ddr2 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) @ddr2: Καταλαβαίνω αρκετά "χλιαρές" εντυπώσεις έως ώρας. Κρίμα φαινόταν πιο δυνατή συσκευή ενώ τα μικροσκαλωπάτια κλπ τα κάνει και το Sensation που έχει βγει καιρό πριν :(.Επίσης ερώτηση: Κάνει σωστό text reflow a-la HTC ? Δεν είναι χλιαρές οι εντυπώσεις απο τη συσκευή, αλλά επειδή είχα στο παρελθόν και άλλα android, τις ξέρω τις μ@λ@κίες του λειτουργικού.... Και 58 πυρήνες να βάλεις...... Το text reflow είναι πολύ καλό. Μάλιστα στον όπερα που χρησιμοποιώ γίνεται αυτόματα, χωρίς επιπλέον "χτύπημα" στην οθόνη. Επαναλαμβάνω, ο browser δεν είναι κακός, αλλά όντας παράλληλα χρήστης και Ipad2 και windows phone, ε, το android θέλει ακόμη δουλειά. Edited November 18, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για τις εντυπώσεις. Ήλπιζα το Moto με το δεδομένο του hardware να λείαινε τα "τραχειά" κομμάτια του λειτουργικού που είναι εμφανή σε όλες τις συσκευές πλην GS2. Βλέποντας όμως ότι συσκευές όπως το Sensation, EVO, Razr κ.ά με ανάλογο hardware να έχουν ντεζαβαντάζ στο στήσιμο, τείνω να πιστεύω πως ο δεύτερος γαλαξίας βοηθίεται αρκετά απο τη μικρότερη ανάλυση έναντι των άλλων. Οπότε το Moto με τα παραδοσιακά φόρτε των Μοτο όπως καλό πομποδέκτη, ποιότητα υλικών κ.ά. και όχι σαν η τοπ πρόταση. Τέσπα, i shall not pass yet αλλά δίνω προβάδισμα στο Nexus πλεον. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Σήμα πολύ καλό, ποιότητα συνομιλίας εξαιρετική. Εμένα μου κάνει έναν πάρα πολύ ενοχλητικό θόρυβο κατά την έναρξη μια κλήσης, μερικές φορές πολύ ενοχλητικό που κάνα δυο φορές μου πόνεσε το αυτί :blink: (μου θυμίζει εποχές omnia 1!). Mου κάνει έναν θόρυβο και κατά το τέλος της κλήσης αλλά δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αυτό. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Εμένα μου κάνει έναν πάρα πολύ ενοχλητικό θόρυβο κατά την έναρξη μια κλήσης, μερικές φορές πολύ ενοχλητικό που κάνα δυο φορές μου πόνεσε το αυτί :blink: (μου θυμίζει εποχές omnia 1!). Mου κάνει έναν θόρυβο και κατά το τέλος της κλήσης αλλά δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αυτό. Μήπως φταίει το δίκτυο? Στο κάνει πάντα? Δοκίμασε και με άλλη κάρτα σιμ (ξέρω, δύσκολο να πετσοκόβεις τις κάρτες του κόσμου...:p ) @zerow Το νέξους έχει και άλλα πλεονεκτήματα,(αναβαθμίσεις) όμως έχει και το μειον της κάρτας μνήμης... Βασικά αυτό είναι το δίλημμα. RAZR ή νέξους, αλλά προσωπικά εγώ δεν θα μπορούσα να μην πάρω ένα τέτοιο μοτορόλα (καθότι φάν της εταιρίας πολλά χρόνια τώρα). ίσως το νέξους να είναι όμως πιο σοφή επιλογή, μόνο και μόνο για τις αναβαθμίσεις. Χάνει σε αίσθηση όμως και σε ποιότητα ρε γ@moto(rola)...... :lol: Edited November 18, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 @ddr2, ναι, ολα κάνουν αν δεν τα προσεχεις, το να βαλουν ομως brus hed alum αποδυκνειεται major design flaw. Το μηλοφωνο που το έβαζα ακριβως στο ιδιο σημειο γτ δεν γρατζουνιστηκε?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Δεν είναι χλιαρές οι εντυπώσεις απο τη συσκευή, αλλά επειδή είχα στο παρελθόν και άλλα android, τις ξέρω τις μ@λ@κίες του λειτουργικού.... Και 58 πυρήνες να βάλεις...... Το text reflow είναι πολύ καλό. Μάλιστα στον όπερα που χρησιμοποιώ γίνεται αυτόματα, χωρίς επιπλέον "χτύπημα" στην οθόνη. Επαναλαμβάνω, ο browser δεν είναι κακός, αλλά όντας παράλληλα χρήστης και Ipad2 και windows phone, ε, το android θέλει ακόμη δουλειά. Γιάννη εγω το SGS2 το αγόρασα χωρις προοπτική να το κρατησω. Αυτο μ έπεισε. Το δούλεψα τις πρώτες μέρες με official ( και τωρα official έχω αλλα tweaked & rooted). Με εντυπωσίασε απο την πρώτη στιγμη σε αντίθεση με το Nexus S που είχα απο τον Απρίλη. Δεν μου δημιούργησε πουθενα την εντύπωση ότι ειναι λιγότερο smooth απο το iPhone 4, το οποίο όταν το πιάνω τωρα στα χέρια μου μου φαίνεται πολυ αργό. Με όποιον browser κι αν δοκίμασα το scrolling ειναι καλυτερο και ταχύτερο απο του safari. H συσκευη αυτη μ έκανε να εκτίμησω πολυ τα android. H μπαταρία αν όχι καλυτερη ειναι τουλάχιστον ισάξια του i4. Δεν τα γράφω αυτα απλα για να εξυμνησω το SGS2 αλλα για να πω ότι εντυπωσιαστηκα απο την πρώτη στιγμη. Και δεν το περίμενα. Δεν είμαι πρωτάρης στα android. Είχα το SGS1, το Nexus S και το LG Optimus one. Στην πράξη τα android με βολεύουν περισσότερο στην επαγγελματική χρήση και γενικά έχω ταχύτερη πρόσβαση σε καθε εργασία που θέλω να κάνω. Έχω βρει όλα όσα είχα στο iPhone. Sharing, auto cloud services. Για το Bluetooth που είπες, χρησιμοποιω καθε μέρα την συσκευη για να ακούω μουσικη απο το car stereo μέσω ΒΤ. Δεν είχα ποτε διακοπές σε αντίθεση με το Nexus s και το iPhone που μου έκαναν στιγμιαία κοψιματα όπως αυτα που περιέγραψες. Γενικά αγαπώ πολυ το SGS2 γιατι δεν μου έχει πει όχι πουθενα μεχρι στιγμής. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Συμφωνώ. Να συμπληρώσω επίσης ότι ανακρίβειες και ψέμματα γράφονται από όλες τις πλευρές παιδιά... όταν είχα το galaxy tab , το οποία σερνόταν και είχε τρελό λάγκ, κανείς μα κανείς δεν έγραφε το παραμικρό στο αντίστοιχο νήμα. ΑΠό την άλλη, διάβαζα άτομα στα φόρουμ του άιφον να γράφουν ότι το άιφον δεν κολλάει, δεν λαγκάρει δεν κρασσάρει.... Επίσης υπερβολές. Και λαγκάρει και κολλάει και κρασσάρει. Απλά τα κάνει πιο σπάνια. Επίσης, είναι τέτοιο τόσο υπερπροστατευτικό το σύστημα, που δεν σε αφήνει να φορτώσεις το κινητό ώστε να λαγκάρει. Γι αυτό έγραψα με λεπτομέρειες πώς έχω στήσει τον λάνσερ πρό και τι χρήση του κάνω. Θα μπορούσα να είχα 7 οθόνες με 5 widgets στην κάθε μια. Ε, λογικό δεν θα ήταν να κλατάρει το τηλέφωνο? Την ελευθερία (του android ) πρέπει να ξέρεις να τη χρησιμοποιείς. (υπό την έννοι υτή το android απευθύνεται σε πιο υποψιασμένους χρήστες και δεν είναι τόσο απλό να λειτουργήσει καλά μια συσκευή με android). Εγώ φίλε μου τα έγραψα όπως τα βλέπω τα πράγματα. Θα μπορούσα να σου πώ ότι η συσκευή πετάει, κάνει ράνει.... Υπερβολές. Καταρχήν έχει πρώιμο λογισμικό. Θα υπάρξουν βελτιώσεις και αναβαθμίσεις βέβαια, αλλά προς το παρόν είμαστε στην πρώτη επίσημη έκδοση. Είναι γρήγορη χωρίς αμφιβολία η συσκευή, ρολάρει καλά, αλλά υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης. (περιέργως η σύζυγος έχει ενθουσιαστεί με το design της συσκευής. :) ) Κοίταξε δε γνωρίζω για το Tab αλλά επί παραδείγματι στο thread του Sensation μπορούσες να βρεις πολλαπλές αναφορές για τα υπαρκτά ζητήματα. Για τα reviews είναι αλήθεια αυτό που λες και ως ένα σημείο το βρίσκω λογικό ανάλογα με τις προτιμήσεις του Reviewer ή το ανάλογο πακέτο που έχει πέσει (π.χ επί μήνες το Engagdet ήταν μια διαφήμιση του iP4) Σε ότι αφορά το bold είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα που συμβαίνει πλέον με όλες τις συσκευές ( μάλλον η αγορά ζητάει πιο γρήγορα συσκευές απο το διαθέσιμο χρόνο για τον κύκλο ανάπτυξης κάθε συσκευής). Αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Στο της παρένθεσης είναι απολυτα λογικό, είχαμε καιρό να δούμε μια συσκευή με αιχμηρό σχεδιασμό (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Μετά το Arc είναι το δεύτερο Android που νιώθεις ότι δεν ήθελαν μόνο να βάλουν τα υλικά και να κλείσουν με ότι καλούπι να΄ναι. Και υποκειμενικά το βρίσκω όμορφο με μελανό σημείο το ταμπελάκι μπροστά. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Γιάννη εγω το SGS2 το αγόρασα χωρις προοπτική να το κρατησω. Αυτο μ έπεισε. Το δούλεψα τις πρώτες μέρες με official ( και τωρα official έχω αλλα tweaked & rooted). Με εντυπωσίασε απο την πρώτη στιγμη σε αντίθεση με το Nexus S που είχα απο τον Απρίλη. Δεν μου δημιούργησε πουθενα την εντύπωση ότι ειναι λιγότερο smooth απο το iPhone 4, το οποίο όταν το πιάνω τωρα στα χέρια μου μου φαίνεται πολυ αργό. Με όποιον browser κι αν δοκίμασα το scrolling ειναι καλυτερο και ταχύτερο απο του safari. H συσκευη αυτη μ έκανε να εκτίμησω πολυ τα android. H μπαταρία αν όχι καλυτερη ειναι τουλάχιστον ισάξια του i4. Δεν τα γράφω αυτα απλα για να εξυμνησω το SGS2 αλλα για να πω ότι εντυπωσιαστηκα απο την πρώτη στιγμη. Και δεν το περίμενα. Δεν είμαι πρωτάρης στα android. Είχα το SGS1, το Nexus S και το LG Optimus one. Στην πράξη τα android με βολεύουν περισσότερο στην επαγγελματική χρήση και γενικά έχω ταχύτερη πρόσβαση σε καθε εργασία που θέλω να κάνω. Έχω βρει όλα όσα είχα στο iPhone. Sharing, auto cloud services. Για το Bluetooth που είπες, χρησιμοποιω καθε μέρα την συσκευη για να ακούω μουσικη απο το car stereo μέσω ΒΤ. Δεν είχα ποτε διακοπές σε αντίθεση με το Nexus s και το iPhone που μου έκαναν στιγμιαία κοψιματα όπως αυτα που περιέγραψες. Γενικά αγαπώ πολυ το SGS2 γιατι δεν μου έχει πει όχι πουθενα μεχρι στιγμής. Κώστα, έχω πάψει να ενθουσιάζομαι από κινητά πλέον.... Θυμάσαι και όταν πήρα το άιφον, δεν είχα κανένα φοβερό ενθουσιασμο και αρκετά πράγματα με είχαν ενοχλήσει. Τα razr είναι πολύ καλό, πραγματικά. Έχει όλα τα καλά και όλα τα κακά του android όμως. Και είναι με την πρώτη έκδοση λογισμικού ακόμη. Η συσκευή έχει πολύ ψωμί ακόμη. Θα πάρει την 4.0 σε λίγο καιρό με hardware επιταχυντή και θα μιλάμε για μια εντελώς άλλη προοπτική. (για ολόκληρο το android, όχι μόνο τη συγκεκριμένη συσκευή). Για τα κοψίματα στη μουσική, μου τα κάνει με συγκεκριμένο bt. Θα το ερευνήσω όμως:p. Θα δοκιμάσω και με άλλες συσκευές... @zerow Στη γυναίκα μου, και γενικά στις γυναίκες δεν αρέσουν τα μεγάλα κινητά συνήθως, γι αυτό το είπα... Και από το ios5 περίμενα καλύτερα αποτελέσματα, τόσους μήνες το παλεύαν, τόσες beta βγάλαν, αλλά και πάλι προβλήματα υπάρχουν. Αρκετά, μικρά και ενοχλητικά. Προσωπικά, το ταμπελάκι μπροστά μου αρέσει, σπάει τη μονοτονία και είναι κλασικό μοτορόλα στύλ. (όπως και το πλαινό πλήκτρο On-off, είναι ίδιο με τα πλαινά πλήκτρα στο v9 μου) EDIT: Αρκετά ώρα δοκιμάζω το bt s605 της μοτορόλα.Μέχρι στιγμής όλα καλά. χωρίς πρόβλημα με διακοπές που παρουσιάστηκε στο bt h/f της se. Επισης να πώ ότι η συσκευή δεν παρουσιάζει προβλήματα υπεθέρμανσης. Edited November 18, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 τετοιες συσκευες οπως το RAZR, την παιρνεις κατα την ταπεινη μου γνωμη κυριως για την εμφανιση/κατασκευη/σχεδιασμο/υλοποιηση της. αυτο ειναι που σου κανει το κλικ και το γουσταρεις οπως και να ειναι εσωτερικα και απο την πρωτη στιγμη. τετοιο κολλημα ειχα φαει με το Ν91, ακομα το λατρευω και το λατρεψα απο την πρωτη στιγμη που ανακοινωθηκε. επισης αψογα υλικα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Όσο παίζω, εγώ θα ενημερώνω. Μετά από μια επανεκκίνηση που έκανα στη συσκευή, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το stereo bt της SE (ΜW600). Δεν ξαναπαρουσίασε δηλαδή στιγμιαίες διακοπές κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Το wifi εξακολουθεί να μην έχει κανένα πρόβλημα σε εμένα τουλάχιστον και τουλάχιστον στο σπίτι μου. Η χρήση του Opera mobile βελτιώνει πολύ το smoothness στην πλοήγηση στο ίντερνετ. (πάντα εννοείται με πλήρη υποστήριξη φλάς). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Να υπενθυμίσω ότι στο παρών θέμα γίνονται συζητήσεις που αφορούν την συγκεκριμένη συσκευή. Για συγκρίσεις συσκευών υπάρχει το forum Τεχνολογικοί διαξιφισμοί. Iphone 4S vs Motorola RAZR Τα εκτός θέματος μηνύματα αφαιρέθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Όσο παίζω, εγώ θα ενημερώνω. Μετά από μια επανεκκίνηση που έκανα στη συσκευή, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το stereo bt της SE (ΜW600). Δεν ξαναπαρουσίασε δηλαδή στιγμιαίες διακοπές κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Το wifi εξακολουθεί να μην έχει κανένα πρόβλημα σε εμένα τουλάχιστον και τουλάχιστον στο σπίτι μου. Η χρήση του Opera mobile βελτιώνει πολύ το smoothness στην πλοήγηση στο ίντερνετ. (πάντα εννοείται με πλήρη υποστήριξη φλάς). Γιαννάρα το πήρες τελικά... Δεν αντιστάθηκες??? Τελικά το πάχος είχε το τίμημα του (όπως είπες ΠΟΛΥ πλατύ...) ε??? Μου φαίνεται θα περιμένω μέχρι το Samsung siii να δούμε... Sent from DHD with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Γιαννάρα το πήρες τελικά... Δεν αντιστάθηκες??? Τελικά το πάχος είχε το τίμημα του (όπως είπες ΠΟΛΥ πλατύ...) ε??? Μου φαίνεται θα περιμένω μέχρι το Samsung siii να δούμε... Sent from DHD with Mixed Theme Το πηρα, το πηρα!! :) Οντως πολυ πλατυ, αλλα θα το συνηθισω. Ειναι κινηταρα παντως παιδια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Το πηρα, το πηρα!! :) Οντως πολυ πλατυ, αλλα θα το συνηθισω. Ειναι κινηταρα παντως παιδια. Μπράβο βρε Γιάννη μεγεια και με χαρα και πάντα τουρμπάτο να είναι! Νομίζω ότι με το ICS πραγματικά θα είναι αλλού το κινητό... το μόνο που μπορει να με ενοχλούσε είναι λιγάκι το ότι είναι πλατύ παρόλου που εχω μεγαλα χέρια σχετικα (1.90m ειμαι...) Η αλήθεια είναι ότι όπως έγραψε και ο Κώστας κάπου κι εγώ με το SGS2 έχω αρρωστήσει καθώς είναι ένα πολύ πολύ ολοκληρωμένο κινητό! Αντε μεγεια και να το χαρείς και να γράφεις να διαβάζουμε... στο phonearena.com πάντως το βάζουν σε τεστ με διάφορα μοντέλα της αγοράς οπότε μπορούν αν ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπράβο βρε Γιάννη μεγεια και με χαρα και πάντα τουρμπάτο να είναι! Νομίζω ότι με το ICS πραγματικά θα είναι αλλού το κινητό... το μόνο που μπορει να με ενοχλούσε είναι λιγάκι το ότι είναι πλατύ παρόλου που εχω μεγαλα χέρια σχετικα (1.90m ειμαι...) Η αλήθεια είναι ότι όπως έγραψε και ο Κώστας κάπου κι εγώ με το SGS2 έχω αρρωστήσει καθώς είναι ένα πολύ πολύ ολοκληρωμένο κινητό! Αντε μεγεια και να το χαρείς και να γράφεις να διαβάζουμε... στο phonearena.com πάντως το βάζουν σε τεστ με διάφορα μοντέλα της αγοράς οπότε μπορούν αν ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι... Ευχαριστω πολυ!!:):) Σε σχεση με το s2 νομιζω οτι ειναι παρομοια σε πλατος. Οποτε, καταλαβαινεις τι εννοω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Γιάννη εγω το SGS2 το αγόρασα χωρις προοπτική να το κρατησω. Αυτο μ έπεισε. Το δούλεψα τις πρώτες μέρες με official ( και τωρα official έχω αλλα tweaked & rooted). Με εντυπωσίασε απο την πρώτη στιγμη σε αντίθεση με το Nexus S που είχα απο τον Απρίλη. Δεν μου δημιούργησε πουθενα την εντύπωση ότι ειναι λιγότερο smooth απο το iPhone 4, το οποίο όταν το πιάνω τωρα στα χέρια μου μου φαίνεται πολυ αργό. Με όποιον browser κι αν δοκίμασα το scrolling ειναι καλυτερο και ταχύτερο απο του safari. H συσκευη αυτη μ έκανε να εκτίμησω πολυ τα android. H μπαταρία αν όχι καλυτερη ειναι τουλάχιστον ισάξια του i4. Δεν τα γράφω αυτα απλα για να εξυμνησω το SGS2 αλλα για να πω ότι εντυπωσιαστηκα απο την πρώτη στιγμη. Και δεν το περίμενα. Δεν είμαι πρωτάρης στα android. Είχα το SGS1, το Nexus S και το LG Optimus one. Στην πράξη τα android με βολεύουν περισσότερο στην επαγγελματική χρήση και γενικά έχω ταχύτερη πρόσβαση σε καθε εργασία που θέλω να κάνω. Έχω βρει όλα όσα είχα στο iPhone. Sharing, auto cloud services. Για το Bluetooth που είπες, χρησιμοποιω καθε μέρα την συσκευη για να ακούω μουσικη απο το car stereo μέσω ΒΤ. Δεν είχα ποτε διακοπές σε αντίθεση με το Nexus s και το iPhone που μου έκαναν στιγμιαία κοψιματα όπως αυτα που περιέγραψες. Γενικά αγαπώ πολυ το SGS2 γιατι δεν μου έχει πει όχι πουθενα μεχρι στιγμής. Δυστυχως Γιαννη ετσι οπως τα λεει ο Κωστας ειναι. Και λεω δυστυχως γιατι οι μονες συσκευες που προσεγγιζουν την ios εμπειρια ειναι οι κορυφαιες της σειρας galaxy (S2 και note). Το RAZR ειναι μια ομορφη, πολυ ποιοτικη συσκευη, αλλα σε αυτο τον τομεα ειναι μακρια ακομα... Σε αυτο που πασχουν τα galaxy ειναι τα υλικα κι ο σχεδιασμος. Πλαστικα για να παιζουν τα παιδια και design -ειδικα για το S2- για κλαματα... Καλοριζικο το RAZR, παρακολουθω το νημα γιατι μου αρεσει η συσκευη. Περιμενουμε εντυπωσεις... Edited November 20, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δυστυχως Γιαννη ετσι οπως τα λεει ο Κωστας ειναι. Και λεω δυστυχως γιατι οι μονες συσκευες που προσεγγιζουν την ios εμπειρια ειναι οι κορυφαιες της σειρας galaxy (S2 και note). Το RAZR ειναι μια ομορφη, πολυ ποιοτικη συσκευη, αλλα σε αυτο τον τομεα ειναι μακρια ακομα... Σε αυτο που πασχουν τα galaxy ειναι τα υλικα κι ο σχεδιασμος. Πλαστικα για να παιζουν τα παιδια και design -ειδικα για το S2- για κλαματα... Καλοριζικο το RAZR, παρακολουθω το νημα γιατι μου αρεσει η συσκευη. Περιμενουμε εντυπωσεις... Thx Βαγγελη. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συσκευη μεχρι τωρα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Thx Βαγγελη. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συσκευη μεχρι τωρα.:) Και θα εισαι για καιρο γιατι ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Και θα εισαι για καιρο γιατι ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευη ;) Απλα θελει λιγο ψαξιμο, γιατι ειχα αποκοπει απο τα android για καιρο. Η συσκευη τωρα στηνεται. Μου κανει εντυπωση η αυτονομια της που βλεπω σε καθε γεμισμα να βελτιωνεται. Σας ειπα οτι ο οπερα mobile ειναι πολυ καλη επιλογη και πολυ smooth?:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Απλα θελει λιγο ψαξιμο, γιατι ειχα αποκοπει απο τα android για καιρο. Η συσκευη τωρα στηνεται. Μου κανει εντυπωση η αυτονομια της που βλεπω σε καθε γεμισμα να βελτιωνεται. Σας ειπα οτι ο οπερα mobile ειναι πολυ καλη επιλογη και πολυ smooth?:lol: Σε θεματα αυτονομιας επειδη κρατησα ενα για 2 μερες (οχι δικο μου) το ειδα να συμπεριφερεται αψογα (με την κανονικη μου χρηση). Τολμω να πω πως εχει την καλυτερη αυτονομια απο τα κορυφαια android, μετα το galaxy note (λογικο). Ακομα και απο το atrix αποδιδει καλυτερα (!), οπως και απο το -πολυ καλο και σε αυτο τον τομεα- galaxy s II. Για τον opera mobile συμφωνω, αυτον χρησιμοποιω κι εγω στο note μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μήπως μπορεί κάποιος "γνώστης" και κάτοχος να μας φτιάξει γενικά ένα πλάνο για για την καλύτερη αυτονομία του κινητού; Για παράδειγμα αν πρέπει να "κατεβάσουμε" κάποια εφαρμογή σαν το Battery Dr saver, αν και πότε θα πρέπει να ενεργοποιούμε το 3G ή θα πρέπει να το έχουμε στο αυτόματο. Πόσο και αν μπορεί να μας βοηθήσει το Smart Actions σε αυτό. Τι θα πρέπει να κάνουμε με το GPS και διάφορα τέτοια. :!: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εμένα γιατι μου φαίνεται πιο αργός ο opera απο τον official? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Απλα θελει λιγο ψαξιμο, γιατι ειχα αποκοπει απο τα android για καιρο. Η συσκευη τωρα στηνεται. Μου κανει εντυπωση η αυτονομια της που βλεπω σε καθε γεμισμα να βελτιωνεται. Σας ειπα οτι ο οπερα mobile ειναι πολυ καλη επιλογη και πολυ smooth?:lol: Να υποθέσω πως και εσύ το πήρες από clove.. άρα θεωρητικά ίδιο στοκ έχουμε... μπορείς λοιπόν να παραθέσεις τι είδους χρήση κάνεις και πόσο σου κρατάει κατά μέσο όρο?.. Εμένα εξακολουθεί να πιάνει μετά βίας ένα 24ωρο με πολύ μέτρια χρήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εμένα εξακολουθεί να πιάνει μετά βίας ένα 24ωρο με πολύ μέτρια χρήση.. Αυτά έχουν τα smartphones με τις οθονάρες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εμένα γιατι μου φαίνεται πιο αργός ο opera απο τον official? Ίσως είναι λίιιγο πιο αργός, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει Κώστα είναι το smoothness. Και εκεί ο όπερα είναι αξεπάραστος. Επίσης μου αρέσει που κάνει reflow το κείμενο από μόνος του, καθώς κάνω ζούμ, όχι με διπλό χτύπημα μετά το ζουμάρισμα. Να υποθέσω πως και εσύ το πήρες από clove.. άρα θεωρητικά ίδιο στοκ έχουμε... μπορείς λοιπόν να παραθέσεις τι είδους χρήση κάνεις και πόσο σου κρατάει κατά μέσο όρο?.. Εμένα εξακολουθεί να πιάνει μετά βίας ένα 24ωρο με πολύ μέτρια χρήση.. Από Play247 το πήρα. Καταρχήν τις μέρες αυτές δεν το αφήνω από τα χέρια μου, οπότε δεν μπορώ να έχω συνολική άποψη για την αυτονομία του. Μπορώ όμως να καταλάβω από τα "συμφραζόμενα". Χτές ήθελα να αδειάσω την μπαταρία του για να το βάλω να φορτίσει. Του έκανα την τρίτη πλήρη φόρτιση. Η μπαταρία ήταν στο 15% και για να κλείσει η συσκευή την έβαλα να παίζει ράδιο από το tune in radio (σε wifi εννοείται) και παράλληλα σέρφαρα στο διαδίκτυο. Το τηλεφωνικό μέρος ήταν ανοιχτό και σε 3g (βέβαια ήταν όπως είπα συνδεδεμένο σε wifi). Από το 15% -->0% κράτησε με αυτή τη χρήση περίπου 70-75 λεπτά! Ε, για κινητό με άστρωτη μπαταρία, νομίζω ότι είναι πολύ καλή επίδοση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη πάντως.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts