R_Bachman Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 γιατί τα ελληνικά τι έχουν παραπάνω η τι λιγότερο; Τι φοβάσαι μήπως δεν είναι φρέσκο το παραεισαγωγης; Τα παραεισαγωγής είναι συνήθως συσκευές για άλλες χώρες της Ευρώπης. Αν δεν είναι για Ευρώπη (σπάνιο έως απίθανο από γνωστά σκρουτζομάγαζα) το πας πίσω άμεσα. Ευρωπαική συσκευή θα έχει εγγύηση κανονικά αλλά τα update θα τα παίρνει όταν θα τα πάρει η χώρα που προορίζονταν το κινητό.Πολλές φορές και νωρίτερα από τα Ελληνικά.Καλά είναι πριν την αγορά να γίνει και ερώτηση στην εκάστοτε Moto/samsung κτλ περι πολιτικής Ευρωπαικής εγγύησης(για σίγουρα, 99% είσαι οκ).Κάτι που θα μπορούσε να έχει διαφορά θα ήτανε το DOA. Καλό είναι να ξέρουμε αν σε κάποια καταστήματα στο Σκρουτζ, υπάρχει DOA(dead on arrival=άμεση αντικατάσταση σε 14 ημέρες από την αγορά). Όπως βλέπεις chrisakis, στην ουσία συμφωνούμε. Οι απαντήσεις μας όμως, στο ίδιο θέμα , είναι πολύ διαφορετικές.Μπορεί να μην το θέλεις αλλά περνάει ύφος στον γραπτό σου λόγο. @SpArchon: Respect για το #4034 ποστ σου.Αν και δεν θα πειράξω το δικό μου ,ώσπου να καταλάβω τι παίζει με την εγγύηση....βοηθάει πού να υπάρχουν άτομα που έχουν ψαχτεί λίγο στο thread μας. Δυστυχώς σε σχέση με άλλες συσκευές, λίγοι είστε πιο ψαγμένοι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Όντως SpArchon πρέπει να έχεις ρίξει πάρα πολύ διάβασμα στο xda για να γράψεις αυτό τον οδηγό. Μπορείς να μας πεις και εν ολίγοις τι άλλα πλεονεκτήματα πέραν της ταχύτητας έχει η συγκεκριμένη ρομ αν εσύ έχεις κάτι εντοπίσει; Ευχαριστούμε εκ΄των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 https://www.dropbox.com/s/4zoq6o4ootpoxp1/BM_cm-9-20120820-UNOFFICIAL-umts_spyder.zip Ανέβασα το cm9 20/08/2012 έτοιμο converted σε BM_ για απευθείας φλασάρισμα από bootmenu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδιά, τώρα ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να βρει κάποιος την εν λόγω συσκευή; Παρ'ότι η Wind το έχει βγάλει από το site της, υπάρχει περίπτωση να βρεις κάποιο σε κατάστημα (299 με 12 άτοκες). Ένας φίλος το βρήκε και το χτύπησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Αν το βρω στα 300 ευρώ θα το τσιμπήσω διαφορετικά θα κινηθώ προς nexus Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 651.167.26.XT910.Retail.en.EU αγορασμένο από το clove και μόλις ξεκίνησε το d/l του ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 651.167.26.XT910.Retail.en.EU αγορασμένο από το clove και μόλις ξεκίνησε το d/l του ICS. Please όταν τελειώσει με το καλό μπορείς να μου πεις στοιχεία? Ποια έκδοση είναι και ημερομηνία κερνελ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 παιδια να ρωτησω τι ειναι η cyanogenmod 9;; custom rom η καμμια σχεση? Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 custom rom Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 παιδες να ρωτησω κατι σε οσους ξερουν η εκδοση τοθ razr μου ειναι 651.167.21.ΧΤ910 K ακομη δεν μου βγαζει καποια ενημερωση εχοθμε τιποτα υποψη?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 παιδες να ρωτησω κατι σε οσους ξερουν η εκδοση τοθ razr μου ειναι 651.167.21.ΧΤ910 K ακομη δεν μου βγαζει καποια ενημερωση εχοθμε τιποτα υποψη?? ευχαριστω Τα ίδια και σε μένα με την ίδια έκδοση. Περιμένουμε. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ορίστε παρακάτω το επίσημο update αρχείο σε ICS της έκδοσης Retail. https://hotfile.com/dl/168561569/faf1b93/Blur_Version.651.167.26.XT910.Retail.en.EU.zip.html Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Έλαβε κανείς τίποτα σήμερα; Βλέπω ότι πολλοί άρχισαν να το λαμβάνουν απόψε σε UK, Ρουμανία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Εγώ τίποτα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ορίστε παρακάτω το επίσημο update αρχείο σε ICS της έκδοσης Retail. https://hotfile.com/dl/168561569/faf1b93/Blur_Version.651.167.26.XT910.Retail.en.EU.zip.html Αυτό το περνάμε πάνω από το. 3retail.eu; Υπάρχει σύνδεσμος σε xda; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Αυτό το περνάμε πάνω από το. 3retail.eu; Υπάρχει σύνδεσμος σε xda; ναι. λογικα πρεπει να γινει με τον οδηγο του frastgr. Ευχαριστούμε frastgr για το link. Φίλε taigetos απο τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασια γιατί να μην πας πια στην nonefsgi? Εγώ πάντως που ασχολούμαι με τις custom, από τη στιγμή που μου δεουλεύουν όλα τέλεια με βάση τη leak, αυτή τη στιγμή δεν περνάω καμία επίσημη. Edited August 23, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ναι. λογικα πρεπει να γινει με τον οδηγο του frastgr. Ευχαριστούμε frastgr για το link. Φίλε taigetos απο τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασια γιατί να μην πας πια στην nonefsgi? Εγώ πάντως που ασχολούμαι με τις custom, από τη στιγμή που μου δεουλεύουν όλα τέλεια με βάση τη leak, αυτή τη στιγμή δεν περνάω καμία επίσημη. Δεν έχω σκοπό να περάσω την επίσημη από την στιγμή που η leak είναι αστέρι. Απλά ήθελα να διαβάσω λίγο. Όταν με το καλό γυρίσω από τις διακοπές θα δοκιμάσω να περάσω στο 2ο partition την fts ή την cm9. Ποια από τις 2 θα μου πρότεινες; Ευχαριστούμε και για τον κόπο που έκανες για τον οδηγό. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Έχει κάποιος άλλος πρόσφατη εμπειρία με το service έχοντας περάσει ics? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Βγήκε και η αντίστοιχη έκδοση της retail.Eu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849744 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Βγήκε και η αντίστοιχη έκδοση της retail.Eu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849744 Το αναφέρω πέντε ποστ πιο πάνω. Σε ότι αφορά τη ρομ είναι ακριβώς ίδια με την NonEFIGS δλδ kernel, radio κλπ. Άρα το προηγούμενο leak ηταν κάποιο test ή developer update διότι είχε κάποια διαφορετικά στοιχεία (μεταγενέστερα) όπως και αριθμό έκδοσης 676.228.3 (αν θυμάμαι καλά). Edited August 23, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το αναφέρω πέντε ποστ πιο πάνω. Σε ότι αφορά τη ρομ είναι ακριβώς ίδια με την NonEFIGS δλδ kernel, radio κλπ. Άρα το προηγούμενο leak ηταν κάποιο τεστ ή developer update διότι είχε κάποια διαφορετικά στοιχεία (μεταγενέστερα). Εφόσον το προγενέστερο leak δούλευε κανονικά δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει κάποιος. Το wifi στο leak είναι πολύ καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Εφόσον το προγενέστερο leak δούλευε κανονικά δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει κάποιος. Το wifi στο leak είναι πολύ καλύτερο! Ένας λόγος είναι η εγγύηση εφόσον το κινητό κάποιου ήταν εξαρχής σε Retail έκδοση. Το wifi ήταν καπως καλύτερο αλλά είχα παρατηρήσει κάποια bugs τα οποία δεν υπάρχουν στις επίσημες αναβαθμίσεις όπως στις ρυθμίσεις του ήχου δεν εμφάνιζε αρχεία που είχα στην εξωτερική κάρτα απευθείας, αν χρησιμοποίησες το screen on and off για κλείδωμα της οθόνης, μόλις πατούσες για κλείδωμα η οθόνη αναβόσβηνε κλπ. Τελικά με το gps δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δουλεύει άψογα στην nonefigs, έκανα πολλά τεστ πιάνει και σε κλειστό χώρο σε 3-5 δευτερόλεπτα.το πρόβλημα ήταν με το ndrive και την έκδοση που είχα. Τα igo, Navigon, sygic δουλεύουν άψογα. Κατεβάστε και το gps status από το app store να το διαπιστώσετε. Στο xda τελικά, αναφέρουν όχι ότι δεν δουλεύει το gps στην επίσημη τελική έκδοση, αλλά ότι δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για λεπτομέρειες δορυφόρων κλπ. Άρα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ που έλεγαν εξαρχής ότι δουλεύει το gps σωστά, είχαν δίκιο. Edited August 24, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Φίλε είναι ζήτημα ημερών να πάρεις την official από την Moto. Κάνε λίγο υπομονή. Εγώ κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837971?? το update το πέρασα στη sd card που την είχα κανει format εκανα στο κινητό επαναφορά εργ. ρυθμ. και μετά apply update from sdcard και έτοιμη η αναβάθμιση! χωρίς ροοτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εγώ κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837971?? το update το πέρασα στη sd card που την είχα κανει format εκανα στο κινητό επαναφορά εργ. ρυθμ. και μετά apply update from sdcard και έτοιμη η αναβάθμιση! χωρίς ροοτ! Ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και εγώ! Χάνω όμως την εργοστασιακή εγγύηση? Μάλλον ρητορική είναι η ερώτησή...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και εγώ! Χάνω όμως την εργοστασιακή εγγύηση? Μάλλον ρητορική είναι η ερώτησή...:) Δε χάνεις την εγγυηση. Είναι η επίσημη αναβάθμιση. Αν όντως ισχύει το πρόβλημα του gps σε κάποιους, υπάρχει κάποιος που να είναι διατεθιμένος να δοκιμάσει ένα generic gps patch flashable .zip από custom recovery? Αν ναι ας μου στείλει πμ, πρέπει να ξέρει τι κάνει και να ξέρει πώς να επαναφέρει το τηλέφωνο σε περίπτωση brick. Το πιο πιθανό είναι να δουλέψει χωρίς πρόβλημα και στην ουσία το patch αλλάζει κάποιες τιμές στο conf αρχεία του gps και του a-gps. Λειτουργεί σε πάρα πολλές συσκευές και tablets που έχουν πρόβλημα με το gps που δεν κλειδώνει δορυφόρους. Εγώ το έβαλα προχτές στο tablet που πήρα και από εκεί που δεν έβλεπε πάνω από 2 δορυφόρους και δεν έκανε ποτέ lock fix, τώρα βρίσκει πάνω από 8 και κλειδώνει σε 20 sec max. Edited August 24, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Πήρε κανένας το ota ή ακόμα; Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts