Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερουμε αν με την ανανεωση σε ICS θα μειωθει το το ευρος της οθονης ή αν το ICS εχει καμια ρυθμηση για να χρησιμοποιεις τα capasitive πληκτρα που εχει η συσκευη?

Λογικα θα γινει το δευτερο που λες. Καθε αλλλη λυση θα ειναι αστεια.

Αφου αλλωστε οι εκδοσεις του android προσαρμοζονται σε καθε συσκευη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι περαστικα?επειδη αγορασανε μια πολυ καλη συσκευη που θα παρει ice cream και μπορει να καλυψει και τις αναγκες ανετα ακομα και ενος power user?

ενταξει ολοι θελουμε να εχουμε οτι τελευταιο κυκλοφορει αλλα μην ειμαστε και υπερβολικοι!

εγω απο αυτα που εχω διαβασει και δει θα το χτυπουσα ανετα αν ειχα τα χρηματα...το κινητο ειναι διαμαντακι!

Για όσους σπεύσανε να το αγοράσουν , περαστικά.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=320437

Απ ότι κατάλαβα όμως απευθύνεται μόνο για την κινέζικη αγορά.

Ρίξε κι εδώ μια ματιά http://techblog.gr/mobile/motorola-mt917-754/

Για όσους σπεύσανε να το αγοράσουν , περαστικά.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=320437

Εγώ που δεν το έχω πάρει ακόμη πάλι αυτό που κυκλοφορεί εδώ θα έπαιρνα. Το κινέζικο είναι 1 χιλιοστό πιο παχύ, η ανάλυση της οθόνης θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και θα πιέζει περισσότερο τον επεξεργαστή και τέλος προτιμώ 8MP από 13MP και. Σε ένα τέτοιο αισθητήρα τα 13MP η μόνη διαφορά που θα σου κάνουν θα είναι πολλά ΜΒ αρχείο φωτογραφίας και χειρότερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (εκτός αν μεγαλώσαν και το μέγεθος του αισθητήρα που μου φαίνεται απίθανο...). Το μόνο που θα ζήλευα είναι το 2ο led.

Τέλος αν κατάλαβα καλά η οθόνη είναι μεγαλύτερη άρα το κινητό (που είναι ήδη μεγάλο) θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Λεωνίδας

Απ ότι κατάλαβα όμως απευθύνεται μόνο για την κινέζικη αγορά.

Ρίξε κι εδώ μια ματιά http://techblog.gr/mobile/motorola-mt917-754/

Ετσι ειναι Αργυρη. Ακομη το μοντελο δεν εχει 3 μερες στην αγορα, λες να το αντικαθιστουσαν ηδη?

Επισης, καπου ειχα διαβασει οτι τα razr που θα βγει στην Κινα θα εχει και λιγο διαφορετικο σχεδιασμο, θα ειναι ασχημο.

Παιδιά, άσχετο αλλά υπάρχει κάποιο topic για τον καθαρισμό του smartphone μας; Δεν βρίσκω κάτι.:)

Υ.Γ Συγνώμη πάλι για το ότι είμαι εκτός θέματος.

3>4

Παιδιά, άσχετο αλλά υπάρχει κάποιο topic για τον καθαρισμό του smartphone μας; Δεν βρίσκω κάτι.:)

Υ.Γ Συγνώμη πάλι για το ότι είμαι εκτός θέματος.

LoL...Ειδες το θεμα με το ''ποσο βρωμικα ειναι τα smartphone μας''???:p

Προσωπικα αραια και που ελαφρως βρεγμενο απαλο πανι (αυτο για τα γυαλια ειναι μια χαρα) με απιονισμενο νερο και τπτ αλλο.

α!!Και θηκη!!!::shifty:

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη...??

Το expansys δινει 2 χρονια εγγυηση ετσι δεν ειναι (ειτε ειναι "ελληνικο το κινητο ειτε οχι")...???

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Παιδια να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη...??

Το expansys δινει 2 χρονια εγγυηση ετσι δεν ειναι (ειτε ειναι "ελληνικο το κινητο ειτε οχι")...???

επειδή όταν τους πήρα τους ρώτησα το ίδιο η απάντηση είναι:

όλα τα κινητά έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση απο τον κατασκευαστή. :)

καπου ειχα διαβασει οτι τα razr που θα βγει στην Κινα θα εχει και λιγο διαφορετικο σχεδιασμο, θα ειναι ασχημο.

Ακριβώς όπως το λες Γιάννη, http://techblog.gr/mobile/motorola-razr-china-13-megapixel-8831/

Το έλαβα και εγώ την Παρασκευή και εχθές είχα την ευκαιρία να παίξω λίγο μαζί του έπειτα από την απαραίτητη πλήρη φόρτιση! Προς το παρόν το μόνο που έχω να πω είναι ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση από την μπαταρία.. Μετά βίας μια μέρα σε σχεδόν stand by mode..

Το έλαβα και εγώ την Παρασκευή και εχθές είχα την ευκαιρία να παίξω λίγο μαζί του έπειτα από την απαραίτητη πλήρη φόρτιση! Προς το παρόν το μόνο που έχω να πω είναι ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση από την μπαταρία.. Μετά βίας μια μέρα σε σχεδόν stand by mode..

Νομίζω ότι βιάζεσαι να βγάλεις συμπερασματα, άσε την μπαταρία να κάνει δύο τρεις κύκλους και μετά βγάζεις ασφαλή συμπερασματα. Από την λίγη εμπειρία μου με android κινητό μην περιμένεις πολλές φορές να ξεπεράσεις την δεύτερη μέρα χωρίς να το φορτισεις.

Sent from my MB525

OnePlus 5t

Το RAZR είναι το 3ο μου Android (Hero, X8) και ναι δεν έχω απαιτήσεις από τις μπαταρίες των smartphones αλλά.. με τόσα mah θα περίμενα μια μέρα να την βγάζει αβίαστα και όχι στο τσακ..

Το RAZR είναι το 3ο μου Android (Hero, X8) και ναι δεν έχω απαιτήσεις από τις μπαταρίες των smartphones αλλά.. με τόσα mah θα περίμενα μια μέρα να την βγάζει αβίαστα και όχι στο τσακ..

Χμ, πες μας λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις?

3g? συγχρονισμοί? καιρός? twitter? facebook? κάθε πότε? κλπ κλπ

Χμ, πες μας λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις?

3g? συγχρονισμοί? καιρός? twitter? facebook? κάθε πότε? κλπ κλπ

3G/wifi on, όσον αφορά διάφορα push είναι ολα off πλην του hotmail app.

3G/wifi on, όσον αφορά διάφορα push είναι ολα off πλην του hotmail app.

Το 3g στην κάνει τη δουλειά. Ειδικά αν δεν έχει καλό σήμα εκεί που είσαι.

Κανένα smartphone δεν βγάζει πάνω από μέρα σε 3g...

Εγώ πάλι νομίζω πως μια μέρα είναι καλά για τα smartphones πια! Με τέτοιες οθόνες, διπύρηνους επεξεργαστές, wifi, GPS, blue tooth άμεσα συγχρονισμένα με κοινωνικά δίκτυα... ήμαρτον πια! Τι θέλουμε να κρατάνε τρεις μέρες;

Sent from my XT910 using Tapatalk

Αυτό που με χάλασε αρκετά εμένα στο τηλέφωνο είναι το αρκετά αδύναμο wifi σε σχέση πάντα με το προηγούμενό μου κινητό Desire S.

Sent from my XT910 using Tapatalk

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
3>4

Αναμφισβήτητα ειναι ένα απο τα ποιο όμορφα κινητά. Συμπεριλαμβανομένου και το iPhone.

Απο εκει και πέρα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κυκλοφορήσουν περισσότερες συσκευές στο φόρουμ ώστε να δούμε και πως τα παει στην πράξη.

Ναι μεν βλέπω πάντα τις βίντεο παρουσιάσεις του Digital life αλλα δεν τις λαμβανω ποτε υπ όψη μου γιατι καθε νεα συσκευη ειναι η καλυτερη. Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό. Πριν λίγες μέρες το Galaxy Nexus ήταν η κορυφή. Τωρα παρέδωσε τα σκήπτρα στο Razr.:p

Σχετικά με την αυτονομία: χρησιμοποιω το SGS2 με τον ίδιο τροπο που χρησιμοποιούσα το iPhone 4. Συν τα widgets.

Δεν κλεινω ποτε το 3g και τα δεδομένα.

Το βράδυ σε 7 ωρες ύπνου χάνω 2-3% εχοντας όπως είπα 3g, data, wifi, συγχρονισμους σε πλήρη λειτουργία. Βεβαίως σε αναλογη κατάσταση στην διάρκεια της μέρας, δηλαδη χωρις καθόλου χρήση, θα καταναλώσει περισσότερο γιατι κινούμαστε και η αναζητηση καλύτερου 3g την αυξάνει.

Ότι και να κάνω μου βγάζει με άνεση την μέρα. Σε φυσιολογική χρήση μου βγάζει 36 ωρες χωρις φόρτιση. Δηλαδη την δεύτερη μέρα μεχρι το απόγευμα.

Κάπου εκει θα ειναι και το Razr φαντάζομαι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι μεν βλέπω πάντα τις βίντεο παρουσιάσεις του Digital life αλλα δεν τις λαμβανω ποτε υπ όψη μου γιατι καθε νεα συσκευη ειναι η καλυτερη. Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό. Πριν λίγες μέρες το Galaxy Nexus ήταν η κορυφή. Τωρα παρέδωσε τα σκήπτρα στο Razr.:p

Mπα δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο άρθρο και στο video review. Αντιθέτως κάνει λόγο για μια εκ των κορυφαίων προτάσεων στην αγορά αυτή τη στιγμή :) Edited by sakiss

Mπα δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο άρθρο και στο video review. Αντιθέτως κάνει λόγο για μια εκ των κορυφαίων προτάσεων στην αγορά αυτή τη στιγμή :)

Δεν είπα ότι το αναφέρει. Αλλα βρε Σακη δεν έχω διαβάσει ποτε κάτι αρνητικο, εκτός ίσως όταν συγκρίνει την συσκευη που παρουσιάζει με iPhone :lol:

Δεν ειναι δυνατόν να ειναι όλα τέλεια. Πάντα υπάρχουν αρνητικά.

Ειδικά όταν κανεις review πρέπει να τα εντοπιζεις και να τα επισημαινεις ώστε κάποιος που θα βασισιστει σ αυτα που γράφεις για να επιλέξει, να γνωρίζει αν του κάνει η όχι.

Αν γράψω για το SGS2 θα πω πχ ναι μεν ειναι ότι πιο δυνατο κυκλοφορεί αλλα υστερεί στην κάμερα, η οθόνη δεν ειναι η καλυτερη στην αγορα, το πίσω μέρος δείχνει φτωχό κλπ.

Αυτα θελουμε απο τις παρουσιάσεις. Όχι όπως με το SGS1 που σε κανένα review δεν αναφέρονταν το lag.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Motorola RAZR XT910