honda_100 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 καλά πότε πέρασες περιοδεύων? τι ρολο παιζει αυτο?? αφου θα παω κανονικοτατααα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 αυτό απορώ πως θα πας κανονικότατα, αλλά θα είσαι για 9 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 αυτό απορώ πως θα πας κανονικότατα, αλλά θα είσαι για 9 μήνες. η αεροπορια και ναυτικο δεν καταργηθηκε μαχαιρι,αλλα θα γινει σταδιακα μεχρι το 2011,αν δεν γινει μεσα στο 2010. και ειναι 12 μηνες,μονο στρατο ξηρας εγινε 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 καλό καλή θητεία παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 306 ΛΕΛΕ σιγα σιγα!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 σας πιανουν πολλα ακομα!! :p :D:D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 ναι ρε γμτ... :/ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Παίδες καλημέρα. Ξέρει κανείς που βρίσκεται η 13 ME...;;; Καστοριά ή Θεσ/νίκη (Θέρμη)...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Αν καταλαβαινω καλά (και κάποια χρονια απόστρατος :) ) 13 ΜΕ-1ο σώμα στρατου άρα μάλλον καστοριά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Η 307 (10μηνο) ξεκαθαριστηκε εαν θα γυρισει απο παραμεθωριο στο 5μηνο η θα απολυθει απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Η 307 (10μηνο) ξεκαθαριστηκε εαν θα γυρισει απο παραμεθωριο στο 5μηνο η θα απολυθει απο εκει? Παιρνει μεταθεση 100% . Και μπορει και νωριτερα απο τους 5 μηνες. Για 4 ακουγεται. Πρωτο γραφειο ειμαι στη μοναδα μου, κατι ξερω που σου λεω... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Οι "προστάτες" που θα κάνουν οχτάμηνο,ισχύει ότι θα υπηρετούν μόνο σε αστικά κέντρα;Εννοούν στο αστικό κέντρο κοντά στον τόπο κατοικίας σου ή γενικά σε όλα τα αστικά κέντρα; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Μεταθέσεις νωρίτερα θα έχουν μόνο (κοντά στο τόπο τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 καλησπερα. εχουμε καποιον που να εχει περασει προσφατα απο 298 (μαλλον Ταγμα Πεζικου θα ειναι αυτο, η ΕΤΠ) στη Σαμο? καμμια πληροφορια για το που ειναι, τι παιζει εκει.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Παιδια ειχα μια διαφωνια με ενα φιλαρακι μου πανω στο 8εμα , ποτε ειναι καλυτερα να καταταγει κανεις στο στρατο. Δεν θελω να πω τι ελεγα εγω και τι αυτος. Θελω να ακουσω απο εσας ποια περιοδο νομιζετε. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Παιδια ειχα μια διαφωνια με ενα φιλαρακι μου πανω στο 8εμα , ποτε ειναι καλυτερα να καταταγει κανεις στο στρατο. Δεν θελω να πω τι ελεγα εγω και τι αυτος. Θελω να ακουσω απο εσας ποια περιοδο νομιζετε. Για μενα η καλυτερος μηνας ειναι αυτος ωστε να μη χασεις 2 καλοκαιρια,,, αν και τωρα με το 9 μηνο δεν γινεται...οποτε να μη χασεις κανενα:p επισης καλυτερα να μπεις καταχειμωνο(λιγο να ορκιστης, λιγο αδεια τις πρωτες μερες) ωστε να μην βαρας σκοπιες μεσα στο κρυο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 για ποια περιοδο μιλας? Του Νοεμβριου?? Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Νομιζω οτι υπαρχουν 4 ΕΣΣΟ που μπαινουν ανα 3 μηνες με πρωτη αυτη του Φεβρουαριου. Οποτε για μενα καλυτερα φλεβαρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Είχα και εγώ τους προβληματισμούς μου πάνω σε αυτό το θέμα. Τελικά (αν και αυτό είναι προσωπική άποψη και έχει να κάνει με το πρόγραμμα του καθενός) έκρινα ότι οι καλύτεροι μήνες για να πας στρατό είναι ο Αύγουστος και ο Νοέμβρης, γιατί απολύεσαι Μάιο και Αύγουστο αντίστοιχα, μήνες καλοί για να ξεκινήσεις μεταπτυχιακό-δουλεία κλπ... Επίσης, αν μπεις Αύγουστο ή Νοέμβρη, δε χάνεις κανένα ολόκληρο καλοκαίρι. :D Δες και ΕΣΣΟ. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 κι εμεις αναμεσα σε αυτες τις δυο ειμασταν...Ο ενας μας ελεγε Νοεμβριο και ο αλλος Αυγουστο...Το ζητημα ειναι να δουμε ποια θεωρειτε ''top''. Eπισης ακουσα οτι σε αυτη που μπαινουν οι πιο πολλοι ειναι καλυτερα. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Η καλυτερη περιοδο καταταγης ειναι οταν το βοδι καθεται καταγης.:lol::D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Η καλυτερη περιοδο καταταγης ειναι οταν το βοδι καθεται καταγης.:lol::D:lol: :D η καλύτερη είναι η Αύγουστος ή Σεπτέμβριος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 ειμαι μεταξυ Αυγουστου και Νοεμβριου, αλλα νομιζω οτι καλυτερος μηνας ειναι ο Νοεμβριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 νοεμβριο ειναι καλα, ερχονται και οι γιορτες περνεια αδεια πολλες δεν τις γραφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 εγω με το 12μηνο παντως (που ετσι κι αλλιως εχεις καλοκαιρι) το ειχα υπολογισει αλλιως... μπαινεις φλεβαρη..μεχρι να ορκιστεις, να φυγεις απο το κεντρο, να πας για εκπαιδευση, λιγες σκοπιες και αρα λιγο κρυο.. μετα η μεταθεση παραμεθωριου σε πετυχαινε καπου τελη απριλη (πριν απο αυτη μεσολαβουσε και πασχα..μια χαρα) και με λιγη τυχη (και σπρωξιμο) πας σε καμια καλη μοναδα σε νησακι και περνας και ομορφο καλοκαιρι...και οταν γυρισεις και πισω, μεχρι να πιασουν παλι τα κρυα θα εισαι σειρα απολυσεως...οποτε αντε γεια. πιστευω το καλυτερο προγραμμα ηταν αυτο με 12μηνο. τωρα με το 9μηνο...σηκωθειτε απο καρεκλες, πολυθρονες, καναπεδες, κρεβατια, ντιβανια, μπαουλοντιβανα και βγαλτε κομπιουτερακια και ημερολογια και αρχιστε τους υπολογισμους σας κι εσεις :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts