Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλα s2 που εχω δει παντως, εχουν εξισου αδυναμο σημα. Ισως παιζει ρολο και η εκδοση του λογισμικου.

Το s2 γιατι το αλλαξες?

παιζει σημασια και ο kernel και τι τροποποιησεις εχει κανει ο καθε developer...

το s2 το δωσα γιατι πρωτον ηταν η εκδοση G και δεν υπηρχαν ρομς:p και δευτερον ειχα τρελαθει απο το razr...και το θελα πολυ:lol:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιζει σημασια και ο kernel και τι τροποποιησεις εχει κανει ο καθε developer...

το s2 το δωσα γιατι πρωτον ηταν η εκδοση G και δεν υπηρχαν ρομς:p και δευτερον ειχα τρελαθει απο το razr...και το θελα πολυ:lol:

Ειναι ερωτας:love:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σημερα πηρα και εγω το Μotorola RAZR XT910 απο το VnP, πολυ ωραιο τηλεφωνο (εκτος απο την εφαρμογη της Γερμανικης Bild), αλλα μολις το ανοιξα και κοιταξα στις ρυθμισεις στο storage, ελεγε οτι εχει μονο 8GB! :shock:

Πιο συγκεκριμενα δειτε στις φωτο.

Τι συμβαινει μηπως ειναι καποια πιο "νερωμενη", light, εκδοση?

Συμβαινει και σε αλλους αυτο?

Κανονικα σε οτι Motorola site εχω ψαξει, Αμερικη, Ελλαδα, Γερμανια, gsmarena.com, vnp.gr, το δειχνει οτι εχει 16GB (και για αυτο το πηρα αλλωστε) εσωτερικη μνημη!!!

Να το γυρισω πισω αυριο κιολας?

PLEASE HELP!!!

Edited by tp806

Σημερα πηρα και εγω το Μotorola RAZR XT910 απο το VnP, πολυ ωραιο τηλεφωνο (εκτος απο την εφαρμογη της Γερμανικης Bild), αλλα μολις το ανοιξα και κοιταξα στις ρυθμισεις στο storage, ελεγε οτι εχει μονο 8GB! :shock:

απο οτι ξερω εχει 2 μνημες μια που ειναι το λειτουργικο και μια sd κενη να τη γεμισεις εσυ με καλουδια εκτος φυσικα και την sd που μπορεις να βαλεις και εσυ εξτρα

:happy:

Κανονικα σε οτι Motorola site εχω ψαξει, Αμερικη, Ελλαδα, Γερμανια, gsmarena.com, vnp.gr, το δειχνει οτι εχει 16GB (και για αυτο το πηρα αλλωστε)!!!

καλοριζικο.

1.Τα 8 g αφορουν την εσωτερικη μνημη του τηλ. (για videο mp3 photo κλπ) την βλεπει σαν εσωτερικη καρτα.(θα το δεις και στον manager της συσκευης, (τα αρχεια μου).

2 απο τα υπολοιπα 8 g αφηνει περιπου τα μισα ελευθερα, για εφαρμογες.

Jimm40, το τηλεφωνο ειναι καινουργιο χωρις καρτα microSD καθολου και συμφωνα με τις σελιδες του κατασκευαστη πρεπει να εχει internal storage 16GB.

Στις φωτο που εβαλα δειχνει internal storage 8GB (50% λιγοτερο δηλαδη) και application storage available space: 3.65BG απο τι? απο 8GB συνολικα?

Οποτε 8 + 8 = 16GB internal storage?

Δηλαδη 4.35GB ειναι ηδη πιασμενα απο ΟS και λοιπες εφαρμογες?

Oποτε αντι για 16GB στην πραγματικοτητα εχω 11.65GB = 16 - 4.35GB

Ρε παιδια ισχυει οντως αυτο ή πανικοβαλλομαι και νομιζω οτι με κοροιδεψαν, τσαμπα?

Και νεες εφαρμογες η λειτουργικο αν βαζω θα αφαιρει χωριτηκοτητα απο το application storage? Xωρις να μου δειχνει το συνολικο, παρα μονο οτι απομενει?

Jimm40, το τηλεφωνο ειναι καινουργιο χωρις καρτα microSD καθολου και συμφωνα με τις σελιδες του κατασκευαστη πρεπει να εχει internal storage 16GB.

Στις φωτο που εβαλα δειχνει internal storage 8GB (50% λιγοτερο δηλαδη) και application storage available space: 3.65BG απο τι? απο 8GB συνολικα?

Οποτε 8 + 8 = 16GB internal storage?

Δηλαδη 4.35GB ειναι ηδη πιασμενα απο ΟS και λοιπες εφαρμογες?

Oποτε αντι για 16GB στην πραγματικοτητα εχω 11.65GB = 16 - 4.35GB

Ρε παιδια ισχυει οντως αυτο ή πανικοβαλλομαι και νομιζω οτι με κοροιδεψαν, τσαμπα?

Και νεες εφαρμογες η λειτουργικο αν βαζω θα αφαιρει χωριτηκοτητα απο το application storage? Xωρις να μου δειχνει το συνολικο, παρα μονο οτι απομενει?

οταν εγραψα sd απο γρηγοραδα εννοουσα την internal storage

οποτε εισαι οκ!!!!!!!!!!!!

το λειτουργικο οπως και στα pc καπου πρεπει να μπει ,κανεις δεν γραφει την καθαρη μνημη (μαρκετιν)

ελπιζω να σε βοηθησα

Ουφφφφ, ναι ευτυχως καταλαβα.

Λεει ο κατασκευαστης 16GB, συνολικα, αλλα χωρις να σου λεει οτι καθαρη διαθεσιμη μετα απο λειτουργικο, εφαρμογες, κλπ. μενουν 11,5GB.

Το μεγαλο στρογγυλο νουμερο (16GB) πουλαει καλυτερα οντως... :rolleyes:

Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια.

Εγκατέστησα το leak της ICS που αναφέρω πιο πάνω...

Στα θετικά, πιο γρήγορο, αλλά το σημαντικότερο είναι πολύ πιο ομαλή (ή αλλιώς smooth) λειτουργία. Επιτέλους το μαύρο χρώμα κυριαρχεί αναδεικνύοντας έτσι την οθόνη και τα χρώματα. Επίσης, φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί άλλη γραμματοσειρά που αποδίδεται αρκετά καλύτερα.

Υπάρχουν λιγότερα εφέ και αλλαγή συμπεριφοράς κάποιων widgets, όπως για παράδειγμα το widget των αγαπημένων επαφών που έχει πιο απλό τρόπο ανάπτυξης και αναδίπλωσης και διαφορετική συμπεριφορά κατά την επιλογή κάποιας επαφής (θέλει λίγη συνήθεια). Αλλαγές και στις επαφές, που όπως για το widget, η λειτουργικότητα παραμένει η ίδια, αλλά θέλει λίγη συνήθεια.

Άλλο πληκτρολόγιο, πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, που όμως έχει κάποια θεματάκια με τα Ελληνικά στα sms (δεν εμφανίζονται κάποιοι χαρακτήρες στον παραλήπτη). Υπάρχει και το swype για όποιους το χρησιμοποιούν.

Υπάρχει νέο widget για ομαδική εμφάνιση των email από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Πιο εύκολη πλοήγηση στις ρυθμίσεις, αφού έχουν χωριστεί ανά αμάδες (ασύρματα δίκτυα,συσκευή, προσωπικά, σύστημα). Θα χρειαστεί όμως λίγο ψάξιμο για κάποιες αφού έχουν αλλάξει θέση, όπως πχ η κλασσική ρύθμιση για αποδοχή των εφαρμογών από άγνωστες πηγές που ήταν στο μενού εφαρμογές, τώρα βρίσκεται στο μενού ασφάλεια.

Η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλότερο επίπεδο φωτεινότητας σε σχέση με πριν (το 0 αντιστοιχεί σε σχεδόν μηδενικό φωτισμό).

Φαίνεται να υπάρχει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

Ο internet browser είναι πολύ καλύτερος και σε ταχύτητα και στην κύλιση.

Το wifi ανιχνεύει και συνδέεται πιο γρήγορα, όπως επίσης και τα δεδομένα κινητής.

Στα αρνητικά τώρα, δεν υπάρχουν και πάλι στην μπάρα διακόπτες για άμεση ενεργοποίηση λειτουργιών (wifi κτλ.).

Κατά το παρατεταμένο πάτημα της οθόνης εμφανίζεται μενού μόνο για αλλαγή ταπετσαρίας. Η προσθήκη των διαφόρων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά πατώντας το app button και επιλέγοντας την εφαρμογή ή το widget που θέλουμε (καθώς εμφανίζονται και αυτά πλέον μαζί τις εφαρμογές).

Οι επαφές δεν συνεργάζονται με το Viber (αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα της εφαρμογής).

Συνεχίζει να υπάρχει η (εκνευριστική για μένα) εμφάνιση του παρόχου στη μπάρα.

Το σκάλωμα στο pinch-to-zoom στην default εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών παραμένει.

Η μέτρια λήψη του wifi παραμένει.

Δεν υπάρχει ραδιόφωνο, για όσους το περίμεναν.

Συνοψίζοντας, η αίσθηση που σου μένει είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν. Όντως, η εμπειρία χρήσης είναι πολύ αναβαθμισμένη. Χαίρομαι που έχω το RAZR και ας έχει τις όποιες ιδιαιτερότητές του.

Edited by netblaster

Ουφφφφ, ναι ευτυχως καταλαβα.

Λεει ο κατασκευαστης 16GB, συνολικα, αλλα χωρις να σου λεει οτι καθαρη διαθεσιμη μετα απο λειτουργικο, εφαρμογες, κλπ. μενουν 11,5GB.

Το μεγαλο στρογγυλο νουμερο (16GB) πουλαει καλυτερα οντως... :rolleyes:

Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια.

Ετσι ειναι με ολες τις συσκευες.:)

Εγκατέστησα το leak της ICS που αναφέρω πιο πάνω...

Στα θετικά, πιο γρήγορο, αλλά το σημαντικότερο είναι πολύ πιο ομαλή (ή αλλιώς smooth) λειτουργία. Επιτέλους το μαύρο χρώμα κυριαρχεί αναδεικνύοντας έτσι την οθόνη και τα χρώματα. Επίσης, φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί άλλη γραμματοσειρά που αποδίδεται αρκετά καλύτερα.

Υπάρχουν λιγότερα εφέ και αλλαγή συμπεριφοράς κάποιων widgets, όπως για παράδειγμα το widget των αγαπημένων επαφών που έχει πιο απλό τρόπο ανάπτυξης και αναδίπλωσης και διαφορετική συμπεριφορά κατά την επιλογή κάποιας επαφής (θέλει λίγη συνήθεια). Αλλαγές και στις επαφές, που όπως για το widget, η λειτουργικότητα παραμένει η ίδια, αλλά θέλει λίγη συνήθεια.

Άλλο πληκτρολόγιο, πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, που όμως έχει κάποια θεματάκια με τα Ελληνικά στα sms (δεν εμφανίζονται κάποιοι χαρακτήρες στον παραλήπτη). Υπάρχει και το swype για όποιους το χρησιμοποιούν.

Υπάρχει νέο widget για ομαδική εμφάνιση των email από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Πιο εύκολη πλοήγηση στις ρυθμίσεις, αφού έχουν χωριστεί ανά αμάδες (ασύρματα δίκτυα,συσκευή, προσωπικά, σύστημα). Θα χρειαστεί όμως λίγο ψάξιμο για κάποιες αφού έχουν αλλάξει θέση, όπως πχ η κλασσική ρύθμιση για αποδοχή των εφαρμογών από άγνωστες πηγές που ήταν στο μενού εφαρμογές, τώρα βρίσκεται στο μενού ασφάλεια.

Η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλότερο επίπεδο φωτεινότητας σε σχέση με πριν (το 0 αντιστοιχεί σε σχεδόν μηδενικό φωτισμό).

Φαίνεται να υπάρχει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

Ο internet browser είναι πολύ καλύτερος και σε ταχύτητα και στην κύλιση.

Το wifi ανιχνεύει και συνδέεται πιο γρήγορα, όπως επίσης και τα δεδομένα κινητής.

Στα αρνητικά τώρα, δεν υπάρχουν και πάλι στην μπάρα διακόπτες για άμεση ενεργοποίηση λειτουργιών (wifi κτλ.).

Κατά το παρατεταμένο πάτημα της οθόνης εμφανίζεται μενού μόνο για αλλαγή ταπετσαρίας. Η προσθήκη των διαφόρων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά πατώντας το app button και επιλέγοντας την εφαρμογή ή το widget που θέλουμε (καθώς εμφανίζονται και αυτά πλέον μαζί τις εφαρμογές).

Οι επαφές δεν συνεργάζονται με το Viber (αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα της εφαρμογής).

Συνεχίζει να υπάρχει η (εκνευριστική για μένα) εμφάνιση του παρόχου στη μπάρα.

Το σκάλωμα στο pinch-to-zoom στην default εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών παραμένει.

Η μέτρια λήψη του wifi παραμένει.

Δεν υπάρχει ραδιόφωνο, για όσους το περίμεναν.

Συνοψίζοντας, η αίσθηση που σου μένει είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν. Όντως, η εμπειρία χρήσης είναι πολύ αναβαθμισμένη. Χαίρομαι που έχω το RAZR και ας έχει τις όποιες ιδιαιτερότητές του.

μια χαρα!!!

η διαδικασια ευκολη??? αν και λεω ναα περιμενω την επισημη εκδοση...

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από δύο χρόνια συμβίωση με ένα SE X10 mini PRO μόλις σήμερα απέκτησα το RAZR... Αν και αρχικά είχα φοβηθεί για το μέγεθος, μόλις το είδα από κοντά κάθε ενδοιασμός για την απόκτηση του εξαφανίστηκε....

Η έκδοση android που έχει είναι η 2.3.6 (περιμένοντας την 4) με την οποία το κινητό πετάει...

Αυτά προς το παρόν :p

Edited by Johnkl
Γιάννης Χανιά....

Το razr μου ακομα στο service, ηταν η πρωτη φορα που κινητο 3 μηνες μετα την αγορα του που επαθε τοσο χοντρη ζημια εχω να πω. Το ειχα στειλει στο service απο το καταστημα wind που το πηρα και μετα απο 1 εβδομαδα και κατι με πηραν τηλεφωνο να παω να το παρω, μου ειπαν οτι αλλαχθηκε πλακετα, αφου το πηρα και εκανα το restore μου μετα απο λιγο καταλαβα οτι δεν δουλευε καλα το mic του και δεν με ακουγαν οταν μιλαγα, αυτη τη φορα το πηγα μονος μου αργυρουπολη στο service και λογικα σημερα θα το εχω, αντε να δουμε.

Παντως παρολο που το κινητο την πρωτη φορα που το πηγα δεν το εφτιαξαν σωστα, μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο το service, ολα τα παλια μου κινητα ηταν htc και οταν χρειαζοταν service τα ξεχναγα για μηνα και βαλε, τουλαχιστον το service της motorolla ειναι σχετικα γρηγορο και ενα μεγαλο θετικο ειναι οτι απαντανε στο τηλεφωνο, δεν ξερω ποσοι απο εσας εχουν δοκιμασει να πιασουν το service της htc σιγουρα θα με καταλαβουν

εγω παντως το εστειλα απο Θεσσαλονικη πεμπτη και το πηρα τριτη ετοιμο και με αλλαγμενη πλακετα μιας και αυτη που ειχα κολλησε στην ενδειξη HDMI επειδη το κιν ηταν απο γαλλια. Το χω απο το δεκεμβριο το κιν και σε γενικες γραμμες ειναι κινηταρα.. Αρνητικα ειναι το αδυναμο WIFI και η καμερα που δεν ειναι αναλογη των 8mp..

To πρόβλημα με τα Ελληνικά στα SMS που ενέφερα έχει ως εξής...

Όταν γράφουμε ένα SMS και το έχουμε ρυθμίσει έτσι ώστε να αποστέλλονται 160 χαρακτήρες, πρέπει να γράφουμε αποκλειστικά με κεφαλαία, αλλιώς ότι έχει τόνο και το τελικό "ς" εμφανίζονται ως κενά στον παραλήπτη. Αυτό φαίνεται να είναι θέμα της ICS καθώς το κάνουν και άλλες δύο διαφορετικές συσκευές που δοκίμασα. Σε Samsung με ISC μάλιστα δεν σε αφήνει να γυρίσεις σε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες κατά τη αποστολή SMS, κλειδώνει στα κεφαλαία.

Στην 2.3.6 έκανε αυτόματα τη μετατροπη χαρακτήρων, οπότε όπως και να γράφαμε ένα μήνυμα το έστελνε κανονικά.

Σημερα παρελαβα μετα απο ενδοιασμους το RAZR σε ασπρο χρωμα , τελικα το μαυρο το αδικει ειναι πανεμορφο στο ασπρο του με την μαυρη ριγα . Δεν χορταινεις να το κοιτας . Μετα απο αρκετο καιρο γυρισα ξανα στο RAZR .Θα το σεταρω και θα σας πω εντυπωσεις . Edited by keltonas

μολις μου ηρθε η αναβαθμιση σε ice cream....... αντε αυτα ειναι γουστα....

Άλλο ένα κινητό από το Service που λαμβάνει update...

Αν σου είναι εύκολο δες την έκδοση συστήματος, έκδοση βασικού φάσματος και ημερομινία build.

Τι θα γίνει για να βάλουμε ics πρέπει να το χαλάσουμε και να το στείλουμε για service

Στην Motorola άντε ρε Motorola ποτέ επιτέλους θα τελειώσουν αυτά τα τεστ

Τα μηνύματα που αφορούσαν την σύγκριση μεταξύ RAZR και Χperia S μεταφέρθηκαν εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336564

Για οσους δεν εχουν την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU ( http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-3_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip) ανοιχτη ευρωπαικη εκδοση ή την επισης ανοιχτη ευρωπαικη εκδοση 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU (http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-1-CEE_1C.91P_0A.6C_RTCEE_CFC_HWp2b_SIGNED.xml.zip ) και θελουν να τις περασουν και να μην εχουν πλεον τις γερμανικες εκδοσεις (με την BILD κ.α.) γινεται πανευκολα με τον οδηγο μου στην πρωτη σελιδα .

Bootάρω σε 4.04...

Άλλο πράγμα ο browser ε? Βούτηρο.. σαν το Ipad είναι:):happy:

Πως το κατάφερες;

Ακολουθησα το λιγκ στο ποστ 1536, 2 σελιδες πιο πισω.

ειναι παρα πολυ απλο.

κατεβαζεις το αρχειο που σου λεει, το περνας στην καρτα, μπουταρεις σε recovery (power but+volup+vol down και μετα vol up+ vol down)

πατας update from sd καξ αυτο ειναι ολο.

οταν ανοιξει κανεις καιμιαεπαναφορα ρυθμισεων για να εχεις καθαρη εγκατασταση.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910