Nrg Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Παρε και το πολυ πολυ να το εχεις στη βαλιτσα σου αν δεν το επιτρεπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Kαλησπερα και καλό μηνα. Οπως ειχα γράψει παρουσιάζομαι στις 10/02 στην Πατρα τεχνικο ΚΕΤΧ. Εχω ψάξει ολο το νετ και εχω διαβάσει πληροφορίες σχετικα με το τεχνικό την θητεία, τι πράγματα που θα πρεπει αν εχω μαζι μου και όλα τα σχετικα. Μια ερωτηση προς τους παλιους sleeping bag να πάρω μαζι μου? εχω διαβασει οτι σε μερικά στρατόπεδα το αφηνουνε και σε μερικα οχι. Αν έχετε κάποια συμβουλή θα ήτανε ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ όλους και καλη θητεία σε ολα τα παιδιά που παρουσιάζονται. κ εμας στην ροδοπολη δεν μας αφηνανε αλλ καπιοι τα χρησιμοποιουσαμε κανονικα στην ζουλα βεβαια...απλα ξυπνουσαμε το πρωι λιγο νωριτερα για να τα μεζεψουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Kαλησπερα και καλό μηνα. Οπως ειχα γράψει παρουσιάζομαι στις 10/02 στην Πατρα τεχνικο ΚΕΤΧ. Εχω ψάξει ολο το νετ και εχω διαβάσει πληροφορίες σχετικα με το τεχνικό την θητεία, τι πράγματα που θα πρεπει αν εχω μαζι μου και όλα τα σχετικα. Μια ερωτηση προς τους παλιους sleeping bag να πάρω μαζι μου? εχω διαβασει οτι σε μερικά στρατόπεδα το αφηνουνε και σε μερικα οχι. Αν έχετε κάποια συμβουλή θα ήτανε ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ όλους και καλη θητεία σε ολα τα παιδιά που παρουσιάζονται. apo patra eimai einai xima to ketx..... pare kai laptop oti goystareis pare diakopes pas an tora esi blepeis ton strato pio sovara min pairneis tipota 9 einai poles re psariaaaaaaa???? makria apo to 290 lemno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 apo patra eimai einai xima to ketx..... pare kai laptop oti goystareis pare diakopes pas an tora esi blepeis ton strato pio sovara min pairneis tipota 9 einai poles re psariaaaaaaa???? makria apo to 290 lemno 9??? αντε φιλε καλος πολίτης :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 9 einai poles re psariaaaaaaa???? makria apo to 290 lemno :lol: seiroulis 302 vlepw!!! 8 pleon! ante, teleiwsame! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Κουρεμα και ξυρισμα με το που μπαινεις, η πρεπει αναγκαστικα προτου την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Eυχαριστω πολυ για τις πληροφορίες!;) Καλη θητεία εύχομαι σε ολα τα παιδια που παρουσιάζονται τωρα, και καλοί πολίτες σε όσους απολύονται τωρα! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Κουρεμα και ξυρισμα με το που μπαινεις, η πρεπει αναγκαστικα προτου την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι? Εφόσον δεν έχεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα ώστε να πας σε κουρέα στην πόλη σου γιατί να το ρισκάρεις να σε κουρέψει κάποιος που δεν έχει ιδέα.Ή και να έχει δεν τον απασχολεί πως θα γίνεις. Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Εφόσον δεν έχεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα ώστε να πας σε κουρέα στην πόλη σου γιατί να το ρισκάρεις να σε κουρέψει κάποιος που δεν έχει ιδέα.Ή και να έχει δεν τον απασχολεί πως θα γίνεις. Καλα σε τετοιο μηκος που τα θελουν οποιος και να σε κουρεψει το ιδιο δεν ειναι? Ασε που και μετα την ορκωμοσια δεν σε βαζουν να κουρευεσαι τακτικα? Δεν τιθεται θεμα εμφανισης, τα κοντα οπως και να εχει δεν δειχνουν στο κεφαλι μου, αρα μονος μου θα τα παρω με καμμια κουρευτικη λιγο πριν μπω, απλως ρωτησα μηπως εχει καποιο νοημα το να κουρευτω μεσα στο στρατοπεδο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Υποτιθεται πως δεν ξερεις και αρα δεν σου λεει κανενας τιποτα! Αφου πας ομως ακουρευτος μετα θα σε κουρεψουν εκει που θα εχουν κουρεα!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Και αμα καταφεεις και την σκαπουλαρεις? Θα σε πανε σηκωτο ακομα και αν χρειαστει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Εγώ στο κέντρο τη μέρα κατάταξης δεν είδα ούτε ΕΝΑΝ που να μην ήταν κουρεμένος/ξυρισμένος. Η ερώτηση είναι λίγο άκυρη κατά τη γνώμη μου. Ξέρεις ότι μπαίνεις στρατό. Ποιό το νόημα να πας αξύριστος και με μαλλιά; Για να σε βάλουνε στο μάτι από την πρώτη στιγμή και την ώρα που όλοι οι άλλοι κάνουνε ό,τι κάνουνε μαζί (εμβόλια, χαρτιά, στολές και ιστορίες αν προλάβουν...) εσένα να σε τρέχουνε στον κουρέα; Το να την σκαπουλάρεις, πώς το εννοείς; Να μην προσέξει κανείς οτί ανάμεσα στους νεοσύλλεκτους κυκλοφορεί και ένας μεταλλάς; :p Από το να είναι η πρώτη σου ανάμνηση από τον στρατό ένας τύπος που σε βρίζει "καλά ρε πού νομίζεις ότι ήρθες, πάντε τον για κούρεμα ρε!" και να σε τρέχουνε με το ζόρι κανά-δυό "παλιοί", δεν είναι πολύ καλύτερα να πας στον κουρέα σου 2-3 μέρες νωρίτερα και να του πεις "πάρτα κοντά"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ναι ρε συ οκ ετσι ρωτησα, ουτως η αλλως μεταλλας δεν ειμαι πλεον, κουρευτηκα ηδη πριν παρουσιασω την πτυχιακη μου πριν κανα μηνα, απλως τωρα πρεπει να τα ξανακοψω για να αποκτησουν το μηκος που ζηταει ο στρατος. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Mα και να τη σκαπουλάρεις τις πρώτες μέρες για την ορκομωσία θα σας δούνε έναν έναν και θα σε κουρέψουν λίγες μέρες πριν την 1η άδεια σου.Θα βγεις δλδη πιο φρεσκοκουρεμένος :D Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 εγω παλι ειχα μπει ακουρευτος...αλλα δεν με ειπε κανενας τπτ κ το πρωτο βραδυ λιγο πριν την υπηρεσια μου κουρευτικα μονος μου...με τιν ψιλη... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Κουρεμα και ξυρισμα με το που μπαινεις, η πρεπει αναγκαστικα προτου την ημερομηνια που παρουσιαζεσαι? χαχαχα....λοιπον, εγω παρουσιαστηκα πυροβολικο στην Θηβα, δευτερα ηταν , και σκοπευα να κουρευτω το ΣΚ, αλλα τελικα .... δεν προλαβα γιατι εκανα αλλα πραγματα :O Αποτελεσμα ηταν να ειμαι στο κεντρο ο μοναδικος ακουρευτος με μακρια μαλια, και ο δικας της Μοιρας να μην ξερει τι να κανει, γιατι το κεντρο δεν διεθετε κουρεα!!:lol::lol: Κυκλοφορουσα για 2 εβδομαδες ετσι, μεχρι που ενας φανταρος που ηταν και κουρεας στο επαγγελμα εφερε την δικη του μηχανη και ανελαβε χρεη κουρεα, και ημουν ο πρωτος του πελατης και με κουρεψε παρα πολυ καλα!! Γελια που ριξαμε τοτε θυμαμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 χαχαχα....λοιπον, εγω παρουσιαστηκα πυροβολικο στην Θηβα, δευτερα ηταν , και σκοπευα να κουρευτω το ΣΚ, αλλα τελικα .... δεν προλαβα γιατι εκανα αλλα πραγματα :O Αποτελεσμα ηταν να ειμαι στο κεντρο ο μοναδικος ακουρευτος με μακρια μαλια, και ο δικας της Μοιρας να μην ξερει τι να κανει, γιατι το κεντρο δεν διεθετε κουρεα!!:lol::lol: Κυκλοφορουσα για 2 εβδομαδες ετσι, μεχρι που ενας φανταρος που ηταν και κουρεας στο επαγγελμα εφερε την δικη του μηχανη και ανελαβε χρεη κουρεα, και ημουν ο πρωτος του πελατης και με κουρεψε παρα πολυ καλα!! Γελια που ριξαμε τοτε θυμαμαι.... Και εγω εκει παρουσιαζομαι! :) Καλα δεν τιθεται ζητημα, θα τα παρω μονος μου, απλως αναρωτιεμαι τι γινεται στην περιπτωση που δεν κουρευτεις. Ας πουμε αν δεν σε κουρευε εσενα ο φανταρος που ετυχε να το ασκει και σαν εππαγελμα, θα υπηρχε περιπτωση να ορκιζοσουν με μακρια μαλλια? :rolleyes: Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Α οχι, εκει σε βγαζει εξω με υπηρεσιακο σημειωμα στην πολη για να κουρευτεις!! (βλ. καφεδακι - αραλικι και μετα κουρεμα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ναι ρε συ οκ ετσι ρωτησα, ουτως η αλλως μεταλλας δεν ειμαι πλεον, κουρευτηκα ηδη πριν παρουσιασω την πτυχιακη μου πριν κανα μηνα, απλως τωρα πρεπει να τα ξανακοψω για να αποκτησουν το μηκος που ζηταει ο στρατος. Λοιπον ακου...εχω 12,5 χρονια στον στρατο και εμπειρικα θα σου πω...ειναι δεδομενο οτι τον πρωτο καιρο με αυτα που θα ασχολουνται μαζι σας ειναι ξυρισμα,κουρεμα,γυαλισμα και αλλα τετοια για σπασιμο ηθικου και για να μπειτε στο κλιμα στρατικοποιησης! Το να πας ετσι δεν τρεχει και τιποτα,αλλα μολις σε δουν πας κατευθειαν.Να την σκαπουλαρης αποκλειεται και αν ναι μονο για λιγο!Ενταξει...καλυτερα παντος να μην δινεις δικαιωματα και ειδικα τον πρωτο καιρο! Γενικα ειναι ολα χαζομαρες που σας κανουν να τα βλεπετε σοβαρα εσεις οι νεοι!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Και μια ουσιαστικη ερωτηση. Πως μπορεις να ανγνωριζεις την βαθμιδα των ανωτερων σου απο τις στολες και να γνωριζεις την δικαιοδοσια που κατεχουν απεναντι σου? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Και μια ουσιαστικη ερωτηση. Πως μπορεις να ανγνωριζεις την βαθμιδα των ανωτερων σου απο τις στολες και να γνωριζεις την δικαιοδοσια που κατεχουν απεναντι σου? απο τις σαρδελες στον ωμο..... οσο περισσοτερες τοσο το χειροτερο :) EDIT:μπες εδω κ τσεκαρε αν θες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 θυμαμαι λαμια νοεμβριο του 2007, ψαρουκλες ολοι στο ΚΕΥΠ και ακομα δεν ξεραμε να ξεχωριζουμε βαθμους.. οποτε ειχε παει ο ΔΙΚΑΣ του λοχου (Υλγος ο βαθμος του) να παρει κατι απο το ΚΨΜ και για να μην περιμενει στην ουρα μπηκε μεσα.. και τοτε εγινε το θεικο: ψαρακας γυριζει και του κανει "ε φιλαρακι, πιασε μου ενα lucky strike και γρηγορα"...πωπω.. τρελλαθηκε ο Υλγος! του πεταχτηκαν τα ματια εξω...ειχε πιασει τα αστερια στο πετο του και του φωναζε "τα βλεπεις αυτα εδω ρε? σου μοιαζω για καψιμιτζης?".. τρελλο γελιο!!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Καλος μ@λακας και αυτος... Λες και τα αστερια σε κανουν ανθρωπο! Εχω δει "αστερατους" που δεν κανουν ουτε για να πλυνουν μια τουαλετα! Επαγγελματιες τεμπεληδες, τι περιμενες...?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Και τι έπρεπε να του πει δηλαδή;Ναι αμέσως; Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Το προφανες (για εμας τους ανθρωπους!). Να του εξηγησει ευγενικα οτι ειναι ο διοικητης πως θε επρεπε να απευθυνθει στον καψιμιτζη για αυτο... Στο Κεντρο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υλικου Πολεμου βρισκοταν το παιδι και οπως ενεφερε και ο 7020029 ακομα δεν ηξεραν τους βαθμους και την ιεραρχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts