RAVER Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 παδια ειωαι αληθεια οτι πας σ ενα θαλαμο γδυνεσε και κοιτανε τα οπισθεια...να δουν αν εισαι ομοφιλοφυλος Δεν κοιτανε τα οπισθια...αλλα ψαχουλευουν τα π@**** σου.αυτο γινεται παντου...και μαλιστα την πρωτη μερα.οταν περνας απο τους γιατρους! ολοι περασαμε...δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 παδια ειωαι αληθεια οτι πας σ ενα θαλαμο γδυνεσε και κοιτανε τα οπισθεια...να δουν αν εισαι ομοφιλοφυλος Δεν κοιτανε τα οπισθια...αλλα ψαχουλευουν τα π@**** σου.αυτο γινεται παντου...και μαλιστα την πρωτη μερα.οταν περνας απο τους γιατρους! ολοι περασαμε...δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο! :) Σε εμάς πάντως μας "κοίταξαν" και στο ΚΕΤΧ Πάτρας και στο ΚΕΣΝ (ΣΝ) Καρδίτσας .... και ως δια μαγείας από την Καρδίτσα, αρκετοί πήραν πρόωρη μετάθεση για αλλού :worry::shifty::p (damn, έχουμε γεμίσει backγλέντηδες) *όσο για τα π@**** , αυτό το κάνουν παντού ... για ιατρικούς λόγους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Εμάς πάντως, Ναυτικό υπηρέτησα (99 Ε') ούτε καν το boxeraki δεν μας βγάλαν..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Δεν κοιτανε τα οπισθια...αλλα ψαχουλευουν τα π@**** σου.αυτο γινεται παντου...και μαλιστα την πρωτη μερα.οταν περνας απο τους γιατρους! ολοι περασαμε...δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο! :) σου βαζουν χερι.....στα π@....ΠΕΡΙΕΡΓΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 σου βαζουν χερι.....στα π@....ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ποιός βάζει χέρι ρε παιδιά; Σιγά μη βάζουν και πόδι! Ποιοί σας τα λένε αυτά και ψαρώνετε πριν ακόμα μπείτε; :lol: Όταν θα γθυδείς στα δοκιμαστήρια για εξέταση βάζεις το δείκτη του χεριού σου ανάμεσα στους όρχεις για να ξεχωρίζουν και περνάνε οι γιατροί του κέντρου (είναι γιατροί του Υγειονομικού) από έναν έναν φαντάρο για να δούνε ότι δεν είναι μονάρχης. Τόσο απλό! Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 σου βαζουν χερι.....στα π@....ΠΕΡΙΕΡΓΟ Και ομως ετσι γινεται....σε αλλους βαζουν...σε αλλους τους βαζουν να το κανουν μονοι τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilion10 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 παιδιά κ εγώ ΚΕΤΧ πάτρα μπαίνω,στις 6 αυγούστου!Έχω ακούσει καλά λόγια γενικά...ξέρετε πόσο περίπου καιρό μας κρατάνε εκεί και που γενικά έχει μετάθεσεις?Μου είπαν η πρώτη είναι Βόλο ή Έδεσσα και δεύτερη αθήνα!Ισχύει?ΚΕΤΧ στην αθήνα που έχει? κανείς κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 παιδιά κ εγώ ΚΕΤΧ πάτρα μπαίνω,στις 6 αυγούστου!Έχω ακούσει καλά λόγια γενικά...ξέρετε πόσο περίπου καιρό μας κρατάνε εκεί και που γενικά έχει μετάθεσεις?Μου είπαν η πρώτη είναι Βόλο ή Έδεσσα και δεύτερη αθήνα!Ισχύει?ΚΕΤΧ στην αθήνα που έχει? κανείς κάτι??? Καλά είναι στο ΚΕΤΧ. Δεν ισχύουν αυτές οι μεταθέσεις που λες. Υπάρχουν και άλλες μονάδες Τεχνικού.KΕΤΧ δεν έχει στην Αθήνα, μόνο στην Πάτρα (Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού) παδια ειωαι αληθεια οτι πας σ ενα θαλαμο γδυνεσε και κοιτανε τα οπισθεια...να δουν αν εισαι ομοφιλοφυλος Και πολύ καλά κάνουν. Για φαντάσουν στον θάλαμο που θα κοιμάσαι να υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος..?? ;) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 παιδιά κ εγώ ΚΕΤΧ πάτρα μπαίνω,στις 6 αυγούστου!Έχω ακούσει καλά λόγια γενικά...ξέρετε πόσο περίπου καιρό μας κρατάνε εκεί και που γενικά έχει μετάθεσεις?Μου είπαν η πρώτη είναι Βόλο ή Έδεσσα και δεύτερη αθήνα!Ισχύει?ΚΕΤΧ στην αθήνα που έχει? κανείς κάτι??? Είναι ανάλογα από που είσαι και φυσικά ανάλογα τα βύσματα - αν σου "καπαρώσουν" τις καλές περιοχές θα πας στην άκρη του πουθενά! Μην πας στη Ρόδο (έχει και εκεί τεχνικό) - όσο βυσματονησί είναι , τόσο χάλια θα περάσεις... είναι σε ένα πανέμορφο δασάκι στην μέση του πουθενά και θες τουλάχιστον 30-40 ευρώ με ταξί να πας στο κέντρο της Ρόδου! Άσε που οι υπηρεσίες πάνεhttp://hostgif.com/graphics/gif/sex/sex_4.gif , είναι ότι πρέπει να πας και να γράψεις ένα βιβλίο - θα έχεις την ησυχία σου μέσα στο ειδυλλιακό δασάκι να δημιουργήσεις .... ήταν ένας κολλητός μου εκεί (εγώ ήμουν στο Μόντε Σμιθ , (ΣΝ) ... βύσμα:p ~ και τον είδα μέσα σε 3 μήνες 2-3 φορές ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Και πολύ καλά κάνουν. Για φαντάσουν στον θάλαμο που θα κοιμάσαι να υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος..?? ;) Μόνο ένας? Στον δικό μου θάλαμο είχαμε 3, ο <<ένας>> δηλωμένος. Να δεις με τι λάγνα μάτια μας κοίταζε όλους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Μόνο ένας? Στον δικό μου θάλαμο είχαμε 3, ο <<ένας>> δηλωμένος. Να δεις με τι λάγνα μάτια μας κοίταζε όλους :lol: καλοπερναγατε :p:lol::lol::lol: καλα κ γιατι τους αφηναν κ δεν τους εδιναν Ι5? παμε στα σοβαρα τωρα για πεζικο τριπολη ξερεις κανεις τιποτα?περιμενω χαρτι για νοεμβριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 καλοπερναγατε :p:lol::lol::lol: καλα κ γιατι τους αφηναν κ δεν τους εδιναν Ι5? παμε στα σοβαρα τωρα για πεζικο τριπολη ξερεις κανεις τιποτα?περιμενω χαρτι για νοεμβριο! Oι ομοφυλόφιλοι δεν βγαίνουν Ι5. Για ποιο λόγο; Αυτοί δηλαδή δεν είναι πατριώτες; Δεν αγαπάνε την πατρίδα τους; Δεν πρέπει να υπηρετήσουν και να φυλάξουν σκοπιά; Δεν πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για αυτήν αν χρειαστεί; :p :p :p Σοβαρά τώρα, I5 βγαίνουν μόνο οι τρανσέξουαλ. Όποιος θέλει να αποφύγει τον στρατό... ξέρει τι πρέπει να κάνει :p ΥΓ. Με διοικητή τον Χαβατζόπουλο μια χαρά θα περάσετε στην Τρίπολη. Περαστικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Oι ομοφυλόφιλοι δεν βγαίνουν Ι5. Για ποιο λόγο; Αυτοί δηλαδή δεν είναι πατριώτες; Δεν αγαπάνε την πατρίδα τους; Δεν πρέπει να υπηρετήσουν και να φυλάξουν σκοπιά; Δεν πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για αυτήν αν χρειαστεί; :p :p :p Σοβαρά τώρα, I5 βγαίνουν μόνο οι τρανσέξουαλ. Όποιος θέλει να αποφύγει τον στρατό... ξέρει τι πρέπει να κάνει :p ΥΓ. Με διοικητή τον Χαβατζόπουλο μια χαρά θα περάσετε στην Τρίπολη. Περαστικά :p τωρα μ' εφτιαξες:lol::lol: δηλαδη να ετοιμαζομαι απο τωρα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Και πολύ καλά κάνουν. Για φαντάσουν στον θάλαμο που θα κοιμάσαι να υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος..?? ;) Τραγικό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Παντου υπαρχουνε στο στρατο δεν θα υπηρχανε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilion10 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Καλά είναι στο ΚΕΤΧ. Δεν ισχύουν αυτές οι μεταθέσεις που λες. Υπάρχουν και άλλες μονάδες Τεχνικού.KΕΤΧ δεν έχει στην Αθήνα, μόνο στην Πάτρα (Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού) Είναι ανάλογα από που είσαι και φυσικά ανάλογα τα βύσματα - αν σου "καπαρώσουν" τις καλές περιοχές θα πας στην άκρη του πουθενά! Μην πας στη Ρόδο (έχει και εκεί τεχνικό) - όσο βυσματονησί είναι , τόσο χάλια θα περάσεις... είναι σε ένα πανέμορφο δασάκι στην μέση του πουθενά και θες τουλάχιστον 30-40 ευρώ με ταξί να πας στο κέντρο της Ρόδου! Άσε που οι υπηρεσίες πάνεhttp://hostgif.com/graphics/gif/sex/sex_4.gif , είναι ότι πρέπει να πας και να γράψεις ένα βιβλίο - θα έχεις την ησυχία σου μέσα στο ειδυλλιακό δασάκι να δημιουργήσεις .... ήταν ένας κολλητός μου εκεί (εγώ ήμουν στο Μόντε Σμιθ , (ΣΝ) ... βύσμα:p ~ και τον είδα μέσα σε 3 μήνες 2-3 φορές ) Για πείτε μου σας παρακαλώ αν μπορείτε που είναι καλύτερα να πάω μετά απο ΚΕΤΧ πάτρας??Τι να δηλώσω??Καλά στρατόπεδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Για πείτε μου σας παρακαλώ αν μπορείτε που είναι καλύτερα να πάω μετά απο ΚΕΤΧ πάτρας??Τι να δηλώσω??Καλά στρατόπεδα? :confused: :blink: Τι να δηλώσεις; :rolleyes: Στρατός είναι δεν είναι μηχανογραφικό σχολής... Πας στο κέντρο και μετά σου έρχεται η μετάθεση από το ΓΕΣ. Και μη φρικάρετε... :p Ένα 12μηνο είναι. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Καλά είναι στο ΚΕΤΧ. Δεν ισχύουν αυτές οι μεταθέσεις που λες. Υπάρχουν και άλλες μονάδες Τεχνικού.KΕΤΧ δεν έχει στην Αθήνα, μόνο στην Πάτρα (Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού) Και πολύ καλά κάνουν. Για φαντάσουν στον θάλαμο που θα κοιμάσαι να υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος..?? ;) Πρώτον, δεν γίνεται με την καμία αυτό που λές(ο γιατρός θα σου ζητήσει να σκύψεις αλλά θα είναι από μπροστά σου και θα κοιτάξει την σπονδυλική σου στήλη) και δεύτερον, εννοείται ότι αναμέσα στους τόσους που θαλαμίζονται θα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Δλδ τι? Αν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν θα υπηρετήσει??? Μόνο το γεγονός της ομοφυλοφιλίας δεν αρκεί για να θεμελιώσει "δυσπροσαρμοστία σε στρατιωτικό περιβάλλον".Πρέπει να πάς στο κέντρο και να είσαι Η κραγμένη, να το παίξεις και λίγο τρελίτσα με γόβα και φουστίτσα και τότε ίσως κάτι να γίνει:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Τα 5 τελευταία μηνύματα σβήστηκαν. Σοβαρευτείτε...μας διαβάζουν και μικρά παιδιά :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manifavas Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 μια ερώτηση. φέτος πήγα τρίτη λυκείου αλλα είμαι το 90. με λίγα λόγια κέρδισα χρονιά. περιοδεύον πάω του χρόνου σωστά? αφού είμαι το 90. Παράθεση clubs.pathfinder.gr/charmed_site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 μια ερώτηση. φέτος πήγα τρίτη λυκείου αλλα είμαι το 90. με λίγα λόγια κέρδισα χρονιά. περιοδεύον πάω του χρόνου σωστά? αφού είμαι το 90. Του χρονου το Γεναρη κανονικα! μην ανυσηχεις...ο στρατος ποτε δεν σε ξεχναει..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 μια ερώτηση. φέτος πήγα τρίτη λυκείου αλλα είμαι το 90. με λίγα λόγια κέρδισα χρονιά. περιοδεύον πάω του χρόνου σωστά? αφού είμαι το 90. Έτσι είχα κερδίσει χρονιά και εγώ, και το χαρτί για περιοδεύων ήρθε στο σχολείο μου, μόνο που εγώ είχα αποφοιτήσει! Κανένας δεν με ενημέρωσε, κατά τύχη πέρασα από το σχολείο και το είδα. Μάλιστα παραλίγο να χάσω την προθεσμία! Υπόψιν, υπάρχει πρόστιμο αν χάσεις την προθεσμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Παιδιά μην τα χάνετε! Εγώ πήγα το 1997, 248 σειρά που ήταν και 18μηνο. Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες μετά μπαίνεις στον ρυθμό! Έχει και τις καλές στιγμές έχει και τις κακές όπως και η ζωή έξω άλλωστε! Θα κάνετε φίλουσ για μιά ζωη και μόλις τελειώσει θα είστε και υπερήφανοι που υπηρετήσατε την πατρίδα! Μαθαίνουμε να χειριζόμαστε οπλα οχι μόνο για να υπερσπιστούμε την πατρίδα μας σε περίπτωση πολέμου αλλά το ίδιο μας το σπίτι και την οικογένεια μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 μια ερώτηση. φέτος πήγα τρίτη λυκείου αλλα είμαι το 90. με λίγα λόγια κέρδισα χρονιά. περιοδεύον πάω του χρόνου σωστά? αφού είμαι το 90. Nαι του χρόνου πας. Να έχεις το νου σου... Του χρονου το Γεναρη κανονικα! μην ανυσηχεις...ο στρατος ποτε δεν σε ξεχναει..:p Εμένα με ξέχασε.... Έτσι είχα κερδίσει χρονιά και εγώ, και το χαρτί για περιοδεύων ήρθε στο σχολείο μου, μόνο που εγώ είχα αποφοιτήσει! Κανένας δεν με ενημέρωσε, κατά τύχη πέρασα από το σχολείο και το είδα. Μάλιστα παραλίγο να χάσω την προθεσμία! Υπόψιν, υπάρχει πρόστιμο αν χάσεις την προθεσμία... Και επειδή με ξέχασε μου βάλανε καπέλο 1 μήνα παραπάνω θητεία.Εξαγοράσιμη βέβαια... Την πλήρωσα και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, αν οι φρεγάτες πλέον στο πολεμικό ναυτικό έχουν γυναίκες. έχω ακουσει πως ναι χωρις ομως να ειμαι απολυτα σίγουρη. κι αν ξέρετε αν πηγαινουν και στα ταξίδια και τέτοια. ότι ξέρετε με λίγα λόγια πείτε το εδώ.. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts