Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτό απορώ πως θα πας κανονικότατα,

αλλά θα είσαι για 9 μήνες.

η αεροπορια και ναυτικο δεν καταργηθηκε μαχαιρι,αλλα θα γινει σταδιακα μεχρι το 2011,αν δεν γινει μεσα στο 2010.

και ειναι 12 μηνες,μονο στρατο ξηρας εγινε 9.

Παίδες καλημέρα. Ξέρει κανείς που βρίσκεται η 13 ME...;;; Καστοριά ή Θεσ/νίκη (Θέρμη)...;;; :worry:

Αν καταλαβαινω καλά (και κάποια χρονια απόστρατος :) ) 13 ΜΕ-1ο σώμα στρατου άρα μάλλον καστοριά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Η 307 (10μηνο) ξεκαθαριστηκε εαν θα γυρισει απο παραμεθωριο στο 5μηνο η θα απολυθει απο εκει?

Παιρνει μεταθεση 100% . Και μπορει και νωριτερα απο τους 5 μηνες. Για 4 ακουγεται. Πρωτο γραφειο ειμαι στη μοναδα μου, κατι ξερω που σου λεω...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οι "προστάτες" που θα κάνουν οχτάμηνο,ισχύει ότι θα υπηρετούν μόνο σε αστικά κέντρα;Εννοούν στο αστικό κέντρο κοντά στον τόπο κατοικίας σου ή γενικά σε όλα τα αστικά κέντρα; :O

• 2 weeks later...

καλησπερα.

εχουμε καποιον που να εχει περασει προσφατα απο 298 (μαλλον Ταγμα Πεζικου θα ειναι αυτο, η ΕΤΠ) στη Σαμο? καμμια πληροφορια για το που ειναι, τι παιζει εκει..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Παιδια ειχα μια διαφωνια με ενα φιλαρακι μου πανω στο 8εμα , ποτε ειναι καλυτερα να καταταγει κανεις στο στρατο. Δεν θελω να πω τι ελεγα εγω και τι αυτος. Θελω να ακουσω απο εσας ποια περιοδο νομιζετε.

everyone can see things.

few can see into things...

Παιδια ειχα μια διαφωνια με ενα φιλαρακι μου πανω στο 8εμα , ποτε ειναι καλυτερα να καταταγει κανεις στο στρατο. Δεν θελω να πω τι ελεγα εγω και τι αυτος. Θελω να ακουσω απο εσας ποια περιοδο νομιζετε.

Για μενα η καλυτερος μηνας ειναι αυτος ωστε να μη χασεις 2 καλοκαιρια,,, αν και τωρα με το 9 μηνο δεν γινεται...οποτε να μη χασεις κανενα:p

επισης καλυτερα να μπεις καταχειμωνο(λιγο να ορκιστης, λιγο αδεια τις πρωτες μερες) ωστε να μην βαρας σκοπιες μεσα στο κρυο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Νομιζω οτι υπαρχουν 4 ΕΣΣΟ που μπαινουν ανα 3 μηνες με πρωτη αυτη του Φεβρουαριου. Οποτε για μενα καλυτερα φλεβαρη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Είχα και εγώ τους προβληματισμούς μου πάνω σε αυτό το θέμα. Τελικά (αν και αυτό είναι προσωπική άποψη και έχει να κάνει με το πρόγραμμα του καθενός) έκρινα ότι οι καλύτεροι μήνες για να πας στρατό είναι ο Αύγουστος και ο Νοέμβρης, γιατί απολύεσαι Μάιο και Αύγουστο αντίστοιχα, μήνες καλοί για να ξεκινήσεις μεταπτυχιακό-δουλεία κλπ... Επίσης, αν μπεις Αύγουστο ή Νοέμβρη, δε χάνεις κανένα ολόκληρο καλοκαίρι. :D

Δες και ΕΣΣΟ.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

κι εμεις αναμεσα σε αυτες τις δυο ειμασταν...Ο ενας μας ελεγε Νοεμβριο και ο αλλος Αυγουστο...Το ζητημα ειναι να δουμε ποια θεωρειτε ''top''. Eπισης ακουσα οτι σε αυτη που μπαινουν οι πιο πολλοι ειναι καλυτερα.

everyone can see things.

few can see into things...

Η καλυτερη περιοδο καταταγης ειναι

οταν το βοδι καθεται καταγης.:lol::D:lol:

:D

η καλύτερη είναι η Αύγουστος

ή Σεπτέμβριος....

ειμαι μεταξυ Αυγουστου και Νοεμβριου, αλλα νομιζω οτι καλυτερος μηνας ειναι ο Νοεμβριος.

εγω με το 12μηνο παντως (που ετσι κι αλλιως εχεις καλοκαιρι) το ειχα υπολογισει αλλιως... μπαινεις φλεβαρη..μεχρι να ορκιστεις, να φυγεις απο το κεντρο, να πας για εκπαιδευση, λιγες σκοπιες και αρα λιγο κρυο.. μετα η μεταθεση παραμεθωριου σε πετυχαινε καπου τελη απριλη (πριν απο αυτη μεσολαβουσε και πασχα..μια χαρα) και με λιγη τυχη (και σπρωξιμο) πας σε καμια καλη μοναδα σε νησακι και περνας και ομορφο καλοκαιρι...και οταν γυρισεις και πισω, μεχρι να πιασουν παλι τα κρυα θα εισαι σειρα απολυσεως...οποτε αντε γεια. πιστευω το καλυτερο προγραμμα ηταν αυτο με 12μηνο. τωρα με το 9μηνο...σηκωθειτε απο καρεκλες, πολυθρονες, καναπεδες, κρεβατια, ντιβανια, μπαουλοντιβανα και βγαλτε κομπιουτερακια και ημερολογια και αρχιστε τους υπολογισμους σας κι εσεις :p
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)