Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To NET Compact Framework_2 μπορώ να το εγκαταστήσω στην sd κάρτα?Ρωτάω επειδή είναι αρκετά μεγάλο.(>5ΜΒ)

Ναι, μπορείς.

129026.png?1640591734

Exo to QTEC 9100 tha paiksei to Slovoed tis paragon ta 15 mb i tha kollaei?

Απ'όταν το είχα περάσει στο 9100 μια χαρά έπαιζε, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα (μάλιστα το είχα κάνει ινστόλ και στην εσωτερική μνήμη).

129026.png?1640591734

Εχω το εξής πρόβλημα:

Εβαλα στην SD του qtek 9000 διάφορους φακέλους με αρχεία excel και word και δεν μου τους εμφανίζει καν. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?

Αυτό οφείλεται στον άριστο σχεδιασμό των windows μας :down:

Πρέπει να βάλεις τα αρχεία σου χύμα στον φάκελο My Documents στην SD ή να πηγαίνεις στον αντίστοιχο φάκελο που δημιούργησες και να βρίσκεις το αρχείο που θέλεις με έναν file explorer και από εκεί να το ανοίγεις... :dizzy:

Edit - Στα 2003SE είχα ένα αρχειάκι με όνομα ignore_my_docs το οποίο τοποθετούσα στην SD και φαινόταν όλοι οι φάκελοι που είχα δημιουργήσει... στα WM5 το δοκίμασα μία φορά και δεν δούλεψε...

Πως γίνεται βρε παιδιά πλήρης απεγκατάσταση προγραμμάτων απο το PPC;Οταν πάω να απεγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα μου λέει ότι δεν έχει απεγκατασταθεί πλήρως και δεν μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω.

Guest lagoudakis
Πληρη απεγκατασταση 100% δεν γινεται,ορισμενα προγραμματα αφηνουν "σκουπιδακια" που τα βγαζεις αν ψαξεις στην registry,δεν ξερω αν μπορει να τα καθαρισει ολα καποιο καθαριστικο προγραμματακι πχ mem maid

Πληρη απεγκατασταση 100% δεν γινεται,ορισμενα προγραμματα αφηνουν "σκουπιδακια" που τα βγαζεις αν ψαξεις στην registry,δεν ξερω αν μπορει να τα καθαρισει ολα καποιο καθαριστικο προγραμματακι πχ mem maid

Το πρόβλημα είναι ότι δεν απεγκαθίσταται καθόλου το προγραμμα αλλά μου λέει αν θέλω να το σβήσω απο την λίστα των προγραμμάτων.

Thanx zoo. Windows στο κινητό δε θέλαμε?

Αλλο πρόβλημα: ενώ μέσω wifi έχω internet κανονικά (ανοίγω σελίδες με τον ie) στο messenger και στο hotmail δεν μπορώ να μπω. Δεν έχει πρόβλημα ο λογαρισμός μου, αφού από το pc συνδέομαι κανονικά.

"Η σύνδεση στο MSN Messenger Service απέτυχε διότι η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα", λέει...

Τι να φταίει άραγε?

EDIT:

2η ερώτηση: Πώς μπορώ να επιλέξω μαζικά μερικές από τις επάφες μου και να τις αντιστοιχίσω σε έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης?

Xerei kaneis kapoio programma pou na kleidonei tin othoni k ta pliktra tou pocketpc. Exo to qtek s100 k eixa prosfata egkatastisei to screenGuard alla oso kairo to eixa, to s100 ekane apo mono tou hard reset sxedon kathe mera kai ipopsiazomai oti eftaige to screenGuard.

ρε παιδια ξερει κανεις ποιος internet explorer μπορει να μπει internet banking εχω παιδευτει πολυ αλλα τζιφος ο μονος που τα καταφερε ηταν ο opera 8.52 beta αλλα τωρα ο 8.60 δεν μπαινει.Εχει ψαχτει κανεις με το θεμα? ευχαριστω

ρε παιδια ξερει κανεις ποιος internet explorer μπορει να μπει internet banking εχω παιδευτει πολυ αλλα τζιφος ο μονος που τα καταφερε ηταν ο opera 8.52 beta αλλα τωρα ο 8.60 δεν μπαινει.Εχει ψαχτει κανεις με το θεμα? ευχαριστω
Κατ' αρχας δεν κάνεις internet banking από τον mobile opera!!! Η επικοινονία σου περνάει μέσα από proxy της opera όπου και φιλτράρουν τα δεδομένα για να κατεβάζεις λιγότερα data.

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα.Εγκαθιστώ το pocketMax phoneAlarm.Δουλεύει μια χαρά αλλά στο πρώτο soft reset που θα κάνω απλά...εξαφανίζεται από την todayscreen.Το έκανα μερικές φορές εγκατάσταση αλλά δεν αλλάζει κάτι.Δεν το βρίσκω ούτε στο έναρξη/προγράμματα.Υπάρχει στο programms files ο φάκελλος του phoneAlarm αλλά από εκεί δεν βγάζω άκρη.Κάποια ιδέα?(έχω qtek s200)

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 240x320) Opera 8.60 [en])

kserei kanenas ta settings gia na doulepsei to voipbuster sto programa sjphone; kai iparxei kapoio programa pou na leitourgei ws voip,mesa apo proxy settings;

technoholic maniac reviewer

Guest lagoudakis
Παιδια καιρο τωρα εχω μια απορια:O ακουω για διαφορα προγραμματα backup,δηλαδη το backup που εχει το activesynk δεν ειναι καλο;δεν κανει την δουλεια του;η αυτο που εχουν τα win2003 στην συσκευη;:confused:ποια ειναι η διαφορα τους;

Δεν είναι σωστά backup τα ενσωματωμένα γιατί δεν σταματούν λειτουργίες που τρέχουν στο παρασκήνιο και μετά δεν γίνεται σωστή επαναφορά...

Έχω δοκιμάσει το SpriteBackup (έχω κάνει επαναφορά ενός 9100 μετά από hard reset) και επανήλθε κάθε λεπτομέρεια και εφαρμογή (ακόμη και αλλαγές στη registry) σε 10 λεπτά! Μεγάλη υπόθεση!

Guest lagoudakis
ευχαριστω Αλεξανδρε:happy: κατα την γνωμη σου αυτο ειναι το καλυτερο προγραμμα ε;το spd λεει τιποτα;

Guest lagoudakis
παιδια ακομα μια ερωτηση:O το resco explorer που ειναι καλυτερα να το βαλω;στην εσωτερικη μνημη η στην καρτα;ειδα οτι δουλευει και στις δυο περιπτωσεις:confused: τι λετε;

ευχαριστω Αλεξανδρε:happy: κατα την γνωμη σου αυτο ειναι το καλυτερο προγραμμα ε;το spd λεει τιποτα;

Δεν ξέρω τι κάνει το spb γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Με βόλεψε πολύ το SpriteBackup γιατί διαλέγεις από ποιούς φακέλους θα πάρει αντίγραφο (έχω 1,5 gb τραγούδια στην κάρτα... μην τα βάζω άδικα στο backup!... Δεν χωράνε ούτως ή άλλως!!!) και επίσης κάνει αρχεία εκτελέσιμα (.exe) τα οποία γράφονται στην κάρτα και μετά τα τρέχεις (χωρίς καν να έχεις εγκατεστημένο το SpriteBackup, μιλάμε για εντελώς καθαρό ppc από hard reset) και γίνεται ολικη επαναφορά!!! :)

Το Resco Explorer εγώ το έχω στην μνήμη του κινητού ώστε όταν αλλάξω κάρτα (για οποιονδήποτε λόγο) να μπορώ να το δουλέψω. Πάντως δουλέυει εξίσου καλά όπου και να το βάλεις (δοκιμασμένα!).

@ nemos

Οι τελευταίες εκδόσεις του (π.χ. version 5.0.1, build 1332 και έπειτα) παίζουν άψογα σε WM5.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...