Muck Smith Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Φίλε μου, από ότι ξέρω στα WM 5 δεν μπορείς να κάνεις Hard Reset. Ειναι θέμα διαχείρησης μνήμης. στα ipaq τουλάχιστον με wm05 γίνεται. Soft reset, Hard reset και Clean reset. To τελευταίο είναι το αντίστοιχο format. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Hard reset και Clean reset. Εξηγείς λίγο καλύτερα τις διαφορές τους; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Επειδη εγω έχω ipaq (2110) και δεν μπορεσα μεχρι τωρα να κανω hard reset, μπορεις να μου πεις πως γίνεται? PLS saxo14@bigfoot.com Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Να πω και εγω οτι στα ipaq με wm5.0 γινετε κανονικα hard reset, δεν εχω μπροστα μου το manual ομως να σας πω με σιγουρια τον συνδιασμο πληκτρων, αν θυμαμε ομως καλα κρατας πατημενα τα δυο ακριανα soft keys και πατας το reset. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 HELP! Πώς μπορώ να στείλω όλους τους ήχους από Qtek 9090 σε ΒΤ ανοικτής ακρόασης??? ????? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Εξηγείς λίγο καλύτερα τις διαφορές τους; μιλάμε πάντα για HP iPAQ με wm05, Δεν έχω μαζί μου το manual. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις διαφορές τους. Αν βρεις το manual τα εξηγεί στις πρώτες σελίδες. Aπ'όσο θυμάμαι με soft+hard reset δεν χάνεις τα δεδομένα. To hard είχε να κάνει με τις ρυθμίσεις. Το clean reset είναι το format (το αντίστοιχο hard reset των ppc2002,2003) και φέρνει τη συσκευή στην εργοστασιακής της κατάσταση. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 βοηθεια σας παρακαλώ, εδώ και μέρες, προφανώς απο κάποια εγκατάσταση το ππσι μου βγάζει σε κάθε εκκίνηση αυτό το μήνυμα cannot execute \windows\rcii_hlp.exe. παταω οκ και φεύγει.τι είναι όμως και πως μπορώ να το απεγκαταστήσω?σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν μπήκα σε λάθος συζήτηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 βοηθεια σας παρακαλώ, εδώ και μέρες, προφανώς απο κάποια εγκατάσταση το ππσι μου βγάζει σε κάθε εκκίνηση αυτό το μήνυμα cannot execute \windows\rcii_hlp.exe. παταω οκ και φεύγει.τι είναι όμως και πως μπορώ να το απεγκαταστήσω?σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν μπήκα σε λάθος συζήτηση Πρέπει να είναι κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στην εκκίνηση και ενώ θα έπρεπε να έχει εγκατασταθει στην κύρια μνήμη, το έβαλες στην κάρτα μνήμης. Πες μας ποια προγράμματα έχεις εγκατεστημένα για να σε βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Hi.. Υπάρχει μήπως καμία εφαρμογή για το Qtek S100 με την οποία να έχω καθυστέρηση στην λήψη φωτογραφίας? Να μπορώ δηλαδή να στήνω κάπου το S100 και να βγάζει photo μετά από κάποια δευτερόλεπτα… Σας ευχαριστώ.. :) Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 αυτά είναι τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει. κάθε κριτική για την ύπαρξη των προγραμμάτων αυτών δεκτή, και το πρόβλημα με το νοτιφικέισιον έρρορ στην εκκίνηση εξακολουθεί να παραμένει .......:blink: καθώς είμαι άσχετος με το λειτουργικό τους.ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΟΣ!....έρμαιο του WM 5.0, ... κύριοι. την βοήθειά σας παρακαλώ 1)spb weather 2)PDAmill topkey 3)resco explorer 4)dinar soft memaid 5)yahoo messenger 6)tcpmp 7)opera browser 8)ppcsoft psshutxp 9)sbsh.net iLauncher:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Λοιπον, πανε /windows/startup και αμα βρεις καποιο shortcut με το ονομα rcii_hlp.exe ή rcii_hlp.ink σβηστο. Αυτο γινεται γιατι απ'οτι καταλαβα εκανες καποιο προγραμμα εγκατασταση, δημιουργηθηκε shortcut στον φακελο startup, εσβησες το προγραμμα αλλα το shortcut εμεινε. Ετσι το ppc θα τρεχει το shortcut σε καθε reboot αλλα η διαδρομη που θα αναφερεται θα ειναι λαθος/μη εγκυρη με αποτελεσμα να σου βγαζει το μυνημα αυτο καθε φορα. Κανε εγκατασταση επισης το check notifications και σβησε οτι αχρηστο (προσοχη μην τα σβησεις ολα μονο αυτα που θα κανει μονο του delete το προγραμμα) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 τίποτα... στο σταρταπ εχουν μείνει μονο συγκεκριμένα προγραμματα οχι αυτό το rcii.hlp.exe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Παιδιά πώς μπορώ να ρυθμίσω ένα qtek 9090, ώστε να ακούω από ΒΤ handsfree τα ΜΡ3 που έχω στην SD, όπως και τις φων. εντολές του DESTINATOR??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/2.0536.0.2 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Paides,exw to qteks100.mporeite na mou peite please ti ginete me ton explorer toulaxiston? Ola ta site,kserw anoigoun me wsp:// alla omws polla site kanoun redirect se http,h automata an akolouthseis allo link den ta anoigei epeidh einai http! Ti xazomara problhma einai auto? Pws leinete? Kai o opera de doulebei giati den anagnwrizei to wsp://! Mou fainete tha girisw sto n70 mou.... Epishs exw na parathrhsw oti o midlet manager den einai toso kalos,afou den trexei polla java programata pou syndeonte sto net technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 τίποτα... στο σταρταπ εχουν μείνει μονο συγκεκριμένα προγραμματα οχι αυτό το rcii.hlp.exe Για δες την notification list με mem maid ή check notifications. :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 πως καθαριζω τα notification?τα τσεκάρισε ....740 βρήκε, αλλά πως καθαρίζονται ένα ένα?κάνει δέκα λεπτά να ολολκληρώσει το ψάξιμο.ευχαριστώ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 α και το κλιαρ φιξ νοτιφικεισον δεν μου δουλευει??? με τα wm5.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Γιά σας, Χθές δοκίμασα για πρώτη φορά το DestinatorPN με το GPS/Bluetooth Fortuna Slim III σε μία διαδρομή με τήν μοτοσυκλέτα μου από Αθήνα-Λεωνίδιο. Τό πρόβλημα που είχα ήταν, ότι καθώς οδηγούσα και όλα ήταν μιά χαρά, ξαφνικά χανόταν η σύνδεση μεταξύ GPS/receiver και του Qtek μου και σαν αποτέλεσμα να μήν έχω ένδιξη του στήγματος μου. Αιτία η σύνδεση bluetooth. Όταν πάω μετά όμως στο μενού ρυθμήσεις στο buetooth για να το ξανα κάνω activate, τότε παίρνω ένα error ότι "Δέν υπάρχει εγκατεστημένο υλικό bluetooth στην συσκευή" και δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Στήν περίπτωση αυτή ο μόνος τρόπος για να συνεχίσω είναι να κάνω soft reset. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό τό πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 βοηθεια σας παρακαλώ, εδώ και μέρες, προφανώς απο κάποια εγκατάσταση το ππσι μου βγάζει σε κάθε εκκίνηση αυτό το μήνυμα cannot execute \windows\rcii_hlp.exe. παταω οκ και φεύγει.τι είναι όμως και πως μπορώ να το απεγκαταστήσω?σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν μπήκα σε λάθος συζήτηση Ρε συ τωρα το θυμηθηκα, ξαναμπες στον φακελο startup, πατα μια μια τις συντομευσεις και οποια πατησεις και σου βγαλει το σφαλμα που σου βγαζει κατα την εκκινηση σβηστο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikar Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Γιά σας, Χθές δοκίμασα για πρώτη φορά το DestinatorPN με το GPS/Bluetooth Fortuna Slim III σε μία διαδρομή με τήν μοτοσυκλέτα μου από Αθήνα-Λεωνίδιο. Τό πρόβλημα που είχα ήταν, ότι καθώς οδηγούσα και όλα ήταν μιά χαρά, ξαφνικά χανόταν η σύνδεση μεταξύ GPS/receiver και του Qtek μου και σαν αποτέλεσμα να μήν έχω ένδιξη του στήγματος μου. Αιτία η σύνδεση bluetooth. Όταν πάω μετά όμως στο μενού ρυθμήσεις στο buetooth για να το ξανα κάνω activate, τότε παίρνω ένα error ότι "Δέν υπάρχει εγκατεστημένο υλικό bluetooth στην συσκευή" και δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Στήν περίπτωση αυτή ο μόνος τρόπος για να συνεχίσω είναι να κάνω soft reset. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό τό πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ Μήπως έχεις ενεργοποιήσει την ρύθμιση να κλείνει η συσκευή με χρήση μπαταρίας μετά απο κάποιο χρόνο; Κανονικά πρέπει η συσκευή να μένει ανοικτή σε όλη την διάρκεια που χρησιμοποιείς το bluetooth. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Ωχ!...Ναί , είχα ενεργοποιημένο το "κλείσιμο της συσκευής εάν δέν χρησιμ.για 3λεπτά". Αλλά έχω παρατηρήσει και πρίν να ολοκληρωθούν τα 3λεπτά, μου παρουσιάζετε το πρόβλημα.Θα το δοκιμάσω πάλι σήμερα στήν μηχανή μου και θα δώ... Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Παιδιά καμία συμβουλή για το πως να ελευθερώσω μνήμη? έχω x50v 2003se και έχω Program+Storage ελεύθερη σύνολο 11,5 Mbytes εννοείται οτι έχω εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα στην main storage ή SD card. απο προγράμματα έχω σχεδόν όλα τα spb, destinator pn, tomtom, skype, adobe, resco, sprite και άλλα ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Από φίλο που αναβαθμίστηκε, ξέπεσε στα χέρια μου το παλιό του 3970. Το είχε με CE 3.0 και μετά από ψάξιμο το αναβάθμισα σε CE 4.2 (2003). 1) Ξέρει κανείς αν μπορεί να φορέσει SE ? 2) Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για γύρισμα σε landscape που να λειτουργεί σε 2003 ? 3) Πόση θα έπρεπε να είναι η διάρκεια της μπαταρίας του ? Υπάρχει κανένας προμηθευτής για μη επώνυμες μπαταρίες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziskar Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Έχω ξανακάνει την ίδια ερώτηση αλλά δεν έλαβα απάντηση, ίσως να μην ήμουν πολύ σαφής. Ρωτάω λοιπόν, υπάρχει η δυνατότητα στο 9100 και wm2005 να δούμε web σελίδες χωρίς να συνδεόμαστε ούτε στο gprs ούτε σε wireless lan, αλλά που τις έχουμε προηγουμένως συγχρονήσει στον IE του PC για να είναι διαθέσιμες χωρίς σύνδεση και κατόπιν τις συγχρονίζουμε μέσω active sync και mobile favorites με το κινητό; Αυτό γινόταν με ένα PDA που είχα και έτρεχε τα windows ce. Δεν μπορώ να πιστέψω πως τα καινούρια windows mobile δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Πάντως στο help desk της ace που απευθύνθηκα δεν καταλάβαιναν καν τι τους έλεγα και μετά μου είπαν ότι δεν γίνεται και πως πρέπει να υπάρχει κάποια σύνδεση. Please answer ziskar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgino Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 μηπως μπορειτε να με βοηθησετε!!!εχω παρει ενα xda mini s της o2 μου το εστειλε ο αδερφος μου απο αγγλια!το προβλημα μου ειναι αν μπορω να βαλω το ελληνικο software του qtek 9100.ειναι τα ιδια θα ειναι σημβατο?το τηλ ειναι ξεκλειδωμενο!!και απο την o2 την εταιρια του ειπανε οτι γινεται!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts