frastgr Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Να ρωτήσω κάτι μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω. Το backup που έχω κάνει, από recovery menu, πρέπει να κρατήσω αντίγραφο μόνο στο pc μου ή χρειάζεται και στην κάρτα μνήμης Συνήθως κρατάμε ένα backup στην κάρτα μνήμης για να μπορούμε να επαναφέρουμε το τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χρειάζεται Η/Υ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 καλησπερα παιδια, βρισκομενος στην leak: 672.180.17.XT910.RETAIL.EN.EU υπαρχει τροπος να περασω στην οφισιαλ που βγηκε τωρα? δεν με ενδιαφερει να κρατησω το root κτλ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Ποιος σου είπε οτι βγήκε? Το gsmarena και η Motorola EU, μας τρολάρουν ασύστολα. Edited August 11, 2012 by Phoinix Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Πιος σου είπε οτι βγήκε? Το gsmarena και η Motorola EU, μας τρολάρουν ασύστολα. Όντως έτσι είναι! Η χθεσινή αναβάθμιση δεν είναι τίποτε περισσότερο από Soak Test σε περιορισμένο αριθμό ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μαζική αναβάθμιση θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες όπως εδώ και κάμποσους μήνες λέει και ξαναλέει η Motorola. Ευτυχώς που έγινε η εξαγορά από την Google και έχουμε προτεραιότητα στα updates... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ευτυχώς που έγινε η εξαγορά από την Google και έχουμε προτεραιότητα στα updates... Φαντάσου να μην είχαμε κιόλας... :D Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 1) Root ... DONE ! Σε ποια εκδοση εισαι και πως το εκανες? Εγω ειμαι στην 2.3.6, 6.5.1-167_SPU-15-M2-1-CEE δοκιμασα πολλες φορες να το κανω ροοτ αλλα δεν τα καταφερα, τελικα ετρεξα το run.bat(motofail_windows) σαν διαχειριστης και πετυχε!!! Ετσι για να γνωριζουν οσοι θελουν να κανουν ροοτ σ αυτη την εκδοση και δεν τα καταφερνουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Μιας και νέος στο άθλημα αντροιντ θα ηθελα να με βοηθήσετε σε 5 ερωτήσεις... 1)Ποια ειναι η τελευταία επίσημη έκδοση για το razr? Η 2.3.5 η 2.3.6 ποια απο της 2? Γιατι οταν πηρα το κινητο μου εβγαλε ενα update ειχα την 2.3.5 και αφου το εκανα update ξανα μου εβγαλε την 2.3.5 γιατι εγινε αυτο? Μηπως πρεπει να το παω στο επισημο service για να μου περάσουν την 2.3.6 η να περιμενω το ICS? 2) Εχω βαλει στο κινητο το go launcher το οποιο με εχει βολεψει αλλα δεν με αφηνει με τιποτα να ξαναπαω στο μαμα μενου παρολλο που παταω εξοδος του lancher επιμενει να ειναι εκει.. το μαμα μενου εχει... εξαφανιστει... Τι πρεπει να κανω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα... 3) Οταν με το καλο ερθει το παγωτό και το δουμε στο ota πρεπει να απεγκαταστησω οτι εχει σχεση με το go lancher και μετα να κανω την αναβαθμιση? 4) Παω να αποθηκευσω μια επαφη και μου ζητα να την καταχωρησω σε καποιο λογαριασμο π.χ google η gmail και δεν με αφήνει να την αποθηκεύσω στο κινητο γιατι γίνεται αυτο και πως μπορω να το αλλάξω? ? 5) Επειδη εχω στο κινητο και whats app και skype και viber παρολλο που εχω wifi ιντερνετ κανονικα ορισμένες φορές ποτε μου συνδεονται κανονικα και ποτε απλα μου ανοιγουν και ενω εχω ιντερνετ απλα ανοιγουν χωρις να συνδεονται κανονικα γιατι?? Μηπως πρεπει να ξανα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων τωρα που ακομη η συσκευη μου δεν εχει πολλα και δεν ειναι στημενη ακομα?Συγωμη αν κουρασα και περιμενω την βοηθεια σας σε ολες της ερωτήσεις μου γιατι δεν ξερω τι να κανω και εχω πελαγωσει...!!! Ευχαριστω Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Επανέρχομαι, τώρα που έχω λίγο χρόνο, για ένα μικρό οδηγό. πρώτα κατεβάζετε τα παρακάτω: 1) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1080638&d=1337846142 2) SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-1-CEE_1C.91P_0A.6C_RTCEE_CFC_HWp2b_SIGNED.xml.zip είναι η τελευταία 2.3.6 θα χρειαστούμε το αρχείο system_signed που υπάρχει εκεί. 3) http://goo.im/roms/mattlgroff/Blur_Version.651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.zip είναι το αρχείο της NonEFIGSRetail 4) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737222&page=3 από εδώ και στο ποστ 28 κατεβάζετε το αρχείο που βλέπετε και το μετονομάζετε σε boot_new.img Προετοιμασία διαδικασίας: α) Μετά τα παραπάνω κάνετε εξαγωγή στην επιφάνεια εργασίας του η/υ το 1) β) το 2) το κάνετε εξαγωγή σε ένα ξεχωριστό φάκελο και παίρνετε από εκεί το system_signed αρχείο και το τοποθετείται στην επιφάνεια εργασίας μαζί με τα άλλα αρχεία. γ) το 4) δλδ το αρχείο boot_new.img το τοποθετείται και αυτό στην επιφάνεια εργασίας. δ) το 3) το τοποθετείται στην εξωτερική κάρτα μνήμης του τηλεφώνου σας. Τώρα έχετε όλα τα εργαλεία για να ακολουθήσετε το βίντεο που παρέθεσα παραπάνω και να ξεκινήσετε την διαδικασία.:):):) Εκτέλεση Διαδικασίας 1) Σβήνουμε το κινητό, το θέτουμε σε Ap fastboot mode και το συνδέουμε μέσω usb στον Η/Υ. 2) Στον Η/Υ πηγαίνουμε: έναρξη/αναζήτηση και εκεί γράφουμε cmd και το επιλέγουμε. 3) Στην γραμμή εργασιών γράφουμε τις παρακάτω εντολές μία κάθε φορά, όπως φαίνεται στο βίντεο. cd desktop eprj-mfastboot flash boot boot_new.img eprj-mfastboot flash system system_signed 4) Αφού τελειώσουμε τα παραπάνω, αποσυνδέουμε το κινητό από το καλώδιο. 5) Κάνουμε wipe cache partition, μετά επιλέγουμε recovery και πατώντας τα πλήκτρα (+),(-) ταυτόχρονα, στο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε apply update from external storage. 6) Εκεί επιλέγουμε το zip αρχείο της αναβάθμισης που είχαμε βάλει πριν στην εξωτερική κάρτα. Αρχίζει η διαδικασία της αναβάθμισης (κάνει περίπου 15 λεπτά). 7) Μόλις τελειώσει η διαδικασία αναβάθμισης, κάνουμε πάλι wipe cache partition και επιλέγουμε reboot. Έχετε πλέον κάνει την αναβάθμιση-επιστροφή στο λογισμικό για Ελλάδα, στην έκδοση λογισμικού 172.180.39.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU (ICS 4.0.4). Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής είναι η μόνη αξιόπιστη διαδικασία και για την επαναφορά σε λειτουργία ''νεκρού'' τηλεφώνου (μόνο για τηλέφωνα με ICS) Σημαντικό: Εννοείται ότι η επιλογή για την έναρξη της διαδικασίας είναι αποκλειστικά δική σας και δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε εμπλοκή που τυχόν σας παρουσιαστεί. Mε τη βοήθεια του frastgr μπόρεσα να πάω από την έκδοση 4.0.4 retail Εu στην 4.0.4 NonEFIGS. Νομίζω αυτός ο οδηγός πρέπει να μπει στο πρώτο post. Ευχαριστώ τον φίλο frastgr για τον χρόνο και την διάθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Mε τη βοήθεια του frastgr μπόρεσα να πάω από την έκδοση 4.0.4 retail Εu στην 4.0.4 NonEFIGS. Νομίζω αυτός ο οδηγός πρέπει να μπει στο πρώτο post. Ευχαριστώ τον φίλο frastgr για τον χρόνο και την διάθεση. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Να σημειώσω ότι πριν από λίγο έχω ενημερώσει περαιτέρω τον οδηγό μου (ποστ #3622) με περισσότερη λεπτομέρεια, ώστε να γίνει πιο κατανοητός από τους χρήστες. Καλό θα ήτανε όντως να μπει στο αρχικό ποστ ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος από όλους. Αποτελεί μία αξιόπιστη και πολύ χρήσιμη διαδικασία για το κινητό μας. Καλό βράδυ:) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Μιας και νέος στο άθλημα αντροιντ θα ηθελα να με βοηθήσετε σε 5 ερωτήσεις... 1)Ποια ειναι η τελευταία επίσημη έκδοση για το razr? Η 2.3.5 η 2.3.6 ποια απο της 2? Γιατι οταν πηρα το κινητο μου εβγαλε ενα update ειχα την 2.3.5 και αφου το εκανα update ξανα μου εβγαλε την 2.3.5 γιατι εγινε αυτο? Μηπως πρεπει να το παω στο επισημο service για να μου περάσουν την 2.3.6 η να περιμενω το ICS? 2) Εχω βαλει στο κινητο το go launcher το οποιο με εχει βολεψει αλλα δεν με αφηνει με τιποτα να ξαναπαω στο μαμα μενου παρολλο που παταω εξοδος του lancher επιμενει να ειναι εκει.. το μαμα μενου εχει... εξαφανιστει... Τι πρεπει να κανω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα... 3) Οταν με το καλο ερθει το παγωτό και το δουμε στο ota πρεπει να απεγκαταστησω οτι εχει σχεση με το go lancher και μετα να κανω την αναβαθμιση? 4) Παω να αποθηκευσω μια επαφη και μου ζητα να την καταχωρησω σε καποιο λογαριασμο π.χ google η gmail και δεν με αφήνει να την αποθηκεύσω στο κινητο γιατι γίνεται αυτο και πως μπορω να το αλλάξω? ? 5) Επειδη εχω στο κινητο και whats app και skype και viber παρολλο που εχω wifi ιντερνετ κανονικα ορισμένες φορές ποτε μου συνδεονται κανονικα και ποτε απλα μου ανοιγουν και ενω εχω ιντερνετ απλα ανοιγουν χωρις να συνδεονται κανονικα γιατι?? Μηπως πρεπει να ξανα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων τωρα που ακομη η συσκευη μου δεν εχει πολλα και δεν ειναι στημενη ακομα?Συγωμη αν κουρασα και περιμενω την βοηθεια σας σε ολες της ερωτήσεις μου γιατι δεν ξερω τι να κανω και εχω πελαγωσει...!!! Ευχαριστω 1) Η τελευταία είναι η 4.0.4 αλλά επειδή δεν έχει έρθει ακόμα σε όλους βάλε την 2.3.6. Κοίταξε στις ρυθμίσεις του κινητού σου αν έχεις τώρα έκδοση nonefigs ή retail eu και πέρνα την ανάλογη από εδώ http://www.eternityproject.eu/ το google translate και το youtube είναι φίλοι σου χρησιμοποίησε τα 2) από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές βρες το γκο και κάνε επαναφορά προεπιλογών μετά όταν πατήσεις το σπιτάκι θα σε ρωτήσει ποιο θες να χρησιμοποίησεις 3) όχι μόνο αν έχεις απεγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές της μότορόλα ή αν έχεις περάσει κάποια προσαρμοσμένη ρομ 4) επέλεξε το να το κάνεις με το λογαριασμό του γκουγκλ που έβαλες για να μπεις στο μαρκετ. θα σε γλυτώσει από πολύ κόπο μιας και δε θα θέλεις κάθε φορά που θα κάνεις επαναφορά ή που αλλάζεις κινητό να περνάς χειροκίνητα τις επαφές σου. και όχι η cia και το fbi δεν ενδιαφέρονται για το ποιους τηλεφωνικούς αριθμούς έχουμε περασμένους ως επαφές στα κινητά μας 5) αλήθεια τα χρειάζεσαι όλα αυτά; δε σου φτάνει μόνο το viber αφού το skype είναι λίγο γτπ; τέσπα μάλλον είναι πρόβλημα της 2.3.5 και με την αναβάθμιση που θα του κάνεις θα στρώσει ναι μετά από κάθε αναβάθμιση λογισμικού κάνε επαναφορά θα σε γλυτώσει από πολλά προβλήματα Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 1) Η τελευταία είναι η 4.0.4 αλλά επειδή δεν έχει έρθει ακόμα σε όλους βάλε την 2.3.6. Κοίταξε στις ρυθμίσεις του κινητού σου αν έχεις τώρα έκδοση nonefigs ή retail eu και πέρνα την ανάλογη από εδώ http://www.eternityproject.eu/ το google translate και το youtube είναι φίλοι σου χρησιμοποίησε τα 2) από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές βρες το γκο και κάνε επαναφορά προεπιλογών μετά όταν πατήσεις το σπιτάκι θα σε ρωτήσει ποιο θες να χρησιμοποίησεις 3) όχι μόνο αν έχεις απεγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές της μότορόλα ή αν έχεις περάσει κάποια προσαρμοσμένη ρομ 4) επέλεξε το να το κάνεις με το λογαριασμό του γκουγκλ που έβαλες για να μπεις στο μαρκετ. θα σε γλυτώσει από πολύ κόπο μιας και δε θα θέλεις κάθε φορά που θα κάνεις επαναφορά ή που αλλάζεις κινητό να περνάς χειροκίνητα τις επαφές σου. και όχι η cia και το fbi δεν ενδιαφέρονται για το ποιους τηλεφωνικούς αριθμούς έχουμε περασμένους ως επαφές στα κινητά μας 5) αλήθεια τα χρειάζεσαι όλα αυτά; δε σου φτάνει μόνο το viber αφού το skype είναι λίγο γτπ; τέσπα μάλλον είναι πρόβλημα της 2.3.5 και με την αναβάθμιση που θα του κάνεις θα στρώσει ναι μετά από κάθε αναβάθμιση λογισμικού κάνε επαναφορά θα σε γλυτώσει από πολλά προβλήματα Φιλε αρη για το 2)πηγα στης ρυθμίσεις->εφαρμογές βρηκα το γκο εκανα επαναφορά προεπιλογών μετά παταω το σπιτάκι με ρωταει ποιο θελω να χρησιμοποίησω αλλα πουθενα η επιλογη για το μαμα μενου!!!Μου βγαζει μονο το go launcher και co locker... :wacko: Γιατι βρε παιδια...??Παταω εξοδος γκο και μου βγαζει ξανα τα ιδια!!Το μαμα μενου χαθηκε τι κανουμε τωρα...?? Για το 4)Ειχα πατησει κατα λαθος το hotmail μου και οχι το gmail μου αυτο πως το αλλαζεις τωρα και επισης αν καποιος θελει απλα να γραψει εναν νεο αριθμο στης επαφες δεν μπορει απλα να τον αποθηκευσει στο κινητο θελει μονο με λογαριασμο??? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Φιλε αρη για το 2)πηγα στης ρυθμίσεις->εφαρμογές βρηκα το γκο εκανα επαναφορά προεπιλογών μετά παταω το σπιτάκι με ρωταει ποιο θελω να χρησιμοποίησω αλλα πουθενα η επιλογη για το μαμα μενου!!!Μου βγαζει μονο το go launcher και co locker... :wacko: Γιατι βρε παιδια...??Παταω εξοδος γκο και μου βγαζει ξανα τα ιδια!!Το μαμα μενου χαθηκε τι κανουμε τωρα...?? Για το 4)Ειχα πατησει κατα λαθος το hotmail μου και οχι το gmail μου αυτο πως το αλλαζεις τωρα και επισης αν καποιος θελει απλα να γραψει εναν νεο αριθμο στης επαφες δεν μπορει απλα να τον αποθηκευσει στο κινητο θελει μονο με λογαριασμο??? Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, όλο αυτόν τον καιρό χρησιμοποιούσα τον launcher pro plus, και χθές που είπα να δοκιμάσω τον Holo launcher, με το που πατάω το home μου βγάζει μόνο αυτούς τους 2 και λείπει ο μανίσιος, τον οποίο δεν μπορώ να βρω ούτε στην καρτέλα "όλες" οι εφαρμογές. Δεν το έχω κάνει root εννοείται στον 1 μήνα που το χω για να απεγκαταστήσω κάποια μανίσια εφαρμογή, περιμένοντας και γω την OTA, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, όλο αυτόν τον καιρό χρησιμοποιούσα τον launcher pro plus, και χθές που είπα να δοκιμάσω τον Holo launcher, με το που πατάω το home μου βγάζει μόνο αυτούς τους 2 και λείπει ο μανίσιος, τον οποίο δεν μπορώ να βρω ούτε στην καρτέλα "όλες" οι εφαρμογές. Δεν το έχω κάνει root εννοείται στον 1 μήνα που το χω για να απεγκαταστήσω κάποια μανίσια εφαρμογή, περιμένοντας και γω την OTA, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Καμιά ιδέα κανείς? Σβησε ολους τους launchers που εχεις βαλει. Τι θα κανει? θα εμφανιστει ο εργοστασιακος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Φιλε αρη για το 2)πηγα στης ρυθμίσεις->εφαρμογές βρηκα το γκο εκανα επαναφορά προεπιλογών μετά παταω το σπιτάκι με ρωταει ποιο θελω να χρησιμοποίησω αλλα πουθενα η επιλογη για το μαμα μενου!!!Μου βγαζει μονο το go launcher και co locker... :wacko: Γιατι βρε παιδια...??Παταω εξοδος γκο και μου βγαζει ξανα τα ιδια!!Το μαμα μενου χαθηκε τι κανουμε τωρα...?? Για το 4)Ειχα πατησει κατα λαθος το hotmail μου και οχι το gmail μου αυτο πως το αλλαζεις τωρα και επισης αν καποιος θελει απλα να γραψει εναν νεο αριθμο στης επαφες δεν μπορει απλα να τον αποθηκευσει στο κινητο θελει μονο με λογαριασμο??? Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, όλο αυτόν τον καιρό χρησιμοποιούσα τον launcher pro plus, και χθές που είπα να δοκιμάσω τον Holo launcher, με το που πατάω το home μου βγάζει μόνο αυτούς τους 2 και λείπει ο μανίσιος, τον οποίο δεν μπορώ να βρω ούτε στην καρτέλα "όλες" οι εφαρμογές. Δεν το έχω κάνει root εννοείται στον 1 μήνα που το χω για να απεγκαταστήσω κάποια μανίσια εφαρμογή, περιμένοντας και γω την OTA, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Καμιά ιδέα κανείς? Αυτό με τους launcher είναι bug της motorola (νομίζω έχει διορθωθεί στην ICS που ''τρέχω'' άλλα δεν το έχω εξακριβώσει γιατί χρησιμοποιώ μόνο τον μαμά launcher που είναι απίστευτα γρήγορος) και συμβαίνει κυρίως όταν θέτεις default κάποιον custom launcher. Για να λύσεις το πρόβλημα σου κατέβασε από το play store το twisted home manager και είσαι άρχοντας. Όταν θα το επιλέγεις θα εμφανίζει όλους τους launcher και θα διαλέγεις όποιον θέλεις, έχει και άλλες λειτουργίες η εφαρμογή θα τις δεις..!!!!!;) Edited August 12, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αυτό με τους launcher είναι bug της motorola (νομίζω έχει διορθωθεί στην ICS που ''τρέχω'' άλλα δεν το έχω εξακριβώσει γιατί χρησιμοποιώ μόνο τον μαμά launcher που είναι απίστευτα γρήγορος) και συμβαίνει κυρίως όταν θέτεις default κάποιον custom launcher. Για να λύσεις το πρόβλημα σου κατέβασε από το play store το twisted home manager και είσαι άρχοντας. Όταν θα το επιλέγεις θα εμφανίζει όλους τους launcher και θα διαλέγεις όποιον θέλεις, έχει και άλλες λειτουργίες η εφαρμογή θα τις δεις..!!!!!;) Ζητωωω.... :p Μπραβο στον frastgr τελικα ο twisted home manager δουλευει μια χαρα ειδα ξανα πισω τον μαμα. Επισης εβαλα και τον home manager και κανει επισης πολυ καλη δουλεια τους προτινω σε ολους!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 παιδιά χρειαζομε βοήθεια εχω την 672.180.33.retail.en.eu (4.0.4) και τωρα τελευτεα το κυνητο μου ζεσταίνεται και τελειώνει αρκετά γρήγορα η μπαταρια ου ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 frastgr στανταρ είναι bug, οπως το είπες είναι. Τι να πω ρε φίλε. Βοηθάς πολύ κόσμο και είσαι γάτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Σε ποια εκδοση εισαι και πως το εκανες? Εγω ειμαι στην 2.3.6, 6.5.1-167_SPU-15-M2-1-CEE δοκιμασα πολλες φορες να το κανω ροοτ αλλα δεν τα καταφερα, τελικα ετρεξα το run.bat(motofail_windows) σαν διαχειριστης και πετυχε!!! Ετσι για να γνωριζουν οσοι θελουν να κανουν ροοτ σ αυτη την εκδοση και δεν τα καταφερνουν. Ετσι ακριβως το εκανα!! Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Να προσθέσω πως όσοι ακολουθήσατε τον οδηγό του φίλου frastgr, το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνετε ακριβώς την ίδια διαδικασία για να περάστε την επίσημη αναβάθμιση. Πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί εάν μπορέσουμε να πάμε από nonefigs leak στο αντίστοιχο επίσημο. Εδώ δεν μπορείς συνήθως να πας από leak σε leak. Δε το λέω για να υποβαθμισω σε καμία περίπτωση τον οδηγό του frastgr, αντιθέτως απέδειξε ότι πάμε από retail eu to nonefigs χωρίς να χρειάζονται fastboot files, οπότε θα ακολουθήσετε τον ίδιο ακριβώς οδηγό για να πάτε και στο επίσημο. Επίσης οποίος έχει ήδη το eu retail leak ας περιμένει το επίσημο και μετά αναβαθμίζει απευθείας σε αυτό ακολουθώντας τον οδηγό του frastgr. Αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί ίσως να περνιεται το επίσημο οτα πάνω στο leak. Edited August 12, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλησπερα σε ολους Στα καλα καθουμενα σημερα επαθε γενικο μπλακ αουτ ουτε ανοιγει ουτε τπτ τι κανω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Σίγουρα δεν έκλεισε από μπαταρία? Εάν πατήσεις κρατημενα ταυτόχρονα το power button kai to volume down για περίπου 10 δευτερόλεπτα κάνει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Να προσθέσω πως όσοι ακολουθήσατε τον οδηγό του φίλου frastgr, το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνετε ακριβώς την ίδια διαδικασία για να περάστε την επίσημη αναβάθμιση. Πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί εάν μπορέσουμε να πάμε από nonefgis leak στο αντίστοιχο επίσημο. Εδώ δεν μπορείς συνήθως να πας από leak σε leak. Δε το λέω για να υποβαθμισω σε καμία περίπτωση τον οδηγό του frastgr, αντιθέτως απέδειξε ότι πάμε από retail eu to nonefgis χωρίς να χρειάζονται fastboot files, οπότε θα ακολουθήσετε τον ίδιο ακριβώς οδηγό για να πάτε και στο επίσημο. Επίσης οποίος έχει ήδη το eu retail leak ας περιμένει το επίσημο και μετά αναβαθμίζει απευθείας σε αυτό ακολουθώντας τον οδηγό του frastgr. Αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί ίσως να περνιεται το επίσημο οτα πάνω στο leak. Εάν έχεις NonEFIGS μικρότερης έκδοσης από αυτήν που θα βγει (μέχρι στιγμής είναι μικρότερες) τότε η αντίστοιχη τελική NonEFIGS περνάει από πάνω. Αν είσαι retail δεν περνάει από πάνω (τουλάχιστον με τα έως σήμερα δεδομένα), το πρόβλημα είναι το αρχείο boot.img που περιέχει πληροφορίες της rom και γίνεται έλεγχος σε αυτό όταν πας να κάνεις αναβάθμιση και μόλις εντοπίσει ότι δεν έχεις το κατάλληλο λογισμικό δεν περνάει. Αν διαβάσεις καλά καλά το οδηγό και δεις και το βίντεο θα καταλάβεις και το όλο σκεπτικό της διαδικασίας. Το σκεπτικό αυτό είναι ότι τροποποιούμε το boot αρχείο (στη δικιά μας περίπτωση το πήρα έτοιμο από αλλού) με στοιχεία του leak NonEFIGS και της τελευταίας 2.3.6. και επίσης παίρνουμε από κει και το αρχείο system. Τα φλασάρουμε αυτά με τον τρόπο που υπάρχει στον οδηγό και στην συνέχεια όταν κάνεις update από την εξωτερική κάρτα δέχεται κανονικά το update χωρίς να βγάζει error.Δηλαδή με την τροποποίηση του boot ''κοροϊδεύουμε-ξεγελάμε'' το σύστημα και του λέμε ότι είμαστε ακόμα σε 2.3.6. NonEFIGS και αυτό δέχεται την αναβάθμιση ICS της NonEFIGS η οποία είναι έκδοση μεταγενέστερη του ίδιου λογισμικού (όχι retail). Όπως καταλαβαίνεις μπορείς να περάσεις με αυτό τον τρόπο οποιοδήποτε update εφόσον όμως έχεις το αρχείο του leak update και της τελευταίας αντίστοιχης official έκδοσης για να μπορέσεις να τροποποιήσεις το boot αρχείο. Αυτά όλα βέβαια λόγω του κλειδωμένου bootloader της motorola. Ελπίζω να καταλάβατε το νόημα της διαδικασίας όλοι και πόσο σημαντική είναι ιδίως για την επαναφορά ''νεκρού'' τηλεφώνου που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Προφανώς επειδή δεν είχες καταλάβει το νόημα της διαδικασίας και τι κάνει αυτή για αυτό έγραψες τα παραπάνω. Δεν με ενδιαφέρει αν μειώνει κάποιος ή όχι τη διαδικασία που πόσταρα εδώ, εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω και το μοιράστηκα εδώ μαζί σας, μπορούσα και να μην το κάνω άλλα διάλεξα ότι έπρεπε να το κάνω. Όταν κάποιος άλλος κάνει κάτι αντίστοιχο και το μοιραστεί μαζί μας θα του δώσω τα εύσημα για αυτό που θα κάνει, άσχετα αν το χρησιμοποιήσω εγώ προσωπικά ή όχι. Edited August 12, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Όχι απαραίτητα. Πρέπει η επίσημη ΟΤΑ που θα βγει να "αναγνωρίζει" την leaked αλλιώς κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης θα βγάλει error code 7. Με τον ίδιο τρόπο πέρασα και εγώ το τελευταίο eu retail leak πάνω στο αμέσως προηγούμενο eu retail leak. Δεν πέρναγε σαν ΟΤΑ. Μακάρι με την επίσημη αναβάθμιση να μη συμβεί το ιδιο. Φίλε μου πάντως δεν έχω καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Αντιθέτως έκανες πολύ καλή δουλειά κ έδειξες σε όλους τον τρόπο. Ακόμη και να έχω δίκιο σε αυτά που λέω, πάλι τον οδηγό σου πρέπει να ακολουθήσει οποίος θέλει να βάλει την αναβάθμιση. Άλλωστε σου έχω ήδη πει μπράβο για τον οδηγό σου σε παλαιότερο μου ποστ. Απλά διαβάζοντας τα τελευταία ποστς μου πέρασε από το μυαλό αυτό που είπα παραπάνω. Τέλος τη διαδικασία αυτή όπως λέω κ πιο πάνω την έχω κάνει από τότε που βγήκε το τελευταίο leak, οπότε την κατανοώ απόλυτα. Γιαυτό και αρκετά ποστς πίσω, εκεί που είχε δημιουργηθεί το θέμα με τον lovis, γραφω πως έχω την εντύπωση ότι γίνεται να γυρίσεις σε nonefigs χωρίς fastboot. Μετά αν δεις το διορθώνω με edit και λέω πως δε γίνεται γιατί θυμήθηκα ότι εγώ είχα πάει με τον ίδιο τρόπο από παλαιότερο eu retail leak στο τελευταίο eu retail leak, οπότε ίσως έκανα λάθος και δε γινόταν αυτό που κατάφερες εσύ. Edited August 12, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Σίγουρα δεν έκλεισε από μπαταρία? Εάν πατήσεις κρατημενα ταυτόχρονα το power button kai to volume down για περίπου 10 δευτερόλεπτα κάνει τίποτα? Το εκανα κι ανοιξε μπραβο σου ρε μαγκα νασαι καλα :) Η μπταρια ηταν φορτισμενη τι να εγινε αραγε Edited August 12, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Όχι απαραίτητα. Πρέπει η επίσημη ΟΤΑ που θα βγει να "αναγνωρίζει" την leaked αλλιώς κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης θα βγάλει error code 7. Με τον ίδιο τρόπο πέρασα και εγώ το τελευταίο eu retail leak πάνω στο αμέσως προηγούμενο eu retail leak. Δεν πέρναγε σαν ΟΤΑ. Μακάρι με την επίσημη αναβάθμιση να μη συμβεί το ιδιο. Φίλε μου πάντως δεν έχω καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Αντιθέτως έκανες πολύ καλή δουλειά κ έδειξες σε όλους τον τρόπο. Ακόμη και να έχω δίκιο σε αυτά που λέω, πάλι τον οδηγό σου πρέπει να ακολουθήσει οποίος θέλει να βάλει την αναβάθμιση. Άλλωστε σου έχω ήδη πει μπράβο για τον οδηγό σου σε παλαιότερο μου ποστ. Απλά διαβάζοντας τα τελευταία ποστς μου πέρασε από το μυαλό αυτό που είπα παραπάνω. Τέλος τη διαδικασία αυτή όπως λέω κ πιο πάνω την έχω κάνει από τότε που βγήκε το τελευταίο leak, οπότε την κατανοώ απόλυτα. Το σίγουρο είναι ότι όσοι περάσαμε την retail και εγγύηση δεν είχαμε και δεν θα πέρναμε σίγουρα το update. Tώρα αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts