kwsths87 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 R_Bachman said: Μήπως ενοείς reboot πατώντας το volume down και το power για δεκα δευτερόλεπτα ταυτόχρονα; Hard format με πλήκτρα δεν έχω ακούσει. Ευχαριστώ φίλε,ήθελα να σβήσω τα πάντα από μέσα,το έχει μέσα στο μενού τελικά,ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη σαν της φώτο αλλά για to RAZR; http://www.dracotek.com/media/catalog/product/cache/1/image/2b70af598caca0114aa156619538d6ab/s/l/sleeve_leather_case_with_pull_cord_for_htc_smart_phones_4.3_inch_phones_e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Dinos_Patra said: Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη σαν της φώτο αλλά για to RAZR; δεν βγαίνει ειδικά για razr, αλλά σε μεγέθη(L,XL, κτλ).Εγώ είχα πάρει μια cellular line από media markt και εφαρμόζει απόλυτα, αλλά δεν θυμάμαι το μέγεθος.Η καλύτερη λύση πάντως, είναι να πας σε ένα μαγαζί και δοκιμάζεις, αφού λογικά η κάθε μάρκα θήκης μπορεί να έχει κάποιες μικροδιαφορές στα μεγέθη.Ζητάς θήκη pull up φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmaspt Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό armband για τρέξιμο να μου προτείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 kosmaspt said: Καλησπέρα παιδιά!Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό armband για τρέξιμο να μου προτείνει? Έτυχε και πήρε το μάτι μου προχτες μια συζήτηση για τέτοια στην σελίδα 282... Για ρίξε μια ματιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Mak82 said: Έχει δοκιμάσει κανείς το Motomizer? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jydaddy.optimizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qeWRhZGR5Lm9wdGltaXplciJd Λέειι οτι κάνει Overclock και υποστηρίζει Jelly Bean. Έχω την Jelly Bean και root και ψήνομαι να το δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να γ...σω το τηλ και μετά να το κλαίω? φίλε μου μόλις έκανα ροοτ την jb (ο τρόπος αν δεν το έχετε δει είναι πραγματικά πάρα πολύ απλός, μπορώ να το ποστάρω) και δοκίμασα την εφαρμογή αυτή...δεν έγινε και πύραυλος το κινητό αλλά μόνο κακό δεν έκανε...απ ότι κατάλαβα κάνει από μόνο του πολλά μικρά tweeks...οπότε σου προτείνω να το δοκιμάσεις...έχει και επιλογή για επαναφορά αν πιστεύεις ότι δεν αξίζει...(αν το κάνεις πες κι εσύ τη γνώμη σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 stathakis21 said: φίλε μου μόλις έκανα ροοτ την jb (ο τρόπος αν δεν το έχετε δει είναι πραγματικά πάρα πολύ απλός, μπορώ να το ποστάρω) και δοκίμασα την εφαρμογή αυτή...δεν έγινε και πύραυλος το κινητό αλλά μόνο κακό δεν έκανε...απ ότι κατάλαβα κάνει από μόνο του πολλά μικρά tweeks...οπότε σου προτείνω να το δοκιμάσεις...έχει και επιλογή για επαναφορά αν πιστεύεις ότι δεν αξίζει...(αν το κάνεις πες κι εσύ τη γνώμη σου) αν μπορείς να ποστάρεις αυτόν τον απλό τρόπο για jb ή δώσε κανά link(ακόμα πιο εύκολο...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 hara75gr said: αν μπορείς να ποστάρεις αυτόν τον απλό τρόπο για jb ή δώσε κανά link(ακόμα πιο εύκολο...). http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40901777&postcount=30 είναι πολύ αναλυτικό και με εικόνες!οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...αν σκαλώσεις κάπου πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για σας!!Μόλις έκανα το razr root.Έχω εγκαταστήσει το N.O.V.A 3(τη βρήκα από το torent) με τη 2.3 δούλευε κανονικά τώρα κάποιες εφαρμογές που δεν της έχω κατεβάσει από το μάρκετ και είναι επί πληρωμή μόλις της ανοίγω κλείνουν.Γίνεται με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 παιδια μια ερωτηση οσον αφορα το "motocast" γινεται να διαγραψω τις εικονες/φωτογραφιες που μου εχει κανει upload η συσκευη μου στο motocast; αν ναι πειτε μου πως γινεται Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 NikosD said: Για σας!!Μόλις έκανα το razr root.Έχω εγκαταστήσει το N.O.V.A 3(τη βρήκα από το torent) με τη 2.3 δούλευε κανονικά τώρα κάποιες εφαρμογές που δεν της έχω κατεβάσει από το μάρκετ και είναι επί πληρωμή μόλις της ανοίγω κλείνουν.Γίνεται με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό ? Βασικά, δεν επιτρέπεται να μιλάμε εδώ για πειρατικά προγράμματα. Επίσης, καλό είναι να μην διπλοποστάρεις, φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μετά από ενάμισι χρόνο με το RAZR σκέφτομαι να το κάνω και εγώ root. Επειδή έχω αγορασμένες κάμποσες εφαρμογές με κυριότερη για εμένα το Dont Panic με τους χάρτες της Ginius driver. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν σωστά μετά το root οι εφαρμογές; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Stoupi said: Μετά από ενάμισι χρόνο με το RAZR σκέφτομαι να το κάνω και εγώ root. Επειδή έχω αγορασμένες κάμποσες εφαρμογές με κυριότερη για εμένα το Dont Panic με τους χάρτες της Ginius driver. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν σωστά μετά το root οι εφαρμογές; Έχω το dont panic και πολλές ακόμη εφαρμογές (περίπου 140) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόλις ρουτάρεις, βάλε greenify και θα αποκτήσεις καινούργιο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ρε παιδες με το greenify τι κανουμε το εβαλα αλλα δεν καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 TASOS1988 said: Ρε παιδες με το greenify τι κανουμε το εβαλα αλλα δεν καταλαβα Αφού το τρέξεις, πάτα το "+" κάτω δεξιά για να επιλέξεις εφαρμογές που δεν θέλεις να μένουν συνέχεια ανοιχτές. π.χ. κλασικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή του facebook. Έχε υπόψη ότι οι εφαρμογές αυτές θα είναι σαν κλειστές και δεν θα λειτουργούν μέχρι να τις ξαναεκτελέσεις. Το τηλέφωνο θα έχει ελαφρύνει, με περισσότερη μνήμη, και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 TheoX said: Αφού το τρέξεις, πάτα το "+" κάτω δεξιά για να επιλέξεις εφαρμογές που δεν θέλεις να μένουν συνέχεια ανοιχτές. π.χ. κλασικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή του facebook. Έχε υπόψη ότι οι εφαρμογές αυτές θα είναι σαν κλειστές και δεν θα λειτουργούν μέχρι να τις ξαναεκτελέσεις. Το τηλέφωνο θα έχει ελαφρύνει, με περισσότερη μνήμη, και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 καλά το greenify είναι χαλαρά η καλύτερη εφαρμογή στο market...χαλαρά όμως... καιρό έψαχνα κάτι που να κάνει ακριβώς αυτό...επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό έχω ελεύθερα 350+ ram και όχι 200 και το κινητό να σέρνεται...συμβουλή από μένα είναι να βάλτε να κλείνει ό,τι παιχνίδι έχετε εγκατεστημένο...τα περισσότερα έχουν ηλίθια services να τρέχουν και πολλές φορές δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να τα απενεργοποιήσεις μόνος σου...κανονικά η google πρέπει να περιλάβει κάτι τέτοιο μέσα στο android καθώς το κακό έχει παραγίνει...κάθε εφαρμογή κάνει ότι γουστάρει...(ειδικά αυτά τα push notifications είναι ότι πιο σπαστικό υπάρχει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Φιλοι μου γεια σας! μετα απο μια μεγαλη βλακεια που δε θελω να περιγραψω καταφερα να σπασω την οθονη του κινητου! οχι το τζαμακι απ'εξω αλλα την οθονη απο μεσα! τωρα τι μπορω να κανω? ξερετε που να απευθυνθώ? ποσο θα κοστισει? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εχει βγει αναβαθμιση για Jelly bean ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 jimmys said: Εχει βγει αναβαθμιση για Jelly bean ? Μόνο μέσω Linux, πολλοί την έχουν περάσει Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εμεις παντος που δεν έχουμε κανει root δεν βλεπω να την παίρνουμε ποτε την jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 tsakozzz said: Εμεις παντος που δεν έχουμε κανει root δεν βλεπω να την παίρνουμε ποτε την jb Δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ για να πάρεις την αναβάθμιση Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 antrenik said: Μόνο μέσω Linux, πολλοί την έχουν περάσει Η αναβάθμιση δεν χρειάζεται Linux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 antrenik said: Μόνο μέσω Linux, πολλοί την έχουν περάσει TheoX said: Η αναβάθμιση δεν χρειάζεται Linux. Δεν θέλει linux όπως είπε και ο TheoX. Ένας τρόπος για root στην jb θέλει linux. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 R_Bachman said: Δεν θέλει linux όπως είπε και ο TheoX. Ένας τρόπος για root στην jb θέλει linux. Χαχαχα Σορρυ μπερδεύτηκα με το ρουτ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts