TheoX Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μετά από ενάμισι χρόνο με το RAZR σκέφτομαι να το κάνω και εγώ root. Επειδή έχω αγορασμένες κάμποσες εφαρμογές με κυριότερη για εμένα το Dont Panic με τους χάρτες της Ginius driver. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν σωστά μετά το root οι εφαρμογές; Έχω το dont panic και πολλές ακόμη εφαρμογές (περίπου 140) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόλις ρουτάρεις, βάλε greenify και θα αποκτήσεις καινούργιο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ρε παιδες με το greenify τι κανουμε το εβαλα αλλα δεν καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ρε παιδες με το greenify τι κανουμε το εβαλα αλλα δεν καταλαβα Αφού το τρέξεις, πάτα το "+" κάτω δεξιά για να επιλέξεις εφαρμογές που δεν θέλεις να μένουν συνέχεια ανοιχτές. π.χ. κλασικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή του facebook. Έχε υπόψη ότι οι εφαρμογές αυτές θα είναι σαν κλειστές και δεν θα λειτουργούν μέχρι να τις ξαναεκτελέσεις. Το τηλέφωνο θα έχει ελαφρύνει, με περισσότερη μνήμη, και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αφού το τρέξεις, πάτα το "+" κάτω δεξιά για να επιλέξεις εφαρμογές που δεν θέλεις να μένουν συνέχεια ανοιχτές. π.χ. κλασικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή του facebook. Έχε υπόψη ότι οι εφαρμογές αυτές θα είναι σαν κλειστές και δεν θα λειτουργούν μέχρι να τις ξαναεκτελέσεις. Το τηλέφωνο θα έχει ελαφρύνει, με περισσότερη μνήμη, και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 καλά το greenify είναι χαλαρά η καλύτερη εφαρμογή στο market...χαλαρά όμως... καιρό έψαχνα κάτι που να κάνει ακριβώς αυτό...επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό έχω ελεύθερα 350+ ram και όχι 200 και το κινητό να σέρνεται...συμβουλή από μένα είναι να βάλτε να κλείνει ό,τι παιχνίδι έχετε εγκατεστημένο...τα περισσότερα έχουν ηλίθια services να τρέχουν και πολλές φορές δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να τα απενεργοποιήσεις μόνος σου...κανονικά η google πρέπει να περιλάβει κάτι τέτοιο μέσα στο android καθώς το κακό έχει παραγίνει...κάθε εφαρμογή κάνει ότι γουστάρει...(ειδικά αυτά τα push notifications είναι ότι πιο σπαστικό υπάρχει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Φιλοι μου γεια σας! μετα απο μια μεγαλη βλακεια που δε θελω να περιγραψω καταφερα να σπασω την οθονη του κινητου! οχι το τζαμακι απ'εξω αλλα την οθονη απο μεσα! τωρα τι μπορω να κανω? ξερετε που να απευθυνθώ? ποσο θα κοστισει? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εχει βγει αναβαθμιση για Jelly bean ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εχει βγει αναβαθμιση για Jelly bean ? Μόνο μέσω Linux, πολλοί την έχουν περάσει Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εμεις παντος που δεν έχουμε κανει root δεν βλεπω να την παίρνουμε ποτε την jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εμεις παντος που δεν έχουμε κανει root δεν βλεπω να την παίρνουμε ποτε την jb Δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ για να πάρεις την αναβάθμιση Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μόνο μέσω Linux, πολλοί την έχουν περάσει Η αναβάθμιση δεν χρειάζεται Linux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μόνο μέσω Linux, πολλοί την έχουν περάσει Η αναβάθμιση δεν χρειάζεται Linux. Δεν θέλει linux όπως είπε και ο TheoX. Ένας τρόπος για root στην jb θέλει linux. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δεν θέλει linux όπως είπε και ο TheoX. Ένας τρόπος για root στην jb θέλει linux. Χαχαχα Σορρυ μπερδεύτηκα με το ρουτ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagleouras Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40901777&postcount=30 είναι πολύ αναλυτικό και με εικόνες!οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...αν σκαλώσεις κάπου πες μου! Δοκίμασα να κάνω update μέσω αυτού του τρόπου και συνάντησα το εξής πρόβλημα. Εκεί που πρέπει να κάνω mount το φάκελο shares στο τοπικο directory storages/rfs0 μέσω της native εφαρμογής, η εφαρμογή δεν το κάνει mount . Απλά συνδέεται στο δικτυακό φάκελο. Η εφαρμογή που έχω εγω στο κινητό μου (διαφορετική από αυτήν του οδηγού) το οποίο είναι official ελληνικό 4.0.2 δεν κάνει mount τους shared folders. Απορώ πως το δικό σας το κάνει. Αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση ας βοηθήσει. Εγώ έφαγα πολλές ώρες, δοκίμασα κι άλλα προγράμματα αλλά τζίφος. Με κανένα δεν μπόρεσα να κάνω mount το φάκελο shares στο τοπικό σύστημα αρχείων. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για update σχετικά απλός...; Το κινητό μου είναι rooted (μόνο αυτό κατάφερα). Edited June 10, 2013 by mpagleouras Παράθεση Διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου www.madmonkey.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δοκίμασα να κάνω update μέσω αυτού του τρόπου και συνάντησα το εξής πρόβλημα. Εκεί που πρέπει να κάνω mount το φάκελο shares στο τοπικο directory storages/rfs0 μέσω της native εφαρμογής, η εφαρμογή δεν το κάνει mount . Απλά συνδέεται στο δικτυακό φάκελο. Η εφαρμογή που έχω εγω στο κινητό μου (διαφορετική από αυτήν του οδηγού) το οποίο είναι official ελληνικό 4.0.2 δεν κάνει mount τους shared folders. Απορώ πως το δικό σας το κάνει. Αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση ας βοηθήσει. Εγώ έφαγα πολλές ώρες, δοκίμασα κι άλλα προγράμματα αλλά τζίφος. Με κανένα δεν μπόρεσα να κάνω mount το φάκελο shares στο τοπικό σύστημα αρχείων. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για update σχετικά απλός...; Το κινητό μου είναι rooted (μόνο αυτό κατάφερα). Ο οδηγός που κοιτάς φίλε, είναι για να γίνεις root στην jellybean. Αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση σε jellybean από ICS, υπάρχει ο οδηγός του cirith με οδηγίες να κρατήσεις το root εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=380 . Ποστ 5688 .Δες πρώτα αν λειτουργούν όλα τα download links. Υπάρχει και fastboot απ'ότι διάβασα , αλλά θα πρέπει να ξανακάνεις το root μετά. Πως πιθανότατα χάνεις την εγγύηση θα υποθέσω πως το ξέρεις. Το ξαναλέω για σιγουριά, μην θυμώσεις μετα :lol: . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagleouras Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ο οδηγός που κοιτάς φίλε, είναι για να γίνεις root στην jellybean. Αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση σε jellybean από ICS, υπάρχει ο οδηγός του cirith με οδηγίες να κρατήσεις το root εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=380 . Ποστ 5688 .Δες πρώτα αν λειτουργούν όλα τα download links. Υπάρχει και fastboot απ'ότι διάβασα , αλλά θα πρέπει να ξανακάνεις το root μετά. Πως πιθανότατα χάνεις την εγγύηση θα υποθέσω πως το ξέρεις. Το ξαναλέω για σιγουριά, μην θυμώσεις μετα :lol: . Έγινε φίλε μου, σ' ευχαριστώ. Θα επιχειρήσω τον οδηγό που μου έστειλες. Για την εγγύηση το γνωρίζω, θα πάρω το ρίσκο! Παράθεση Διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου www.madmonkey.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ο οδηγός που κοιτάς φίλε, είναι για να γίνεις root στην jellybean. Αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση σε jellybean από ICS, υπάρχει ο οδηγός του cirith με οδηγίες να κρατήσεις το root εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=380 . Ποστ 5688 .Δες πρώτα αν λειτουργούν όλα τα download links. Υπάρχει και fastboot απ'ότι διάβασα , αλλά θα πρέπει να ξανακάνεις το root μετά. Πως πιθανότατα χάνεις την εγγύηση θα υποθέσω πως το ξέρεις. Το ξαναλέω για σιγουριά, μην θυμώσεις μετα :lol: . Δουλεύει απροβληματιστα ομως η εχει bugs η jelly bean αν την περασουμε εμεις ?Προβλέπεται να την πάρει official η όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ενας φιλος μολις πηρε το κινητο αυτο. εχει ics. ξερετε ποτε και αν θα ερθει ποτε επισημη jellybean χωρις root και πειραγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Δουλεύει απροβληματιστα ομως η εχει bugs η jelly bean αν την περασουμε εμεις ?Προβλέπεται να την πάρει official η όχι ? Σε μένα δουλεύει τέλεια, πολύ καλύτερα από την 4.0.4. Επίσημα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην Ελλάδα, μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Άρα αναγκαστικά τη βάζουμε μόνοι μας. Επίσης να λάβετε υπόψη ότι από 4.1.2 επιστροφή σε ics δε γίνεται, παρότι δε βλέπω γιατί να θέλει κάποιος να επιστρέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Σε μένα δουλεύει τέλεια, πολύ καλύτερα από την 4.0.4. Επίσημα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην Ελλάδα, μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Άρα αναγκαστικά τη βάζουμε μόνοι μας. Επίσης να λάβετε υπόψη ότι από 4.1.2 επιστροφή σε ics δε γίνεται, παρότι δε βλέπω γιατί να θέλει κάποιος να επιστρέψει. Ένας λόγος επιστροφής σε ics είναι για να έχεις εγγύηση. Σε άλλες συσκευές απλά φλασάρουνε μαμά rom και πάνε την συσκευή στο service. Την jb δεν την έβαλα ακόμα από βαρεμάρα να ξαναστήσω έστω και με tb. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Με πείσατε βρε μπαγασιδες θα κανω αναβάθμιση συμφωνα με τον οδηγο της σελίδας 380! Αν και εχω λιγο άγχος ως ασχετος απο android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αναβαθμίσεις και φορματ στο PCs & netbook πλέων και στο κινητο :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Με πείσατε βρε μπαγασιδες θα κανω αναβάθμιση συμφωνα με τον οδηγο της σελίδας 380! Αν και εχω λιγο άγχος ως ασχετος απο android Για κάνε το και πες και σε μας τους άσχετους πως τα πήγες :) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εύκολο είναι όπως λέει ο οδηγός στην σελίδα 380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ρε παιδια το grednify πως δουλευει? Ποια απο ολα να κλεικαρω κ ποια να αψησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts