Next_Level Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 "Εσενα εκει πισω δε σε πιανει ??" :grin: Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Φοιτιτικες αδειες δικαουνται μονο οσοι σπουδαζουν σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και γενικοτερα σε πανεπιστημια. Εγω για παραδειγμα εφαγα ακυρο επειδη εδινα εξετασεις σε ΙΕΚ, οταν πηγα να ζητησω αδεια. Ετσι αναγκαστηα να παρω 3 κανονικες. Συνολικα νομιζω ειναι 18 μερες η φοιτιτικη αδεια καταλαβα...ασχετως των μαθηματων που δινεις,18 μερες συνεχομενη αδεια ειναι η φοιτητικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Η φοιτητική άδεια έχει ως εξής.Πέρνεις 2 μέρες για κάθε μάθημα που γράφεις.Όχι συνεχόμενες για όλη σου την εξεταστική(καλα θα ήταν)Αν γράφεις 2 μαθήματα σε μία μέρα πέρνεις μόνο 2 μέρες.Εννοείτε ότι σου δίνουνε χαρτί για να το επιστρέψεις υπογεγραμένο ότι πράγματι έδινες μαθήματα.Τώρα είναι στο χέρι του δκτή σου να σου δώσει όσες θέλει και κολημένες.Αυτά που έγραψα είναι αυτά που λέει ο κανονισμός. Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 καταλαβα...ασχετως των μαθηματων που δινεις,18 μερες συνεχομενη αδεια ειναι η φοιτητικη? Καλά θα 'τανε! :lol::lol: Όχι, φυσικά και δεν είναι συνεχόμενη κα φυσικά μην νομίζεις ανά πάσα στιγμή τους λες "κοιτάξτε, εγώ δίνω μάθημα τότε, θέλω 2 μέρες" και αυτοί σου λένε "ναι αγόρι μου, να πας". Είναι στην ευχέρεια του διοικητή, ΑΝ έχει άτομα και ΑΝ έχει όρεξη, ΜΠΟΡΕΙ να σου την δώσει. Και φυσικά μην περιμένεις πάνω από δυο μέρες το πολύ, ενώ απαιτείται και χαρτί που αποδεικνύει πως όντως πήγες και έδωσες το μάθημα. Επίσης, έχω την εντύπωση αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό, πως η φοιτητική ΜΑΖΙ με την αναρρωτική είναι 18 μέρες. Δηλαδή μην αρχίσετε και λέτε 18 για την σχολή, και 18 να το παίξω άρρωστος και άλλες τόσες η κανονική, βάλε και καμιά τιμητική, φύγανε δυο μήνες έτσι από τους δώδεκα. Δεν πάει έτσι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Παντως φοιτητικη αδεια δεν εχω δει να κοβεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Παντως φοιτητικη αδεια δεν εχω δει να κοβεται. Ούτε εγώ. Έχω δει όμως να μην δίνεται. Δεν απέχει και πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Οταν λεω κοβεται εννοω να μη δινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Από την δική μου εμπειρία, η φοιτητική ήταν η πιο "δύσκολη" άδεια για να πάρεις. Θα 'πρεπε να 'σουν πολύ τυχερός και να 'πεφτες σε πολύ χαλαρή περίοδο για να την πάρεις. Βέβαια, αυτό δε λέει τίποτα, τα πάντα είναι σχετικά όπως έχουμε πει 100 φορές και εξαρτάται από τη μονάδα και τον διοικητή. Όπως επίσης, ακόμα και την αιμοδοτική, που γενικώς (από ό,τι είδα πάλι εγώ) οι διοικητές "ντρέπονται" να σου πουν "όχι δεν την παίρνεις", πολλά άτομα αναγκάστηκαν να την κολλήσουν στην άδεια απολύσεως γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε η ευχαίρια από την μονάδα να την πάρουν πιο μπροστά. Η λογική είναι "το αίμα του έδωσε το παιδί, γαιδουριά να του κλέψουμε τις 3 μέρες που δικαιούται" αλλά με την φοιτητική οι πιο πολλοί σκέφτονται "σιγά να μην πάει να δώσει σοβαρά έτσι κι'αλλιώς, για να κωλοβαρέσει την παίρνει" και δεν δίνουν εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 μου κανατε την καρδια περιβολι μαγκες,thnx!χεχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 οι φοιτητικες ηταν πονεμενη ιστορια. ο δικας στην παραμεθοριο ειχε κοψει 2-3 ενω εμενα δε με αφηνε να κολλησω 2 μερες κανονικη να παρω και κατασταση επιβιβασης.. ηθελα 10 μερες αδεια και θα επαιρνα 8 φοιτητικη-2 κανονικη.. γενικα οι ειδικες αδειες, δυσκολα δινοντουσαν.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Από την δική μου εμπειρία, η φοιτητική ήταν η πιο "δύσκολη" άδεια για να πάρεις. Θα 'πρεπε να 'σουν πολύ τυχερός και να 'πεφτες σε πολύ χαλαρή περίοδο για να την πάρεις. Βέβαια, αυτό δε λέει τίποτα, τα πάντα είναι σχετικά όπως έχουμε πει 100 φορές και εξαρτάται από τη μονάδα και τον διοικητή. Όπως επίσης, ακόμα και την αιμοδοτική, που γενικώς (από ό,τι είδα πάλι εγώ) οι διοικητές "ντρέπονται" να σου πουν "όχι δεν την παίρνεις", πολλά άτομα αναγκάστηκαν να την κολλήσουν στην άδεια απολύσεως γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε η ευχαίρια από την μονάδα να την πάρουν πιο μπροστά. Η λογική είναι "το αίμα του έδωσε το παιδί, γαιδουριά να του κλέψουμε τις 3 μέρες που δικαιούται" αλλά με την φοιτητική οι πιο πολλοί σκέφτονται "σιγά να μην πάει να δώσει σοβαρά έτσι κι'αλλιώς, για να κωλοβαρέσει την παίρνει" και δεν δίνουν εύκολα. Οσο αφορα την αιμοδοτικη ειναι υποχρεωτικη αδεια απο 2 εως 4 ημερες. Πρεπει δηλαδη να ειναι εντελως παπαρας ο δικας για να μη τη δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Η φοιτητική άδεια έχει ως εξής.Πέρνεις 2 μέρες για κάθε μάθημα που γράφεις.Όχι συνεχόμενες για όλη σου την εξεταστική(καλα θα ήταν)Αν γράφεις 2 μαθήματα σε μία μέρα πέρνεις μόνο 2 μέρες.Εννοείτε ότι σου δίνουνε χαρτί για να το επιστρέψεις υπογεγραμένο ότι πράγματι έδινες μαθήματα.Τώρα είναι στο χέρι του δκτή σου να σου δώσει όσες θέλει και κολημένες.Αυτά που έγραψα είναι αυτά που λέει ο κανονισμός. Δεν ισχύει με την καμία αυτό.Ζητάς όσες μέρες ειδική άδεια θες και στην επίστροφή πρέπει να φέρεις δικαιολογητικά. Για παράδειγμα δίνεις 3 μαθήματα απο 20 εώς 28 Φλεβάρη αλλά σε μη συνεχόμενες μέρες.Απλά τα πράματα.Παίρνεις επίσημο χαρτί απ τη σχολή σου που λέει ότι συμμετείχες στις εξετάσεις απο 20 εώς 28 και νατες οι 10 μέρες άδεια για 3 μαθήματα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Δεν ισχύει με την καμία αυτό.Ζητάς όσες μέρες ειδική άδεια θες και στην επίστροφή πρέπει να φέρεις δικαιολογητικά. Για παράδειγμα δίνεις 3 μαθήματα απο 20 εώς 28 Φλεβάρη αλλά σε μη συνεχόμενες μέρες.Απλά τα πράματα.Παίρνεις επίσημο χαρτί απ τη σχολή σου που λέει ότι συμμετείχες στις εξετάσεις απο 20 εώς 28 και νατες οι 10 μέρες άδεια για 3 μαθήματα. Ισχυει αυτο που λεει ο φιλος απο πανω οπως ακριβως το λεει. 2 μερες για καθε μαθημα. Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Δεν ισχύει.Δεν υπάρχει τέτοια διαταγή. Όποιος θέλει μπορεί να δει το ΦΕΚ που αναφέρεται στις άδειες οπλιτών. Είναι ξεκάθαρο. Αφήστε τα σάλια που σας λέγανε οι καραβανάδες στις μονάδες για να μην παίρνετε αρκετές μέρες άδεια.Εμένα δε μου δίναν την ΕΤΑΠ επειδή είχα φύγει απο παραμεθώριο αλλά τελικά την πήρα. 99 μέρες άδεια δε χάλασαν κανέναν.301 λελέ :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Λοιπόν εγώ σου λέω τη λέει ο κανονισμός και ασε το τι μου λέγανε οι καραβανάδες.Δόκιμος είμουνα όλους τους κανονισμούς του έβλεπα όποτε ήθελα.Και για τις ΕΤΠ λέει ότι μπορείς να τις πάρεις εφόσον τις ζητήσεις τις πρώτες 20 (ίσως και λίγες παραπάνω δε θυμάμαι ακριβώς) μέρες που θα είσαι στη νέα μονάδα.Απλά συνήθως τους λένε ότι δεν μπορείς για να μην τις δώσουνε. Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Λοιπόν εγώ σου λέω τη λέει ο κανονισμός και ασε το τι μου λέγανε οι καραβανάδες.Δόκιμος είμουνα όλους τους κανονισμούς του έβλεπα όποτε ήθελα.Και για τις ΕΤΠ λέει ότι μπορείς να τις πάρεις εφόσον τις ζητήσεις τις πρώτες 20 (ίσως και λίγες παραπάνω δε θυμάμαι ακριβώς) μέρες που θα είσαι στη νέα μονάδα.Απλά συνήθως τους λένε ότι δεν μπορείς για να μην τις δώσουνε. Άρθρο 6 Φοιτητική άδεια 1. Χορηγείται φοιτητική άδεια στους φοιτητές σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή εξωτερι− κού, για κύριες ή για μεταπτυχιακές σπουδές. 2. Το ύψος της φοιτητικής άδειας είναι τρεις (3) ημέ− ρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετή− σουν, χωρίς να υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες. Ως πλήρες δίμηνο θεωρείται και ο πλήρης μήνας που τυ− χόν απομένει μετά την αφαίρεση των διμήνων από το σύνολο της καθοριζομένης προς απόλυση πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας. 3. Όσοι λαμβάνουν φοιτητική άδεια, μετά την επιστρο− φή τους απ’ αυτή οφείλουν να προσκομίσουν στη Μονά− δα τους βεβαίωση της οικείας σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, περί συμμετοχής, κατά τη διάρκεια της άδειας, σε εξετάσεις (τμηματικές, προαγωγικές, απολυ− τήριες ή πτυχιακές). 4. Για την εφαρμογή του άρθρου αυτού φοιτητής θε− ωρείται όποιος είναι γραμμένος σε εκπαιδευτικό ίδρυμα ή σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναγνωρισμένη από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες του εσωτερικού ή του εξωτερικού για κύριες ή μεταπτυχιακές σπουδές. Όσοι είναι γραμμένοι σε φροντιστήριο ή σε εκπαιδευ− τήριο που δεν είναι αναγνωρισμένο ή ενταγμένο σε βαθμίδα εκπαίδευσης (εργαστήριο ελευθέρων σπουδών κλπ) καθώς και όσοι είναι γραμμένοι σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εσωτερικού ή του εξωτερικού για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, δεν θεωρούνται φοιτητές κατά την έννοια του άρθρου αυτού. Ορίστε και το ΦΕΚ http://www.thiteia.org/downloads/adeies.pdf Το ότι ήσουν δόκιμος δε μου λέει και πολλά.Συνάντησα δόκιμους και δόκιμους στην θητεία μου.Απο "επαγγελματίες Ανθυπολοχαγούς" μέχρι ψαροδόκιμους υποδεκανείς. Τις ΕΤΑΠ τις παίρνεις μέχρι κι ένα μήνα μετά την μετάθεσή σου σύμφωνα με τον κανονισμό. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Finn, δεν διαφωνεί κανείς για το αν όντως τις δικαιούται ο κάθε φαντάρος αυτές τις μέρες ή πόσες είναι κανονικά. Το θέμα είναι ότι αν είσαι σε μονάδα και σε πηγαίνει 12-1 και δεν υπάρχουν άτομα και πας και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ φοιτητική γιατί "έτσι προβλέπεται" και το παίξεις και τσαμπουκάς και κάνεις και φασαρία, εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να την πάρεις, αλλά θα μπεις και στο μάτι του διοικητή και θα σε χώσει ακόμα περισσότερο. Αν δεν υπάρχουν άτομα, απλά δεν υπάρχουν άτομα, δεν έχει σημασία τί δικαιούσαι εσύ και τί όχι. Όπως επίσης (πιστεύω) δεν υπάρχει και άτομο που θα χώσει έτσι άνετα τον φίλο του να μην πάρει έξοδο ή άδεια ή οτιδήποτε μετά από 10-12-14 μέρες μέσα, για να πάρει ο ίδιος φοιτητική. Παράδειγμα: Στο δικό μου το πόστο είμασταν 3 άτομα. Κάθε μέρα είχαμε 2 υπηρεσίες, μία σκοπιά και ένα readiness για καύσιμα, οπότε έπρεπε 2 άτομα να είναι μέσα ανά πάσα στιγμή και ο τρίτος ήταν εξοδούχος. Πες ότι εγώ ξαφνικά πάω και λέω κοιτάξτε να δείτε, θέλω 3 μέρες αιμοδοτική (που την ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ) και 8 μέρες φοιτητική. (επίσης την δικαιούμαι). Ο δικός μου ο μοίραρχος κιόλας ήταν ξηγημένος και μας έλεγε "κάντε ό,τι γουστάρετε μεταξύ σας, αρκεί να μην μαλώνετε και να βγαίνουν οι υπηρεσίες". Δεν είπε κανείς ότι δεν δικαιούμαι την άδεια. ΑΛΛΑ! Θα έπρεπε να χώσω τους άλλους δύο να τους πάει αίμα, ώστε να πάρω εγώ άδεια. Ποιός θα το 'κανε; Και σκέψου ότι μετά θα γυρίσω να τους βρω, πώς θα με αντιμετώπιζαν; Ή σκέψου ότι θέλει και κανάς ακόμα να πάρει φοιτητική άδεια, τί γίνεται εκεί; Θα μου πεις να ήσασταν περισσότερα άτομα. Στο χέρι μου είναι; Είμαστε όσοι είμαστε, μακάρι να ήταν και άλλοι. Και στο κάτω κάτω σου λέει ο δοίκας "σας πάει 2-1,μην γκρινιάζετε κιόλας" και έχει και δίκιο, πόσα άτομα θα έπρεπε να ήμασταν, 5; Κάπως έτσι τα κάνουν και μετά ενώ έχεις δίκιο ουσιαστικά, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όχι ότι δεν υπήρχαν και τελείως γαιδούρια που λέγανε "εγώ το δικαιούμαι, τέλος, ας κάνουν ό,τι γουστάρουν οι υπόλοιποι" και εξαφανιζόντουσαν για 10μέρες και ήταν κανά φιλότιμο κορόιδο που έμενε πίσω και βαρούσε διπλό και τριπλό υπηρεσίες για 10 μέρες non-stop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ευχαριστω linkin. φιλε για τα λουκετα θες 2 μεγαλα και 3 μικρα. Αν θες κανενα παραπανω για την δικη σου τσαντα που θα εχεις μαζι (αναλογα ποσες θεσεις εχει και αν θες να βαλεις σε ολες). Αν πας σε μαγαζια με τετοια ειδη ξερουν τι να σου δωσουν για στρατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Το ότι ήσουν δόκιμος δε μου λέει και πολλά.Συνάντησα δόκιμους και δόκιμους στην θητεία μου.Απο "επαγγελματίες Ανθυπολοχαγούς" μέχρι ψαροδόκιμους υποδεκανείς. QUOTE] O λόγος που το ανέφερα ήταν για να σου πω ότι τα διάβαζα μόνος μου(δλδ είχα πρόσβαση και δεν περίμενα να δω τι θα μου πουνε) χωρίς να τα χρειάζομαι εγώ προσωπικά επειδή μίλησες "για αυτά που μας λένε οι καραβανάδες". Και εννοείτε ότι συνάντησες δόκιμους και "δόκιμους" όπως και Στρατιωτικούς αλλά και καραβανάδες και φυσικά φαντάρους και κωλοφάνταρα. Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Finn, δεν διαφωνεί κανείς για το αν όντως τις δικαιούται ο κάθε φαντάρος αυτές τις μέρες ή πόσες είναι κανονικά. Το θέμα είναι ότι αν είσαι σε μονάδα και σε πηγαίνει 12-1 και δεν υπάρχουν άτομα και πας και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ φοιτητική γιατί "έτσι προβλέπεται" και το παίξεις και τσαμπουκάς και κάνεις και φασαρία, εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να την πάρεις, αλλά θα μπεις και στο μάτι του διοικητή και θα σε χώσει ακόμα περισσότερο. Αν δεν υπάρχουν άτομα, απλά δεν υπάρχουν άτομα, δεν έχει σημασία τί δικαιούσαι εσύ και τί όχι. Όπως επίσης (πιστεύω) δεν υπάρχει και άτομο που θα χώσει έτσι άνετα τον φίλο του να μην πάρει έξοδο ή άδεια ή οτιδήποτε μετά από 10-12-14 μέρες μέσα, για να πάρει ο ίδιος φοιτητική. Παράδειγμα: Στο δικό μου το πόστο είμασταν 3 άτομα. Κάθε μέρα είχαμε 2 υπηρεσίες, μία σκοπιά και ένα readiness για καύσιμα, οπότε έπρεπε 2 άτομα να είναι μέσα ανά πάσα στιγμή και ο τρίτος ήταν εξοδούχος. Πες ότι εγώ ξαφνικά πάω και λέω κοιτάξτε να δείτε, θέλω 3 μέρες αιμοδοτική (που την ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ) και 8 μέρες φοιτητική. (επίσης την δικαιούμαι). Ο δικός μου ο μοίραρχος κιόλας ήταν ξηγημένος και μας έλεγε "κάντε ό,τι γουστάρετε μεταξύ σας, αρκεί να μην μαλώνετε και να βγαίνουν οι υπηρεσίες". Δεν είπε κανείς ότι δεν δικαιούμαι την άδεια. ΑΛΛΑ! Θα έπρεπε να χώσω τους άλλους δύο να τους πάει αίμα, ώστε να πάρω εγώ άδεια. Ποιός θα το 'κανε; Και σκέψου ότι μετά θα γυρίσω να τους βρω, πώς θα με αντιμετώπιζαν; Ή σκέψου ότι θέλει και κανάς ακόμα να πάρει φοιτητική άδεια, τί γίνεται εκεί; Θα μου πεις να ήσασταν περισσότερα άτομα. Στο χέρι μου είναι; Είμαστε όσοι είμαστε, μακάρι να ήταν και άλλοι. Και στο κάτω κάτω σου λέει ο δοίκας "σας πάει 2-1,μην γκρινιάζετε κιόλας" και έχει και δίκιο, πόσα άτομα θα έπρεπε να ήμασταν, 5; Κάπως έτσι τα κάνουν και μετά ενώ έχεις δίκιο ουσιαστικά, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όχι ότι δεν υπήρχαν και τελείως γαιδούρια που λέγανε "εγώ το δικαιούμαι, τέλος, ας κάνουν ό,τι γουστάρουν οι υπόλοιποι" και εξαφανιζόντουσαν για 10μέρες και ήταν κανά φιλότιμο κορόιδο που έμενε πίσω και βαρούσε διπλό και τριπλό υπηρεσίες για 10 μέρες non-stop. Baator δεν είπα οτι η φοιτιτική είναι υποχρεωτική.Ήθελα να δείξω ότι δεν ισχύει το 2 μέρες άδεια για κάθε μάθημα.Εγώ στον Έβρο είχα φάει άκυρο στην φοιτιτική γιατί είχαμε και καλά το σχολείο του ΣΠΑΑΠ. @NoName δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω,σόρυ.Απλά πολλοί υπαξ αλλά και αξιωματικοί το παίζανε ξερόλες με διατάγματα του 80. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο ΤΥΠ/NDC-GR μου λέει ο τύπος δε προβλέπεται να πάρεις ΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη. -Που το λέει; του λέω -Σ ένα διάταγμα. -Πόσο παλιό είναι? -Ε να μην είναι...απ το 80 -Καλά πάρε το ΦΕΚ του 2005 και δώσε τα ΤΑΠ τώρα Έτσι κι έγινε κι ας μπήκα στο μάτι του διοικητή.Μετά βγήκα :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο ΤΥΠ/NDC-GR μου λέει ο τύπος δε προβλέπεται να πάρεις ΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη. - Με 40αρα lcd τηλεοραση, nova, dvd, playstation κ.α. και εγω ο ιδιο θα σου ελεγα :lol::lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Nrg μοχθήσαμε για να κάνουμε τον λόχο μεταφορών ευρωπαικό :D Όλη η Άσσηρος ζήλευε xaxax :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Έλα ρε σμηνιτόνι! Η σειρά απόλυσής μου! :p ελα συνεδελφε εσυ φευγεις εγω μπαινω!! αιντε να δουμε. καλα περασες? εχεις να μου δωσεις κανα τιπ της τελευταιας στιγμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ελα συνεδελφε εσυ φευγεις εγω μπαινω!! αιντε να δουμε. καλα περασες? εχεις να μου δωσεις κανα τιπ της τελευταιας στιγμης? Πέρασα μια χαρά. Ακόμα και στην 124. Θα δεις πως στο κέντρο εκπαίδευσης γίνονται καλές φιλίες και οι καλύτερες πλάκες! Άμα κοιτάξεις σε -πολύ- προηγούμενες σελίδες του topic θα δεις και δικές μου ερωτήσεις και απορίες που είχα πριν παρουσιαστώ. Κάνε ένα "ξεφύλλισμα" αν δε βαριέσαι. Κάποιο tip της λευταίας στιγμής.... χμμμ..! Λοιπόν: Κινητό ΧΩΡΙΣ κάμερα Σαμπουάν - αφρόλουτρο σε ΔΙΑΦΑΝΗ συσκευασία Ισοθερμικά εσώρουχα επειδή στη Τρίπολη έχει τρελό κρύο & υγρασία Μη δίνεις σημασία σε φωνές και γκαρίσματα. Όλα είναι θέατρο. Τις τελευταίες ημέρες στην 124 θα το καταλάβεις αυτό.. Αν έχεις καμία άλλη απορία στείλε μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Kαλησπερα και καλό μηνα. Οπως ειχα γράψει παρουσιάζομαι στις 10/02 στην Πατρα τεχνικο ΚΕΤΧ. Εχω ψάξει ολο το νετ και εχω διαβάσει πληροφορίες σχετικα με το τεχνικό την θητεία, τι πράγματα που θα πρεπει αν εχω μαζι μου και όλα τα σχετικα. Μια ερωτηση προς τους παλιους sleeping bag να πάρω μαζι μου? εχω διαβασει οτι σε μερικά στρατόπεδα το αφηνουνε και σε μερικα οχι. Αν έχετε κάποια συμβουλή θα ήτανε ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ όλους και καλη θητεία σε ολα τα παιδιά που παρουσιάζονται. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts