johner Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Έχω την εντύπωση πως το TCPMP έχει αυτή τη δυνατότητα χωρίς να είμαι σίγουρος. Αν το θες και δε θες να τα σκάσεις τελοσπάντων στείλε μήνυμα.. :p TCPMP Freeware είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 @ JustMe & johner Τον TCPMP ρε παιδια εννοείται πως τον έχω, όμως δεν μπορεί να παίξει αρχεία sdp ούτε μπορείς και να του βάλεις link για να παίξει (video streaming ), σε αντίθεση με τον Real Player , που ενώ μπορείς να εισάγεις links , παίζει μόνο τα αρχεία *.rm και όχι τα *.sdp. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Sorry παιδιά, νόμιζα πως δεν ήτανε free. Ο ενσωματωμένος Media Player δεν κάνει stream? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 εχω την εντυπωση 32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 FAT16 η FAT32 πρέπει να είναι οι κάρτες μας ? Αν σε ενδιαφέρει να το ψάξεις περισσότερο ρίξε μια ματιά εδώ: http://pocketpcmag.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17921 y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Sorry παιδιά, νόμιζα πως δεν ήτανε free. Ο ενσωματωμένος Media Player δεν κάνει stream? Aν νόμιζες ότι δεν είναι free, δεν έπρεπε καν να το αναφέρεις. Δεν διακινούμε παράνομο υλικό σ'αυτό το φόρουμ, το γνωρίζεις πολύ καλά και το έχεις επισημάνει σε άλλους. @petemil : Δεν έχει τύχει να το ψάξω ποτέ αυτό που ρωτάς. Αν θέλεις κοίτα το pocket tv. Δεν χάνεις τίποτα αν το δοκιμάσεις, freeware είναι :) τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Aν νόμιζες ότι δεν είναι free, δεν έπρεπε καν να το αναφέρεις. Δεν διακινούμε παράνομο υλικό σ'αυτό το φόρουμ, το γνωρίζεις πολύ καλά και το έχεις επισημάνει σε άλλους. @petemil : Δεν έχει τύχει να το ψάξω ποτέ αυτό που ρωτάς. Αν θέλεις κοίτα το pocket tv. Δεν χάνεις τίποτα αν το δοκιμάσεις, freeware είναι :) Sorry,νόμιζα πως επιτρεπόταν να σχολιάζουμε οτιδήποτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων, εγώ δεν είχα σκοπό να δώσω κάτι δημόσια. Εν πάσει περιπτώση, απολογούμαι, έκανα edit το ποστ μου και δεν θα ξαναναφέρω κάτι σχετικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 παιδια παω να δω ενα αρχειο pdf μεσω του ενσωματωμενου προγραμματος του 2020ι και τα ελληνικα τα βλεπω ....κουτακια:( οι τοπικες ρυμισεις ειναι στα ελληνικα,τι δεν κανω σωστα;:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Από όσο μπορώ να ξέρω εσύ μάλλον σωστά τα κάνεις όλα... το ενσωματωμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να δείξει σωστά τα ελληνικά... Θα πρότεινα το δωρεάν (αλλά μεγάλο, εγώ το έχω βάλει στην κάρτα μνήμης) Acrobat Reader for PPC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 παιδια παω να δω ενα αρχειο pdf μεσω του ενσωματωμενου προγραμματος του 2020ι και τα ελληνικα τα βλεπω ....κουτακια:( οι τοπικες ρυμισεις ειναι στα ελληνικα,τι δεν κανω σωστα;:O Ορθώς έχεις ορίσει τις τοπικες ρυθμίσεις στα ελληνικά. O pdf reader του ppc σου μήπως έχει επιπλέον ρυθμίσεις για τη σωστή εμφάνιση των γλωσσών? Δηλ κάτι σαν τον encoding του ιnternet explorer. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 φιλε muck δυστυχως ειναι ''ξερος΄'' απο ρυθμισεις!!!τελος παντων εβαλα το adobe και ολα οκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Παιδιά καλησπέρα. Μιά βοήθεια Απεγκατέστησα το spb pocket plus (s200) και έβγαλα <χειροκίνητα> κάποια υπόλοιπα αρχεία που άφησε και τώρα πάω να κάνω νέα εγκατάσταση και μου λέει οτι η εγκατάσταση απέτυχε Τί κάνω???:wacko: Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ξέρετε κάποιο free πρόγραμμα εναλλακτικό του adobe reader 2.0? Δυστυχώς, μετά από hard reset, αν και κάνω κανονικά την εγκατάσταση του adobe, μετά δεν μπορεί να ανοίξει κανένα κείμενο, εκτός από το δικό του:( (το help που εγκαθιστά μόνο του) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ξέρετε κάποιο free πρόγραμμα εναλλακτικό του adobe reader 2.0? Δυστυχώς, μετά από hard reset, αν και κάνω κανονικά την εγκατάσταση του adobe, μετά δεν μπορεί να ανοίξει κανένα κείμενο, εκτός από το δικό του:( (το help που εγκαθιστά μόνο του) PocketXpdf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 PocketXpdf Thanks για την βοήθεια,:) αλλά και πάλι, όσα δεν άνοιγε ο adobe reader δεν τα ανοίγει ούτε και αυτός:cry: :cry: :cry: Μα τι μπορεί να συμβαίνει??? Τα αρχεία είναι εντάξει γιατί τα ανοίγω από το pc. Στο ppc τα αποθηκεύω στο main memory.Τι μπορεί να φταίει??:worry: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Thanks για την βοήθεια,:) αλλά και πάλι, όσα δεν άνοιγε ο adobe reader δεν τα ανοίγει ούτε και αυτός:cry: :cry: :cry: Μα τι μπορεί να συμβαίνει??? Τα αρχεία είναι εντάξει γιατί τα ανοίγω από το pc. Στο ppc τα αποθηκεύω στο main memory.Τι μπορεί να φταίει??:worry: Δεν ξέρω αν βοηθήσει αλλά δοκίμασε να το ανοίξεις μέσα από το acrobat πηγαίνοντας File/Open και όχι κάνοντας click στο αρχείο. Επίσης το έβαλες το αρχείο μέσω activesync έτσι ώστε να γίνει και convert σε mobile μορφή ? y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Παίδες καλησπέρα.Μπορώ να ρωτήσω(αν δεν έχει απαντηθεί ήδη), μιας και η αναζήτηση δεν μου έβγαλε τίποτα, αν υπάρχει κάποιο ΒΤ handsfree που να δείχνει το όνομα της επαφής που σε καλεί και όχι απλά το νούμερο. Η συσκευή μου είναι το ETEN G500+. Ευχαριστώ... Journeyman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Δεν ξέρω αν βοηθήσει αλλά δοκίμασε να το ανοίξεις μέσα από το acrobat πηγαίνοντας File/Open και όχι κάνοντας click στο αρχείο. Επίσης το έβαλες το αρχείο μέσω activesync έτσι ώστε να γίνει και convert σε mobile μορφή ? Λοιπόν, λύθηκε το πρόβλημα. Και ξέρεις τι ήταν? Έπρεπε να εγκαταστήσω το Paragon software-Greek language support.:wacko: Άσχετο?? Μόλις το εγκατέστησα, το acrobat δούλεψε κανονικά.:cool: Το θέμα ήταν ότι δεν το ήθελα το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί μου δημιουργεί conflict με το alignment της οθόνης και κολλάει το ppc στην συγκεκριμένη λειτουργία. Anyway, έστω και με αυτόν τον πολύ περίεργο τρόπο, το adobe δούλεψε:wacko: :wacko: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Μια βοήθεια... Έχω S100 και πήγα να περάσω ένα skin για dial pad ακατάλληλο (ήταν για WM 2005, όχι για WM 2003 CE). Αποτέλεσμα ήταν όταν προσπαθώ να καλέσω έναν αριθμό και αφού αρχίσω να πληκτρολογώ τα πρώτα ψηφία, αντί να μου εμφανίζει τους αριθμούς που ταιριάζουν με αυτό που πατάω, μου βγάζει (πάνω αριστερά) αυτό που βλέπετε. Επίσης χάθηκε το κουμπάκι που μεγάλωνε τη λίστα με τους προτεινόμενους αριθμούς. Τι προτείνετε; Υπάρχει κάτι για να αντικαταστήσω ή να επαναφέρω τα πράγματα όπως πριν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Παίδες καλησπέρα.Μπορώ να ρωτήσω(αν δεν έχει απαντηθεί ήδη), μιας και η αναζήτηση δεν μου έβγαλε τίποτα, αν υπάρχει κάποιο ΒΤ handsfree που να δείχνει το όνομα της επαφής που σε καλεί και όχι απλά το νούμερο. Η συσκευή μου είναι το ETEN G500+. Ευχαριστώ... Journeyman Εγώ έχω το Jabra BT-800 με S-100. Εμφανίζει (σχεδόν...πάντα) όνομα επαφής, όταν αυτή αποτελείται από μικρό αριθμό γραμμάτων. Δηλαδή όσο χωρά στην οθόνη. Αν στην επαφή μου έχω ολόκληρο το ονοματεπώνυμο εμφανίζει αριθμό μόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ.....ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ MICROSOFT ACTIVE SYNC ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PDA. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PDA KAI ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΑΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 1.ν εχεις xp δοκιμασε να κανεις ενα system restore σε καποια χρονικη στιγμη που δουλευε το active sync 2.ακομα τσεκαρε το firewall αν εχεις εν αναγκη απενεργοποιησε το και ξαναδοκιμασε, πολλα προβληματα οφειλονται σε αυτο, 3. σκεψου τι εκανες τελευταια που μπορει να επηρεασε την κατασταση. πχ κανενα προγραμμα που αφαιρει απο registry οτιδηποτε αχρηστο. 4.δοκιμασε μια αλλη εκδοση του active sync ελπιζω κατι απο τα παραπανω να βοηθησει, Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 καλημερα σε ολους. ξερει κανεις καποιο τροπο να γινει το παρακατω με το hands free του qtek9100? :( Activate MS Voice Command via Bluetooth (HTC WM5.0 Devices) You must have Microsoft Voice Command installed to use this hack. Open up a registry entry program such as Resco Registry that comes with Resco Explorer 2005. Then goto "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\OEM\VoiceCommand\Path". Change the default value from "\Windows\SDDialer.exe" to "\Program Files\Voice Command\VoiceCMD.exe". Now you should be able to activate Micrsoft Voice Command by pressing the connect button on your bluetooth headset. ( u can try it... ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 pote tha gbei to upgrade wm5 se ipaq 6515?tha bgei i den tha bgei?xerei kaneis? Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Συγγνώμη ρε παιδιά μία ερώτηση: Βάζω σε κανά δύο επαφές τα γενέθλια (λέω τι ωραίο - μακάρι να τα συγχρόνιζε και με το calendar αυτόματα..), κοιτάω στο calendar (λέω λες να έχει βάλει entry υπενθύμισης??) και δεν έχει βάλει τίποτα. Λέω ok πολλά περιμένω μάλλον από το super-duper κινητό-pda μου.. :p Χθες όμως, στο today μου πετάει ότι η συγκεκριμένη επαφή έχει γενέθλια αύριο... Εκεί τα έχασα τελείως!! Κοιτάω σε άλλο ένα άτομο που είχα βάλει ημερομηνία γενεθλίων και είχε βάλει και εκεί reminder... Και ρωτάω τώρα, ξέρετε πως ή πότε το κάνει αυτό?? Δοκίμασα με άλλη μία επαφή (έβαλα γενέθλια και έψαξα για το reminder), αλλά δεν έπαιξε... Μήπως στο συγχρονισμό τα φτιάχνει αυτά?? Για βοηθήστε ρε παιδιά αν ξέρει κανείς κάτι... :confused: :worry: Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts