tsourisg Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αυτό που με χάλασε αρκετά εμένα στο τηλέφωνο είναι το αρκετά αδύναμο wifi σε σχέση πάντα με το προηγούμενό μου κινητό Desire S. Και εμένα αυτό με χαλάει μέχρι στιγμής αλλά όπως και σε πολλά τηλέφωνα που είχα στο παρελθόν με μία αναβάθμιση radio το θέμα λύνεται. Σίγουρα όταν αγοράζεις ένα τηλέφωνο από την πρώτη στιγμή που βγαίνει στην αγορά αποκλείεται όλα να λειτουργούν ρολόι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Και εμένα αυτό με χαλάει μέχρι στιγμής αλλά όπως και σε πολλά τηλέφωνα που είχα στο παρελθόν με μία αναβάθμιση radio το θέμα λύνεται. Σίγουρα όταν αγοράζεις ένα τηλέφωνο από την πρώτη στιγμή που βγαίνει στην αγορά αποκλείεται όλα να λειτουργούν ρολόι:) Χμ...Δε λυνεται θεαματικα.Σιγουρα μπορει να βελτιωθει αλλα μια συσκευη με αδυναμο wifi,παραμενει συσκευη με αδυναμο wifi,οτι και να γινει...:( Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι προβλημα εχετε? εχει αδυναμο σημα ή συνδεεται και αποσυνδεεται και διαφορα σπαστικα? Γενικα δεν βλεπω να γινεται ντορος για θεμα wifi, οποτε ισως να ειναι μονο θεμα sw, αν υπαρχει κατι βεβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μια χαρά μπορεί να λυθεί η ένταση στο wi-fi.στο ντέφι με τη μαμά ρομ είχα πολύ ασθενές σήμα ενώ αντίθετα με τις custom ROM το σήμα είναι πολύ δυνατό. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μια χαρά μπορεί να λυθεί η ένταση στο wi-fi.στο ντέφι με τη μαμά ρομ είχα πολύ ασθενές σήμα ενώ αντίθετα με τις custom ROM το σήμα είναι πολύ δυνατό. Sent from my MB525 using Tapatalk Δεν ισχυει ομως ο κανονας αυτος σε ολες τις συσκευες...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Δεν είπα ότι το αναφέρει. Αλλα βρε Σακη δεν έχω διαβάσει ποτε κάτι αρνητικο, εκτός ίσως όταν συγκρίνει την συσκευη που παρουσιάζει με iPhone :lol: Δεν ειναι δυνατόν να ειναι όλα τέλεια. Πάντα υπάρχουν αρνητικά. Ειδικά όταν κανεις review πρέπει να τα εντοπιζεις και να τα επισημαινεις ώστε κάποιος που θα βασισιστει σ αυτα που γράφεις για να επιλέξει, να γνωρίζει αν του κάνει η όχι. Αν γράψω για το SGS2 θα πω πχ ναι μεν ειναι ότι πιο δυνατο κυκλοφορεί αλλα υστερεί στην κάμερα, η οθόνη δεν ειναι η καλυτερη στην αγορα, το πίσω μέρος δείχνει φτωχό κλπ. Αυτα θελουμε απο τις παρουσιάσεις. Όχι όπως με το SGS1 που σε κανένα review δεν αναφέρονταν το lag. Εδώ ένα εκτενές review που αναφέρει και ελαττώματα: . Η προφορά του είναι λίγο ιδιαίτερη και μπορεί να δυσκολέψει σε σημεία. Για μένα το deal break με το τηλέφωνο είναι ο κλειδωμένος bootloader. Καλά τα λένε πως θα είναι ξεκλείδωτη η αναβάθμιση σε Ics ,αλλά αυτό το λέγανε και για τις international συσκευές και τελικά ήταν ψέμα. Κρίμα τέτοιο κουκλί να μην το απογειώσουν γρήγορα και εύκολα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι προβλημα εχετε? εχει αδυναμο σημα ή συνδεεται και αποσυνδεεται και διαφορα σπαστικα? Γενικα δεν βλεπω να γινεται ντορος για θεμα wifi, οποτε ισως να ειναι μονο θεμα sw, αν υπαρχει κατι βεβαια. both! Το παρατήρησα από την στιγμή που έγινε το update του νέου market, διότι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και στο Transformer μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Λοιπόν παιδιά μου ήρθε μόλις τώρα το κινητό σήμερα, το έιχα παραγγείλει προχτές μεσιμέρι..σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου απο expansys και επίσης να αναφέρω οτι είχε Ελληνικότατο φορτιστή..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Λοιπόν παιδιά μου ήρθε μόλις τώρα το κινητό σήμερα, το έιχα παραγγείλει προχτές μεσιμέρι..σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου απο expansys και επίσης να αναφέρω οτι είχε Ελληνικότατο φορτιστή..!! Λογικό αφού έρχεται από Γαλλία που έχουν τις ίδιες πρίζες με εμάς Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι προβλημα εχετε? εχει αδυναμο σημα ή συνδεεται και αποσυνδεεται και διαφορα σπαστικα? Γενικα δεν βλεπω να γινεται ντορος για θεμα wifi, οποτε ισως να ειναι μονο θεμα sw, αν υπαρχει κατι βεβαια. Αυτό που συμβαίνει σε εμένα είναι ότι απο το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι περίπου δέκα μέτρα απόσταση δεν μπορώ να συνδεθώ ή συνδέομαι με πολύ χαμηλό σήμα και αποσυνδέομαι. Με το Desire S είχα πολυ καλό σήμα κσι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεύτερον ενω μερικές φορές με ειδοποιεί πως υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο κσι είμαι δίπλα στη «πηγή» δεν το βλέπω πουθενά και πρέπει να ανανεώσω για να το βρω. Sent from my XT910 using Tapatalk Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=g3Gn4ZFP_zo]Motorola RAZR Review - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αυτό που συμβαίνει σε εμένα είναι ότι απο το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι περίπου δέκα μέτρα απόσταση δεν μπορώ να συνδεθώ ή συνδέομαι με πολύ χαμηλό σήμα και αποσυνδέομαι. Με το Desire S είχα πολυ καλό σήμα κσι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεύτερον ενω μερικές φορές με ειδοποιεί πως υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο κσι είμαι δίπλα στη «πηγή» δεν το βλέπω πουθενά και πρέπει να ανανεώσω για να το βρω. Sent from my XT910 using Tapatalk Μήπως υπάρχει ρύθμιση για την απόδοση του wifi και έχεις βάλει να κάνει εξοικονόμηση;; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Αν όντως υπάρχει πρόβλημα με το wi-fi το θέμα είναι όντως πολύ σοβαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19387095 Πιστευω οτι οτι και αν ειναι , συντομα θα διορθωθει. Παντως δεν βλεπω να ειναι γενικευμενο το φαινομενο, ουτε να γινεται χαμος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 :)με γεια το Μοτο στα παιδια που το πηρανε! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19387095 Πιστευω οτι οτι και αν ειναι , συντομα θα διορθωθει. Παντως δεν βλεπω να ειναι γενικευμενο το φαινομενο, ουτε να γινεται χαμος. Εγώ πάλι αφού διάβασα το topic στο xda κατάλαβα πως "τρέχα γύρευε", ο καθένας παρουσιάζει διαφορετικό πρόβλημα. Σήμερα το δοκίμασα και σε άλλο wifi και το market άνοιγε σφαίρα! Όπως προανέφερα τα d/c είναι λίγα, το μεγάλο μου πρόβλημα παρουσιάζεται όταν πάω να ανοίξω διαφορά μέσα στο μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μια και κάτοχός του S2 κατάφερα μια κολλητη μου να πάρει το μότο.Δεν έχω λόγια φοβερή συσκευή ! Το wifi το ετρεξα με το Dolphin HD κάνα μισαωρο απαιχτο κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μια και κάτοχός του S2 κατάφερα μια κολλητη μου να πάρει το μότο.Δεν έχω λόγια φοβερή συσκευή ! Το wifi το ετρεξα με το Dolphin HD κάνα μισαωρο απαιχτο κανένα πρόβλημα! Μπορείς λοιπόν να κανείς μια μικρή σύγκριση με το δικό σου και να μας ενημερώσεις...;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Επίσημο ποτέ γίνετε ένα topic; Sent from my XT910 using Tapatalk Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Πρακτικά τι σημαίνει το infeneon chip ? Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Σήμερα δυστυχώς το RAZR μου λαβώθηκε για 1η φορά, έπειτα από μόλις 1 εβδομάδα.. Διαπίστωσα πως το υλικό κάτω από το κέβλαρ είχε φθαρεί, σαν να είχε φύγει σε μερικά σημεία η μπογιά λίγο. Από ότι κατάλαβα πρέπει να έγινε στο αμάξι γιατί το άφηνα μέσα σε ένα χώρο πίσω από τον λεβιέ και σε απότομες μετατοπίσεις πήγαινε δεξιά αριστερά. Έψαξα μπας και έβρισκα τι υλικό είναι αυτό δίχως όμως να βρω κάτι. Μάλλον πρέπει να είναι αλουμίνιο αλλά brushed όμως, εξού και το gun metal like χρώμα. Χάθηκε να το αφήσουν χωρίς coating το αλουμίνιο..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Έχω το κινητό από χτές στα χέρια μου. Ώρα λοιπόν για ένα μικρό review:) Καταρχήν, εξωτερικά η συσκευή είναι ξεχωριστή. Όπως και το πρώτο razr είναι πιο πλατύ και πιο λεπτό από τα υπόλοιπα κινητά, τη στιγμή που βγήκε στην αγορά. Η αλήθεια είναι ότι το κινητό είναι ΠΟΛΥ πλατύ! Όμορφο στο μάτι, αλλά κάπως περίεργο στο χέρι. Πάντως η συσκευή είναι φτερό και πούπουλο, το κέβλαρ έχει πολύ καλή υφή και η συσκευή κάθεται πολύ καλά στο χέρι. Φυσικά, από κατασκευαστικής άποψης, είναι πετρόχτιστη. Κανένα παράπονο.... Η οθόνη είναι κλασική super amoled, με ζεστά και κορεσμένα χρώματα και μια κίτρινη απόχρωση στα χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Προσωπικά προτιμώ τις απλές lcd, αλλά μας έφαγε ο εντυπωσιαμός... Πολύ καλή απόδοση σε εξωτερικούς χώρους. Από άποψη ταχύτητας η συσκευή, ναι, είναι γρήγορη. Μπουτάρει πολύ γρήγορα, όλα τρέχουν άνετα και ομαλά. Φαίνεται ότι έχει αέρα... Ο browser είναι καλός, αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πλησιάζει το smoothness του Ios. Ακόμα και ο όπερα στα δικά μου μάτια τουλάχιστον (που έχω συνηθίσει το ipad2) κάνει σκαλοπατάκια στο scrolling. Όχι κάτι φοβερό, αλλά είπαμε, δεν είναι ios. Βέβαια, έχει άλλα πλεονεκτήματα, όπως φλάς, προσαρμογή του κειμένου στο μέγεθος της οθόνης κλπ κλπ, γνωστά από όλα τα android. Το κινητό το χρησιμοποιώ με λάνσερ πρό, (4 οθόνες με ένα ή 2 widgets στην κάθε οθόνη + διάφορες εφαρμογές) και τρέχει πολύ καλά, χωρίς λαγκαρίσματα. Αν φορτωθεί με περισσότερες οθόνες, widgets κλπ δεν ξέρω πώς θα συμπεριφέρεται... Για τις φώτο χρησιμοποιώ το εξαιρετικό μέχρι στιγμής πρόγραμμα quick pic. Δουλεύει τέλεια με το Hw του Razr. Το ηχείο της συσκευής είναι πολύ καλό, από τα καλύτερα. Όσοι είχαν Milestone1 , είναι ανάλογης έντασης και ποιότητας. Η μουσική μέσω ακουστικών είανι πολύ καλής ποιότητας επίσης. Σε χρήση με bt ακουστικό se mv600 διαπίστωσα κάποιες μικρές διακοπές του ενός δευτερολέπτου πού και πού στην αναπαραγωγή μουσικής. Ίσως κάποια ασυμβατότητα?? Δεν ξέρω, πάντως με ενσύρματα ακουστικά ή από το ηχείο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα δοκιμάσω όμως και με άλλα Bt ακουστικά που έχω. Σήμα πολύ καλό, ποιότητα συνομιλίας εξαιρετική. Σήμα wifi: Λοιπόν, το σήμα δεν είναι πολύ δυνατό πράγματι, όμως με το δικό μου το ρούτερ τουλάχιστον δεν έχω προβλήματα. Συνδέεται αμέσως και κάνω τη δουλειά μου κανονικά, έστω και αν το σήμα ανεβοκατεβαίνει πού και πού. Μπαταρία: Η αυτονομία του κινητού πρέπει να είναι βελτιωμένη. Είναι νωρίς για να μιλήσω βέβαια, δείχνει όμως ότι κρατάει καλύτερα από άλλες συσκευές android, σίγουρα ένα 25% παραπάνω από το Milestone1 που είχα παλιότερα. Το πρόβλημα παιδιά είναι ότι δεν υπάρχουν θήκες ακόμα για το κινητό και είναι κρίμα να χαλάσει η εμφάνισή του... Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω:) Ότι θέλετε, ρωτήστε με. Edited November 18, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Είδα πιο πάνω ο φίλος μας είχε εκδορές. Τόσο ευαίσθητο είναι? Όσον αφορά το wi-fi πως πάει με το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο? ή ενδεχομένως μέσα από 2-3 τοίχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Είδα πιο πάνω ο φίλος μας είχε εκδορές. Τόσο ευαίσθητο είναι? Όσον αφορά το wi-fi πως πάει με το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο? ή ενδεχομένως μέσα από 2-3 τοίχους. Φίλε μου, όλα τα κινητά κάνουν γρατζουνιές όταν δεν προσέχεις. Το ρούτερ μου είναι σε άλλο δωμάτιο και δεν έχω πρόβλημα. Πιστεύω ότι είναι ζήτημα ασυμβατότητας με κάποια ρούτερ αυτό που συμβαίνει σε κάποιους, διαφορά θα ήταν γενικευμένο πρόβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 @ddr2: Καταλαβαίνω αρκετά "χλιαρές" εντυπώσεις έως ώρας. Κρίμα φαινόταν πιο δυνατή συσκευή ενώ τα μικροσκαλωπάτια κλπ τα κάνει και το Sensation που έχει βγει καιρό πριν :(.Επίσης ερώτηση: Κάνει σωστό text reflow a-la HTC ? Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts