Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 ok ευχαριστω,δικιο εχεις για την καρτα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 @ nemos Οι τελευταίες εκδόσεις του (π.χ. version 5.0.1, build 1332 και έπειτα) παίζουν άψογα σε WM5. Ευχαριστώ για την πληροφορία:) Θα το εγκαταστήσω άμεσα! (V5.1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 το sprite backup λογικα το κανουμε εγκατασταση μονο στην εσωτερικη μνημη η δεν παιζει ρολο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Υπαρχει καποιο προγραμμα για το dialer που να μπορει να αντιστοιχιζει ξεχωριστο ηχο κλησης για οποια επαφη επιλεγει? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 @ lagoudakis Δεν παίζει ρόλο, εγώ το έχω στην κάρτα μνήμης και τρέχει άψογα. @ aggelopas Στα 2003SE χρησιμοποίησε το Photo Contacts PRO είναι δοκιμασμένο και πολύ καλό κατά τη γνώμη μου. Σε WM5 δεν το έχω δοκιμάσει, στην ιστοσελίδα του λέει ότι είναι συμβατό αλλά κάποιος στη συζήτηση για το 9100 μου είπε ότι του δημιούργησε πρόβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 καλο αυτο γιατι στο s100 η εσωτερικη μνημη ειναι στα ορια:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Και το SPB backup και το Sprite Bakup παίζουν μια χαρά σε WM05. Προσωπικά χρησιμοποιώ το πρώτο για τον απλούστατο λόγο ότι το Sprite δεν υποστηρίζει όσα ipaq έχουν βιομετρικό έλεγχο ασφαλείας. Έχει ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο σύστημα. Όσον αφορά στην εγκατάσταση, η γνώμη είναι τα προγράμματα "συστήματος" (πληκτρολόγια, explorer, ατζέντες, backup, χακιές, plugins) να εγκαθίστανται στη μνήμη. Σίγουρα αρκετά τρέχουν κι από την κάρτα -τουλάχιστον σε wm05- αλλά βάζοντάς τα σην κύρια μνήμη βοηθάτε το μηχάνημά σας να λειτουργεί πιο "άνετα". Κι επιπλέον υπάρχει και ο πρακτικός λόγος σε περίπτωση που έχετε περισσότερες από μία κάρτα. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Kalimera.. , boreis kapoios na mou steilei tis rythmiseis gia to gmail sto qtek s200?? http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Kalimera.. , boreis kapoios na mou steilei tis rythmiseis gia to gmail sto qtek s200?? Δες την απάντηση στο thread του S200. Δεν χρειάζεται να θέσεις την ίδια ερώτηση σε 2 threads και να ανοίξεις και καινούριο. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 προσπαθώ να περάσω video AVI, MPEG και WMV. ξαφνικά το PC κάνει restart. Γιατί? to έχει συναντήση κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Tha itan kalytero afou dwthike n apadisn na min anafertheis katholou stin erwtnsn.. Oi apories einai gia na lynontai kai oxi na kritikarontai eidika apo moderators.Den fimizomai gia ta polla mynimata pou stelnw. Oso gia tin apadisn tin eida thanks. Allwste eimai kainourgios se pocketpc kai exw diafores apories den nomizw na einai toso kako na rwtisw kati. http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Yparxei kapoios tropos na allaxo to skin tou Intellipad sto Qtek s100. To skin toy Intellidialer to allaxa k prosthesa ellinikous xaraktires. Mporo na kano to idio k me to Intellipad? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Tha itan kalytero afou dwthike n apadisn na min anafertheis katholou stin erwtnsn.. Oi apories einai gia na lynontai kai oxi na kritikarontai eidika apo moderators.Den fimizomai gia ta polla mynimata pou stelnw. Oso gia tin apadisn tin eida thanks. Allwste eimai kainourgios se pocketpc kai exw diafores apories den nomizw na einai toso kako na rwtisw kati. Φυσικά δεν είναι καθόλου κακό να ρωτήσεις. Γι'αυτό είμαστε εδώ. Ακολουθούμε όμως κάποιες "συνήθειες". Κάθε φόρουμ έχει τη φιλοσοφία του. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν υπήρξε κριτική στην ερώτησή σου :!:. Υπόδειξη έγινε για το πώς λειτουργούμε σωστότερα :) τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangg Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Κανένα καλό add-on για τα reminders του calendar έχουμε (άλλοι ήχοι, πιο μεγάλης διάρκειας, δυνατότητα επανάληψης κοκ) ? Οι υπάρχουσες δυνατότητες των WM5 είναι μάλλον αστείες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Κάποιος που χρησιμοποιεί το PocketZenPhone 6.0,μήπως ξέρει τι ρύθμιση χρειάζεται σε προφίλ έτσι ώστε η οθόνη του PPC να μη σβήνει καθόλου την ώρα που χρησιμοποιώ τον Destinator Pn? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 προσπαθώ να περάσω video AVI, MPEG και WMV. ξαφνικά το PC κάνει restart. Γιατί? to έχει συναντήση κανείς? Δεν μας δίνεις αρκέτες πληροφόριες. Αλλά υποθέτω ... ότι μάλλον έχει γεμήσει η Ram :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Δοκίμαστε κανείς Destinator6 μήπως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangg Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Υπάρχει κάποιο screensaver συμβατό με WM5? Ψάχνοντας βρήκα μόνο για 2002 και 2003. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 εχω λιγο μπερδευτει,εψαξα αλλα δεν καταλαβα? δεν κανω κατι σωστα? θελω να περασω mp3 ως ηχο κλησης στο qtek 2020i. κατι διαβασα οτι αν πανω στο μουσικο αρχειο πατησεις παρατεταμενα σου βγαζει επιλογει για ηχο κλησης. αυτο απο οτι ειδα ισχυει μονο για wma, midi. ακομα αν αντιγραψεις το mp3 στον φακελο win>rings και μετα πας απο τις ρυθμισεις>συστημα>προσθηκη ηχου κλησης πρεπει να τον βλεπεις. τιποτα απο τα παραπανω δεν συμβαινει, αν και θα θελα να περασω τους mp3 ηχους κλησης στην εξωτ.καρτα. Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Αν γνωριζει καποιος πως μπορω να βαλω υποτιτλους σε ταινια απο DVD που την μετατρεπω με DVD-to-Pocket PC για το Pocket PC μου WM5, θα με βοηθουσε αφανταστα, εχω δοκιμασει τα παντα οπως αναφερουν οι οδηγιες αλλα δυστηχος δεν καταφερνω τιποτα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Αν γνωριζει καποιος πως μπορω να βαλω υποτιτλους σε ταινια απο DVD που την μετατρεπω με DVD-to-Pocket PC για το Pocket PC μου WM5, θα με βοηθουσε αφανταστα, εχω δοκιμασει τα παντα οπως αναφερουν οι οδηγιες αλλα δυστηχος δεν καταφερνω τιποτα! Επισης αν και εκτος θεματος πως κανουμε φορματ την καρτα μνημης SD, μεσω του υπολογιστη με συστημα Fat 32 ??? η θελει καποιον αλλο τροπο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 ισχυει παιδια αυτο που μου ειπαν οτι μετα την εγκατασταση των προγραμματων πρεπει να κανεις reset; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 ισχυει παιδια αυτο που μου ειπαν οτι μετα την εγκατασταση των προγραμματων πρεπει να κανεις reset; :what: Τα προγράμματα που απαιτούν restart, σου το ζητούν μόλις τελειώσει η εγκατάσταση. Επίσης τα plugins χρειάζονται restart. Όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά αμέσως μετά την εγκατάσταση. καλά με ποιους κάνεις παρέα και σου λένε τέτοια πράγματα; πρόσεχε τις παρέες σου :ρ τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 thanks muck:) αστα να πανε,ολοι παντογνωστες ειναι:O επειδη εχουν 1 κινητο και 1 pc εγιναν ειδικοι,εγω μετα απο 6 χρονια με pc και 1 χρονο με ppc το λεω οτι ειμαι ασχετος ακομα,να ειναι καλα τα παιδια εδω μεσα:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 βοήθεια σας παρακαλώ, σχετικά με το activesync.ενώ μέχρι τώρα συγχρόνιζα το αιπακ-2490 με το πισι by bluetooth, ξαφνικά (?) το activesyncδεν συγχρονίζει αφού στις com έχει μόνο την com1.μήπως ξέρει κανένας, τι έκανα και ξεπάστρεψα τις υπόλοιπες που μου έβγαζε πριν το activesync?έβγαζε com1,com2.....,τώρα,τπτ soft reset to ipaqX20 φορές, unninstall active 4.01, install 4.02, uninstaall 4.02, install 4.01,κ.λ.π. ένας χαμός!μόνο com δεν έχει εκτός την com1.τι γίνεται, ευχαριστώ εκ των προτέρων.....:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts