enigma84 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 καλα πλακα κανετε; φρικαρετε και τους αλλους που δεν εχουνε παει. Έχει αναφερθεί και πιο πριν: Παιδιά χαλαρώστε. Κανείς δε σας ακουμπάει... Στο συγκεκριμένο θέμα, στην καλύτερη απλά θα κοιτάξουν από μακριά, ενώ είστε μέσα στο -ατομικό- παραβάν. Στη χειρότερη, θα σας ζητήσουν να βάλετε ανάμεσά τους το δάχτυλό ΣΑΣ για να χωρίσουν και να δουν ότι όντως είναι δυο. Ειδικά όταν έχει κόσμο, σιγά μην καθίσουν οι γιατροί να σας παίρνουν μάτι και να σας κάνουν περίεργες εξετάσεις ανατομίας! Τώρα στο σκύψιμο έχει τύχει σε κάποιους να τους πουν, σε μένα απλά να γυρίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Έχει αναφερθεί και πιο πριν: Τώρα στο σκύψιμο έχει τύχει σε κάποιους να τους πουν, σε μένα απλά να γυρίσω. δεν καταλαβα τι θελεις να πεις με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά θα σας το πω πάλι. Όσα φιλαράκια μου μπήκανε από Φλεβάρη και μετά ( σε Τρίπολη, Σπάρτη, Θήβα και Αυλώνα ) ούτε καν τους κοίταξαν απλά τους ρώτησαν. Αυτό γίνεται αν κατάλαβα καλά λόγω πολυκοσμίας συν του ότι πρέπει να μειώθηκαν και τα κέντρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 δεν καταλαβα τι θελεις να πεις με αυτο. Σε πιο θέμα δεν καταλαβες;;;Αν ψάξεις στο νήμα θα δεις λίγες σελίδες που το έχουμε καλύψει. Τώρα ορισμένες φορές ο γιατρός που σε εξετάζει, ενδέχεται να σου πει όταν γυρίσεις πλάτη, να σκύψεις ελαφρώς. Νομίζω ότι κοιτάνε για θέμα ισορροπίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σε πιο θέμα δεν καταλαβες;;;Αν ψάξεις στο νήμα θα δεις λίγες σελίδες που το έχουμε καλύψει. Τώρα ορισμένες φορές ο γιατρός που σε εξετάζει, ενδέχεται να σου πει όταν γυρίσεις πλάτη, να σκύψεις ελαφρώς. Νομίζω ότι κοιτάνε για θέμα ισορροπίας. κοιτανε για σκολίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 κοιτανε για σκολίωση Σωστός δεν θυμόμουν τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Χαλαρώστε... ;) Μια εμπειρία είναι ο στρατός, άχρηστη εντελώς αν πας σε ηλικία πάνω από 25, ένα δυνάμει χρήσιμη αν πας μετά τα 18-19. Και στις 2 περιπτώσεις αν δουλεύεις απο πριν είναι χάσιμο χρόνου. Όσο για το αν σε ψάχνουν ή μη, αυτά παίζουν ανάλογα με την εποχή και την όρεξη των υπευθύνων εκεί. Μείνετε στο θέμα και προσέξτε λίγο τις εκφράσεις σας... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κατά την κατάταξη γίνεται στους νεοσύλλεκτους μια προκαταρκτική υγειονομική αξιολόγηση. Από εκεί και πέρα, εμπίπτει στην αρμοδιότητα των ανωτάτων υγειονομικών επιτροπών του κάθε όπλου η αξιολόγηση σε βάθος της σωματικής ικανότητας των νεοσυλλέκτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάποιος έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα, αυτό διερευνάται ενδελεχώς. Η περιβόητη εξέταση του οσχέου (γίνεται εξ όψεος και δεν διαρκεί πάνω από 2-3 δευτερόλεπτα) σκοπό έχει να προστατεύσει το νεοσύλλεκτο ως πολίτη. Ένα σημαντικό ποσοστό των δυσμορφιών των γεννητικών οργάνων παραμένουν ακόμα και στις μέρες μας underreported. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mcconnel Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Κρίνετε τον στρατό χρησιμοποιώντας λάθος πρίσμα. Ο στρατός δεν είναι ομοφοβικός αλλά σχεσοφοβικός. Απαγορεύεται δηλαδή η σύναψη σχέσεων τέτοιων που δύνανται να διαταράξουν την ηρεμία και την ομαλή λειτουργία του στρατεύματος. Σκεφτείτε τί θα γίνονταν αν το παραπάνω παλληκάρι σύναπτε σχέση με την λοχαγό του: θα είχε την εύνοιά της με πιθανό αποτέλεσμα τις μειωμένες υπηρεσίες, τις περισσότερες εξόδους κλπ. Όλα αυτά όμως θα είχαν αρνητικό αντίκτυπο στα υπόλοιπα μέλη του λόχου με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Θα μπορούσε ακόμη να αρνηθεί να εκτελέσει διαταγή της λοχαγού το ως άνω παλληκάρι επειδή του την έσπασε το προηγούμενο βράδυ. Τα αντίστοιχα ισχύουν και για μια ομοφυλοφιλική σχέση. Χαζομαρες. Αν ισχυε κατι τετοιο θα επρεπε να απαγορευεται ρητα η οποιαδηποτε επαφη με οποιονδηποτε ανθρωπο στο στρατο. Θα σε κηνυγουσαν καθε φορα που θα μιλουσες με το διπλανο σου. Αντιθετως ξερουμε πολυ καλα οτι οι σχεσεις που συναπτεις εκει με τους αλλους φανταρους ειναι πολυ σημαντικες για να μπορεσεις να επιβιωσεις. Κανενας δεν τιμωρει αυτες τις σχεσεις, οι οποιες ανετα μπορει να ειναι και σχεσεις φιλιας με ανωτερους σου. Ολα αυτα εχουν τις ιδιες συνεπειες με οσα αναφερεις παραπανω (αρνηση εκτελεση διαταγης κτλ.), παρολα αυτα δεν ειδα να απαγορευονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εξτρα αναβολη λογω σπουδων μπορω να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Χαζομαρες. Αν ισχυε κατι τετοιο θα επρεπε να απαγορευεται ρητα η οποιαδηποτε επαφη με οποιονδηποτε ανθρωπο στο στρατο. Θα σε κηνυγουσαν καθε φορα που θα μιλουσες με το διπλανο σου. Αντιθετως ξερουμε πολυ καλα οτι οι σχεσεις που συναπτεις εκει με τους αλλους φανταρους ειναι πολυ σημαντικες για να μπορεσεις να επιβιωσεις. Κανενας δεν τιμωρει αυτες τις σχεσεις, οι οποιες ανετα μπορει να ειναι και σχεσεις φιλιας με ανωτερους σου. Ολα αυτα εχουν τις ιδιες συνεπειες με οσα αναφερεις παραπανω (αρνηση εκτελεση διαταγης κτλ.), παρολα αυτα δεν ειδα να απαγορευονται. Όταν λέμε να συνάπτεις σχέσεις στο στρατό εννοούμε σχέσεις συνεργασίας, αμοιβαιότητας, εμπιστοσύνης, όχι συνουσίας ... Προφανώς οι ολοκληρωμένες σχέσεις σε κάνουν περισσότερο μεροληπτικό, περισσότερο ευνοϊκό προς το άτομο με το οποίο συνουσιάζεσαι ... Κάτι τέτοιο μέσα στον στρατό είναι ηλίθιο, με την έννοια ότι επηρεάζει την αντικειμενικότητά σου, άρα και την ομαλή λειτουργία του συνόλου .... Ο στρατός δεν είναι διακοπούλες και σεξάκι, είναι ένας θεσμός που πρέπει να υπάρχει όπως ακριβώς υπάρχει γιατί περιβαλλόμαστε από αυτούς που περιβαλλόμαστε ... Το "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου" να το παίξουν στην Μύκονο όχι στα στρατόπεδα, ήμαρτον !!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) εξτρα αναβολη λογω σπουδων μπορω να παρω? Πάντως ένα εξάμηνο το χτυπάς άνετα αρκεί να το πεις στον ψυχολόγο όταν παρουσιαστείς (του λες ότι θα θελα λίγη αναβολή μιας και έχω κάποια μαθήματα, δικαιούσαι τρεις αναβολές). Βέβαια καλό θα ναι πρώτα να χεις κάνει μαι κρούση σε κάποια στρατολογία αν μπορείς να πάρεις αναβολή μεγαλύτερη. Χαζομαρες. Αν ισχυε κατι τετοιο θα επρεπε να απαγορευεται ρητα η οποιαδηποτε επαφη με οποιονδηποτε ανθρωπο στο στρατο. Θα σε κηνυγουσαν καθε φορα που θα μιλουσες με το διπλανο σου. Αντιθετως ξερουμε πολυ καλα οτι οι σχεσεις που συναπτεις εκει με τους αλλους φανταρους ειναι πολυ σημαντικες για να μπορεσεις να επιβιωσεις. Κανενας δεν τιμωρει αυτες τις σχεσεις, οι οποιες ανετα μπορει να ειναι και σχεσεις φιλιας με ανωτερους σου. Ολα αυτα εχουν τις ιδιες συνεπειες με οσα αναφερεις παραπανω (αρνηση εκτελεση διαταγης κτλ.), παρολα αυτα δεν ειδα να απαγορευονται. Sorry κιόλας αλλά από την απλή ομιλία, στο επίπεδου του καζαμία (εξήγηση ονείρου κοκ) υπάρχει μια μικρή διαφορά....Απαγορεύονται σχέσεις σε επίπεδο πάνω του επιτρεπτού, φιλικού....Και επειδή νιώθω ότι δεν θες να καταλάβεις, μπορεί να αρέσουν σε κάποιον τα ζώα. Αυτό σημαίνει ότι αν το χει ανάγκη και την βρίσκει θα πρέπει να τον αφήνουν να "κυνηγα" τα σκυλιά (τον ελεύθερο χρόνο του εννοείται και όχι εις βάρος της υπηρεσίας);;;; Τώρα πια στην ουσία εν μέρη με την θέλησή σου πας. Αν δεν σου κάνει ο τρόπος λειτουργίας τότε βάρα ένα Ι5 και τέλος. Δουλειά στο δημόσιο δεν βρίσκεις χωρίς μέσο και αν έχεις σιγά μην κολλήσουν σε αυτό, για να σε νοιάζει το χαρτί.... edit: Για όποιον παρουσιαστεί, σε φιλαράκι που μπήκε πρόσφατα εκτός από πουλόβερ που δεν έδωσαν και παντόφλες. Οπότε να το χετε κατά νου και να στε προετοιμασμένοι. Edited November 18, 2013 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εγω παλι, τα κρατησα ΟΛΑ!! Η μαλλον,, δεν μου τα ζητησαν! Εχω στην ντουλαπα μπουφαν, τρια χιτωνια, τρια παντελονια, οι παντοφλες ξεφλουδισαν, τα ασπρα παππουτσια στην παπ******θηκη εξω, τις αρβυλες στο χωριο για τον κηπο, μπερε, καπελο, επισης ντουλαπα, (επισης να θυμιθω να φοραω τωρα τον χειμωνα την σκελεα σαν πυτζαμα(βολευει αρκετα)), Καλτσες, γενικα τα παντα εχω εκτος απο το λουκανικο. Στην σαμο που ημουν καποια παιδια που απολυονταν τα διναν πισω. Εγω μετα πηρα μεταθεση Αθηνα, και ουτε κουβεντα στο τελος για πραγματα.. Τουλαχιστον δεν ξεχασαν να μου ζητησουν το οπλο..:p Παντως αχρειαστα ειναι και που τα εχω. Μονο για να τα φορας στο χωριο αξιζει που δεν σε βλεπει κανεις, στον κηπο κτλ. Αθηνα γινεσαι ξεφτυλα. Μονο τα ασπρα παππουτσια αξιζουν, τουλαχιστον εμενα δεν μου χαλασαν ακομα, και εχουν φαει πολλα τζοκινγ στο στρατο, Ετυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Τι γινεται με τα κινητά σκεφτομουν να παρω το note 3 και απο οτι καταλαβα η θα με πιασουν να το χρησιμοποιώ η θα μου το κλεψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ποιο πιθανο ειναι να σου σπασει/./. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εγω παλι, τα κρατησα ΟΛΑ!! Η μαλλον,, δεν μου τα ζητησαν! Εχω στην ντουλαπα μπουφαν, τρια χιτωνια, τρια παντελονια, οι παντοφλες ξεφλουδισαν, τα ασπρα παππουτσια στην παπ******θηκη εξω, τις αρβυλες στο χωριο για τον κηπο, μπερε, καπελο, επισης ντουλαπα, (επισης να θυμιθω να φοραω τωρα τον χειμωνα την σκελεα σαν πυτζαμα(βολευει αρκετα)), Καλτσες, γενικα τα παντα εχω εκτος απο το λουκανικο. Στην σαμο που ημουν καποια παιδια που απολυονταν τα διναν πισω. Εγω μετα πηρα μεταθεση Αθηνα, και ουτε κουβεντα στο τελος για πραγματα.. Τουλαχιστον δεν ξεχασαν να μου ζητησουν το οπλο..:p Παντως αχρειαστα ειναι και που τα εχω. Μονο για να τα φορας στο χωριο αξιζει που δεν σε βλεπει κανεις, στον κηπο κτλ. Αθηνα γινεσαι ξεφτυλα. Μονο τα ασπρα παππουτσια αξιζουν, τουλαχιστον εμενα δεν μου χαλασαν ακομα, και εχουν φαει πολλα τζοκινγ στο στρατο, Ετυχε. Εγώ τα χάρισα σε ένα παιδί που πήγαινε κυνήγι για να χει αλλαξιές. Μου τα είχαν ζητήσει και οι εποπ αλλά προτίμησα να τα δώσω σε ένα συνφάνταρο....Το θέμα είναι ότι τώρα ζητάνε τα πάντα πίσω και έχουν κόψει και πολλά από αυτά που έδιναν. Τι γινεται με τα κινητά σκεφτομουν να παρω το note 3 και απο οτι καταλαβα η θα με πιασουν να το χρησιμοποιώ η θα μου το κλεψουν Στην μονάδα συνήθως δεν κλέβουν. Λέω συνήθως γιατί ναι μεν στην δικιά μου είμασταν κομπλέ και δεν είχαμε τέτοια θέματα, σε άλλη είχαν κάποια κρούσματα. Και πάλι αν είναι να το πάρεις θα το πάρεις αφού πας πρώτα και στην μονάδα και δεις πως είναι τα πράγματα εκεί με τους υπόλοιπους. Το note σαν μέγεθος είναι λίγο μεγάλο και θα πρέπει να το προσέξεις λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Εγω παλι, τα κρατησα ΟΛΑ!! Η μαλλον,, δεν μου τα ζητησαν! Εχω στην ντουλαπα μπουφαν, τρια χιτωνια, τρια παντελονια, οι παντοφλες ξεφλουδισαν, τα ασπρα παππουτσια στην παπ******θηκη εξω, τις αρβυλες στο χωριο για τον κηπο, μπερε, καπελο, επισης ντουλαπα, (επισης να θυμιθω να φοραω τωρα τον χειμωνα την σκελεα σαν πυτζαμα(βολευει αρκετα)), Καλτσες, γενικα τα παντα εχω εκτος απο το λουκανικο. Στην σαμο που ημουν καποια παιδια που απολυονταν τα διναν πισω. Εγω μετα πηρα μεταθεση Αθηνα, και ουτε κουβεντα στο τελος για πραγματα.. Τουλαχιστον δεν ξεχασαν να μου ζητησουν το οπλο..:p Παντως αχρειαστα ειναι και που τα εχω. Μονο για να τα φορας στο χωριο αξιζει που δεν σε βλεπει κανεις, στον κηπο κτλ. Αθηνα γινεσαι ξεφτυλα. Μονο τα ασπρα παππουτσια αξιζουν, τουλαχιστον εμενα δεν μου χαλασαν ακομα, και εχουν φαει πολλα τζοκινγ στο στρατο, Ετυχε. Και εγώ τα κράτησα. Θα χρειαστούν στον αδερφό μου οταν πάει φανταρος αλλά και σε 'μένα χρειάστηκαν την προηγούμενη βδομάδα που 'μουν επίστρατος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Πωωω ανοιξες μεγαλο θεμα...!!! Εγω ποτε θα παω επιστρατος??? Απολυθηκα σεπτεμβριο του 12. Ποσα χρονια μετα θα με ξανακαλεσουν να παω? (Τωρα δυστυχως δεν εργαζομαι καπου και μπορω ανετα να παω. Αν στο μελλον εργαστω καπου και με καλεσουν τι γινεται τοτε?? Αρχιζω να βριζω??.... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πωωω ανοιξες μεγαλο θεμα...!!! Εγω ποτε θα παω επιστρατος??? Απολυθηκα σεπτεμβριο του 12. Ποσα χρονια μετα θα με ξανακαλεσουν να παω? (Τωρα δυστυχως δεν εργαζομαι καπου και μπορω ανετα να παω. Αν στο μελλον εργαστω καπου και με καλεσουν τι γινεται τοτε?? Αρχιζω να βριζω??.... ) Νομίζω δεν έχει να κάνει με το πότε απολύθηκες,ο αδερφός μου που έχει απολυθεί σχεδόν 20 χρόνια δεν έχει πάει ποτέ επιστρατος , ένας ξάδελφος μου που απολύθηκε το 2004 τον κάλεσαν το 2010:eek: Με τη δουλειά δεν είχε θέμα καθώς υποχρεωτικά παίρνει άδεια. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πωωω ανοιξες μεγαλο θεμα...!!! Εγω ποτε θα παω επιστρατος??? Απολυθηκα σεπτεμβριο του 12. Ποσα χρονια μετα θα με ξανακαλεσουν να παω? (Τωρα δυστυχως δεν εργαζομαι καπου και μπορω ανετα να παω. Αν στο μελλον εργαστω καπου και με καλεσουν τι γινεται τοτε?? Αρχιζω να βριζω??.... ) Εμένα με κάλεσαν μετά από 3,5 χρόνια αφού απολύθηκα. Υπήρχαν όμως άτομα που τους κάλεσαν μετά από 2 χρόνια. Ήταν ένας 33 ετών, ο οποίος ήρθε 5η φορά επίστρατος. :wacko: Έναν ξάδελφό μου, ο οποίος απολύθηκε το 2007 δεν το έχουν καλέσει ακόμα καμία φορά Τελικά δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Ούτε οι αξιωματικοί γνώριζαν με ποια λογική καλούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 534 πέπλος Έβρου ξέρουμε τίποτα για εκεί; Διάβασα και αυτό το νήμα λέτε να έχει κάποια επαφή με τη πραγματικότητα; http://www.ellinikos-strat...s.asp?TID=2146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Mp4 player επιτρεπεται στο κεντρο? Επισηε με το ηλεκτρονικο τσιγαρο τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Βεβαίως. Με το η.τ. απλά χρειάζεσαι πράμα μαζί για να μην ξεμείνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αχα! Με το καλο μπαινω μαρτιο και δε θα ηθελα να Ξεκινησω το καπνισμα! Προφανως θα χρειαστει να παρω και 2 3 μπαταριες μαζι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Πάρε δυο τρεις panasonic η aw 18650, nitecore φορτιστή και είσαι στην πένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts