ακριβώς όπως τι έχεις αυτή τη στιγμή.με τις επαφές σου, τους ρυθμίσεις σου, τις εφαρμογές σου τα πάντα όλα. έτσι λοιπόν, όποτε το θελήσεις κάνεις restore με τον ίδιο τρόπο και έχεις τα πάντα εργοστασιακά. Αφού λοιπόν κάνεις το μπακαπ σου, τότε θα βάλεις οποιαδήποτε custom rom θέλεις να δοκιμάσεις. Να συμπληρώσω ότι από τη στιγμή που κάποιος τείνει να γίνει crackflasher και όχι μόνο, καλό είναι να έχει πάντα κάπου, έστω και στον υπολογιστή του αποθηκευμένο ένα δικό του nandroid backup. Τέλος, εάν κάποιος γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω και ας είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τέτοιες διαδικασίες, ας κάνει backup τα πάντα εκτός του webtop partition (αρκεί να μη το κανει φορματ αργοτερα), αφού στην ics είναι ουσιαστικά άχρηστο. Την ίδια δουλειά ως προς την custom recovery, με το bootmenu kanei to cwm touch που υπάρχει κ αυτό στο xda, το έχω δοκίμασει, όμως δε το προτείνω γιατί δεν έχω κάνει restore με αυτό και κυρίως γιατί δεν λειτουργεί @boot. δηλαδή πρακτικά, εάν κάτι πάει στραβά σε ένα φλασαρισμα, ο μόνος τρόπος επιστροφής θα είναι το rsd. Edited July 21, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 http://www.skroutz.gr/c/700/audio-video-kalodia.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+micro Κοίτα εδώ να βρεις hdmi κανονικό σε hdmi micro. Εγώ πήρα ένα κοντά στα 6 ευρώ απο το play247. Το μεγαλύτερο μήκος που έχω δει ειναι 3m Edit: το αρχικό λινκ ήταν λάθος. Η ζέστη βλέπετε Πρέπει να προσέξω να είναι έκδοση 1.3 η 1.4 το καλώδιο η δεν έχει σημασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Σημαίνει ότι δεν είσαι rooted. Ξανάκανε τη διαδικασία για ρουταρισμα και σιγουρέψου ότι στα developer options έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging. Κατά τη διάρκεια του ρουταρισματοσ θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό 2 η 3 φορές ανάλογα ποια μέθοδο χρησιμοποιείς. Όταν τελειώσει θα μπουταρει μόνο του. Τότε δες εάν υπάρχει το superuser. Εάν ναι, απλά τρέξε το μια φορά και κλείσε το. Λογικα πια θα είσαι rooted και θα δουλεύει και το ΤιΒυ. Edit: sorry μάλλον κάτι δε διάβασα σωστά. Εφόσον έχεις το superuser. Άνοιξε το μια φορά και κάνε μια επανεκκίνηση.εάν δε δουλέψει έτσι το titanium, κατέβασε από τι πλει το busybox άνοιξε το και κάνε το εγκατάσταση.λογικά όλα θα είναι εντάξει μετά. Απαντώντας σε ένα πμ, είπα να αντιγράψω την απάντηση μου και εδώ για όποιον επιχειρεί πρώτη φορά να φλασαρει custom rom. Η ερωτηση αφορούσε το πως μετά την custom rom μπορώ να γυρίσω στην αρχική μου ρομ. Λοιπόν. Από τη στιγμή που θέλεις να βάλεις custom rom (που το προτείνω με χίλια), αναγκαστικά θα πρέπει να είσαι rooted και να βάλεις custom recovery. Θα κατεβάσεις από το πλέι το bootmenu manager θα το ανοίξεις και θα κάνεις ότι σου λέει. Όταν τελειώσει και είναι όλα τικαρισμενα, θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις. Κάνεις επανεκκίνηση και μετά το dual core ths Motorola θα δεις ένα νέο μενου. Εκει απλά ακουμπά την οθόνη και θα επιλέξεις custom recovery. Ανεβοκατεβαινεις με τα κουμπιά της έντασης και επιλέγεις με το power. Εκεί θα κοιτάξεις να έχεις φουλ μπαταρία για ασφαλεια. Θα πας backup and restore και θα κάνεις ένα full backup. Θα πάρει αρκετή ώρα μην τρομαξεις, αυτό το backup λέγεται nandroid backup και στην ουσία είναι όλο τι σύστημα σου ακριβώς όπως τι έχεις αυτή τη στιγμή.με τις επαφές σου, τους ρυθμίσεις σου, τις εφαρμογές σου τα πάντα όλα. έτσι λοιπόν, όποτε το θελήσεις κάνεις restore με τον ίδιο τρόπο και έχεις τα πάντα εργοστασιακά. Αφού λοιπόν κάνεις το μπακαπ σου, τότε θα βάλεις οποιαδήποτε custom rom θέλεις να δοκιμάσεις. Να συμπληρώσω ότι από τη στιγμή που κάποιος τείνει να γίνει crackflasher και όχι μόνο, καλό είναι να έχει πάντα κάπου, έστω και στον υπολογιστή του αποθηκευμένο ένα δικό του nandroid backup. Τέλος, εάν κάποιος γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω και ας είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τέτοιες διαδικασίες, ας κάνει backup τα πάντα εκτός του webtop partition (αρκεί να μη το κανει φορματ αργοτερα), αφού στην ics είναι ουσιαστικά άχρηστο. Την ίδια δουλειά ως προς την custom recovery, με το bootmenu kanei to cwm touch που υπάρχει κ αυτό στο xda, το έχω δοκίμασει, όμως δε το προτείνω γιατί δεν έχω κάνει restore με αυτό και κυρίως γιατί δεν λειτουργεί @boot. δηλαδή πρακτικά, εάν κάτι πάει στραβά σε ένα φλασαρισμα, ο μόνος τρόπος επιστροφής θα είναι το rsd. Μια πρόταση:υπάρχει θέμα με οδηγούς στο forum. Με απλό copy paste και λίγες διορθώσεις θα μπορούσατε να ποστάρετε εκεί οδηγούς. Με ένα πμ στον Sakiss θα μπορούσαν να υπάρχουν λινκ στο 1ο ποστ.Έτσι θα είναι πιο εύκολο να δοθεί ένα λινκ σε πολλές απορίες.Θερμή παράκληση σε taigetos, SpArchon κ.α. αν και όταν βρείτε χρόνο ας κάνετε κάποιους οδηγούς εκεί. Με τον οδηγό του taigetos, η rom είναι official και η motorola hellas είναι ανεκτική και μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα εγγύησης(με κάθε επιφυλακτικότητα από την μεριά μου, παραθέτω τι υποστηρίζουν συμφορουμίτες και τις εμπειρίες τους). Με custom (αυτό που πόσταρε ο SpArchon),χάνεις την εγγύηση. Λογικά με rsd μπορείς να ξαναγυρίσεις σε ics official(?)....(αν η βλαβη που έχεις το επιτρέπει). Άσχετο αλλά δείτε και αυτό το θάψιμο για το razr. Αχώνευτος ο τύπος αλλά παίζει να μην έχει άδικο. Περίμένω σχόλια(δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί) . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εγω εχω να πω γιαυτο το βίντεο.....μαλ..ιες.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 παιδια εχει περασει κανεις την custom rom epsilon?αν ναι πως σας φαινεται; Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 καλημερα την εχω περασει εγω καλη γρηγορη και σταθερη μια φορα μου πεταξε ενα σφαλμα αλλα κανωντας επανεκινηση δεν το ξανακανε.εφαγα ολο το πρωι εχτες ψαχνωντας καποια στιγμη δεν αναβε καθολου το τηλεφωνο ειχε κολλησει στο σταρταπ.τελικα πατωντας ολα τα κουμπια το εσβησα ,το αναβω σε recovery μπαινω σε ap mode και τρεχω το rsd lite με ειχε πιασει κρυος ιδρωτας για καλη μου τυχη ειδε τη συσκευη οποτε επανεφερα τη μαμα της μοτο και ολα πηγαν καλα.να αναφερω οτι ειχα περασει και το leak update και το ειχα και root το rsd ομως δεν μασησε με πηγε στην εκδοση 33.Τελικα επειδη ο τολμων νικα τα εκανα ολα παλι απο την αρχη και τελικα εκατσε αποσο καταλαβα το σφαλμα μου ηταν οτι την πρωτη φορα δεν εκανα παντου φορματ μεσα απο το boot manager ειχα κανει μονο το davnick format (δεν θυμαμαι ακριβως τον ορο).τελικα δεν χρειαζεται nandroid backup προσωπικη μου γνωμη παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts