Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, μια ερώτηση σχετικά με τη μπαταρία. Πόσο περίπου βγάζει στον καθένα σας γιατί βλέπω ότι είναι αρκετά περιορισμένη η διάρκεια με την stock. Όταν λέτε οτι βγάζει μέρα τι εννοείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ ή 24 ώρες? Το δικό μου αν το πειράζω σε λογικά πλαίσια ζήτημα να βγάλει 10ώρες, και όταν λέω το πειράζω εννοώ κανά μισάωρο τηλέφωνο, μερικά μηνύματα, λίγο browsing αυτά. Αν τολμήσω και βάλω gps ή κανά παιχνίδι ούτε για πλάκα δε βγάζει 10ωρο. Και έχω ρυθμίσει ότι μπορώ για να μειώσω το πόσο καταναλώνει δηλ. από φωτεινότητα οθόνης κτλ. Είναι και σε εσάς έτσι τα πράγματα, είναι φυσιολογικό αυτό? Είχα το desire και είχα αγανακτήσει με τη μπαταρία, είναι και αυτό ανάλογο?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, μια ερώτηση σχετικά με τη μπαταρία. Πόσο περίπου βγάζει στον καθένα σας γιατί βλέπω ότι είναι αρκετά περιορισμένη η διάρκεια με την stock. Όταν λέτε οτι βγάζει μέρα τι εννοείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ ή 24 ώρες? Το δικό μου αν το πειράζω σε λογικά πλαίσια ζήτημα να βγάλει 10ώρες, και όταν λέω το πειράζω εννοώ κανά μισάωρο τηλέφωνο, μερικά μηνύματα, λίγο browsing αυτά. Αν τολμήσω και βάλω gps ή κανά παιχνίδι ούτε για πλάκα δε βγάζει 10ωρο. Και έχω ρυθμίσει ότι μπορώ για να μειώσω το πόσο καταναλώνει δηλ. από φωτεινότητα οθόνης κτλ. Είναι και σε εσάς έτσι τα πράγματα, είναι φυσιολογικό αυτό? Είχα το desire και είχα αγανακτήσει με τη μπαταρία, είναι και αυτό ανάλογο?

Εμένα κρατάει ακριβώς 24 ώρες με αρκετές ώρες ανοιχτό το WiFi κ καμιά ώρα παιχνίδια αλλά δεν κάνω πολλές κλήσεις γύρω στο 10-20 λεπτά την ημέρα. Επίσης φωτεινότητα την έχω στο 0%.

Όσον αφορά το θέμα μπαταρία έχω κάνει δύο διαπιστώσεις που ίσως φανούν χρήσιμες:

1) Όταν το φορτίζω στον υπολογιστή (πιο αργή φόρτιση) έχω την εντύπωση ότι διαρκεί περισσότερο

2) Το Wifi ναι μεν καταναλώνει αλλά αυτό που πραγματικά καταβροχθίζει την μπαταρία είναι ο συγχρονισμός. Είχα ανοιχτό το wifi για 3 ώρες χωρίς να έχω τον συγχρονισμό, και φυσικά χωρίς να ασχολούμαι με το κινητό, και η μπαταρία έπεσε μόνο 3%.

Ποσο καιρο το εχεις το κιν??Εγω τωρα ειμαι στην 4η φορτιση και το κινητο ειναι στις 35 ωρες ανοιχτο με κανα μισαωρο τηλεφωνηματα και 2ωρο ινετ ανοιχτο και ψαξιμο στο play store και ειναι στο 61%.Μετα την 3η φορτιση βλεπω διαφορα

Μοθ το εκανε και στην 2.3.6. Επισης διαβαζω την ιδια συμπεριφορα σε παρα πολλα αλλα μοντελα. Οποτε, μην ανησυχεις...

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση και κατι αλλο που μου εχουν αναφερει και δεν μου αρεσε ειναι πως οταν εχω μια κληση (οταν μιλαω δηλαδη) η ενταση της φωνης μου μεσω της συσκευη ειναι λιγο χαμηλη (και μιλαω κανονικα) πχ με ενα nokia x3 που εχω πιο δυνατα σε ενταση ακουγετε η φωνη μου σε σχεση με το xt910 τι μπορει να παιζει?υπαρχει καποια ρυθμιση να αυξησω πχ καποια ενταση?η παιζει καποιο προβλημα?

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Ποσο καιρο το εχεις το κιν??Εγω τωρα ειμαι στην 4η φορτιση και το κινητο ειναι στις 35 ωρες ανοιχτο με κανα μισαωρο τηλεφωνηματα και 2ωρο ινετ ανοιχτο και ψαξιμο στο play store και ειναι στο 61%.Μετα την 3η φορτιση βλεπω διαφορα

Το έχω μερικές μέρες, το έχω ήδη φορτίσει 4-5 φορές και ούτε καν πλησιάζω το χρόνο που περιγράφεις. Είσαι σε stock?

Το έχω μερικές μέρες, το έχω ήδη φορτίσει 4-5 φορές και ούτε καν πλησιάζω το χρόνο που περιγράφεις. Είσαι σε stock?

Ναι σε στοκ ειμαι,2.3.6 ειχε μεσα.Θα το αναβαθμισω με την επισημη 4αρα οταν βγει ota.Στην πρωτη φορτιση μου ειχα παει 8 ωρες αλλα το ειχα σκισει για να το μαθω,οσο περναει ο καιρος κανω μονο τα βασικα,δηλ λιγο νετ καθε μερα και λιγα τηλεφωνηματα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιγουρα καθε φορτιση δεν θα μου βγαζει τοσες ωρες,ειναι αναλογα του τι κανεις με το κιν

ρε παιδια αν μπορει να με βοηθησει καποιος. Εχω την rom 651.73.30.xt910.nonefigsretail.en.eu. Ειτε το εχω rooted και παω να κανω OTA update δεν μου βρισκει τπτ! Ειτε το κανω root και παω να βαλω οποιαδηποτε αλλη rom παλι μου βγαζει προβληματα στο Update! αλλαξα και καρτα μνημης αλλα παλι τιποτα! ξερει κανεις κανενα τροπο να κανω Update?

ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB.

Ναι σε στοκ ειμαι,2.3.6 ειχε μεσα.Θα το αναβαθμισω με την επισημη 4αρα οταν βγει ota.Στην πρωτη φορτιση μου ειχα παει 8 ωρες αλλα το ειχα σκισει για να το μαθω,οσο περναει ο καιρος κανω μονο τα βασικα,δηλ λιγο νετ καθε μερα και λιγα τηλεφωνηματα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιγουρα καθε φορτιση δεν θα μου βγαζει τοσες ωρες,ειναι αναλογα του τι κανεις με το κιν

Και εγώ περιμένω για να κάνω επίσημη αναβάθμιση, αλλά επειδή βλέπω ότι ο χρόνος είναι αντίστοιχος με το desire που είναι χάλια ήθελα να δω αν είναι μόνο σε μένα ή γενικά και σε άλλους. Εγώ όταν το χρησιμοποιώ ρουφάει τη μπαταρία για πλάκα, είτε σε παιχνίδι είτε σε internet είτε απλά όταν το σκαλίζω. 35 ώρες με 60% ακόμα ούτε για αστείο δε πιάνω. Και από ότι βλέπω δεν υπάρχει καμιά εφαρμογή να τρώει τη μπαταρία, το android system έχει το περισσότερο και μετα display που το έχω στο ayto με το dimm screen on. Είμαι εγώ στο μέσο όρο ή ο φίλος Ougka?

Edited by lalakis77

Οσον αφορα τη μπαταρια η δικη μου εμπειρια λεει οτι μεσω wifi καταναλωνει ελαχιστα, αλλα μεσω gprs τη ρουφαει σα λυσσασμενο.

Κατα τ'αλλα τεραστιο ρολο παιζει και το ποσο μενει ανοιχτη η οθονη.

Εγω αλλες μερες δεν βγαζω ουτε 8 ωρες, κι αλλες ξεπερναω τις 40 ωρες οταν το χρησιμοποιω ελαχιστα.

Οσον αφορα το skype, οταν ξεκινησει η βιντεοκληση πηγαινετε κατω αριστερα που εχει το εικονειδιο της καμερας και επιλεξτε front camera.

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση και κατι αλλο που μου εχουν αναφερει και δεν μου αρεσε ειναι πως οταν εχω μια κληση (οταν μιλαω δηλαδη) η ενταση της φωνης μου μεσω της συσκευη ειναι λιγο χαμηλη (και μιλαω κανονικα) πχ με ενα nokia x3 που εχω πιο δυνατα σε ενταση ακουγετε η φωνη μου σε σχεση με το xt910 τι μπορει να παιζει?υπαρχει καποια ρυθμιση να αυξησω πχ καποια ενταση?η παιζει καποιο προβλημα?
Κοιτα, σε εμενα δεν εχει παραπονεθει κανεις ποτε. Υπαρχει ομως πιθανοτητα, αν εισαι σε θορυβωδες περιβαλλον, επειδη η συσκευη εχει τεχνολογια μειωσης των εξωτερικων θορυβων (εξου και τα επιπλεον μικροφωνα στην πλατη της. συσκευης) να μειωνει λιγο την ενταση της φωνης σου, προκειμενου να αποκοψει τους εξωτερικους ηχους. Με αλλα κινητα θα περνουσε στο συνομιλητη σου ολος ο θορυβος του περιβαλλοντος σου.

Αν ομως εισαι σε ησυχο περιβαλλον και παλι γινεται αυτο, τοτε δεν ισχυει αυτο που σου λεω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και εγώ περιμένω για να κάνω επίσημη αναβάθμιση, αλλά επειδή βλέπω ότι ο χρόνος είναι αντίστοιχος με το desire που είναι χάλια ήθελα να δω αν είναι μόνο σε μένα ή γενικά και σε άλλους. Εγώ όταν το χρησιμοποιώ ρουφάει τη μπαταρία για πλάκα, είτε σε παιχνίδι είτε σε internet είτε απλά όταν το σκαλίζω. 35 ώρες με 60% ακόμα ούτε για αστείο δε πιάνω. Και από ότι βλέπω δεν υπάρχει καμιά εφαρμογή να τρώει τη μπαταρία, το android system έχει το περισσότερο και μετα display που το έχω στο ayto με το dimm screen on. Είμαι εγώ στο μέσο όρο ή ο φίλος Ougka?

Πριν φανηκα υπεραισιοδοξος,τωρα απο τις πληροφοριες συστηματος λεει 28 ωρες ανοιχτο.....και ειμαι στο 56% της μπαταριας.Να σημειωσω οτι σημερα μιλησα 10 λεπτα στο κιν.Τις 35 θα τις πιασω σιγουρα παντως

Πριν φανηκα υπεραισιοδοξος,τωρα απο τις πληροφοριες συστηματος λεει 28 ωρες ανοιχτο.....και ειμαι στο 56% της μπαταριας.Να σημειωσω οτι σημερα μιλησα 10 λεπτα στο κιν.Τις 35 θα τις πιασω σιγουρα παντως

Για να καταλάβω, και σορρυ αν γίνομαι κουραστικός. 28 ώρες ανοιχτό και έχεις μιλήσει πόση ώρα, 10λεπτά?όλες τις υπόλοιπες ώρες το κινητό είναι σε λειτουργία ή απλά αναμονή?

μιλαγα σε ησυχο περιβαλλον και ακουγομουν απο οτι μου ειπαν λιγο χαμηλα και μερικες φορες κοβοταν και η φωνη μου τωρα δεν ξερω τι στο καλο παιζει.αν μπορεις πες μου και κατι ακομα τις ανοιχτες εφαρμογες απο που τις κλεινω;

μιλαγα σε ησυχο περιβαλλον και ακουγομουν απο οτι μου ειπαν λιγο χαμηλα και μερικες φορες κοβοταν και η φωνη μου τωρα δεν ξερω τι στο καλο παιζει.αν μπορεις πες μου και κατι ακομα τις ανοιχτες εφαρμογες απο που τις κλεινω;

Είχες καλό σήμα και κοβόταν η φωνή σου;

Για να κλείσεις τις εφαρμογές πατάς παρατεταμένα το home και κάνεις swipe μια-μια για να τις κλείσεις.

Νίκος

νομιζω οσοι προλαβαν, προλαβαν. πλεον αγνωστη διαθεσιμοτητα στο mediamarkt, λετε να εμφανιστει πουθενα αλλού σε συμφερουσα τιμη ? τα 250 ευρω του Κωτσοβολου, τελικα ισχυουν ή οχι ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Είχες καλό σήμα και κοβόταν η φωνή σου;

Για να κλείσεις τις εφαρμογές πατάς παρατεταμένα το home και κάνεις swipe μια-μια για να τις κλείσεις.

ναι νομιζω ειχα καλο σημα και μου λενε οτι ακουγομαι σαν να μιλαω απο μακρια τι να πω δεν ξερω τι γινεται,οσο για τις εφαρμογες παταω home και μου βγαζει μια λιστα με εφαρμογες παταω πανω στην λιστα μια εφαρμογη και μετα επιλεγω καταργηση απο τη λιστα?

Ειναι η μειωση θορυβου που σου ειπα. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις για κατι.

Αν εισαι με 2.3 μεσα στο μενου θα βγεις τη διαχειρηση εφαρμογων (καπως ετσι) . Απο εκει κλεινουν και μποεεις να ρυθμισεις οποιες θελεις να κλεινουν αυτοματα, αν η οθονη ειμαι σβηστη για 2 λεπτα.

φιλε εννοειται αν εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις το maxx..!! αυτα τα 1,8 mm ετσι κ αλλιως δεν θα τα προσεξεις ουτε εσυ, ουτε κανενας..!! ετσι κ αλλιως σε θηκουλα θα το εχεις..!! σκεψου πως εχει σχεδον την διπλασια αυτονομια και θα ξεχνας να το φορτιζεις..!!! ;)

παιδια μια ακυρη ερωτηση..! πως κανετε τα screenshots απο την οθονη σας?:confused:

Ειναι η μειωση θορυβου που σου ειπα. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις για κατι.

Αν εισαι με 2.3 μεσα στο μενου θα βγεις τη διαχειρηση εφαρμογων (καπως ετσι) . Απο εκει κλεινουν και μποεεις να ρυθμισεις οποιες θελεις να κλεινουν αυτοματα, αν η οθονη ειμαι σβηστη για 2 λεπτα.

αδερφε μου εχω περασει την 4.0.4 σε αυτη ξερεις πως μπορω να τις κλεισω;

ναι νομιζω ειχα καλο σημα και μου λενε οτι ακουγομαι σαν να μιλαω απο μακρια τι να πω δεν ξερω τι γινεται,οσο για τις εφαρμογες παταω home και μου βγαζει μια λιστα με εφαρμογες παταω πανω στην λιστα μια εφαρμογη και μετα επιλεγω καταργηση απο τη λιστα?

Αν θυμάμαι καλά είσαι με ICS

Στην λίστα με εφαρμογές που θα εμφανιστεί κάνεις swipe απο δεξιά προς τα αριστερά σε κάθε εφαρμογή.

Για screenshot power button μαζί με vol-

Μόνο σε ICS εννοείται.

Edited by taigetos
Νίκος

αδερφε μου εχω περασει την 4.0.4 σε αυτη ξερεις πως μπορω να τις κλεισω;

Πατας συνεχωμενα το home button μεχρι να εμφανιστουν οι ανοιχτες εφαρμογες και τις κλεινεις κανοντας τις δεξια η αριστερα.

Αν θυμάμαι καλά είσαι με ICS

Στην λίστα με εφαρμογές που θα εμφανιστεί κάνεις swipe απο δεξιά προς τα αριστερά σε κάθε εφαρμογή.

ναι σωστα θυμασαι!πηγα απο τις ρυθμισεις στις εφαρμογες και πανω εχει κατι σαν καρτελες ας πουμε και λεει "εκτελουντε" απο εκει βρισκω ποια εφαρμογη θελω να κλεισω και παταω διακοπη;

ναι σωστα θυμασαι!πηγα απο τις ρυθμισεις στις εφαρμογες και πανω εχει κατι σαν καρτελες ας πουμε και λεει "εκτελουντε" απο εκει βρισκω ποια εφαρμογη θελω να κλεισω και παταω διακοπη;

Πήγαινε στην αρχική οθόνη

Πατα παρατεταμένα στο 2ο πλήκτρο στο κάτω μέρος του razr (είναι σαν σπιτακι) θα σου εμφανιστεί η λίστα με τις ανοιχτές εφαρμογές

Σύρε το δαχτυλό σου από αριστερά πρός τα δεξιά σε όποια εφαρμογή θες να κλείσεις.

Νίκος

Πήγαινε στην αρχική οθόνη

Πατα παρατεταμένα στο 2ο πλήκτρο στο κάτω μέρος του razr (είναι σαν σπιτακι) θα σου εμφανιστεί η λίστα με τις ανοιχτές εφαρμογές

Σύρε το δαχτυλό σου από αριστερά πρός τα δεξιά σε όποια εφαρμογή θες να κλείσεις.

α οκ ενταξει τις εκλεισα ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου!

• The title was changed to Motorola RAZR XT910