Jump to content

[iTunes] Προβλήματα - Απορίες

kosvou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε όλες μου τις συσκευές παρόλο που ΟΤΑ πέρασα κανονικά την 9.2.1 μόλις συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή στο iTunes την ξανά κατεβάζει και την ξανά περνάει από πάνω :confused:
κ @ τ @ ν τ ι @

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε όλες μου τις συσκευές παρόλο που ΟΤΑ πέρασα κανονικά την 9.2.1 μόλις συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή στο iTunes την ξανά κατεβάζει και την ξανά περνάει από πάνω :confused:

Γιατί έχει βγει καινούργια 9.2.1 η οποία διορθώνει ένα bug που προέκυπτε μετά από επιδιόρθωση του touch id. Είναι διαθέσιμη μόνο μέσω iTunes και για αυτό σου βγάζει να την περάσεις ξανά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γιατί έχει βγει καινούργια 9.2.1 η οποία διορθώνει ένα bug που προέκυπτε μετά από επιδιόρθωση του touch id. Είναι διαθέσιμη μόνο μέσω iTunes και για αυτό σου βγάζει να την περάσεις ξανά.

Και δεν ειναι η ιδια που περναει με ΟΤΑ;! καλα δυσκολο ηταν να την πουνε 9.2.2; :p

κ @ τ @ ν τ ι @

Και δεν ειναι η ιδια που περναει με ΟΤΑ;! καλα δυσκολο ηταν να την πουνε 9.2.2; :p

Όχι δεν είναι ίδες, γιατί η 9.2.1 που είχε βγει πριν καιρό είχε άλλο build number από αυτή που έγινε διαθέσιμη την προηγούμενη εβδομάδα μέσω itunes. Δεν είχε νόημα να την βγάλει 9.2.2 για ένα τόσο μικρό fix που αφορούσε μόνο το touch id για συσκευές που παρουσίασαν τον συγκεκριμένο πρόβλημα. Βγήκε καθαρά και μόνο για όσους είχαν κάνει επισκευή στο touch id και μετά το τηλέφωνο τους έγινε τούβλο και έβγαζε σφάλμα 53.

Αν δεν είχαμε συνδέσει το κινητό στο itunes δεν θα πέρναμε χαμπάρι ότι υπάρχει αναβάθμιση.

• 2 weeks later...

Μια ερώτηση διότι μου φαινεται τα χω ξεχάσει: κατέβασα το youtube app μέσω του appstore απ το κινητό (μέσω wifi) όπως και κάποια άλλα app. Όταν όμως κάνω sync το κινητό μέσω itunes το youtube δεν εμφανίζεται στις εφαρμογές μου στο itunes. Δεν θα πρεπε κανονικά ότι έχω στο κινητο να εμφανιζεται και το tab my iphone apps??

Κάνω κάτι λάθος?

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Χμ νομίζω το βρηκα (εν μέρη). Δεν είχα επιλέξει στο itunes το "Automatic Downloads". Τώρα πλέον το συγχρονίζει.

Το κακό είναι όμως πως αν διαγράψω ένα app απ το iphone και κάνω sync, η εφαρμογή αυτή δεν σβήνεται απο το tab των IPHONE APPS. :(

Όχι υπάρχει μην τυχόν θες να την ξανά περάσεις επίσης μπορείς να πας και αρχείο-συσκευή-μεταφορά αγορών

Όχι υπάρχει μην τυχόν θες να την ξανά περάσεις επίσης μπορείς να πας και αρχείο-συσκευή-μεταφορά αγορών

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς? Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά? Βασικά στο iphone έχω περάσει αγγλική γλώσσα οπότε όλα τα settings τα χω στα αγγλικά. Μπορώ με κάποιο τρόπο να σβήνω το app στο iphone και όταν συγχρονίζω με το itunes να σβήνει και από εκεί? Διότι μεχρι τωρα μονο τ αντιθετο μπορώ να κάνω..

Επίσης άλλη μια ερώτηση: Κατέβασα ενα free app απ το app store του κινητού. Όταν συγχρόνισα όμως το iphone με το itunes Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στο itunes καθόλου!! Δεν θα πρεπε να εμφανιστεί και στο itunes??

Επίσης άλλη μια ερώτηση: Κατέβασα ενα free app απ το app store του κινητού. Όταν συγχρόνισα όμως το iphone με το itunes Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στο itunes καθόλου!! Δεν θα πρεπε να εμφανιστεί και στο itunes??

Οι εφαρμογές στο iTunes συγχρονίζονται αυτόματα απο τις ρυθμίσεις.

Kαι όμως δεν συγχρονίζεται. Κάπου διάβασα πως είναι λόγω του "thinned app" που εφάρμοσε η apple στο ios 9 και μετά. Μιλάω στην περίπτωση που κατεβάζεις ένα οποιοδήποτε app απ το app store του κινητού και μετα πας να συγχρονίσεις μέσω καλωδίου στο itunes. Εκτός και αν θέλει μια ειδική ρύθμιση τόσο στο κινητό όσο και στο itunes (υπόψιν έχω απενεργοποιήσει το automatic downloads τόσο στο itunes όσο και στο iphone γιατί κάθε φορά που συνδεομουν μέσω wifi κατέβαζε τα apps που χα ήδη κατεβάσει στο app store του itunes)

• 1 month later...

Μια βοήθεια παρακαλώ

Έχω το iPhone 6 και στο pc w10. Το iTunes δούλευε μια χαρα. Έκανα hard reset στο 6αρι μου και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ με το iTunes. Να σημειώσω ότι το pc βλέπει σαν συσκευή το 6αρι και μπορώ να αντιγράψω φωτογραφίες από εκεί

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μια βοήθεια παρακαλώ

Έχω το iPhone 6 και στο pc w10. Το iTunes δούλευε μια χαρα. Έκανα hard reset στο 6αρι μου και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ με το iTunes. Να σημειώσω ότι το pc βλέπει σαν συσκευή το 6αρι και μπορώ να αντιγράψω φωτογραφίες από εκεί

Καλησπέρα φίλε μου ακολούθησε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Τοποθεσία και Απόρρητο. Στη συνέχεια συνδέστε και πάλι τη συσκευή σου.

Καλησπέρα φίλε μου ακολούθησε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Τοποθεσία και Απόρρητο. Στη συνέχεια συνδέστε και πάλι τη συσκευή σου.

Δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Το παράξενο είναι πως το pc το βλέπει κανονικά ως συσκευή (πχ αντιγράφω εικόνες) αλλά το iTunes δεν......

Δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Το παράξενο είναι πως το pc το βλέπει κανονικά ως συσκευή (πχ αντιγράφω εικόνες) αλλά το iTunes δεν......

Δεν κάνεις μια απεγκατάσταση το iTunes και να το ξαναβάλεις?

Δεν κάνεις μια απεγκατάσταση το iTunes και να το ξαναβάλεις?

Το έκανα κι αυτό. Μάλλον θα κάνω ένα hard reset το iPhone να ησυχάσω......

Έκανα hard reset και πάλι δεν το βλέπει......

Κατέβασα το iTunes σε ταμπλετ με windows 10 και το δουλεύει κανονικά. Στα φταίει το pc. Το θέμα είναι πως να το διορθώσω αφού ούτε η επανεγκατάσταση διόρθωσε το θέμα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Το έκανα κι αυτό. Μάλλον θα κάνω ένα hard reset το iPhone να ησυχάσω......

Έκανα hard reset και πάλι δεν το βλέπει......

Κατέβασα το iTunes σε ταμπλετ με windows 10 και το δουλεύει κανονικά. Στα φταίει το pc. Το θέμα είναι πως να το διορθώσω αφού ούτε η επανεγκατάσταση διόρθωσε το θέμα.

Σε βλέπω για format στον υπολογιστή.Αρκεί και αυτό να κάνει κάτι.

Σε βλέπω για format στον υπολογιστή.Αρκεί και αυτό να κάνει κάτι.

Τελικά όπως ξαφνικά εμφανίστηκε το πρόβλημα, έτσι ξαφνικά λύθηκε. Με την 3η επανεγκατασταση του iTunes....

αν κάνεις επανεγκατάσταση του itunes χάνεις τα local backups ;;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Θα σε γελάσω, αλλά μπορείς να τα σώσεις με μια απλή αντιγραφή/επικόλληση.

Τα αρχεία των back-up βρίσκονται στη διαδρομή: C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

ΥΓ: Υποθέτω πως κάνεις χρήση Windows Vista/7/8/10.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα σε γελάσω, αλλά μπορείς να τα σώσεις με μια απλή αντιγραφή/επικόλληση.

Τα αρχεία των back-up βρίσκονται στη διαδρομή: C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

ΥΓ: Υποθέτω πως κάνεις χρήση Windows Vista/7/8/10.

10ρια έχω,,

Ωραία σε ευχαριστώ :)

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• 4 months later...

Θελω τα φωτα σας σχετικα με τα ring tones, που τοσο παιδευουν ...

Εχουμε και λεμε:

Αν δεν κανω λαθος(γιατι παει κ 1-1.5 χρονος), ειχα βρει ενα tutorial, για το πως να περναω ηχους για ringtones.. μετετρεπα μεσω itunes σε ενα συγκεκριμενο format το αρχειο ηχου κ κατι παταγα play.. κ τσουπ το εβλεπα να πηγαινει στα ringtones των itunes, μετα sync κ μπαινανε στο τηλ...

Τωρα που εχω ενα αγορασμενο app, το audiko, εχω κατεβασει μεσα στην εφαρμογη τα ringtones που θελω, μετα πηγαινω μεσα στα itunes στο συγκεκριμενο app, κ λεπω τα ringtones που εχουν κατεβει διαμεσω audiko ( ειναι απο τα apps που κανουν μεταφορα τα αρχεια τους απο τα itunes προς τον υπολογιστη)...

Θεωρω καποια λαλακια εχω κανει με το library κ δεν μπορω...

Μπορει καποιος καλος ανθρωπος να με διαφωτισει, ΑΝ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΛΑ κ μπορειτε να καταλαβετε...;;;

Σας ευχαριστω apriori!

Sent from my iPhone using Tapatalk

paniwnioi...ligoi kai kaloi

• 1 month later...
Παιδιά καλησπέρα. Έχω πάρει τελευταία στην γυναίκα μου το iPhone 6s 64gb. Για να κάνω λογαριασμό στο Aplle ID μου ζήτησε και κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) για μελλοντικές αγορές μου. Εγώ έβαλα την χρεωστική μου και ολοκλήρωσα την εγγραφή στο Aplle ID. Μετά από κάτι μέρες είδα στις κινήσεις στο λογαριασμό μου μια πληρωμή mail order iTunes BILL με ποσό 1,98 €. Τι έγινε; Θα με χρεώνουν και χωρίς ενημέρωση μέσω email ; Περιμένω τα φώτα σας μιας και ο ίδιος είμαι χρήστης android. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

" Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ...

χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool:

Παιδιά καλησπέρα. Έχω πάρει τελευταία στην γυναίκα μου το iPhone 6s 64gb. Για να κάνω λογαριασμό στο Aplle ID μου ζήτησε και κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) για μελλοντικές αγορές μου. Εγώ έβαλα την χρεωστική μου και ολοκλήρωσα την εγγραφή στο Aplle ID. Μετά από κάτι μέρες είδα στις κινήσεις στο λογαριασμό μου μια πληρωμή mail order iTunes BILL με ποσό 1,98 €. Τι έγινε; Θα με χρεώνουν και χωρίς ενημέρωση μέσω email ; Περιμένω τα φώτα σας μιας και ο ίδιος είμαι χρήστης android. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

H χρεωση αυτη ειναι δοκιμαστικη για τον ελεγχο της καρτας. Μετα απο 1-2 βδομαδες θα πιστωθουν τα χρηματα μην ανησυχεις ;)

κ @ τ @ ν τ ι @

Δεν σε χρεώνουν, απλά τα δεσμεύουν και θα σου τα επιστρέψουν μετά από λίγες μέρες.

• The topic was unpinned