Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι! Ευχαριστω! Αλλα ματαια :cry:

Αφού το update υπάρχει μόνο "Αγγλίκές" και "Γερμανικές" συσκευές, όσο και να προσπαθείς, δεν προκειται να το λάβεις με αυτόν τον τρόπο.

Ο απλούστερος τρόπος για να πάρουμε update κι εμείς, είναι να βγει fastboot file από κάποιον "μάστορα" στο xda, κάτι που μάλλον δεν θ' αργήσει πολύ, από ό,τι συζητείται. Εννοείται, εγγύηση γιοκ, εκτός αν βρεθεί τρόπος να επιστρέψουμε σε NonEFIGS ICS (χλωμό).

Λίγη υπομονή...

Edited by cirith

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις πως μπορουμε στο stock app των μηνυματων να απενεργοποιησουμε την μετατροπη μετα απο τα 5 μνμτα του SMS σε MMS?

(οχι δε θελω να βαλω αλλο app)

και οταν ειναι κλειστο το κιν τα ληφθεντα μνμτα λενε την ωρα που το κιν ανοιξε και οχι την ωρα που αυτα σταλθηκαν. Φτιαχνει αυτο?

Katw i apple :shifty:

Αφού το update υπάρχει μόνο "Αγγλίκές" και "Γερμανικές" συσκευές, όσο και να προσπαθείς, δεν προκειται να το λάβεις με αυτόν τον τρόπο.

Ο απλούστερος τρόπος για να πάρουμε update κι εμείς, είναι να βγει fastboot file από κάποιον "μάστορα" στο xda, κάτι που μάλλον δεν θ' αργήσει πολύ, από ό,τι συζητείται. Εννοείται, εγγύηση γιοκ, εκτός αν βρεθεί τρόπος να επιστρέψουμε σε NonEFIGS ICS (χλωμό).

Λίγη υπομονή...

μα αγγλικη ειναι η συσευη μου γι αυτο ρωταω!

εννοεις αρχειο για να το περασουμε με rsd lite χωρις να χρειαστει ρουτ και λοιπα?

Edited by lemonlight3
MotoLover

Δεν ξέρω αν έχει καν ξεκινήσει το rollout της retail στην Ευρώπη (τα αρχεία είναι από leak). Και αν έχει αρχίσει, είναι από Γερμανία, δεν έχω ακούσει κάτι για Αγγλία ακόμη.

Όσον αφορά το άλλο, απ' ότι έχω καταλάβει, τα fastboot files είναι flashable με τι RSDLite, ασχέτως root.

Μα υπάρχει κανείς εδώ που έχει Ελληνικό κινητό; Αφού δεν ήρθε επίσημα στην Ελλάδα, τουλάχιστον Maxx που έχω εγώ.

Προσωπικά το πήρα από το amazon.de και φοράει πάνω την 672.180.41.ΧΤ910.retail.en.EU, αλλά ως τώρα δεν έχω δει προκοπή :(

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Μα υπάρχει κανείς εδώ που έχει Ελληνικό κινητό; Αφού δεν ήρθε επίσημα στην Ελλάδα, τουλάχιστον Maxx που έχω εγώ.

Προσωπικά το πήρα από το amazon.de και φοράει πάνω την 672.180.41.ΧΤ910.retail.en.EU, αλλά ως τώρα δεν έχω δει προκοπή :(

Τα maxx δεν ήρθανε Ελλάδα και εσύ λογικά θα πάρεις κανονικά OTA. Ακόμα δεν ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Ευρώπη οπότε περιμένεις.

Το "regular" razr κυκλοφόρησε κανονικά στην Ελλάδα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Μια ερώτηση:

Έχω ενα RAZR αγορασμένο απο Ισπανια (YOIGO) το οποιο τρεχει ICS. Συγκεκριμενα τρεχει την:

672.180.41.XT910.YOIGO.en.ES

Υπαρχει τροπος να βάλω πάνω καποια generic retail εκδοση της ICS, ωστε να μπορω να παρω επισημα το OTA jelly bean update οταν βγει? Ή εστω να μπορω να περασω την leak (χωρις να χρειαζεται να κανω rom slots κλπ)?

Nexus 5 & Nexus 9 (προσεχως)

Σχετικά με βάση έχω πάρει εγώ μια τρομερή της ibolt, θα ποσταρω πιο αργά γιατί είμαι έξω και δεν θυμάμαι το μοντέλο. Ibolt universal, κάπως έτσι

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλησπέρα, δεν το πήρα από Ελλάδα αλλά από Amazon Αγγλίας.

Αυτό έχω και είμαι ΣΟΥΠΕΡ ευχαριστημένος: http://www.amazon.co.uk/ProDock-UNIVERSAL-VEHICLE-DOCK-Galaxy/dp/B008K3MTBC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1363634442&sr=8-1

Κάνει κανονικά για Razr Maxx + το απλό, τους είχα πρώτα ρωτήσει με email. Πολύ σταθερό και έχει και 2ο που μπαίνει από εκεί που βγαίνει αέρας δίπλα στο τιμόνι. Το καλύτερο που πήρα εδώ και χρόνια

ΥΓ

Για να δεις το OTA Update, πρέπει να κάνεις unroot τη συσκευή απαραίτητα;

---------------

Μια ερώτηση:

Έχω ενα RAZR αγορασμένο απο Ισπανια (YOIGO) το οποιο τρεχει ICS. Συγκεκριμενα τρεχει την:

672.180.41.XT910.YOIGO.en.ES

Υπαρχει τροπος να βάλω πάνω καποια generic retail εκδοση της ICS, ωστε να μπορω να παρω επισημα το OTA jelly bean update οταν βγει? Ή εστω να μπορω να περασω την leak (χωρις να χρειαζεται να κανω rom slots κλπ)?

Φλασάρεις αυτό με το RSDLite. Περισσότερες οδηγίες εδώ.

ΥΓ

Για να δεις το OTA Update, πρέπει να κάνεις unroot τη συσκευή απαραίτητα;

Έτσι λένε.

... και δύο βίντεο για να βοηθηθούν οι τολμηροί που θα επιχειρήσουν την αναβάθμιση:

Edited by cirith

Τελικά προχώρησα και εγώ στην αναβάθμιση και πήγαν όλα καλά. Καλού κακού το σέταρα και πάλι από την αρχή και δείχνουν όλα να κυλάνε ρολόι προς το παρόν.
Samsung Galaxy Note 9

Καλημέρα,

Τελικά όπως είναι τα πράγματα, τείνω στο συμπέρασμα πως υπάρχουν 2 δρόμοι, αλλά στην ουσία ένας ;)

Οι 2 δρόμοι είναι πως είτε θα πας σε μια λύση OTA UPDATE και αυτό μόνο αν έχεις πάρει το Razr από το εξωτερικό ή το Maxx και αυτό έως την 4.1.2 και τέρμα, ή θα πας σε μια λύση ROM και κυρίως της CM10.1 όπου θα έχεις 4.2.2 + ότι άλλο βγει και υπάρξει υποστήριξη, λογικά και της 5.0! Κάτι σαν Nexus δηλαδή, στο ξυράφι μας. Νομίζω πως άρα η επιλογή είναι μόνο μια ;)

Ναι μεν, θα χάσεις την εγγύηση αλλά από εμπειρία άντε να έχω πάει σε αντιπροσωπεία 1-2 φορές τα τελευταία 10 χρόνια. Σπάνια μου έχει χρειαστεί η εγγύηση.

Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι εύκολη η όλη διαδικασία να βάλεις την 10.1 αυτή την στιγμή. Δεν είναι ένα απλό flasharisma, είναι λίγο ζόρι. Μόνο αυτό με κολλάει προσωπικά :wacko:

---------------

Παιδες ειμαι στην 4.0.4 retail.en.eu βαλτε εναν οδηγο για να παω στην 4.1. jb

Καλησπέρα,

Δύο posts παραπάνω υπάρχουν και video tutorials. Δεν είναι τόσο δύσκολο, ούτε τόσο επικίνδυνο αν ακολουθηθούν οι οδηγίες. Εγώ το εγκατέστησα και επειδή τρωγόμουν, έβαλα και μέσω SafeStrap 3.11 την CM10.1 / Jellybean 4.2.2 for the RAZR για να ψάχνομαι με 4.2.2. Όλα καλά ως τώρα.

Samsung Galaxy Note 9

Εγω που εχω το maxx περνω κατι τελικα;η μενω παγωτο;

Δες σχετικό post λίγο πιο πάνω, μην βαριέσαι ;)

---------------

Παιδες την περασα κ εγω την ευρωπαϊκή jb σημερα και το κινητο αναγεννήθηκε!!!:) Πεταει πραγματικά και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο την ics η οποια δεν ειχε κατσει καλα στο κινητο μου! Μπραβο ρε μοτο!

η οθονη οταν την κλεινεται η την ανοιγεται παει λιγο σαν σε σταδια απο μαυρο σε ανοικτη και το αναποδο? η κυλαει ωραια? (με το 4.1.2)
Katw i apple :shifty:

Παιδες την περασα κ εγω την ευρωπαϊκή jb σημερα και το κινητο αναγεννήθηκε!!!:) Πεταει πραγματικά και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο την ics η οποια δεν ειχε κατσει καλα στο κινητο μου! Μπραβο ρε μοτο!

μια απορία για να την κάνω καμία βλακεία...τώρα είμαι στην nonefigs όπως και οι περισσότεροι από μας...για να πάω στην σωστή EU αρκεί απλά να φλασσάρω την αντίστοιχη rom?

μια απορία για να την κάνω καμία βλακεία...τώρα είμαι στην nonefigs όπως και οι περισσότεροι από μας...για να πάω στην σωστή EU αρκεί απλά να φλασσάρω την αντίστοιχη rom?

Οχι κατευθειαν.Κ εγω την non efigs retail.eu ειχα, αλλα αυτη δεν μπορει να παρει το update.Πρεπει να περασεις την σκετη retail.eu 4.0.4 πρωτα και μετα φλασαρεις την jb.Εγω ακολουθησα επακριβως τα 2 βιντεακια που ανεβασε ενα παιδι λιγα ποστ πιο πανω και δουλεψε τελεια,αν και εκανα wipe data και εχασα το ρουτ μου αλλα δεν πειραζει,θα περιμενω να βγει για jb:)

η οθονη οταν την κλεινεται η την ανοιγεται παει λιγο σαν σε σταδια απο μαυρο σε ανοικτη και το αναποδο? η κυλαει ωραια? (με το 4.1.2)

Εμενα μια χαρα κυλαει αν και ουτε στην ics ειχα καποιο τετοιο θεμα.

Edited by Erartemis

Οχι κατευθειαν.Κ εγω την non efigs retail.eu ειχα, αλλα αυτη δεν μπορει να παρει το update.Πρεπει να περασεις την σκετη retail.eu 4.0.4 πρωτα και μετα φλασαρεις την jb.Εγω ακολουθησα επακριβως τα 2 βιντεακια που ανεβασε ενα παιδι λιγα ποστ πιο πανω και δουλεψε τελεια,αν και εκανα wipe data και εχασα το ρουτ μου αλλα δεν πειραζει,θα περιμενω να βγει για jb:)

αυτό ήθελα να πω κι εγώ αλλά δεν το εξέφρασα καλά...στα βιντεάκια αυτός κάνει και επαναφορά του cid κάτι που εμάς δε μας νοιάζει σωστά;

αυτό ήθελα να πω κι εγώ αλλά δεν το εξέφρασα καλά...στα βιντεάκια αυτός κάνει και επαναφορά του cid κάτι που εμάς δε μας νοιάζει σωστά;

Οχι δεν μας νοιαζει γιατι εμεις εχουμε ηδη ευρωπαικη ics και παμε σε ευρωπαικη ρομ ενω επαναφορα του cid χρειαζονται αυτοι που ερχονται απο ασιατικες ρομ ή αμερικανικες κλπ οπως αυτος στο βιντεο για να μην τους βγαζει error.Εγω δεν χρειαστηκε να το κανω και δουλεψε μια χαρα!

Edited by Erartemis

• The title was changed to Motorola RAZR XT910