71SPYROS Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 να συμπληρωσω οτι αν θες ηχους για υπενθυμισεις μπορεις να βαλεις μονο wav. απλα ριξε τον επιθυμητο ηχο μεσα στον φακελο των windows χυμα και θα τον δεις απο της ρυθμισεις-ηχοι ειδοποιησεων, ενω για ηχους κλησης μπορεις να βαλεις και mp3 απλα ριξτο μεσα στον φακελο rings που προανεφερε και ο φιλος παραπανω, τωρα με καποια προγραμματακια μπορεις να χρησιμοποιησεις και την storage card αλλα εγω τουλαχιστον αυτα που δοκιμασα δεν δουλευαν παντα καλα και τα εβγαλα Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Re paidia exei enas filos mou to s200, oti ixo kai na baloume gia klisi meta apo reset epistrefei sto default,oi ixoi perniounte kanonika sto windows/rings.Help s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Thanks guys.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Καλησπέρα στην κοινότητα.Εχω κατεβάσει ένα ωραίο skin με προέκταση psk. Που πρέπει να το βάλωγια να δουλέψει? Κ μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ γενικότερα να επιλέγω ήχους για διάφορες υπενθυμίσεις ή ξυπνητήρια από ήχους που έχω στην storage card κ να μην περιορίζομαι στους προεπιλεγμένους? Και στην κάρτα μνήμης να το πετάξεις χύμα(όχι μέσα σε φάκελο) θα δουλέψει νομίζω.:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Τι κάνουμε (εκτός από hard reset) όταν αντί για τη λίστα με τα keyboards μας βγάζει αυτό; :wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 καλησπερα πηρα την spectec wi fi sdio 820 εκανα την εγκατασταση μετον driver αλλα δεν μου βγαζει πουθενα κανα εικονιδιο για διαχειριση του wi fi η της καρτας(ενεργο-ανενεργο),τι παιζει;;;;(hp2190) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 καλησπερα πηρα την spectec wi fi sdio 820 εκανα την εγκατασταση μετον driver αλλα δεν μου βγαζει πουθενα κανα εικονιδιο για διαχειριση του wi fi η της καρτας(ενεργο-ανενεργο),τι παιζει;;;;(hp2190)για βαλε την καρτα μεσα και κανε συνχρονως ενα ρεσετ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 κανονικα επρεπε να βγαλει καποιο εικονιδιο;και που θα βρισκα το program; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 βγαζει στην κατω μπαρα,δεν σου εβγαλε με το ρεσετ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 μπαααααα τιποτα οταν παω σπιτι θα ξαναπερασω τον driver και θα ξαναδουμε!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 δοκιμασε να το ανοιξεις απο το εικονιδιο στα προγραμματα η αν το εχει στις ρυθμισεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 εκει σε θελω,δεν εχει εικονιδιο πουθενα.κατι βρηκα στα connections net card που εχει το pda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ολο ερωτήσεις είμαι αλλά τι να κάνω που μου αρέσει να μαθαίνω.Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε αυτό το πράσινο θεματάκι του HTC Tytn που βγαίνει στο τηλέφωνο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 εκει σε θελω,δεν εχει εικονιδιο πουθενα.κατι βρηκα στα connections net card που εχει το pda.κατεβασες τους drivers απο το site;βαλε αυτους που λεει europe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 κατεβασες τους drivers απο το site;βαλε αυτους που λεει europe ok thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Θα απαντησει καποιος για τον ηχο κλησης που χανεται μετα απο reset?s200 s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Θα απαντησει καποιος για τον ηχο κλησης που χανεται μετα απο reset?s200 για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε πρεπει να μας δωσεις παραπανω στοιχεια για το τι ακριβως συμβαινει, λες πολυ λιγα στην περιγραφη του προβληματος του φιλου σου, εγινε ας πουμε μετα την εγκατασταση καποιου προγραμματος, βαζεις ηχους μεσω καποιου προγραμματος Ή μεσω του φακελου rings ? ή τι αλλο συνεβη, γιατι απο την αρχη σιγουρα δεν ειχε προβλημα Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε πρεπει να μας δωσεις παραπανω στοιχεια για το τι ακριβως συμβαινει, λες πολυ λιγα στην περιγραφη του προβληματος του φιλου σου, εγινε ας πουμε μετα την εγκατασταση καποιου προγραμματος, βαζεις ηχους μεσω καποιου προγραμματος Ή μεσω του φακελου rings ? ή τι αλλο συνεβη, γιατι απο την αρχη σιγουρα δεν ειχε προβλημα To problima to exoun 2 filoi me s200 auto pou ipopsiazome einai to pocket zone to opoio exo kai ego se s100 kai den exo kanena problima.To problima einai oti me opoio tropo kai na oriseis hxo klishs ean kaneis soft reset mpenei o default eno o hxos paramenei sto windows/rings. s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Kai kati allo , yparxei kamia patenta otan kano anazitish stin SD na blepei ola ta arxeia,π.χ otan kano anazitish apo to travel alarm ton fakelo pou exo stin SD me ta mp3 den ton blepei. s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Γεια σας παιδια.Θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο ελληνικο λεξικο για το PPC. Οχι ομως οπως το slovoed.Να ειναι ερμηνευτικο και ορθογραφικο για την ελληνικη γλωσσα μονο.Κατι σαν το Μειζον Ελληνικο Λεξικο ή σαν του Μπαμπινιωτη. CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Τι κάνουμε (εκτός από hard reset) όταν αντί για τη λίστα με τα keyboards μας βγάζει αυτό; :wacko: Πριν το hard reset, δοκίμασε να πας στα settings και να ξαναορίσεις το default keyboard. Μετά restart και μάλλον θα παίξει. (από τα κομπογιαννίτικα κόλπα που έχουν πιάσει στο δικό μου -iPAQ 2790-) τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helix56 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Παιδια τα φωτα σας- εχω το ΜΙΟ P550 και εχω κατασταση τετελεσται... Εχει ξανακολλησει ουκ ολιγες αλλα με ενα ρεσετ σοφτ η χαρντ παντα εφτιαχνε. Τωρα στα καλα του καθουμενου αρχικη οθονη και μετα αιωνιο κολλημα. Χαρντ ρεσετ τιποτε. Ανοιγμα - κλεισιμο, καντηλια χαμπαρι. Αποσυνδεσα μπαταρια και στην απελπισια εκανα και ενα λοουλεβ φορματ σε μπλε οθονη επιλογη 6 :hypno: . Οποια βοηθεια απο το φορουμ εκτιμητεα. Ευχαριστω για το χρονο σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Κάπου διάβασα οτι το SPB weather μπορεί να συνεργάζεται με το meteo.gr υπάρχουν κάπου οδηγίες? D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Κάπου διάβασα οτι το SPB weather μπορεί να συνεργάζεται με το meteo.gr υπάρχουν κάπου οδηγίες? Θα τις βρεις στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91322&page=5 Διαβασε και καμια σελιδα πριν και μετα απο αυτην :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Κάπου διάβασα οτι το SPB weather μπορεί να συνεργάζεται με το meteo.gr υπάρχουν κάπου οδηγίες? new version meteo 2.2 tou hab Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts